Huhuketju

  • 4 937 400
  • 12 099

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Lähtenyt huhuilu taas vaihteeksi ihan lapasesta täällä. Hypen ovat luoneet vain ja ainoastaan fanit täällä Jatkoajassa. Herranjestas edes Jokereiden sivuilla, facebookissa tai twitterissä ei ole mitään mainintaa kyseisestä tempauksesta ja täällä vedetään ihan mutulla hatusta ties mitä nimiä. En mä sitä epäile etteikö Jokerit julkistaisi uutta vahvistustaan torstaina Kampin screenillä, mutta tuntuu vähän oudolta ettei virallisilla sivuilla ole mitään mainintaa asiasta. Ei varmaan Jokeritoimistollakaan arvattu että homma lähtisi näin käsistä ja nyt siellä korvat punaisina odotetaan torstaita ja Joonas Raskin lärvin ilmestymistä screenille. Omat fanit pettyvät ja koko muu Suomi nauraa paskaista naurua.

Näinhän tässä tulee todellakin käymään jos Rask on se pelaaja joka torstaina julkaistaan. Noh, tietävätpä siinä tapauksessa toimistolla varmasti jatkossa ketä pelaajia kannattaa julkaista tämmöisellä hälinällä ja ketä ei.

e. On muuten Unibetin sivuiltakin poistettu kertoimet kyseistä tapahtumaa kohtaa. On taitaneet pojat vetää käsijarrusta tomistolla. Eli tuskin on Raskia kummallisempaa tulossa.
 

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Näistä "huhuissa" pyörineistä pelaajista voisi jo rakentaa kolmannen joukkueen Helsinkiin (tähän se jatkoajasta tuttu hymiö).
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
e. On muuten Unibetin sivuiltakin poistettu kertoimet kyseistä tapahtumaa kohtaa. On taitaneet pojat vetää käsijarrusta tomistolla. Eli tuskin on Raskia kummallisempaa tulossa.

Tai sitten Unibetilla on vaan päätetty vetää hassutteluvedot veks. Ehkä siellä luettiin nimim. Viru$:n viesti täältä. :D

Edelleen uskon, että jos joku todella julkistetaan torstaina ihan Kampin screenillä asti, niin sen on oltava astetta isompi nimi.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tai sitten Unibetilla on vaan päätetty vetää hassutteluvedot veks. Ehkä siellä luettiin nimim. Viru$:n viesti täältä. :D

Edelleen uskon, että jos joku todella julkistetaan torstaina ihan Kampin screenillä asti, niin sen on oltava astetta isompi nimi.

Kuullostaa muutenkin jotenkin epäeettiseltä lyödä vetoa asiasta, jonka oikean vaihtoehdon useat ihmiset tietätävät. Mikä estää jotain toimistovirkailijaa tai vastaavaa lyömästä vetoa tuosta asiasta, kun ihan varmasti se nimi on tiedossa Jokereiden ja liigan taholta jonkun toimesta.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Kyllä saa Zoltan arvoisensa jatkosopparin julkistuksen. Ei kenenkään muun sopimusta voi näin legendaarisesti paljastaa kansalle. Kiitos Keklu!

No jos ihan tosissaan ollaan, niin järkyttävän kova antikliimaksi olisi todella, todella hieno veto Keklulta. Suorastaan Jarkko Ruutumainen median ja fanien vedätys. Kuvasta paljastuu: Klingbergin ja Maneliuksen kallispalkkaiset 5 vuoden paperit!

Joka tapauksessa tämä on hienoa fanipalvelua ja peukut sille!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ei varmaan Jokeritoimistollakaan arvattu että homma lähtisi näin käsistä ja nyt siellä korvat punaisina odotetaan torstaita ja Joonas Raskin lärvin ilmestymistä screenille. Omat fanit pettyvät ja koko muu Suomi nauraa paskaista naurua.

No asiasta kyllä voi silloin syyttää ihan itseään. Jos järjestää ns mediatapahtuman niin silloin olisi syytä olla jotain kalansaalistakin eikä pelkkiä roskakala tai -kaloja jotka voisi heittää samantien menemään.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oma veikkaukseni on Rask, Lepistö, Nokelainen, todennäköisyysjärjestyksessä. Tästä tempauksesta muuten uutisoitiin heti Lepistön Chicagon lähdettyä lomille viime yönä. Onko sitten sattumaa ajankohta vai ei, se nähdään torstaina.
Olen aikanaan Lepistöstä kirjoittanut ja todennut ettei Jokerit ole ykkösvaihtoehto tai edes kakkonen. Valitettavasti minulla ei ole lähdettä, mutta nyt Sami on kohtuullisen lähellä Jokereita. En tosiaan tiedä, linnut kertoivat, että ensin katsotaan Venäjä ja sitten sm-liiga.

Voin olla täysin kujalla, mutta jos Sami saa suoran NHL sopparin homma on selvä. Oma spekulaatio on, että ei saa. Sitten muut vaihtoehdot eli paljonko Venäjältä irtoaa. Ja sitten tärkein, Keklulla ON tarjous Samille.

Uskoa ei tarvitse, puluilta kuulin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lähdehän on siis kohtuu luotettava, kun otetaan huomioon, että molemmat Pulun veljeksistä on pelanneet Jokereissa ja toinen pelaa edelleen. Sisäpiirissä siis.
Näitä puluja en muistanutkaan. Anyway, hyvä juttu pitäisi olla se, että eiköhän Samin tilanne selviä aika nopeasti. Emme siis joudu arpomaan vielä elokuussa onko vai ei. Eiköhän tuo selviä aika nopeasti.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Lepistö, Lehterä, Nokelainen, N.Kapanen, Zaborsky tai Selänne. Todennäköisyys järjestyksessä. Eiköhän se ole kuitenkin ole Lepistö, koska kun Lepistön kausi loppui niin tämä ilmoitus tuli samantien asiasta. Joku Raskin sopparin ilmoitus olisi kaikkien aikojen floppi.
 

Ralph

Jäsen
Voisihan Kekäläiset ja kumppanit osoittaa peliälyään ja ottaa vähän roolia. Ensiksi selviää, että Joonas Rask on se joka kuvasta ilmestyy. Fanit käärmeissään ja muu Suomi nauraa räkänaurua. Sitten perjantaina yllättäen Jokerit tiedottaa, että joo.. Teemu Selännekin tulee. Sitten Jokeri-fanit saunoo, kylpee ja huutaa, kannusta shampanjaa. Samalla muu Suomi hiljaisena.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lepistö se on. Olisi hiukan typerää tuoda joku maalainen sisään tällä tavalla. Jengi kattelisi skriiniä ja miettisi onko toi pakki vai veska.

Oma jätkä kotiin näin. Mikäli on Lepistö niin on kauden kovin avaus Vehasen kanssa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Laura Lepistö päätti kilpauransa taitoluistelijana joten ehkä Laura liittyi Jokereihin sitten jääkiekon pelaajana, luistellahan tuo pieni väkkärä osaa. No ei vaan Sami Lepistö olisi aika muikea hankinta. Katsotaan vaan kun toiveet on Lepistössä niin joku ilves sieltä kuitenkin tulee.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Jos Masa olisi puikoissa niin tässä olisi aineksia vaikka mihin, mutta Kekluun pitää sen verran luottaa että mies tajuaa markkinoinnista sen verran ettei tolla tavalla julkista mitään marginaalisopparia. Iso julkisuus = iso kala. Lepistö on tältä kannalta mielestäni vähimmäisvaatimus, joku Rask tai Nönnönnöö ei sano sille Kampissa ohikulkevalle massalle juuri yhtään mitään.

Kevät on jokerifanin parasta aikaa, silloin Teemu on palaamassa kotiin edes pienen tovin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Hyvin suurella todennäköisyydellä tuo tuleva pelaaja on joku tuosta Unibetin listasta, koska tuolla ei ole sitä viimeistä vaihtoehtoa, että kyseessä olisi "joku muu"... Mielenkiintoista myös, että Selännettä pidetään 'todennäköisempänä', kuin Kukkoslassea...

Kusen hunajaa, jos kyseessä on kuka tahansa, paitsi Rask..
 

Sambody

Jäsen
Juuri tulossa samaa linkittämään. Facebookin puolella luki jotain tyyliin "löysimme Nokelaisen pyörimästä areenalla". Oisko siinä sitten se meijän vahvistus? Kelpais.

Missä maajoukkue vetää reeninsä tällä hetkellä? Ettei vain Areenalla olisi pyörinyt noissa merkeissä. En toki pistä ollenkaan pahakseni, jos Noksu palaa joukkueeseen.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Vähän oudolta tuntuu, ettei Jokerit ole itse vielä mainostanut tuota huomista pelaajan julkistusta mitenkään. Luulisi kuitenkin että tavoitteena on saada keskustelua aikaan ja mahdollisimman moni rämpyttämään sitä "tykkää"-nappia huomenna. Toki täällä Jatkoajassa keskustelu on käynyt kuumana, mutta enempi parempi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Missä maajoukkue vetää reeninsä tällä hetkellä? Ettei vain Areenalla olisi pyörinyt noissa merkeissä.

Taitavat Areenalla treenata. Olin näkevinäni Mikko Koivun tuossa videolla... (Luulin eka Klingoniksi ja meinasin saada sydärin)

Kovin omituiselta tuntuu tämän videon julkaisun ajankohta varsinkin kun pääosaa esittää Nokelainen... "Kuviot vielä epäselvät" tjsp. kommentti oli myös aika virne naamalla vedetty...

Pannukakku on valmis: Tervetuloa Joonas Rask ;)
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Jos Masa olisi puikoissa niin tässä olisi aineksia vaikka mihin, mutta Kekluun pitää sen verran luottaa että mies tajuaa markkinoinnista sen verran ettei tolla tavalla julkista mitään marginaalisopparia. Iso julkisuus = iso kala.

Entä jos se onkin vuoden kyykytys: Matti Virmanen palaa Jokereihin?
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huomenna,

a) ei tiedote mitään
b) tiedotetaan Raskin sopimuksesta tai Boumediennen jatkosta

Sen jälkeen soppa on valmis ja muut nauravat räkäisesti paskat housussa.

Luulisi, että Jokerit olisi tiedottanut tästä jotain, jos uutta pelaajaa oltaisiin julkistamassa.

Elämme VirmasMasamaista aikaa...
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Elämme VirmasMasamaista aikaa...

Niin eikös Masa parhaimmillaan pitänyt tiedotustilaisuuden, jossa julkaistiin varsinaisen tiedotustilaisuuden paikka ja aika. Ettei olisi ollut vielä tuo pari kautta sitten ollut "torilla tavataan" julkistus? Tästä voimme päätellä, että huomenna kuvasta paljastuu Keklun pärstä ja puhekuplassa lukee varsinaisen tiedotustilaisuuden ajankohta.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tästä voimme päätellä, että huomenna kuvasta paljastuu Keklun pärstä ja puhekuplassa lukee varsinaisen tiedotustilaisuuden ajankohta.

Tuota en tullut edes ajatelleeksi, joten tuota voisi pitää kohtana c). Joku noista kahdesta minkä sanoin tai tuo ylläoleva tulee tapahtumaan siis huomenna. Itse liputan vaihtoehdon c) puolesta.
 

Moosehead

Jäsen
JPL kirjoitti:
Voin vain kuvitella, kun valotaululle pikkuhiljaa muodostuu Virmasen Matin virnistelevä naama, samalla kun Keklun GM pesti johonkin NHL-joukkueeseen ilmoitetaan rapakon takana.

Tämä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös