Suosikki- ja inhokkipelaaja NHL:ssä

  • 62 477
  • 234

TML

Jäsen
Rick Rypien on pakko lisätä omalle inhokkipelaajien listalle. Tässä kenties miehen uran hienoin vaihto? Laskupää ei riitä laskemaan kaikkia selkään osuneita hittejä, vaihdon ehdoton top-moment ajassa 0.29 (kuvan oikeassa yläkulmassa). Ja nelosketjun puukäden, jos kenen, luulisi osaavan pitää sen pään ylhäällä, klip.
Taidat olla taitokiekon ystävä kun postaat kaverista vaihdon jossa ajaa niin monta kertaa ettet osaa edes laskea? Et varmaankaan tykkää Garnet Exelbysta tai Brooks Orbikistakaan.

Jos itse olisin Hawks-fani, tykkäisin kyllä Rypienistä. Ottaa typeriä jäähyjä jolloin suosikkijoukkueeni tekee maaleja. Mutta makunsa kullakin.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Väärin listattu/inhottu?
Ei ollut. Mielestäni erinomaisesti inhottu. Minäkin inhoaisin melkein sydämeni pohjasta, jos Rypienin kokoinen pelaaja pelaisi vastustajan riveissä tuolla tyylillä ja pärjäisi vielä tappeluissa kuittia hakemaan tulleita selvästi isompia vastustajia vastaan. Noista linkittämistäni videoista löytyy muutakin materiaalia, miksi Ryp on sinulta hyvin inhottu.

Edit:

TML kirjoitti:
Jos itse olisin Hawks-fani, tykkäisin kyllä Rypienistä. Ottaa typeriä jäähyjä jolloin suosikkijoukkueeni tekee maaleja. Mutta makunsa kullakin.
Tämäkin vielä. Hawks-sarjassa Rypien aiheutti kolme alivoimaa Vancouverille. Vastaavasti hän hankki kolme ylivoimaa Vancouverille. Runkosarjassa hän hankki pelaamissaan 12 pelissä kaksi alivoimaa. Vastaavasti hänen johdostaan Canucks pääsi kahdesti ylivoimalle. Todella pahasti joukkuetta typerien jäähyjensä vuoksi rokottava pelaaja on siis kyseessä.
 
Viimeksi muokattu:

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Peli on aikojen saatossa muuttunut muutenkin kuin maalimäärien osalta. Yv/av -pelillä on eri merkitys kuin ennen, peliaika jakautuu nykyisessä huippukiekossa suuremmalle pelaajamäärälle kuin takavuosien höntsässä. Nämä seikat voi tietysti jättää huomioimatta ja kirjoittaa huumoripitoisia kolumneja, joille lukijat saavat naureskella.

Kyllä. Pelin taso muuttuu vaativammaksi, maalinteko vaikeutuu.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Miten saatoinkaan unohtaa kyseisen hyypiön...kiitos maininnasta TML!

Brooks Orpik pääsee tietysti komeasti inhokkilistalle. Ja syy löytyy kaudelta 05-06...
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kyllä. Pelin taso muuttuu vaativammaksi, maalinteko vaikeutuu.
Vaikka pelin taso on noussut, niin vastaavasti sääntöjä on rukattu jotta maalinteko olisi helpompaa. Nykyisin esim mailahäirintä on olematonta ja yv:tä tulee entistä helpommin.
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Kaner kirjoitti:
Väärin listattu/inhottu? Halpamainen isku, joka kohdistuu yhtä suosikkipelaajaani päähän. Kyllä sitä vähemmästäkin listalle pääsisi. Ottakaa happea, nämä ovat vain mielipideasioista ja tottakai värilaseilla on pieni vaikutus siihen ketä inhotaan ja ketä ei.

Ei suinkaan. Piti vain tulla muistuttamaan että ne värilasit on hyvä ottaa pois kun taklauksia lähtee kommentoimaan. Jälkeenpäin myönsit sitten liioittelun, niin ei tarvinnut lähteä puusilmäksi todistelemaan (niin kuin esimerkiksi erään nimeltä mainitsemattoman Jagr-fanin kanssa yleensä on käynyt).

Kaner kirjoitti:
Liioittelu on toisinaan huono argumentointikeino. Tuon klipin taklauksistahan vain yksi kohdistui selkään ja kaksi/kolme osui. Pari kertaa sitten kädet ylhäällä Kanea päähän (niskaan). Hieno mies.

Eikä tuo selkään kohdistunutkaan ollut sieltä rumimmasta päästä (ei todellakaan mikään ryntäys tjsp). Suhteelliseen kylkeen vielä osui, joskin aikaa olisi ollut jättää kontakti tekemättä (mutta toisaalta Rypien ei NHL'ssa pelaisi jos pelaisi tilanteet puolivaloilla).

Kyllähän sarjan kaksi ruminta ja sääntöjen vastaisinta taklausta nähtiin Eagerin toimesta. Ensin Rypieniin (jonka ansiokkaasti linkitit) ja kuudennessa pelissä Edleriin. Molemmissa tapauksissa kiekko ei ollut lähelläkään.

On se hauska nähdä Chip Whitley taas kerran väittelemässä ja puolustamassa omia rakkaita Canucks-pelaajia. Mikä hienointa miestä kyykytetään jälleen. Kiitos siitä Kanerille ja ehkä myös pieni kiitos Chicago Blackhawkseille.

Sinäkin vielä olet tällä palstalla? Ei ole meinaan näkynyt (joka siis on vain ja ainoastaan hyvä asia palstan yleisen hyvinvoinnin kannalta). Kyykytetään? Ja jälleen? Näköjään lukutaitosi on hävinnyt ja muistisi on pyyhkiytynyt poissaolosi aikana.

Jottei menisi aivan ohitse ketjun aiheen niin sanottakoon, että inhokkifanini on Chip Whitley.

Ööh, ketjun aihe on "Suosikki- ja inhokkipelaaja NHL:ssä"?
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Vaikka pelin taso on noussut, niin vastaavasti sääntöjä on rukattu jotta maalinteko olisi helpompaa.
Maalivahdit ainakin ovat nykyisin melkoisia Michelin-ukkoja. Pikkuisen voisi niitä suojuksia ja vermeitä säätää kun äijät alkavat olla maalin levyisiä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Maalivahdit ainakin ovat nykyisin melkoisia Michelin-ukkoja. Pikkuisen voisi niitä suojuksia ja vermeitä säätää kun äijät alkavat olla maalin levyisiä.

Kyllähän niitä melkein vuosittain rukkaillaan, mutta turvallisuus menee tuossakin asiassa kaiken edelle. Kiekko saa nykyisistä komposiittikepeistä melkoisesti vauhtia, eikä mihinkään 70-luvun varusteisiin ole paluuta.

Melkoisesti ohi aiheen, pitäisikö tälle avata oma ketjunsa? Muistaakseni näitä aikakausivertailuja on kyllä jo monessa ketjussa väännetty...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Maalivahdit ainakin ovat nykyisin melkoisia Michelin-ukkoja. Pikkuisen voisi niitä suojuksia ja vermeitä säätää kun äijät alkavat olla maalin levyisiä.

Ei muuta kuin 5 kilon punnukset räpylään sekä kilpeen ja ponttooneihin 10 litraa vettä molempaan sisälle, niin aletaan taas olla lähempänä vanhoja hyviä aikoja (kun ne valmistettu sellaisesta materiaalista, jotka oikeasti imi sitä sitä vettä sisäänsä).
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
#2 Dustin Brown - omaa luokkaansa taklaajana, josta kovin harva vastapuolen pelaaja pitää. Taklaa paljon, eikä ne pommit mitään keveimpiä ole ja puhtaasti vieläpä. Kelpo pisteilläkin nykyään.
Tääläpäin ei ole suosikki. Äijältä löytyy kyllä mukavasti käsiä ja taitoakin, suht hyvän taklauspelin lisäksi. Brownin naama vain yksinkertaisesti v*tuttaa liikaa =D! Joku tuosta tässä ketjussa jo pidemmin kertoilikin (näköjään Kapteeni Koivu). Miehellä on kyllä kunnon babyfacen ja koulukiusaajan naamavärkin sekoitus. Jos pelilliseen puoleen vielä, niin aika kestolooseri Brown on, tuttu näky keväisin MM-kisoissa. Sieläkään vaan ei ole saavuttanut käytännössä mitään.

Edit.
Niin ja tuola aijemmin kun tuli omaa listaa kertoiltua niin Hossa unohtui suosikeista mainita. Tosin uskon että esim. Pens fanit voivat olla Marianista toista mieltä :)
Tässä yksi kauden kauneimmista:
http://www.youtube.com/watch?v=x0mxXkIhlWo
 
Viimeksi muokattu:

Disaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Kirjoitin aiemmin, että varsinaista inhokkia ei ole, mutta pakko kai tänne on joku laittaa. Se joku on, kukapas muukan kuin...

...Milan Lucic.

Taklaa, tappelee ja tekee maaleja, eli lähes täydellinen paketti. Tosin Lucicia on kritisoitu siitä, että hanskat eivät yleensä tipu isoja poikia vastaan, mutta luulenpa, että asia tulee muuttumaan ehkäpä jo ensi kaudella. Lucic on vielä niin nuori, että voimaa ja massaa tulee vielä luonnostaankin lisää. Siihen päälle lisää kokemusta ja kovaa treeniä, niin hyvä tulee.

Inhokkina vain ja ainoastaan sen takia, että pelaa verivihollisen riveissä.
 

Philly22

Jäsen
Suosikit

John LeClair : Kun pienenä aloin NHL:ää seuraamaan niin LeClair oli syy, jonka takia Philadelphiaa aloin kannattamaan. Ei luistimilla ollut koskaan edes hyvä, mutta usein oikeassa paikassa oikeaan aikaan josta pääsi maalin tekemään ja laukaus erinomainen.

Brian Rafalski : IFK aikojen jälkeen olen seurannut häntä paljon, tosin harmittaa että siirtyi Detroitiin.

Henrik Zetterberg : Uskomatonta että olen innolla seurannut tämän kaverin NHL uraa. Vihastuttavan hyvä suosikki (vai miten sen nyt sanoisi) Varmasti NHL:n parhaimpia pelaajia.

Milan Lucic : Ei tarvitse edes perustella, täällä on niin moni jo kertonu tästä kaverista niin paljon :)

T.J Oshie : Jotenki tämä nimi jäi niin pahasti mieleen draft vuonna että oli pakko ottaa selvää minkälainen kaveri. Hieno ura NHL:ssä tulossa

Tyler Kennedy : Joka aamu katon nhl tulokset mut välillä tuntu siltä että Kennedy oli joka matsissa maalin tehnyt ? mutta eihän se tehny niitä kuin 15 runkosarjassa.. Ei sillälailla "suosikki" mutta seuraamisen arvoinen mulle.

Kyle Okposo Oikeastaan sama juttu kuin Oshiella


Inhokit

Jaromir Jagr : Hyvä pelaaja mutta muuten todella ärsyttävä. Varsinkin se tuuletus jonka kaikki on nähny monet kerrat.. huhhu

Mats Sundin : Ruotsalainen ja se naama on niin ärsyttävä.

NY Rangers : NHL:n rumimmat paidat ollut jo vuosikaudet ja niin tyhmästi annettu pelaajille palkkaa jo vuosikymmeniä.
 

redwings19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Datsjuk
Suosikit:

Steve Yzerman- Uskomaton johtaja, loistava pelaaja, asenne kovempi kuin kellään, taitava ym,ym.. Syy miksi olen Wingsin kannattajaksi joskus ruvennut.

Pavel Datsjuk- Taitavin pelaaja maailmassa ja lisäksi paras puolustava hyökkääjä. On tullut useampi kausi seurattua tarkasti ja ei löydy heikkouksia, varsinkin kun on ruvennut laukomaan enemmän ja taklaa paljon. Tasapaino on loistava, rannelaukaus helvetin hyvä ja lähtee nopeasti, ottaa hyvin taklaukset vastaan, karvaa todella hyvin, nopea. Ehdottomasti parempi jakamaan kiekkoa kuin kukaan muu, pystyy aivan uskomattomiin syöttöihin ja lukemaan peliä todella hyvin.

Alex Ovechkin- uskomaton pelaaja, laukoo, taklaa ja osaa tehdä maaleja ja asenne loistava.

Brendan Shanahan- Maalintekijä, taistelija, kova, minulle sopisi jos tulisi ensi kaudeksi Wingseihin, vaikka taitaa lopettaa..

Darren Mccarty-Pelannut vain vähän tällä kaudella, mutta loistava asenne ja hanskaa edelleen, vaikkei niin hyvin enää. Ollut aina yksi suosikeista.

Evgeny Malkin- Loistava pelaaja, suojaa hyvin kiekkoa, tasapaino hyvä, ottaa kiekon pois hyvin, kantaa vaikka yksin joukkuetta. Kiekon kanssa yksi parhaista ja peli luku on helvetin hyvä. Pystyy järjestämään tekopaikan tyhjästä.

Tomas Holmström-paras kaikista maalin edessä, jaksaa ottaa iskuja eikä turhaudu ja tekee maaleja vaikka miten päin,nyt tosin ollut hiljasempaa

Johan Franzen, Alexander Semin, Ilya Kovalchuk, - kaikki todella taitavia ja loistavia maalintekijöitä ja Semin myös loistava kiekonkäsittelijä, vaikka pieniä virheitä tekeekin ja turhautuu helposti, niin uskomattoman viihdyttävä pelaaja.

Sergei Fedorov,Alexei Kovalev

Tappelijoista: Georges Laraque- ehdottomasti kovin ja rehellisin. Aaron Downey- Kova ja sisukas pelaaja, joka olisi hauska nähdä useammin kentällä.

Inhokit:

Sean Avery- Rasisti, joka on vitullinen pelkuri, pohjasakkaa, ei vastaa mistään teoista, filmaa ym.

Jarkko Ruutu- Pelkuri, filmaaja, ei tappele kuin pienempien kanssa, ei voi ymmärtää, että joku arvostaa tätä kusipäätä, mies ei vastaa mistään teoista ja Suomessa jotkut pitää vielä kovana. Kaatuu ja kaatuu ja pyörii jäässä ja mussuttaa ku linjurit välissä. Sopisi jalkapallo kentille kaatuilemaan. Olisi ollut hienoa kun olisi edes yrittänyt vastata Colton Orin haasteeseen ja katsoa sitä turpaan saannin määrää sen jälkeen.. Pelaajat jotka filmaa säännöllisesti voisi laittaa pitkään pelikieltoon.

Chris Pronger-Olevinaan joku kovempikin, paskahousu, hakkaa mailalla ja vetää poikittaisella, mutta hanskoja ei pudota tappelijoiden kanssa. Ämmä.
 

CatGarfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Internazionale, Newcastle, NY Rangers, HIFK, ManU
NY Rangers : NHL:n rumimmat paidat ollut jo vuosikaudet ja niin tyhmästi annettu pelaajille palkkaa jo vuosikymmeniä.

Rumasta ulkoasusta ei kuitenkaan Filthydelphian oranssi-valkoisilla kannata kovinkaan paljon v*ttuilla. No, makunsa kullakin, Rangersin paita on ollu samaa tyyliä vuodesta 1926, ja on mielestäni varsin tyylikäs, ja nimenomaan perinteikäs.

Palkka-asioista laitan tähän viestiin sen verran, että kummallisesti NYR yrityksenä teki voittoa vaikka palkkabudjetti oli n. 83M$ ennen palkkakattoa. Eikä pleijareista ollut tietoakaan. Nykyään onkin hommat paljon paremmin, rahalle pitää saada oikeasti vastinetta. Vielä kun se yks menneiden aikojen reliikki poistuu GM:n paikalta ja tilalle saadaan joku ammattitaitoinen kaveri, voi Flyers-kannattajillakin oikeasti alkaa ketuttaan, kun se verivihollinen menestyy jatkuvasti paremmin.

Nimimerkillä Stanley Cup 1994, milloin siellä?

Ettei menis kokonaan OT:ksi, laitetaan suosikit/inhokit, myös jo lopettaneita:

Suosikit: Mark Messier, Brian Leetch, Sean Avery (omassa joukkueessa)
Inhokit: Dale Hunter, Denis Potvin ja Sean Avery (vastustajan joukkueessa) :)
 
Viimeksi muokattu:

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Taidat olla taitokiekon ystävä kun postaat kaverista vaihdon jossa ajaa niin monta kertaa ettet osaa edes laskea? Et varmaankaan tykkää Garnet Exelbysta tai Brooks Orbikistakaan.
Tykkään taitokiekosta, tykkään kovista ja ei-niin-kovista taklauksista, tykkään tappeluista, tykkään jonkin verran myös sikailuista ja rottailuista (kunhan ei mene täysin yli, vrt. Bertuzzi-Moore -episodi), mutta en tykkää Rick Rypienistä. Ei sen suurempaa.
 

Shawshank

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers & Tampereen Ilves
Suosikit:

Brandon Dubinsky: Suuri johtaja ja esimerkki jo nyt. Tulevaisuuden kapteeni ja ylpeyden aihe meillä Rangers faneille vielä moniksi vuosiksi. Pelaa todella suurella sydämmellä illasta toiseen ja ihastuttaa minua monipuolisuudellaan illasta toiseen. Tulee tekemään aivan varmasti muutaman kauden sisään 70-80 pistettä NHL:ssä. Pelaaja suurella tahdolla ja suurella sydämmellä. Tulevaisuuden MVP ja johtotähti. Nyt vain sitä nimeä paperiin.

Ilya Kovalchuk: Olen aina rakastanut maalintekijöitä ja Ilya on yksi kovimmista tällä osa-alueella. Olen aina pitänyt Ilyan tavasta tehdä maaleja, pienistä kulmista ja ties kuinka vaikeisiin kiekkoihin suoria laadukkaita laukauksia. Pelaaja jota on aina yhtä mukava seurata ja katsella. Maaginen laukaus ja röyhkeys. Toivottavasti siirtyy johonkin hienoon lätkäjoukkueeseen.

Dany Heatley: Maalintekijöiden aatelia. Ei näytä tähdeltä ennenkö saa kiekon pointille. Luontainen vainu haistaa maalipaikat ja laukoa niistä kiekkoa verkkoon. Ampuu ovelasti, nopeasti ja tarkasti. Yksi nyky NHL:n hienoimpia pelaajia.

Martin Havlat: Onko kertaakaan urallaan tehnyt rumaa maalia?

Scott Gomez: Vanhan liiton pelinrakentaja. Gomez on taka-jättöjen ja "pikku ovelien" syöttöjen kruunaamaton mestari. Kärsii ketjutovereiden kyvyttömyydestä laukoa kiekkoa verkkoon, mutta saadessaan oikeanlaisen maalintekijän rinnalleen tulee tekemään varmuudella 80-90 pistettä vielä tulevaisuudessa. Scott Gomez ei ikinä tule olemaan liigan paras tai edes lähes paras sentteri, mutta miehen aivoituksissa ja pelitavassa on jotain semmosta mikä vetää kananlihat iholle joka ikinen kerta.

Tyrkyllä: Ales Hemsky, Ryan Callahan, Sean Avery, Simon Gagne, Patrik Kane, Shane Doan, Sidney Crosby ja Alexei Kovalev.

Inhokit:


Jarkko Ruutu: En ole ikinä tykänny. En pidä edes erityisen hyvänä ärsyttäjänä ja pelaajana monia kilpailijoitansa heikompi. Ottaa idioottimaisia jäähyjä ja näyttää typerältä.

Olli Jokinen: Ärsyttää vaan. Vaikee sanoa mistä tää tunne kumpuaa, mutta en ole ikinä tykännyt yhtään. Harvinaisen huono "tähti".

Niklas Hagman: Järjetön koohottaja ja sinkoilija. Ei osu maalin sitten millään ja näyttää kentällä "Hiitlien ja Kovalchukkien" keskellä kaupinginosa kiekkoilijalta. Koohottaa tilaisuuksien ohi ja jos sattuu osumaan paikalle ampuu plekseihin. Rumaa.

Tyrkyllä: Donald Brashear.
 

TonyClifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dominik Hasek
Martin Havlat: Onko kertaakaan urallaan tehnyt rumaa maalia?

Hyvä pointti. Unohtui tuolta omasta favorit-listasta. Odotan kyllä mieheltä vielä huomattavasti enemmän. Ehkä ensi kausi tuo tullessaan sen "career"kauden? Jos kaikki menee nappiin ja paikat kestää on Havlat ensi kaudella 90 tehopisteen mies.
 

Kiprusoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Toronto Maple Leafs
Suosikit:

Saku Koivu: Saku on aina ollut meikäläiselle se The Great One. Ihannepelaaja ja supersympaattinen Turun oma poika. Johtaja isolla J:llä ja taistelun ruumiillistuma. Mahtava peliäly. Teukkakin sai sen kannun lopulta niin josko se Sakukin saisi arvoisensa kruunun huikealle uralleen. Vaikea kuvitella, että ketään tulisi Sakua tulevaisuudessakaan ohittamaan kaikkien aikojen suosikkipelaajanani.

Mikko Koivu: Vaikka pikkuveljestä saattaakin tulla lopulta kovempi tekijä kaukalossa (joidenkin mielestä sitä on jo) kuin isoveljestä, on Sakulla silti aina varmasti monien turkulaisten sydämmissä varattu isompi paikka kuin Mikolla. Niin myös minulla. Mutta se ei yhtään vähennä Mikon suuruutta pelaajana. Taistelija, joka ei jätä yhtään tilannetta kesken. Sakun tavoin ihan mielettömän älykäs pelaaja ja haastatteluiden perusteella ihminenkin. Veljeksiä yhdistää huikeat pelisilmät, jotka ovat aivan jääkiekkoilevan maailman eliittiä. Upea pelaaja.

Alexander Ovechkin: Voiko joku oikeasti olla pitämättä tästä kaverista? Jääkiekkoilijana täydellinen. Vai osaako joku nimetä Ovechkinista jonkun heikkouden? Harvinainen venäläinen pelaaja siinä mielessä, että pelaa ennen kaikkea joukkueelle, eikä vain itselleen. Teki hän maalin sitten itse tai teki sen vaikka Tom Poti samasta joukkueesta niin tuuletus on silti samanmoinen. Hauska show-mies ja väriläiskä, joiden takia tätä lajia tulee seurattua.

Inhokit:

Danny Heatley: Suomentappaja nro. 1! Olen aina arvostanut enemmän huikean pelisilmän omaavia playmakereitä huomattavasti enemmän, kuin puhtaita snipereita. Ja Heatley kuuluu ehdottomasti jälkimmäiseen kastiin. Jotenkin laiskan oloinen jässikkä, joka tulee kentälle ja vain tekee sen maalin. Ei muuta. Jo pelkkä naama ärsyttää ja vuosien takaiset kohtalokkaat typeryydet Ferrarin tai Lamborghinin kanssa eivät ainakaan nostaneet osakkeita minun silmissä.

Mats Sundin: Suomentappaja nro. 2! Suomesta tuskin löytyy jääkiekon ystävää, joka tästä miehestä pitäisi. Vitun Sundin, vitun Ruotsi...

Mike Modano: Mikey-boy avaa vähän suupieltään ja sieltä avautuu se niin helvetin valkoinen purukalustorivi näkyviin. Jo pelkästään se saa näkemään valkoisen lisäksi punaista. Modano on jotenkin stereotypia perus amerikkalaiselle rikkaalle valkoiselle miehelle, jonka elämä on niin täydellistä, niin täydellistä. Asuu 350 neliön omakotitalossa ja ajaa varmaan citymaasturilla ja vieressä istuu joku entinen uimapukumalli ja nykyinen milf. Takana pari kersaa ja elämä on täydellistä. Rahaa on kuin roskaa ja ne hampaat... ne on niin saatanan valkoiset. Eksyi ehkä vähän kaukalon ulkopuolelle, mutta toivottavasti pointti tuli jokaiselle selväksi!
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Suosikit

Sidney Crosby
Cretzkyn ainoa uhkaaja kautta aikain parhaana pelaajana ja on nyt jo monipuolisempi kuin Great One. Todellinen suurten pelien mies ja taistelee kulmauksissa, vaikka ei ole niitä isoimpia miehiä. Loistava pelikäsitys ja on nöyrä ja suuri johtaja. Välillä syytetty tuomarille poraamisesta, mutta se on nyt jäänyt pois ja mies on keskittynyt pelaamiseen ja tulos on ollut sen mukaista pudotuspeleissä


Brodeur, Roy, Luongo
Kautta aikain kolme parasta maalivahtia

Mike Richards
Todella monipuolinen pelaaja. Uusi Bobby Clarke

Rob Scuderi
Loistavat pudotuspelit! Tämä mies ei kerää lehtien otsikoita, mutta on plokannut loistavasti kiekkoja mailallaan ja ollut itse varmuus omassa päässä.

Kari Lehtonen & Pekka Rinne
Hyvän maalivahdin prototyypit. Isokokoisia, mutta nopeita. Jos Lehtonen harjoittelisi enemmän voisi tulla yhdeksi parhaista maalivahdeista NHL:ssa

Mike Green
Maailman paras hyökkäävä puolustaja

Cam Ward
Mister Game Seven. Todellinen voittaja, joka on vienyt omin toimin Carolinan näin pitkälle, kukistamalla matkan varrella itsensä Brodeurin

Datsjuk & Zentterberg
Ehkä monipuolisimmat pelaajat. Loistavia molemmissapäissä ja Datsjuk on maailman paras kiekonkäsittelijä.

Ville Leino
Viihdyttäjä vailla vertaa. Kaikki kuvittelivat ennen kauden alkua ettei Ville tule pärjäämään NHL:ssä, mutta millaisen kauden mies on pelannut! Loistava maali ensimmäisessä NHL pelissä ja melkein pinna per peli tahtia. Saanut osakseen suurta suitsutusta osakseen Pohjois-Amerikassa ja paikka ensi kaudeksi pelaavassa kokoonpanossa aika varma, kun Hossa lähtee. Loistavat kädet ja pelisilmä. Maailman parhaimpia keikonsuojaajia.

Milan Lucic & Dustin Brown & Antti Pihlström
Kovia taklaamaan, mutta tulosta syntyy myös maalien muodossa

Shea Weber & Dion Phaneuf
Maailman parhaat taklaajat, jotka osaavat myös hyökkäyspelin. Weberillä maailman kovin laukaus, eikä Phaneufilla yhtään hullumpi laukaus. Phaneuf uusi Scott Stevens.

Rick Nash
Loistava pelaaja. Isokokoinen, mutta nopea. Ajaa maalille röyhkeästi, mutta omaa myös loistavat kädet joilla tekee myös paljon maaleja. Muistaa myös puolustaa

Jarome Iginla & Vincent Lecavalier
Loistavia pelimiehiä ja joukkueidensa kasvot. Todellisia johtajia, jotka ovat valmiita vaikka tappelemaan joukkueensa puolesta.

Joe Sakic
Miten tästä miehestä ei voi olla pitämättä. Todella hieno pelaaja

Ryan Getzlaf
Loistava pelinrakentaja ja hyvä laukaus. Erittäin fyysinen. Tuleva Anaheimin kapteeni. Muistuttaa Messieriä

Teemu Selänne
Kautta aikain kovin suomalainen pelaaja

Brenden Morrow
2008 vuoden pudotuspelit olivat jotakin huikeaa

Jack Johnson
Erittäin fyysinen puolustaja, jolla rajaton itseluottamus ja loistavat hyökkäyspään taidot

Inhokit:

Jarkko Ruutu
Sikailija, joka ei uskalla vastata teoistaan. Oikeasti kova jätkä uskaltaisi tapella myös niitä kovempia jätkiä vastaan. MM-kisoissa lisäsi repertuaariinsa yököttävät filmaamiset. Elinikäinen pelikielto.

Saku Koivu
Sinällään ei mikään inhokki, mutta todella ylihypetetty. Ei mitään näyttöjä NHL:ssä ja pidetään virheellisesti maailman parhaana kapteenina. Mikään syövästä toipuminen ei tee hyvää kapteenia ja hän ei ole edes oman seuransa kautta aikain paras kapteeni vaan Jean Beliveau.

Joni Pitkänen
maajoukkue kieltäytyjä

Miikka Kiprusoff
myöskin maajoukkue kieltäytyjä ja erittäin ylihypetetty Suomen median toimesta. Viimeiset vuodet eivät ole olleet enään niin loistavia.


Aleksandr Radulov
Neiti, joka lähti Venäjälle. Toivottavasti pysyykin siellä. Erittäin itsekäs ja MM-kisoissa yökötti lyömällä mailalla vastustajaa, kun tämä oli tehnyt maalin.

Aleksandr Semin
jokohan Semin tietää kuka Crosby on? Kieltämättä taitava, mutta haaskaa lahjakkuutensa yksinyrittämiseen, vaikka ei niin paljon kuin hänen venäläinen joukkuetoverinsa.

Aleksandr Ovetckin
Jääkiekko on joukkuelaji, ei yksilölaji. Jos Ovy tajuaisi tämän hän olisi loistava pelaaja. Tulee mieleen Filippo Inzaghi. Kiekko syötetään joukkuetoverille vasta, kun muuta vaihtoehtoa ei ole, jos silloinkaan. Puolustaminen ei kiinnosta. Maalin jälkeen tuulettaa kuin olisi voittanut Stanley Cupin. Kerta kaikkiaan törkeää lahjakkuuden haaskaamista.

Ilya Kovaltchuk
Kaikista pahin venäläinen. Ei puolusta yhtään ja kiekko ei lainaa koskaan muille. Miten hän voi olla Atlantan kapteeni? Tulee mieleen takavuosien inhokkipelaaja Pavel Bure.
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Aleksandr Ovetckin
Jääkiekko on joukkuelaji, ei yksilölaji. Jos Ovy tajuaisi tämän hän olisi loistava pelaaja. Tulee mieleen Filippo Inzaghi. Kiekko syötetään joukkuetoverille vasta, kun muuta vaihtoehtoa ei ole, jos silloinkaan. Puolustaminen ei kiinnosta. Maalin jälkeen tuulettaa kuin olisi voittanut Stanley Cupin. Kerta kaikkiaan törkeää lahjakkuuden haaskaamista.

No huhhuh! Kuulostat ihan joltain nuorisuomen sedältä. Jatkoajan pelaajakortti sanoo Aleksanterista seuraavaa:

"AO” tunnetaan pääasiassa hyökkäyspään taidoistaan, mutta hän on tunnollinen kahdensuunnan pelaaja. Ovetshkin on avoin ja sosiaalinen luonne, jonka puheesta ja elkeistä huomaa helposti, että tälle pelaajalle joukkueen menestyminen on tärkeintä eikä oman gloorian kiillottaminen."

Oli nyt ihan pakko tarttua tähän, koska Ovechkinhan on just sitä mitä laji kaipaa, satumaisen taitava ja loistava pirteä persoona. Ja tämä maalin juhlimisen kriminalisointi on saanu monissa yhteyksissä jo aivan naurettavat piirteet, mikä siinä on niin kamalaa että on hauskaa? Eikö sitä lätkää loppujen lopuksi pelata just sen takia...
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
No minkä takia sitten listaat Koivun inhokiksi, jos hän ei sellainen kerran ole? Kenen toimesta Koivua muuten ylihypetetään juuri NHL-näyttöjen osalta? Allekirjoittanut ja moni muu Saku Koivun fani toki PALVOO tätä jääkiekkoilun Jumalaa, mutta meidän tuskin faneina tuleekaan pohdiskella turkulaisen uraa jotenkin viileän objektiivisesti. Millä tavalla esimerkiksi suomalainen media HYPETTÄÄ Saku Koivun NHL-uraa?

Ja voi hyvänen aika tätä säälittävää syöpä-korttia, jota omituisesti käytetään aina Saku Koivua vastaan. Enpä muista esimerkiksi Jatkoajan palstalta ketään nimimerkkiä, joka olisi käyttänyt syövästä selviytymistä jonain perusteluna Koivun hyvyydelle jääkiekkoilijana. Silti kaltaisesi muistavat aina mainita syövän. Sen lisäksi, että tuollainen vähättely loukkaa Koivun sekä muiden ko. helvetin kärsineiden selviytymistaistelua, se alkaa olla jo naurettavan kulunut tuki perusteluille. Etkö tosiaan keksi mitään muuta kunnon syytä?

- Ehkä sun, vitun idiootti, pitäis ottaa rillit... Rupee sielläkin heräileen jo vähän, kuten Hannes Hyvönen voisi tokaista.

Koivusta hyvän kapteenin tekee, kuten jo aiemmin kirjoitin, miehen ratkaisijan olemus ja sisukkuus. Hän on sitä pelaajatyyppiä, joka sytyttää muun joukkueen taisteluun omalla esimerkillään. Kun Koivu on pois joukkueen riveistä esimerkiksi loukkaantumisen vuoksi, hänen edustamaltaan jengiltä katoaa iso palanen johtajuutta. Esimerkkejä löytyisi vuosien varrelta lukuisia. Esimerkiksi viime kaudellakin Montrealilla meni syksy kohtuullisen hyvin, kunnes muutama avainpelaaja loukkaantui - joukossa Saku Koivu.

Totta kai Montreal Canadiensilta, NHL:n perinteikkäimmältä joukkueelta, löytyy Koivun lisäksi muitakin loistavia kapteeneita. Valitettavasti itse en ole elänyt siihen aikaan, kun beliveaut ja richardsit kantoivat Habs-paitaa päällä C rinnassaan. Heidän saavutuksensa ovat Saku Koivua kovemmat, mutta ajat niistä ajoista muuttuneet ihan helvetisti. Jos puhuttaisiin jonkun Nashville Predatorsin kapteenista ja sanoisit, ettei pelaaja ole EDES oman seuransa historian paras kapteeni, ymmärtäisin.

Pysyn kannassani.

Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä ja tällaiset äänestykset ovat makuasioita yms. jargonia. Mutta jos kirjoitat Koivun olevan ylihypetetty jääkiekkoilija, jolta ei löydy näyttöjä NHL:stä ja joka ei ilmeisesti mielestäsi ole hyvä kapteeni + liität tähän vielä pelin ulkopuolisena asiana syövän... Voit olla varma, että tartun siihen.

PS. Laitan jo jonkun fiksun puolesta: "hengitä välillä", "rauhotu, ota pami/happee".

Arvostan toki Koivua johtajana, mutta hän ei kyllä kuulu 10 tämän hetken parhaimman johtajan joukkoon, tekee tiukkaa päästä top20. Minä olen vuosien varrella lukenut monta kirjoitusta joissa on puhuttu Koivun johtajuudesta ja niissä on aina otettu puheeksi tämä syövästä parantuminen. Ja kun puhun ylihypetyksestä tarkoitan tätä Suomen median hehkutusta, että Koivu on Suomen paras pelaaja, Koivu täytyy saada Vancouveriin, jotta voisimme menestyä jne. Tällä hetkellähän Koivu on Suomen sentteri kategoriassa vasta neljäs(1. M.Koivu 2. Filppula 3.O.Jokinen 4.S.Koivu), ja hänellä ei niin suurta merkitystä ole siinä menestyykö Suomi Vancouverissa vai ei. Ja mitää tulee tähän, että Koivu nousee ratkaisijaksi, niin se ei pidä paikkaansa. NHL:ssä hän ei ole koskaan ollut ratkaisija ja 95-finaalissa se oli Peltonen eikä Koivu. Enkä näe myöskään, että Montrealin peli olisi merkittävästi laskenut, kun Koivu on ollut poissa. Toki taitoa on lähtenyt, kun farmi pelaaja on tullut tilalle, mutta muiden pelaajien taso ei kyllä ole laskenut, vaikka "suuri johtaja" on ollut poissa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Mutta jos kirjoitat Koivun olevan ylihypetetty jääkiekkoilija, jolta ei löydy näyttöjä NHL:stä ja joka ei ilmeisesti mielestäsi ole hyvä kapteeni + liität tähän vielä pelin ulkopuolisena asiana syövän... Voit olla varma, että tartun siihen.

Sitä minä en kiistä etteikö Koivu olisi hyvä kapteeni ja esimerkillinen tässä suhteessa mutta saanko kysyä, että mitä näyttöjä Koivulta sitten löytyy - muitakin kuin se, että hän on hyvä kapteeni? Toki loukkaantumiset ovat tuoneet oman säväyksensä uraan ja syöpä, mikä ehkäpä vaikuttaa näyttöjen puutteeseen mutta silti haluaisin kuulla sinulta, että mitä mahdollisia näyttöjä hänellä sitten on? Turha kiihkoilu myös faneilta pois, jos antifanitkin voisivat välillä malttaa mielensä.

vlad.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Arvostan toki Koivua johtajana, mutta hän ei kyllä kuulu 10 tämän hetken parhaimman johtajan joukkoon, tekee tiukkaa päästä top20. Minä olen vuosien varrella lukenut monta kirjoitusta joissa on puhuttu Koivun johtajuudesta ja niissä on aina otettu puheeksi tämä syövästä parantuminen. Ja kun puhun ylihypetyksestä tarkoitan tätä Suomen median hehkutusta, että Koivu on Suomen paras pelaaja, Koivu täytyy saada Vancouveriin, jotta voisimme menestyä jne. Tällä hetkellähän Koivu on Suomen sentteri kategoriassa vasta neljäs(1. M.Koivu 2. Filppula 3.O.Jokinen 4.S.Koivu), ja hänellä ei niin suurta merkitystä ole siinä menestyykö Suomi Vancouverissa vai ei. Ja mitää tulee tähän, että Koivu nousee ratkaisijaksi, niin se ei pidä paikkaansa. NHL:ssä hän ei ole koskaan ollut ratkaisija ja 95-finaalissa se oli Peltonen eikä Koivu. Enkä näe myöskään, että Montrealin peli olisi merkittävästi laskenut, kun Koivu on ollut poissa. Toki taitoa on lähtenyt, kun farmi pelaaja on tullut tilalle, mutta muiden pelaajien taso ei kyllä ole laskenut, vaikka "suuri johtaja" on ollut poissa.
Uskotko tosissasi, että Montrealin kaltainen perinteinen NHL-seura olisi pitänyt Koivua kapteenina kymmenen vuotta, mikäli hän olisi alle keskitason kapteeni NHL:ssä? Ja ehkä tämä syövästä parantuminen kuvastaa juuri hänen tinkimätöntä luonnetta ja upeaa asennetta jääkiekossakin, luovuttaminen ei kuulu hänen tapoihinsa. En tosin myöskään muista, että syöpää olisi niinkään käytetty pönkittääkseen hänen kapteeniuttaan.

Ja mitä tulee suomalaiseen mediaan, niin kyllä mielestäni Suomessa on enemmän muita pelaajia, jotka nostetaan Suomen kärkipelaajiksi. Se vain on kiistaton fakta, että Sakun ollessa mukana, lähes aina on ollut tuliaisina arvokisoista mitali. Hän on voittanut arvokisojen pistepörssejä ja valittu useasti kisojen All Stars -kentälliseen. Hän on minulle ylivoimaisesti kaikkien aikojen paras Leijonapelaaja. NHL:ssä hän ei ole kapteeniuden lisäksi saavuttanut mitään ihmeempää, mutta eipä tätä asiaa ole hänen kohdallaan kyllä mitenkään hehkutettukaan. Itse sanoisin, että Suomesta löytyy vain yksi parempi sentteri tällä hetkellä kuin Saku - hänenkin sukunimensä sattuu tosin olemaan Koivu. Filppula ei nouse millään argumenteilla Koivun ohi, vaikka menestyksekkäässä seurassa pelaakin. Olli Jokista en viitsi edes kommentoida.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
No huhhuh! Kuulostat ihan joltain nuorisuomen sedältä. Jatkoajan pelaajakortti sanoo Aleksanterista seuraavaa:

"AO” tunnetaan pääasiassa hyökkäyspään taidoistaan, mutta hän on tunnollinen kahdensuunnan pelaaja. Ovetshkin on avoin ja sosiaalinen luonne, jonka puheesta ja elkeistä huomaa helposti, että tälle pelaajalle joukkueen menestyminen on tärkeintä eikä oman gloorian kiillottaminen."

Oli nyt ihan pakko tarttua tähän, koska Ovechkinhan on just sitä mitä laji kaipaa, satumaisen taitava ja loistava pirteä persoona. Ja tämä maalin juhlimisen kriminalisointi on saanu monissa yhteyksissä jo aivan naurettavat piirteet, mikä siinä on niin kamalaa että on hauskaa? Eikö sitä lätkää loppujen lopuksi pelata just sen takia...


Nämä tuuletukset ovat tosi pieni osa Ovetshkinissa, joka ärsyttää minua. Jos nämä tuuletusket olisivat ainoa asia se ei häiritsisi minua. Eniten minua häiritsee hänen itsekkyytensä. Hän yrittää aina itse kuljettaa ja vetää sen sijaan, että voisi välillä katsoa syöttöpaikkaa. Haluaisitteko itse pelata sellaisen kaverin kanssa jolta, ette ikinä saa kiekkoa takaisin, minä en ainakaan. Washingtonin pelaajatkin suostuvat pelaamaan hänen kanssaan, koska menestystä tulee, mutta miettikää mitä joukkuetoverit ajattelisivat hänestä jos menestystä ei tule. Joukkuetoverit inhoaisivat häntä. Esimerkkinä tästä Pavel Bure Floridassa. Menestystä ei tullut ja joukkuetoverit inhosivat häntä. Jos Ovetckin pääsisi joskus pelaamaan samassa ketjussa sellaisten pelaajien, kuten esim. Zeta, Datsjuk, hän saisi varmasti kuulla kunniansa, kun hän ei syötä kiekkoa takaisin. Nyt, kun hän pelaa vähän huonompien pelaajien (pidän Bäckströmiä hyvänä pelaajana, mutta hän on niin nuori ettei uskalla sanoa Ovylle, että voisi syöttää välillä takaisin) kanssa, hän saa pelata itsekkäästi, koska nämä huonot pelaajat haluavat menestystä, mihin he eivät huonoina pelaajina itse pysty. Tällaiset joukkueet eivät voita pyttyjä. Itse en ainakaan muista yhtäkään Stanley Cup mestaria, jossa olisi ollut yksi supertaitava sooloilija ja loput enimmäkseen keskinkertaisia pelaajia. Ja sn ärsyttää vielä väite, että Ovy olisi parempi, kuin Crosby. Eiköhän se nähty kuka on maailman paras, kun tosi pelit alko
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös