Vitutusketju

  • 10 542 726
  • 56 130

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ilmeisesti briteissä otettiin lisäaikaa tieliikenteeseen vedoten, joskin Irlannissa näistä vanhoista yksiköistä on luovuttu jo lähes kokonaan ja Englannissa siirtymä on käynnissä.

Tuosta tulikin mieleeni että voi olla kohtuullisen kallis tikki kun lähdetään mittayksiköitä muuttamaan tässä vaiheessa kun ne on jo olleet käytössä iät ajat. Ajatellaan vaikka jotain USA:n tieverkostoa jolla riittää jonkin verran mittaa, että sinne kun vaihdetaan kaikki välimatkaa osoittavat kyltit uusiksi jne. niin siinä saa muutaman kyltin pystyttää. Ja esim. USA:ssa taitaa olla jotain 250 miljoonaa yksityisautoa joista valtaosassa on mailimittarit joten siinäkin on omat haasteensa. Eikä nuo muutokset jää pelkkään liikenteeseen vaan tuollainen mittayksikön vaihtaminen vaikuttaa varmaan niin moneen arkipäiväiseen asiaan ettei tule edes puoliakaan ajateltua.

Että siellä voi olla osasyy siihen miksi pitäydytään edelleen vanhassa vaikka muuten ehkä olisikin järkevämpää siirtyä metrijärjestelmään.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kahlailin Etuoven valikomaa lävitse, kun on lievää asuntokuumetta ollut tässä vireillä. Ainoa vaan, että oma rahatilanne on mitä on näiden työ- ja opiskelukuvioiden vuoksi, eikä vanhaa kämppää ole vielä maksettu kuin kaksi vuotta. Kokonaan lainarahalla pitäisi siis edetä. Ja kas kummaa, löytyihän sieltä liki täydellinen kämppä ok-sijainnilla, hintakin periaatteessa maksukyvyn rajoissa, jos vähintään tämä taloustilanne olisi 100% varma. Vaan kun ei pysty sanomaan. Ei edes pitäis vierailla noilla sivuilla, vaan painaa duunia pää sumussa ja elellä kerrostalossa.
 

LannyMc

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vituttaa tämä mahatauti. Aamuyöstä alkoi ja koko päivän on vellonu mahassa niin perkeleesti. Tässä on tullut maattua kohta 18 tuntia putkeen, lukuunottamatta vessareissuja, joten kroppaa kolottaa kauttaaltaan jo kohta vittumaisen paljon. Pystyssä olemiseen ei oikein voimat riitä ja ruokaa en ole edes yrittänyt alas saada.

Viimeksi joskus polvenkorkuisena sairastanut kyseisen taudin ja onneksi niin, sillä onhan tämä veemäinen olotila.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Jonkun auton varashälytin (vai mikä lie) on huutanu tasasin väliajoin jo yli puoli tuntia. Onneks on kuulokkeet päässä, ettei häirinny liikaa salkkarin katsomis nautintoa
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Vituttaa jenkkien tapa merkata päivämääriä, kuten myös heidän typerät mittayksikkönsä.

Käyn yhden miehen merkityksetöntä, mutta sitkeää sotaa tuota asiaa vastaan. Jos pitää päivämäärä kirjoittaa, niin kirjoitan sen oikealla tavalla, eli pv.kk.vvvv ellei erikseen ole ohjeistettu, että miten. Samoin käytän jenkkien kanssa asioidessani metristä järjestelmää. Jos kysyvät, että montako paunaa tai mailia tai jotain muuta älytöntä jokin on, niin vastaan, etten tiedä. Tämä on ihan oikein niille!

Jaa niin se vitutus. No sanotaan että verot.
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Vituttaa kämppiksen siivottomuus keittiössä ja vessassa. Eilen kuurasin keittiön tasot, hellan ja kaapistojen ovet kiiltäviksi ja pesin astiat. Illalla vielä tyhjensin astinapesukoneen niin on sitten helppo laittaa ne käytetyt astiat sinne suoraan, eikä siihen tiskipöydälle kerry lautasvuorta maustettuna muutamalla haarukalla.

Tänään tulin kotiin 2 tuntia sitten ja ruuanlaitto oli ekana mielessä, keittiöön vilkaistuani päädyin hakemaan lähi kebabilasta kebabia. Keittiö oli jälleen sen näköinen kun siellä olisi pyörähtänyt hurrikaani. Paistinpannut ja kattilat likaisina ympäri pöytiä ja hellalla jotain tomaattikastiketta, jota ei tietenkään voi siitä pyyhkiä vaan sen pitää antaa kuivaa ja pinttyä siihen hellalle. Lisäksi oli kämppis kantanut omasta huoneesta kaikki likaiset lautaset ja lasit pesukoneen päälle pöydälle. Miksi niitä ei vittu voi laittaa sinne pesukoneeseen suoraan? Kun keittiön roskis tulee täyteen ei kyseinen ääliö voi ottaa sitä täyttä roskapussia pois ja laittaa uutta tilalle, vaan täysi roskapussi jätetään siihen pidikkeeseen ja uusi pussi asennetaan kätevästi keittiön lattialle. Vessassa tämä sankari taas jättää kaikki tavaransa siihen pesualtaan pöydälle viereksimään. Vessapaperin hylsyt taas pyörivät jaloissa kun niitä ei viitsitä laittaa siihen 0,5 m päässä olevaan roskakoriin. Eikä se ole tainnut kyllä kertaakaan osallistua vessan siivoukseen, tai saattaa olla ehkä kerran.

Asioista kun huomauttaa niin aina tulee sama vastaus "Ainii se joo, jäi kesken kun oli sen verran kiire", tai "Ai sä ootkin täällä alotellu siivousta, jos on jotain mitä voin tehä niin sano", noh usein ei ole mitään enää jäljellä. Ja vaikka olisikin niin ei se kusipää sitä siivoa, koska asia jonka sanon hänelle tehtäväksi "unohtuu/on muuten vain niin kiire". Mieleen tulee vieläkin se kerta kun imuroin keittiötä ja herra sanoin "jätä se imuri siihen keittiön lattialle sit kun oot imuroinu, mä imuroin tän huoneeni sitten". Jätin imurin siihen keittiön lattialle, jossa se olikin seuraavat 5 päivää, sitten laitoin sen takaisin kaappiin. Imurikin oli päässyt unohtumaan siihen lattialle vaikka herra käveli sen imurin ohi n.10 kertaa päivässä.

Tarkemmin kun ajattelee niin itseasiassa vituttaa kämppiksen asenne muita samassa asunnossa asuvia ihmisiä kohtaan. Yleisin selitys eli "kiire" on myös täysin paskaa, koska tolla kaverilla ei todellakaan ole kyllä kiire mihinkään. Jätkä on istunut joulun jälkeen koko ajan koneen ääressä ja pelannut jotain vitun roolipeliä ja puhunut nörttikavereiden kanssa headsetin välityksellä. Koulussakaan ei kuulemma kerkeä käymään kun pelaaminen vie kaiken ajan. Ja sitten tietysti valitetaan minulle kun Kela perii takaisin opintotuet, tässä asiassa hän ei näe itsessään mitään väärää.

Onneksi omat opinnot on lopputyötä myöten valmiit ja valmistuminen siintää n. kuukauden päässä. Heti kun duunipaikka löytyy ja rahaa alkaa tulemaan paremmin, loppuu Lombardin yhteiselo tämän ihmisen kanssa siihen paikkaan. Positiivista on tuo vitutuksen tuoma asenne tuon lopputyön tekemiseen, se hoituu ainakin ajoissa alta pois.

Kylläpä helpotti taas hetkeksi.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Suomen vaarallisin "moottoripyöräjengi" tekee näemmä pikkuhiljaa paluuta tieliikenteeseen. Ryhmä tunnetaan myös nimellä MC Skootteritytöt.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Voi vittu! Nimimerkin mailman- rannekello onkin feikki!
 

Pekkis

Jäsen
Tasan viikko sitten heittämällä leima autoon. Merkkihuollon mestarit löysi tänään tonnin edestä korjattavaa, katsastusmiehen mielestä täydellisessä kunnossa olevasta autosta...

Vittu!
 

J.Petke

Jäsen
Tasan viikko sitten heittämällä leima autoon. Merkkihuollon mestarit löysi tänään tonnin edestä korjattavaa, katsastusmiehen mielestä täydellisessä kunnossa olevasta autosta...

Vittu!

Eikös tuo paikka ole hammaslääkärin ohella se toinen paikka mistä ei ilman korjauslaskua selviä. Aina löytyy ne pari juttua mistä voi tolkuttoman laskun kirjoittaa.
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viime viikonloppu meni jotakuinkin vituiksi.

Lauantaina kavin hakemassa uuden lapparin São Paulon keskustasta. Taisteltuani tieni takaisin kotiin liikenne- ja ihmisinfernon lapi, huomasin etta kaupan poijjaat laittoivat mulle vaaran virtalahteen mukaan.

Eipa mitaan, grilli tulille ja vieraat kylaan. Kaikki naytti jo paremmalta kunnes tontin reunalla olevaan puuhun kiinnitetty ulkovalaisin sanoi poks ja alkoi palamaan. Miehissa aloimme sammuttaa uhkaavaa metsapaloa kahden puutarhaletkun voimin naisvaen katsellessa taustalla.

Talla valin bernhardilaisemme kaytti tilanteen hyvakseen ja tahtoi nahda yorkshirenterrierimme vastasyntynytta pentua ja aititerrierin uhitellessa nosti uhittelijan hellasti niskasta sivuun. Niskat poikki, saatana. Illasta tuli suhteellisen surunmurtama, metsapalo kyllakin saatiin estettya.

Seuraavana aamuna valitsin parhaan paikan puutarhasta aititerrien hautaamiseksi. Haudankaivuu sujui jouhevasti kunnes katkaisin sahkokaapelin rautakangella...

Alkuviikosta ei ole viela sattunut kummempia, joskin kiinalaisen satelliitin putoamisesta johtuva kattoremontti ei yllattaisi.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Ylläri saatana että Oilers voitti arpajaisissa. Vittu mitä paskaa!

Edit:
Viime viikonloppu meni jotakuinkin vituiksi.

Uskomaton vkl kieltämättä. Sähkökaapeli pisti hymyilyttään. Osanotot menetyksen johdosta. Toivottavasti pennut pärjäilee!
 
Viimeksi muokattu:

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Vituttaa kämppiksen...

Varmaan tuollainen vituttaa, mutta pitäisiköhän asialle tehdä jotain? Ensin vaikka kaveria pataan ja sitten ne roskapussit/vessapaperirullat/likaiset lautaset jäbän sängylle tai vaikka sen tietokoneen päälle.

Roskapussi mielellään levitettyvä kaikkine paskoineeen.
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Viikonloppuna kävimme mamman kanssa Filmtownissa hakemassa leffan. Oli muija vuoro nappaa leffa. Hetken pähkäiltyään päätyi No Strings Attached nimiseen pätkään. Ei muuta kuin kassan kautta kotiin. Leffa pyörimään ja popparit tulille. 3minuuttia leffa ehti pyöriä niin muija sanoi: Mä katsoin tän eilen Canalilta. USKOMATONTA
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp

Onko "ystävälläsi" Aspergerin oireyhtymä, poissa silmistä, poissa mielestä jne? Tuollaistahan se soluissa tuppaa olemaan ja etenkin, jos kämppikset ovat jotain kampusta rikastuttavia vaihtareita. Aikanaan vaadin yhtä polakkia siivoamaan, niin alkoi kirkua minua rasistiksi ja fasistiksi, kun en ymmärrä hänen vapaata(ja paskaista) elämäntyyliään. No, se siitä, mutta ei koskaan enää. Koskaan.

Itseäni vituttaa tällä hetkellä se, että entinenkään kesätyöpaikka ei näköjään mun palveluksia kaipaa. Kaikki paikat alkaa olla koluttu läpi, joten täytynee nöyrtyä menemään sossuun hakemaan rahaa, että elossa pysyy. Aika paskaa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Viikonloppuna kävimme mamman kanssa Filmtownissa hakemassa leffan.

Eli isoäitisi kanssa vuokrasitte leffan. Jos taas mammalla tarkoitat tyttöystävääsi/puolisoasi niin vituttaa suunnattomasti tuo termi ja ihan oikein, että leffanautinto meni miten meni. Kuka oikeasti kutsuu puolisoaan mammaksi? Voi vittu kun vituttaa.
 
Viimeksi muokattu:

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Varmaan tuollainen vituttaa, mutta pitäisiköhän asialle tehdä jotain?...

On käynyt mielessä usko vain, mutta en halua lähteä tuolla tielle. Siinä vaiheessa mielestäni vitutukseni olisi turhaa jos alan itse käyttätymään samoin. Ja en tykkää asua paskan keskellä, joten miksi tekisin lisää sotkua vapaaehtoisesti? Joo joo kosto on kivaa... Tästä lähtien en vain enää korjaa mitään hänen jälkiänsä vaan hoidan vaan omat jälkeni. Ehkä se jossain vaiheessa tajuaa.

Onko "ystävälläsi" Aspergerin oireyhtymä, poissa silmistä, poissa mielestä jne? Tuollaistahan se soluissa tuppaa olemaan ja etenkin, jos kämppikset ovat jotain kampusta rikastuttavia vaihtareita...

Ei sillä omasta mielestäni mitään ole todettu, tai en ainkaan ole kuullut että olis mitään oireyhtymiä. Tosin en ole kyllä hänen lääkärintodistuksia tutkinut, joten voihan tuolla vaikka ollakkin joku yhtymä. Ja ihan suomalainen on ja olen tuntenut herran 12-vuotta, tuo sen paskaisuus vaan tuli melkoisena yllätyksenä. Ilmeisesti asuessaan vanhempiensa luona äiti siivosi kaiken, koska ei hänen huoneensa silloin ollut sekaisin.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Eli isoäitisi kanssa vuokrasitte leffan. Jos taas mammalla tarkoitat tyttöystävääsi/puolisoasi niin vituttaa suunnattomasti tuo termi ja ihan oikein, että leffanautinto meni miten meni. Kuka oikeasti kutsuu puolisoaan mammaksi? Voi vittu kun vituttaa.

Pieni mutta tärkeä tarkennus. Eikös mamma sentään voi tarkoittaa (ja tarkoittaakin ruotsiksi) äitiä, ei suinkaan isoäitiä?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Eli isoäitisi kanssa vuokrasitte leffan. Jos taas mammalla tarkoitat tyttöystävääsi/puolisoasi niin vituttaa suunnattomasti tuo termi ja ihan oikein, että leffanautinto meni miten meni. Kuka oikeasti kutsuu puolisoaan mammaksi? Voi vittu kun vituttaa.

Mahtaako mennä sitten myös toisin päin? Eli kutsuuko mahdollinen puoliso tässä tapauksessa miesystäväänsä "pappaksi" tai "papaksi"? Tai "isukiksi"?

Oli miten oli, niin kammottava ilmaisu kyllä tuommoinen "mamma", ja vituttaa ihan aiheesta. Mamma-sanan käyttö rajattakoon isoäiteihin, tai ruotsinkielisten kohdalla äitiin.

Täytyy kyllä myöntää, että minua vituttaa myös monien miesten tapa kutsua puolisoitaan "muijiksi" jopa päin näiden naamaa. Muija sitä ja muija tätä. Vittu, voi sitä käyttää ihmisistä nimiäkin, tai sitten jotain muuta ilmaisua. Muija-sanan käyttö on puhdasta vittumarkoilua.

"...vvviiTTUuu, mun mUIja osti vviITtuu sidukkaa hei viiittu..."
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Täytyy kyllä myöntää, että minua vituttaa myös monien miesten tapa kutsua puolisoitaan "muijiksi" jopa päin näiden naamaa. Muija sitä ja muija tätä. Vittu, voi sitä käyttää ihmisistä nimiäkin, tai sitten jotain muuta ilmaisua. Muija-sanan käyttö on puhdasta vittumarkoilua.

Totta. Kutsuin muinoin vaimoani epähuomiossa "muijaksi" ja saman tien tuli potku kasseille. Opin kerrasta. Nykyisin kutsun häntä huoraksi.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Täytyy kyllä myöntää, että minua vituttaa myös monien miesten tapa kutsua puolisoitaan "muijiksi" jopa päin näiden naamaa. Muija sitä ja muija tätä. Vittu, voi sitä käyttää ihmisistä nimiäkin, tai sitten jotain muuta ilmaisua. Muija-sanan käyttö on puhdasta vittumarkoilua.
Ehkä tuo on jonkinlainen sisäsiisteyden indikaattori. Muijaksi nimittelevää ei kannata päästää sisätiloihin vieraiden ihmisten seuraan. Muijatteleva lätsäpää on paremmin kotonaan autotallissa tai navetassa.

Vielä muutama sukupolvi taaksepäin rajantakaisessa Karjalassa aivan tavallisia nimityksiä omista isovanhemmista olivat äijä ja ämmä (jossakin päin myös ämmi).
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Ehkä tuo on jonkinlainen sisäsiisteyden indikaattori. Muijaksi nimittelevää ei kannata päästää sisätiloihin vieraiden ihmisten seuraan. Muijatteleva lätsäpää on paremmin kotonaan autotallissa tai navetassa.

Osuitpa naulan kantaan! Nimimerkki scholl puhuu muijista Naisasiat-ketjussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös