HPK kauteen 2011–2012

  • 367 077
  • 962

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Toisaalta jos ei voi olla tietysti tällä hetkellä uskomattoman luottavainen, koska tosiaan tällä hetkellä 1-2 ketjun varmoja pelimiehiä on Barney ja Laakkonen. Toki sitten Piispanen ja Nieminen on myös näitä herroja. Kuitenkin täytyy muistaa, että ei ole leikintekoa rajallisilla resurseilla juhannuksen tienoilla alkaa hankkia maalitykkiä ja ykkössentteriä.

Itse odotan Juuso Hongalta kovaa nousua liigan eliittiin. Maalivahdit on riittävät liigatasolle ja puolustus jopa keskimääräistä parempi. Kyllä tästä hyvä tulee, mutta melko tuskaisia iltoja saattaa marraskuussa tulla, kun kukaan ei laita sitä lättyä pussiin.
 
Ei saatana, jotain niemisiä ja piispasia tarjolla kahteen ensimmäiseen. Aika rytinällä tultu alaspäin kymmenessä vuodessa. Ei tässä nyt kuitenkaan olla hämeenlinnalaisille leukoja louskuttamassa, taitaa enemmän kuvastaa nykyistä liigan tasoa. Siltikin, vertaa nykyistä kymmenen vuoden takaiseen; Vlasak, Pärssinen, Hentunen, Kapanen, Tenkrat, Simicek, Santala, Palo, Louhi, Peltola, Miettinen, Hahl.

Siinä 4 ketjullista, kuka mahtuisi nykyisistä?
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Toisaalta jos ei voi olla tietysti tällä hetkellä uskomattoman luottavainen, koska tosiaan tällä hetkellä 1-2 ketjun varmoja pelimiehiä on Barney ja Laakkonen. Toki sitten Piispanen ja Nieminen on myös näitä herroja. ...
Itse odotan Juuso Hongalta kovaa nousua liigan eliittiin. Maalivahdit on riittävät liigatasolle ja puolustus jopa keskimääräistä parempi. Kyllä tästä hyvä tulee, mutta melko tuskaisia iltoja saattaa marraskuussa tulla, kun kukaan ei laita sitä lättyä pussiin.

Lopuilla hyökkäysorkesterin jäsenistä onkin Laakkosen ja Barneyn takana se klassinen tuhannen taalan paikka a) ylittää pisteiden valossa viimekautinen suorituksensa (Nieminen, Kolehmainen), b) näyttää osaamisensa todellinen taso (Piispanen, Leavitt) sekä c) tehdä läpimurto liigatasolle (Honka, Pulliainen, Roppo + junnut). Potentiaalia tuossa porukassa siis on. Paljon riippuu siitä, saako Harri esikuntineen motivoitua joka ukolle "tappajan asenteen" tinkimättömän vaatimustason kautta jokaiseen otteluun ja jokaiseen vaihtoon.

Kun sentteriosastolle saadaan vielä kärkinimi, ja Puustiselle mahdollisuuksien rajoissa pätevä korvaaja, kympin sakkiin pääsy on realismia. Itse väittäisin myös, että HPK:n menestyksen kannalta suurin kysymysmerkki ja akilleen kantapää ei tule olemaan ensi kaudella hyökkäys vaan maalivahtiosasto.
 

Ralph

Jäsen
Nyt rauha tuon Ryan Kellerin kanssa. Yli piste per peli AHL:ssä ja kapteenina AHL:n mestaruus + ratkaisumaali. Veikkaan että tie vie Ottawan NHL-miehistöön, ei SM-Liigaan. Toki toivon olevani väärässä.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Koska Kerho olisi vahvistunut edellisen kauden jäljiltä?

Nyt on vaan vitun vaikeaa hankkia vaikkapa tsekkejä, kun he saavat Venäjältäkin lihaa.

Nyt ollaan Kerhon suhteen vanhojen ja perinteisten kysymysten äärellä eli ilman rahaa pitäisi saada pelimiehiä.
Ei oo ihan helppoa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Koska Kerho olisi vahvistunut edellisen kauden jäljiltä?

Nyt on vaan vitun vaikeaa hankkia vaikkapa tsekkejä, kun he saavat Venäjältäkin lihaa.

Nyt ollaan Kerhon suhteen vanhojen ja perinteisten kysymysten äärellä eli ilman rahaa pitäisi saada pelimiehiä.
Ei oo ihan helppoa.

Tämä nyt ei ole suora vastaus tuohon lainaukseen, vaan myös yleistä paskaa aiheeseen liittyen. Tuohon Tsekki-asetelmaan nopeasti sen verran, että monelle tsekille Venäjä on edelleen iso paha sortaja. Toki asenteet muuttuvat, mutta jotkut tsekkipelaajat ovat hylänneet idän houkutukset ihan puhtaasti historiallisista tai ideologisista syistä. Moni on myös myynyt sielunsa, tai havahtunut nykyaikaan. Jagr etunenässä.

Eihän se ulkkareiden hankinta Kepaan koskaan ole helppoa ollutkaan, vaikka meille simcek, vlasak, vujtek ja muut tulikin. Sisältäen pari paskaa. Muiden seurojen ja liigojen maksukyvyn lisääntymistä varmasti hait tuolla hankitojen vaikeutumisella takaa, mutta kyllähän Kertsillä on edelleen samat valtit kuin Wanhoina hyvinä aikoina. Venäjällä toki maksetaan nykyään enemmän jopa paskasta, joten siinä suhteessa tässä kikkelinmittauksessa hävitään, eikä meidän pidäkään syttyä paskaan. Suomea, SM-liigaa ja eritoten Kerhoa puoltavat kuitenkin iso rooli potentiaalisessa ja kehittyvässä joukkueessa, laadukas valmennus henk.koht. kehittymisen kannalta, pienemmät paineet ja ainakin slaaveille isona asiana ns. vapaa ympäristö ja kimalaiset. Kysykää lisää GoldenAwelta ja Vladimir Sicakilta.

Kilpailu lahjakkaista pelaajista on tietenkin nyt kovempaa kuin kymmenen vuotta sitten, mutta siten myös häviäjiä ja paskanhaukkaajia on paljon enemmän. Mutta ei ainakaan Tsekeistä edelleenkään mitään joukkopakoa KHL:n tai muihin rahaliigoihin ole (pl. aivan eliitti, joka sekin yleensä floppaa), vaan Extraliigassa pelaa edelleen helvetin hyviä pelimiehiä. Tässä pitää muistaa KHL:n ulkomaalaiskiintiö ja se, että Venäjä on edellen Venäjä.

Kepalla vaan pitää nyt olla silmät sepposen selällään auki ja NYTSITTENVITTU! niitä Riivan, johdon ja kaikkien agenttipelaajien (VV??) suhteita käyttöön! Vai pitääkö mun tulla juomaan ne becherovkat agenttien kanssa, että saadaan edes yks halpa mutta tehokas laituri tsekeistä? Liberecistä voin samalla tuoda pari jämäkkää pelimiestä vaikka tryoutille...

Asian ydinhän on se, että Kerhon on nyt vaan väkisin profiloiduttava kasvattajaseuraksi ihan oikeasti. Näinhän se on ollut aina ja monta, monta vuotta, eikä siitä vaan pääse mihinkään. Joku Tervonen & Alatalo farssi ja Rautakorven "uskottavuuden paalutus" erikseen, silloinhan se koko identiteetti katosi, peruuteltiin, menestyttiinkin ja tehtiin vitusti turskaa oikein isolla rahalla eikä ketään oikeasti kiinnostanut. Ei näitä enää, eikä ikinä Matti "pikkunälkä" Alataloakaan mielellään. Symppis ukko, ei siinä.

Yhteistyö änärijengi(e)n kanssa olis aivan helvetin upeeta. Miksei jotain viritystä myös KHL:n suuntaan, vaikka Kazanin. Ei siis mitään stay-at-home-down-by-Vaalimaa Sahalevy-paskaa, vaan jotain järkevää "farmitoimintaa". Moni lupaava ja vähän ajettu peluri P-amerikasta tai Venäjältä kehittyisi varmasti aivan perkeleesti isossa roolissa Sm-Liigassa. Tim Thomaskin otti parit pystit, eikä Rafalski, Metropolit tai Stapletonkaan nykysellään enää ojassa nuku. Eikö meillä Kepassa muka ole mitään vispilänkauppaa mihinkään suuntaan?

Edellistä tukeakseni heitän lämärin yläpönttöön ja tosta Juuston korvaaja:

Nathan Moon Älytön potentiaali, paiskonut pisteitä junnuissa aivan perkeleesti. Penguins jätti signamaatta syystä jota en todellakaan tiedä ja nyt jannu on menossa pelaamaan CHL:ä. Siihen jenkkipaskaliigaan. Tässä liukas raitin laituri, jolla todennäkösesti on tavotteet korkeammalla kun CHL-tasolla. Tai voihan miäs olla myös luovuttanut, en sen enempää tiedä, mutta helvetin kova lupaus on ollut, eikä edelleenkään mikään ikäloppu. Leavittin kaveriksi?

Ykkössentteriks sitten ei jää muuta vaihtoehtoa kun Niko Kapanen. Luvataan niin paljon hilloa kun irtoo ja ylläpito loppuelämäks Etelä-Suomen alueella (eli ei tartte maksaa ikinä mistään mitään), sisältää safkat ja paskapaperit ym. koko perheelle, ettei voi olla mitään syytä jäädä johonkin Venäjään kymmenkertasella palkalla...

En siis tosiaankaan tiedä millaiset suhteet P-Amerikkaan kertsin johdolla on, mutta kyllähän siellä on näitä lunastamattomia lupauksia esimerkiksi ECHL tasolla vaikka muille jakaa. Väittäisin, että isoon rooliin kehittymispaikkana Kepa on edelleen yksi Euroopan parhaista. Sikaa säkissä ei tietenkään pidä ottaa, mutta jos et veikkaa et voi voittaa...

P.S. se Zagrapan taitaa edelleen olla vapailla...
 

Fordél

Jäsen
Mulla ei ole mitään tietoa asiasta, mutta jotenkin haiskahtaa, että Tero Koskiranta siirtyy HPK:n paitaan. Siinä haetaan uutta Viitaluomaa ja ehkä miehestä voisi siihen ollakin jossain vaiheessa. Olisi jotenkin niin hpkmainen haku ja tämä ei välttämättä mitenkään pahalla.

Laakkonen - Koskiranta - Nieminen
hankinta - Leavitt - Barney
Kolehmainen - Piispanen - Roppo
Honka - Pulliainen - Turtiainen

Eihän tuo nyt ihan kaamealta näytä vaikka toki Laakkonen tarvitsisi toiselle laidalla selkeän maalintekijän. Ja kenties vaikka Turtiaista tai Honkaa voi nostaa ylemmäs, jolloin vapautuisi paikka Rautiaiselle nelosesta.
 
Viimeksi muokattu:

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Disco-stulla hyvä kirjoitus tuossa, vaikka toki muutamia pointteja siinäkin oli, mitä nyt ei niin tosissaan kannata ottaakaan.

Tilanne on nyt kuitenkin tosiaan se, että käytännössä puuttuu se ykkössentteri ja ykkösketjun maalipyssy. Tottahan on se, että varmasti selänpesuosasto tekee duunia helvetisti asian eteen, mutta riittääkö se vanha taika vielä? Lintumäki lähtee vielä kerran kavereiden kanssa hämyisiin kabinetteihin ja löylyihin, vai jaksaako Lintumäki enää? Kai vielä kerran kunniapuheenjohtaja ottaa one for the team ja ryyppää juhannuksen slaavien mailla.

Itse ottaisin mieluusti kanadalaisen sentteriksi ja jonkun "taiteilijan" maalitykiksi.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Mulla ei ole mitään tietoa asiasta, mutta jotenkin haiskahtaa, että Tero Koskiranta siirtyy HPK:n paitaan.

Laakkonen - Koskiranta - Nieminen
Epäilen, että HPK hankkisi ykkössentteriksi Koskirannan, joka on yhden nappikauden jälkeen ollut enemmän tai vähemmän pettymys, odotuksista riippuen. Koskiranta on tyyliltään enemmän kakkosketjun koohottaja, joka pääsee paikkoihin usein jalalla, mutta valitettavasti melkein yhtä usein kädet jäätyvät. "Musta tuntuu", että ykkösketjun paikkaan oikeuttavat otteet olivat yhden kauden ihme. Tietysti jos HPK:lla ei ole rahaa varmempaan suorittajaan, T. Koskiranta on kokeilemisen arvoinen pelaaja. Maisemanvaihto voisi kaivaa Koskirannan maalintekijän vaiston taas esiin. SaiPassa Tero on jäämässä pikkuveljensä varjoon.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Nathan Moon Älytön potentiaali, paiskonut pisteitä junnuissa aivan perkeleesti. Penguins jätti signamaatta syystä jota en todellakaan tiedä ja nyt jannu on menossa pelaamaan CHL:ä. Siihen jenkkipaskaliigaan. Tässä liukas raitin laituri, jolla todennäkösesti on tavotteet korkeammalla kun CHL-tasolla. Tai voihan miäs olla myös luovuttanut, en sen enempää tiedä, mutta helvetin kova lupaus on ollut, eikä edelleenkään mikään ikäloppu. Leavittin kaveriksi?

Nathan Moon ei ole ikinä ollut mikään helvetin kova lupaus. Parhaimmillaan keskinkertainen prospecti, jos edes sitäkään, joka ei saanut NHL-sopimusta kyseenalaisen työmoraalin ja asenneongelmien vuoksi, eikä heikohko luistelu ja puolustustyöskely myöskään auttanut hänen asemaansa.

Kai se SM-liigassa voisi pärjätä, mutta noilla eväillä ei ole asiaa NHL:n.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Nathan Moon ei ole ikinä ollut mikään helvetin kova lupaus. Parhaimmillaan keskinkertainen prospecti, jos edes sitäkään, joka ei saanut NHL-sopimusta kyseenalaisen työmoraalin ja asenneongelmien vuoksi, eikä heikohko luistelu ja puolustustyöskely myöskään auttanut hänen asemaansa.

Kai se SM-liigassa voisi pärjätä, mutta noilla eväillä ei ole asiaa NHL:n.

Ookoo, voi olla että muisti tekee tepposet, mutta eikös kaverista jonkinlaista maaliruiskua odotettu ihan NHL-tasolle asti. Jollain training-campillakin oli ihan Pens-prospektien parhaimmistoa. Mutta tosiaan, ei siis ainesta NHL:n mutta luulisi ligatasolle riittävän, ja siksi juuri Leavittin kaveriksi asennekoulutukseen.

Ja enemmänhän tuo nyt oli sellainen "heitto", kun tässä alkaa pelko hiipiä persiiseen niin jotain pitää yrittää.

Koskiranta ei todellakaan ole mikään ratkaisu ykkössentterin paikalle, mutta jos ei parempaankaan ole varaa niin parempi aina tällainen nuori ja eteenpäin pyrkivä jätkä kun joku Maissi-Eissi.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tero Koskirannastako ykkössentteri? Voi tsiisus. Eiköhän pitäisi lähtökohtaisesti hommata sellainen sentteri tai laituri jolla pystyy myymään lippujakin hieman enemmän niihin tiistain Kuopion SaiPelica peleihin. Voisin väittää että kukaan satunnainen katsoja ei tule katsomaan HPK:n pelejä jos siellä ei ole vastassa kovaa joukkuetta ja vähänkin lätkää seuraa. Joukkue tarvitsee sen oman nimekkään pelaajan mitä muidenkin joukkueiden fanit haluavat nähdä kentällä pelaamassa. Viime kaudella oli Lassila ja jossain määrin ykköstandemi Viitaluoma-Puustinen, mutta kuinka ollakkaan näistä meidän "tähdistä" meillä ei ole enää yhtäkään jäljellä tulevalla kaudella.

Laakkonen, Porseland ja Leavitt eivät ainakaan vielä omista sellaista nimeä joka jaksaisi vetää muutaman extra katsojan katsomoihin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ookoo, voi olla että muisti tekee tepposet, mutta eikös kaverista jonkinlaista maaliruiskua odotettu ihan NHL-tasolle asti. Jollain training-campillakin oli ihan Pens-prospektien parhaimmistoa. Mutta tosiaan, ei siis ainesta NHL:n mutta luulisi ligatasolle riittävän, ja siksi juuri Leavittin kaveriksi asennekoulutukseen.

No mä en ainakaan muista, että Moonista realistisesti olisi odotettu ikinä mitään kovaa maalitykkiä NHL:n. Ei ikinä kuulunut esimerkiksi Pittsburghin top-10 prospectien joukkoon. Jos olisi odotettu, niin olisi varattu korkeammalla kuin neljännellä kierroksella aikoinaan. Toki ainahan noille NHL:n varatuille pelaajille jotkut kannattajat asettavat kovia odotuksia, etenkin jos tekevät hyviä tehoja junnuissa, mutta nämä odotukset ei nyt välttämättä ole aina kovinkaan realistisia. Kyllähän Moonillakin on toki ollut jonkin verran potentiaalia kehittyä maalintekijäksi NHL-tasolla asti, mutta kun katsoo esimerkiksi junnusarjojen tehoja, niin eipä sieltä ole nähtävissä minkäänlaista kehitystä sitten draftivuoden. Eikä nyt tule ainakaan mieleen, että Moon olisi millään training campilla käynyt häikäisemässä. Voi olla että näin on tapahtunut, mutta ei ole siitä ainakaan mitään mielikuvia.

Mutta jos nimiä haluaa heitellä ilmoille, niin olisikohan Ryan Stone jo harkitsemassa Eurooppaan siirtymistä? Siitä se ykkössentteri.
 

Fordél

Jäsen
Viime kaudella oli Lassila ja jossain määrin ykköstandemi Viitaluoma-Puustinen, mutta kuinka ollakkaan näistä meidän "tähdistä" meillä ei ole enää yhtäkään jäljellä tulevalla kaudella.

Laakkonen, Porseland ja Leavitt eivät ainakaan vielä omista sellaista nimeä joka jaksaisi vetää muutaman extra katsojan katsomoihin.

Puustinenkaan ei sanonut varmasti ennen kauden alkua monellekaan hämeenlinnalaiselle tavalliselle kiekkokatsojalle mitään eikä tuonut katsojia hallille. Koskirantaan pätee samat sanat, mutta onnistuessaan voisi olla ihan hyvä haku toimivan syömähampaan keskelle. Koskiranta-Leavitt-Piispanen-Pulliainen ei ole lähtökohtaisesti mestaruuspytyn arvoinen sentterinelikko, mutta parhaimmillaan tossa voisi olla kaksi n. 40 pisteen, yksi yli 30 pisteen ja yksi yli 20 pisteen sentteri. Sillä voidaan päästä jo aika pitkälle. Toki tuossa on se jos-sana, mutta kun rahaa ei ole, se kuuluu "pakettiin".
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mulla ei ole mitään tietoa asiasta, mutta jotenkin haiskahtaa, että Tero Koskiranta siirtyy HPK:n paitaan.
No, päästiin siis Puustisesta. Hyökkäykseen olisi tarvetta kahdelle kärkiketjujen pelaajalle, Koskiranta huudettu. Yksi puoltaa, muut vastustavat. Itsellekin pohdin jo ajat sitten, josko Koskiranta tulisi, mutta Leavittin kanssa otettu riski ei mahdollistanut mielestäni Koskirannankin ottamista. Nyt Puustinen lähti ja rahaa vapautui - voisimmeko saada The Sentterin? Ehkä voisimme, kun massia tuli lisää "ilmaiseksi", mutta ei kahden tähtipelaajan verran. Mitäpä, jos ottaisimme oppia viime kaudesta ja ylipäänsä hyvien joukkueiden kasaamisesta - senttereitä kehiin. Otetaan Koskiranta edullisesti lähtökohtaisesti laituriksi, jos vielä koohottajakin on. Ketjuja voisi miettiä sitten tältä pohjalta vaikka:

Laakkonen - TheSentteri - Nieminen/Barney
Koskiranta - Leavitt - Barney/Nieminen
Kolehmainen - Piispanen - Roppo
Honka - Pulliainen - Turtiainen

Sitten, kun joukkue menestyy yli odotusten ja kassavirta onkin julmetusti isompi kuin odotettua, löydetään kesken kauden siihen vielä julmettu maalitykki, oman aikamme Balastik. Helppoa?
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Marko Luomalan nimi ollut esillä. Mitä täältä Kreikasta nyt kännykkän selaimella olen päässyt seuraan....
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Luomala voisi olla suhteellisen ok hankinta, hinta ei varmasti päätä huimaa ja kenties voi sen suonenvedon saada ensi vuonnakin. Hankala kyllä uskoa tämän kaverin olevan se maalitykki, joka laittaa kiekon varmimmin pussiin.

Ulkomaalainen kuitenkin kenties.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Luomala voisi olla suhteellisen ok hankinta, hinta ei varmasti päätä huimaa ja kenties voi sen suonenvedon saada ensi vuonnakin.

Luomalalle 2v pahvi, suonenveto, rahat Venäjältä. Sit mä heräsin.

Veikkaisin, että Luomalalla on vieläkin ylihintaa MOI-2010:n jäljiltä, joten pidetään vaikka Juuso Honka. Toki, jos Miikka Salomäen laittavat samaan junaan... Jos rahaa oikeasti on, niin pistetään ne varmaan pelimieheen tai potentiaaliseen mielenterveyspotilaaseen. Marko no tylsä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Luomalalle 2v pahvi, suonenveto, rahat Venäjältä. Sit mä heräsin.

Veikkaisin, että Luomalalla on vieläkin ylihintaa MOI-2010:n jäljiltä, joten pidetään vaikka Juuso Honka. Toki, jos Miikka Salomäen laittavat samaan junaan... Jos rahaa oikeasti on, niin pistetään ne varmaan pelimieheen tai potentiaaliseen mielenterveyspotilaaseen. Marko no tylsä.

Tässä on paljon samaa kuin itse ajattelin. Nostaisin rohkeasti Juuso Hongan kovaan rooliin. Iso varsi ja kuitenkin pehmeät kädet tähän joukkueeseen. Siihen laittamaan kiekkoa pussiin.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Enpä usko, että Kerholla olisi rahaa ostaa Kärpiltä yhtä maan lupaavimmista pelaajista pois. Kantapään kautta opittua, ettei pelaajille kannata tarjota makkarapalkkaa.

Pistetään pohojosen hitaille vielä sellainen selvennys, että tuo huumorin sävyttämä luomalakylkiäinen oli laitettu siihen ainoastaan tehostamaan mielipidettäni Luomalan hankkimisesta. Toive ei siis ollut millään tavalla realistinen kirjoittajan mielestä.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Pistetään pohojosen hitaille vielä sellainen selvennys, että tuo huumorin sävyttämä luomalakylkiäinen oli laitettu siihen ainoastaan tehostamaan mielipidettäni Luomalan hankkimisesta. Toive ei siis ollut millään tavalla realistinen kirjoittajan mielestä.

Kiitokset selvennyksestä. Mietin toki jo kirjoittaessani, että etelän huumormiehellä oli joku vitsi haudattuna tuohon, mutta päätin silti lähettää viestin. En tosin vieläkään keksinyt missä kohdassa olisi pitänyt nauraa. Taidan siis omistaa assburgerin syndrooman.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
On vaan niin julmetun hiljaista aikaa kun ei ole edes mitään huhua heittää ilmoille. Tämän innoittamana taas olen scoutannut meille sitä kärkilaituria ja puuttuvaa sentteriä.

Mieleeni kävi ajatus tästä Kärpissä viime kaudella pyörähtäneestä Martin St.Pierresta, joka ei kuitenkaan lunastanut kovia odotuksia Suomessa ja suuntasi loppukaudeksi pelaamaan Itävaltaan. Itävallassa St.Pierre tuskin nosti mitään luokattoman kallista palkkaa ja näin ollen voisi olla ihan kokeilemisen arvoinen mies joko laitaan tai keskellä kun ilmeisesti molemmat pelipaikat luonnistuu. Miinuksena kuitenkin hieman saman tyylinen pelaaja lähtökohtaisesti kun Laakkonen tai Leavitt. Olisiko tarvetta?

Toinen kaveri jonka voisin harkita näkeväni Hämeenlinnassa löytyy Lahdesta. Jakub Sindel on näyttänyt sen että pystyy tekemään liigassa maaleja sekä auttamaan panoksellaan joukkuettaan. Tällä hetkellä sopimusta ei näyttäisi olevan ja Pelicanskin on täydentänyt laituriosastoaan.

Tällaista mietintää tähän vaiheeseen kesää. Kolmantena ideana mitä pähkäilin olisi tietenkin mahdollisuus yrittää naarata sentteri jostain jo reilusti ennen kautta ja sen jälkeen neuvotella valmis sopimus jonkun todella kovan kalibeerin kaverin kanssa. Odotellaan verorajaan ja siinä meille messias, tällä välin esim. Rautiainen tai Honka saa elämänsä tilaisuuden näyttää miten pärjäisi SM-Liigassa mukana aivan kärkikentissä.
 

J.Petke

Jäsen
Huhuja (niminä) ei ole sen takia nyt koska HPK:n ei parane hiiskua kenellekään mahdollisista löydöistään/nimistä. HPK on siinä mielessä todella huonossa asemassa, että rahaa pinoamalla pöytään me emme voita ainottakaan joukkuetta Suomessa. Saipan kanssa päästään aika tasaveriseen kamppailuun mutta siinä se sitten onkin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös