Otteluseurantaketju SM-liiga To 10.1.2013

Tila
Viestiketju on suljettu.

JakeTheGreat

YNWA
Ja Ilves-fanit vielä puolustavat Kantolan temppua. Olisi kuulemma Ohtamaan pitänyt lähteä mukaan. Onkohan tässä vaiheessa syytä sammuttaa viimeisetkin valot Ilveksen leiristä? On.

PeteX

Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Ifkille 5-3 yv. Ei kait tätä voi ryssiä,

Ikaros

Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Jerry Ahtola Myllyniemen päälle ja 2min ryntäämisestä rangaistuksen syynä.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
SaiPa - Ässät

Niemi yksin läpi mutta ei minkäänlaisia käsiä.

DarkTower

Pool, NHL, MMA, Kärpät
Nykyään pitäisi ilmeisesti tapella epäonnisen taklauksenkin jälkeen? Idiotismin huippu.

Rommeli

Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Jyp kaventaa 1-3, mutta mielestäni tilannetta edelsi päivänselvä estäminen. Ei vittu selvemmin voi niitata kiekotonta miesta pois tilanteesta kuin tuossa tehtiin. No koko illanhan tuota samaa menoa on ollut, joten eipä juuri yllätä. Taidetta tuokin tavallaan.

Johannes

HIFK, jääkiekko.
HIFK jyrää nyt. Lätkämatsi on hauskaa seurattavaa, kun pitää pelata koko 60 minuuttia, ennen lopullisia analyysejä.

Hagi

Rauman Lukko
Harmittavasti meni Vehasen nollapeli. Olisi sen ansainnut, kun pelasi Lukolle voiton toisessa erässä. Kolmas erä ollut Lukon parasta peliä.

Soilworker

Lukko, Preds
Aikas törkeä kiekottoman estäminen edelsi JYPin maalia kun Jääskeläinen (?) taklaa kiekollista paineistavan Azevedon ja avaa Louhivaaralle sektorin.

Jyty

käyttää lehväslukkoa logonaan.
Honkaheimolla jo kolme kakkosta plakkarissa ja nyt sitten kruununa päälle oma maali.

Uuhis #97

Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Kärpillä on seurajohdon asettama tappelukielto. Tätä väkivallattomuutta ja seuran kulttuuria on ylpeästi yhteistyökumppaneille julistettu.

Vielä tähän palatakseni, sinänsä minusta oikea liike Ohtamaalta jättää vastaamatta puhelimeen jos kerran oman joukkueen pakkitilanne on mitä on, turha lähteä yhden erän jälkeen suihkuun ja jättää oma joukkue kuseen pelkän kyseenalaisen koodiston vuoksi.