New Jersey Devils 2008 - 2009

  • 97 022
  • 387

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Eipä ehkä sittenkään johdeta divisioonaa vielä tammikuussa. Pari hemmetin harmittavaa tappiota joulun kahta puolen takana, ja vieläpä nollilla. Ensin Boston teki kaksi rysää ja männäyönä Pinkut yhden, ja sehän riittää kun Pirut eivät osu kertaakaan. Kotimatseja vielä, himputti.

Kumpaakaan ottelua en katsonut joten en tiedä mikä Devilsin pelissä on mättänyt. Pingviinejä vastaan on ainakin lauottu, Fleuryllä 37 torjuntaa... Kuitenkin jo seitsemän erää takana ilman maalin maalia. Loppuvuonna kohdataan vielä vieraissa Rangers, Blues ja Stars. Neljä pinnaa tarvitaan vähintään näistä peleistä ettei juna mene.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Itsekään en päässyt viimeöistä peliä katselemaan, kun nukkumatti kävi lapioimassa soraa silmät täyteen.

Karvaita tappioitahan nämä ovat, mutta en jaksa uskoa, että Devils olisi ajautumassa viime vuoden kaltaiseen umpikujaan viimeistelynsä kanssa. Joukkue pystyy kolmen ketjun voimin luomaan tilanteita eikä kaikki lepää vain Parisen ja Eliaksen harteilla kuten viime sesonkina. Toki itseluottamuksen säilymisen kannalta on tärkeää, että tänä ehtoona heinzit korkataan ja tuhritaan sininutut heti kärkeen.

Kuitenkin nämä kaksi edellistä ottelua olivat luonteeltaan vähämaalisia heitä lanttia ja katso miten käy. Yhtä hyvin vaaka olisi voinut kallistua Devilsin puoleen. What´s the most you´ve ever lost in a coin toss? Ei tää niin vakavaa ole.

Julienin johdolla Bruins on saanut puolustuksensa sangen tiiviiksi ja Thomas teki pari avaintorjuntaa kaapimalla muun muassa Patrik Eliaksen avopaikan mailallaan maaliviivalta. Penguinsin kanssa varsinkin tämän kauden kohtaamiset ovat olleet äärimmäisen tiukkoja kahnauksia ja nyt Pens teki M-A Fleuryn johdolla sen, minkä Devils kauden avauskohtaamisessa, eli vei pisteet ollen muutoin altavastaajana.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Toki itseluottamuksen säilymisen kannalta on tärkeää, että tänä ehtoona heinzit korkataan ja tuhritaan sininutut heti kärkeen.
Totta. Tänään vetäisen kunnon ettonet iltapäivällä että jaksan kannustaa Penteleitä yöllä. Nyt on aika kääntää kurssi, ja missäpä onkaan makoisampaa voittaa kuin Neliskulmaisessa Puutarhassa.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Salvadorilla sisäkorvan tulehdus

Voihan nyt tuhat tulimmaista ja lahjahevosen tekohampaat... Bryce Salvadorin epäonni sen kuin jatkuu. Edessä on pakkohuilia ainakin muutama viikko. Salvadorin reilu viikko sitten todettu huonovointisuus johtuu sisäkorvan tulehduksesta. Toivottavasti tauti ei ole sitä pahinta sorttia, vaan Sal pystyy palaamaan pikaisesti kaukaloon. Tärkeintä toki on, että hän pääsee ylipäänsä nyt tolpilleen ja esimerkiksi kuulo ei vaurioidu.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Just. Seuraavaksi Parisella on vesirokko ja Zajacilla sikotauti.

Ei helkkari miten yksi joukkue saapi koko ajan jotain jobinpostia... No, jospa keväämmällä olisi koko porukka kunnossa kun nyt sairastellaan ja loukkaannutaan ihan päntiönään. Joskushan näidenkin kaverien on oltava kunnossa, eikö?
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Eipä sitten Salvadorin poissaoloa edes huomannut, kun MSG:sta haettiin tyylipuhdas voitto maalein 4-2. Kolmas erä meni suljettujen silmäluomieni ohi, mutta kaksi ensimmäistä sujuivat selkeässä Devils-komennossa. Ykköstähti Zajac summasi 1+2, Elias sai läpiajomaalinsa lisäksi passipisteen, Pariselle myös 1+1. Rolstonin komeasti pamauttama avausmaali viitoitti tietä ja lämmitti mieltä.

Clemmeri oli taas vakuuttava, 31 koppia ja torjunta% liki 94. Brodeur saapi kuntouttaa itseään rauhassa, kun maalinsuulla ei ole havaittavissa minkäänlaista paniikkia. Kuten tuossa aiemmin mainittiin, on ihan sama ketkä laatikkoon hyppäävät, Devils-juna sen kun jyrää raiteillaan.

Ennen raketteja matkustetaan vielä Lännen hännänhuippu St.Louisin vieraaksi ja käväistäänpä Dallasissakin. Stars on pelannut alkukauden alle odotusten, mutta ryhtiliikettä on ollut havaittavissa Täysnuijan ulostamisen jälkeen. Näistä voitot niin vuosi vaihtuu hyvissä tunnelmissa.

Niin juu, pakko vielä mainita että Pinkkujen kärsittyä tappion nousi Devils divisioonan kolmospaikalle pinnan erolla, kaksi peliä vähemmän pelanneena. Seuraavaksi näkyy Phillyn niska, eroa kaksi pistettä ja Flyersillä kaksi enemmän pelattuna. Rangers on vielä neljä pistettä edellä, mutta neljä matsia enemmän plakkarissa. Ei tämä huonolta näytä - teoriassa kärkipaikka tasaisimmassa ja kovatasoisimmassa divisioonassa käden ulottuvilla.
 
Viimeksi muokattu:

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Joitain havaintoja...

Viimeöisestä jäi kyllä Meiran mahtava maku suuhun. Vierasvoitto Rangersista vetää vertoja mille tahansa öiselle nakkikioskivierailulle. Lukuun ottamatta 5-3-alivoimaa toisen erän lopussa ja 2-3-kavennuksen jälkeistä lyhyttä hetkeä, Rangers ei oikeastaan missään vaiheessa ollut lähellä saada peliä haltuunsa. Vetoja alkoi tulla toisen erän puolivälin jälkeen, mutta suuri osa niistä oli vain heittoja maalille, jotka Clemmensenin oli helppo poimia tai ohjata sivuun. Tärkeimmät kopit hän otti alivoimalla, jolloin hän patjoineen masensi Druryn sekä Zherdevin kahdesti.

Viimeöinen esitys oli yksi parhaimmista, jonka olen Travis Zajacilta nähnyt. Äijä oli joka puolella kenttää vahva. Hän oli paitsi tehoilemassa, mutta teki myös pari kertaa kylmänviileitä riistoja hyvällä takakarvauksella ja oli ensimmäisenä jeesaamassa pakkeja. Juuri tätä häneltä odotettiin koko viime kausi, mutta odotuksiin vastattiin vain yksittäisissä vaihdoissa tai otteluissa.

Silmiinpistävää oli erään Scott Gomezin valjuus. Hän tuttuun tapaansa passasi toki pari paikkaa kavereille, mutta muutoin hän ei erottunut kentältä millään tavalla. Paitsi kerran, kun kamppasi Parisen tilanteen ulkopuolella. Tästä hyvästä Zach asetti mailansa poikkiteloin ja sovelsi sitä Gomezin niskaan. Kahdeksan miljoonan miehen kannattaisi katsoa mallia vaikka Lauri Korpikoskesta ja hänen rinnallaan vääntäneistä Dubinskystä ja Voroksesta. Oli hienoa katsoa Korpikosken meininkiä, kun vaihdosta toiseen syntyy tulosta. Noin hengettömässä surffailijaporukassa yhden ketjun panos menee vain täysin hukkaan, kun miljoonamiehet eivät pysty jatkamaan haalariosaston luomaa painetta.

Sylkykupiksi joutuneesta Wade Reddenistä täytyy sanoa sen verran hyvää, että hän esti pari Devils-maalia omalla panoksellaan. Hän katkoi hyvin syöttöjä ja pelasi Parisen vedon pois, kun Lundqvist oli jo ulkona ja Parisella puolityhjä rysä edessä. Joskin hyökkäyspäässä Redden ei muun joukkueen mukana esittänyt mitään ikimuistoista.

Salvadorin poissaoloa ei tosiaan paljolti huomannut, joskin Rangers ei pystynyt rankomaan Devilsiä Leachin ja Mottaun ollessa jäällä. On jotenkin uskomaton fiilis sen suhteen, että kankea ja ominaisuuksiltaan muutenkin rajoittunut Leach pelaa Salmelan sijasta. Eikä Mottaukaan ole hyvän alkusyksyn jälkeen juuri väläytellyt. Ei hänessä varsinaisesti mitään isompaa vikaa ole - ongelmana oleva virhealttius omassa päässä on hyvin tiedossa, mutta vastapainoksi häneltä ei ole saatu paljoakaan tehoja. Tosin onhan tässä vielä kautta jäljellä ja mahdollisuuksia petrata.

Toivottavasti Salvadorin poissaolo ei sentään tiedä Sheldon Brookbankin paluuta puolustukseen.

Ja kait tässä Devils-nipussa on sitä henkan mainitsemaa voittamisen kulttuuria. Viime kaudella ja Julienin aikana kaksi maalitonta ottelua olisi ollut pienimuotoinen kriisi eikä joukkue olisi todennäköisesti pystynyt näin rentoon suoritukseen.

Niin, ja ihan oli unohtua, että viime yönä rikottiin myös pari rajapyykkiä. Zajacin syöttö Eliaksen maaliin oli hänen uransa sadas tehopiste ja Parisen syöttöpinna Zajacin maaliin oli hänelle uran 200:s tehopiste. Ja satunnaisena Devils-havaintona: Eliaksen alivoimamaali oli hänen uransa 666:s piste...
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Nyt oli herätys päällä vaan en jaksanut nousta matsia katsomaan ennen kuin kolmannen erän puolivälissä, kun Devils ja Blues tahkosivat 2-2 -tilanteessa. Sitten kaksi peräkkäistä kutia, Parisen ja Pandolfon, sisään ja peli näytti olevan siinä. Blues kehitti vielä rajun kirin kuudella kenttäpelaajalla, ja saikin kavennettua vast'ikään Torontosta tulleen Steenin maalilla. Onneks(en)i Clemmari ja puolustus kesti maalin jälkeisen noin puoliminuuttisen ja pinnat kotiin maalein 4-3.

Hieman ennen viimeistä kavennusta Rolston ja Zubrus pelasivat Giolle paikan lyödä 5-2 tyhjiin, mutta ei vaan natsannut. Uhrautuvasti pelasi St.Louis pelin loppuhetket; noilla esityksillä noussevat vielä jumbopaikalta lännessä.

Jotenkin välipalaottelulta tämä kuitenkin maistui matkalla Teksasiin. Ensi yönä vastassa taatusti kiukkuinen, vasta Sharksin nöyryyttämä Stars.


Niin, Bryce Salvadorkin pelasi eli korvat eivät taida olla enää kovin pipit. Hyvä niin.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Itsekin yritin nousta katsomaan peliä, mutta paluuvuoroja höyhensaarilta ei ollut tarjolla.

Mukavaa, että Pando ja Rolston saivat onnistumisia. Parise jatkoi näemmä perusvireessään ja teki kaksi. Tätä vauhtia hän latoo tehot 49+54. Saa nyt nähdä, jatkuuko vire tällaisena läpi kauden, vai hyytyykö Zachin tehoilut jossain vaiheessa. Eliaksen sen sijaan voisi pakottaa luopumaan no trade -pykälästään ja kaupata. Ei lainkaan tehopisteitä viime yönä?!

Mieleeni tuli myös ajatus mahdollisesta menestyksestä Selke-äänestyksessä kauden päätteeksi. Parise on ollut erinomainen myös puolustussuuntaan ja turhaan ei hänen vitjaansa ole peluutettu vastustajan parhaita koostumuksia vastaan, joskin tätä vastuuta on jaettu myös Eliaksen ketjulle. En sitten tiedä, saako Parisen esimerkillinen työmoraali ansaitsemaansa huomiota palkintoraatien puolelta. Selke-äänestyksessä on usein palkittu pisteitä napsineita puolustuspelin eksperttejä. Madden ja Pandolfo eivät ole tehoineen riekkuneet, mutta Parisella homma ei jää kiinni tehoistakaan.

Scott Clemmensen voitti jälleen yhden ottelun. Hän on marraskuun puolivälin jälkeen eniten voittoja torjunut NHL-maalivahti. Melkoista on meininki, vaikkei hän totuuden nimissä ole oikein missään vaiheessa joutunut mihinkään päättömään ristitulitukseen, josta toki kiitos kuuluu nöyrästi puolustavalle ja mukavaan tahtiin maaleja viimeistelevälle joukkueelle. Aina asiantuntevalla ja anlyyttisellä HFboardsilla spekuloidaan jopa Vezina-palkinnolla. No, katsellaan niitäkin tunnelmia uudelleen sitten, kun Clemmensen jossain vaiheessa vääjäämättä pelaa sen huonon ottelun ja päästää muutaman helpon kiekon taakseen tai Devils-hyökkäys ei pystykään pusertamaan paria kolmea maalia, kuten joulun aikaan nalleja ja pingviinejä vastaan.

Bryce Salvador kommentoi Gulittin blogissa, että hänen olonsa on parantunut huomattavasti, joskin toisen korvan kuulo ei ole palautunut täysin. Sinänsä Devils-puolustuksen terveystilassa on havaittavissa hienoista ironiaa: Colin White on puolisokea ja Salvador puolikuuro. Mike Mottau on fysiikaltaan puolituinen ja Jay Leach on puolimie... Tai, jätänpä sanomatta.

Elämme jännittäviä aikoja: Ensi yönä olisi edessä yksi kauden mielenkiintoisimmista vieraspeleistä, kun Devils vierailee Daltoneilla. Sinänsä harmi, ettei Averell ole enää talossa ja se hieman vesittää iloista jälleennäkemistä. Yhtä kaikki, vanhat muistot verestyvät näissä kohtaamisissa, vaikka vuoden 2000 finaalikahinaa ei ole todistamassa enää kuin kourallinen äijiä kummassakaan joukkueessa ja nyt molemmilta joukkueilta on sivussa näitä viimeisiä airuita noilta kunnian päiviltä.

Kauden avauspeli oli Starsilta pitkää piimää ja hirvittävää tunarointia varsinkin omassa päässä. Tällä kertaa Devils tuskin pääsee yhtä helpolla pisteiden makuun.

Vuodenvaihteen jälkeen rumba jatkuu kotipelillä aina mukavaa vierasta, Habsia, vastaan.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Parise on ollut erinomainen myös puolustussuuntaan ja turhaan ei hänen vitjaansa ole peluutettu vastustajan parhaita koostumuksia vastaan, joskin tätä vastuuta on jaettu myös Eliaksen ketjulle.
Ottelun loppuvaiheissa muuten Elias pelasi Pandon ja Maddenin kanssa, en tiedä miten alkumatsista ovat koostumukset olleet. Patty puolusti Paidan ja Perseen rinnalla esimerkillisesti Bluesin painaessa päälle kuudella, joten ehken vielä ihan miestä pois kauppaisi...
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Dallasista ei ollut tuomisina pisteitä, mutta tänään voisi olla se ilta, kun kurssi käännetään yläviistoon. Brent Sutter ei ollut lainkaan tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja Tom Gulittin haastattelema Scott Clemmensen kertoi, että hän teki sen myös joukkueelle selväksi. Mitä sanankäänteitä Sutter sitten käyttikään tai ketä hän heitti roskiksella, jää joukkueen sisäiseksi asiaksi...

Canadiens kärsii loukkaantumissumasta ja poissa ovat muun muassa tärkeät hyökkääjät Tanguay, Koivu ja Higgins. Bryce Salvadorin sairausloma jäi sitten odotettua lyhyemmäksi. Devilsiltä on varmuudella sivussa Colin White sekä pitkäaikaispotilas Brodeur. Scott Clemmensen aloittanee maalissa ja Habsilla tolppien välissä nähtänee Jaroslav Halak.

Devils hallitsi monien vuosien ajan kohtaamisia Canadiensin kanssa, mutta viimeisimmistä neljästä matsista Habs on vienyt kolme nimiinsä. Tänään sitten tasataan tilejä.

Ennakoita luettavissa Newark Star-Ledgeristä, Tom Gulittin blogista, nhl.comista ja TSN:ltä.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Duunareiden ilta: Devs-Habs

Koska vieraat ovat Quebecistä, niin kommentoidaanpa ottelua asiaankuuluvasti ranskalaisin viivoin:

- Devils otti vakuuttavan voiton eikä paremmuudesta jäänyt jossiteltavaa. Stars-tappion jälkeen Devs vyöryi kaikkien neljän ketjun voimin yli loukkaantumisten piinaamaan Habsin.

- Otteluun ylös nostettu Max Pacioretti teki NHL-uransa avausmaalin makealla tavalla. Andy Greene ei saanut kiekkoa haltuunsa, vaan se ajautui Paciorettille, joka teki avautuneessa 2-1-hyökkäyksessä oman ratkaisunsa ja napautti kiekon Clemmensenin ohi maalin kattoon. Onnea vua.

- Halak on kyllä esiintynyt ailahtelevasti. Kiekot pomppivat slovakin torjunnoista levottomasti, mutta Devils ei pystynyt rokottamaan näistä reboundeista. Ja kolmanteen erään Habs pistääkin farmista nostetun Marc Denis´n tolppien väliin. Virkaveli Clemmensen pelaa itseluottamus korkealla ja ero marraskuisen Clemmerin ja tammikuisen version välillä on kuin A- ja B-luokan leikkelemakkaralla.

- Jay Pandolfo on pelannut kenties kauden parhaan ottelunsa. Hän on estänyt pari maalipaikkaa hyvällä sijoittumisella ja ottamalla hyökkääjän mailan pois. Alivoimalla Pando on näyttänyt jälleen osaamistaan ja vienyt Habsin viivamiehiltä tilan pois. Lisäksi hän syötti Maddenin maalin nätillä passilla ohi höntyilevän Brisebois´n. Sergei Kostitsynille iso miinus, kun hän meni vaihtoon eikä edes yrittänyt karvata Maddenia.

- Jay Leach kuuluu samaan kastiin Sheldon Brookbankin kanssa. Tötsä popcornia käteen ja ukko lehtereille. Ei kerrassaan mitään hyötyä tälle joukkueelle. Leach ei anna edes helppoa ekaa syöttöä, vaan heittää kiekon pleksin kautta pois silmistä ja liukuu vaihtoon.

- Vastapäässä Brisebois ja Bouillon ovat pahimmissa vaikeuksissa. Brisebois tosin on jakanut viivasta pari mallikasta syöttöä, mutta omassa päässä mies pyörii vappuhyrrää pahemmin.

- Kostopoulos oli epäonnen soturi paitsi hävittyään tappelun mutta myös vedettyään kiekon suoraan Latendressen leukaperiin. Kaikeksi onneksi Latendresse selvisi pahannäköisestä osumasta vain tikkauksella.

- Devilsin ylivoima yskähtelee. Devils on käyttänyt ajoittain viittä hyökkääjää, joka ei ole johtanut juuri mihinkään. Sutter on sekoittanut kuitenkin pakkaa ja Paul Martin ja Andy Greene ovat vierailleet Parisen vitjan ja Eliaksen seurana ykkös-yv:ssä. Mutta yhtä kaikki Devs on osoittanut olevansa yhä liigan eliittiä tasakentällisin ja iskenyt neljä rysää viidellä viittä vastaan.

- Iloisin asia pelissä ovat onnistumiset, joita on tullut pelaajille, jotka eivät ole maaleilla juhlineet. Sekä Langenbrunner että Madden päättivät pitkät kuivat kautensa ja ahkerasti laukonut Gionta sai hänkin nimensä maalintekijöiden luetteloon.

Kolme tähteä:

*** Zach Parise: Esiintyi juonikkaasti jälleen kerran ja oli jatkuvana riesana Habsille. Huiputti Halakia kiskaisemalla kiekon puikoista sisään valesyötön jälkeen. Denis hölmistyi puolestaan Parisen syötettyä oivaltavasti maalin takaa Langsin vapaaksi b-pisteiden väliin.

** Jay Pandolfo: Veteraani näytti, että hänelläkin piisaa rahkeissa. Puolusti vaihdosta toiseen tunnollisesti ja nyt Pando palkittiin työstä myös syöttöpisteellä Maddenin osumaan.

* Scott Clemmensen: Otti kiinni kaiken paitsi Paciorettin ampuman ohjuksen. Muutoin Clemmer kesti Habsin lähentelyt eivätkä kiekot turhaan pomppineet torjunnoista. Vakuuttava esitys kaikkiaan. Weekesin on näiden esitysten jatkuessa turha haaveilla kovin monesta startista.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Makes no sens

Ensimmäinen erä alkoi Devilsin osalta vasta 15 peliminuutin jälkeen. Viimeisen vitosen aikana Devs alkoi pelata kuten sen sopii odottaakin: Laukoen paljon, taklaten ja vääntämällä laitakahinat edukseen.

Senators olisi voinut helposti karata parin maalin karkumatkalle, mutta tasapaksu viimeistely ja Clemmensenin hyvät torjunnat pitivät pelin tasaisena. Folignon maali oli hieman onnekas ja livahti pienestä kulmasta ohi Clemmerin.

Devilsin tasoitus oli todella nätti vastaiskumaali, jossa kiekko oli noin viidessä sekunnissa omasta päästä Senatorsin verkossa. Eliaksen lättypässi pakkien väliin Zubesin lapana ja tämän yhden kosketuksen jättösyöttö Giontalle olivat herkkua. Zubrus palkittiin kovasta duunistaan rebound-maalilla. Gion kuti oli mainio eikä Auldilla ollut mahdollisuuksia vangita sitä ykkösellä ja Zubes oli ahmana lapioimassa karat sisään.

Bobby Holik on ollut tähän saakka kentän kurko. Uran jälkeen sitten jäähdyttelypesti Pamplonaan ajamaan takaa Välimeren valkopaitoja pitkin katuja.

Erän erikoisin hetki oli, kun Chris Neil oli ajamassa Andy Greeneä vastapalloon. Greene kaatui ja Neil kolasikin Folignon voimalla keskialueella. Heti perään Clarkson tuli haastamaan Neilin ja tällä kertaa ei nähty litsareita, vaan ihan oikea, tasainen jääkiekkotappelu.



Toisessa erässä palattiin samaan marssijärjestykseen kuin ensimmäisen erän alussa. Devils lipuu ja hieman vähemmän lipuva Ottawa pääsee kuittaamaan jälleen ylivoimalla. Clemmensenin patjasta suoraan Brendan Bellille ja tällä oli helppo työ napauttaa kiekko puolityhjään maaliin.

Devils ei ole koskaan loistanut iltapäiväpeleissä ja tämä on menossa samaan kastiin näiden ei-niin-kovin-hyvien esitysten joukkoon. Yleensä ahkerana häärivä Parisekin on varjo tasostaan. Ainoastaan Eliaksen ketju on omalla tasollaan kera Holikin nelosvitjan. Martin ja Salvador saavat myös puhtaat paperit.

Tuo viiden hyökkääjän ylivoimaviisikko ei taaskaan toimi. Suoranaista räpeltämistä eikä kuviota saada rullaamaan missään vaiheessa.

...Ja tämän vuodatuksen perään Zubes pistää maalin kulmalta Eliaksen ihanasta tarjoilusta pelin tasoihin. Muutenkin oivallinen vaihto tältä ketjulta. Trio loi lähes minuutin mittaisen paineen Ottawan alueelle. Tätä lisää.

Erän lopussa Maddenilla oli huikea paikka iskeä alivoimalla, mutta veto ei aivan noussut riittävästi. Zajacin tarjoilu oli myös mallisuoritus hyvästä passista vauhtiin.
 
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Senaattorit Ottawasta meillä kylässä, mutta 1. erän alussa Devils on ottawana osapuolena. Heti alkuun Zubrukselle hieman kyseenalainen koukkauskakkonen, ja kun ihan hereillä ei olla, liruttaa Nick Foligno Senaatin jäsenet johtoon jo toisella peliminuutilla. Devilsillä ottaa aikansa päästä peliin kiinni, mutta erän puolivälin tienoilla pidetyt turpikäräjät taitavat avata lukon.

Käy nimittäin niin, että Chris Neil ottaa keskialueella kovan vauhdin ja yrittää niitata Andy Greenen laitaan. Greene puolittain kumartuu, puolittain horjahtaa ja Neilin niitti osuukin takana tulevaan maalintekijä Folignoon. Vammoitta selvitään, mutta David Clarkson ottaa silti yhteen Neilin kanssa hanskattomasti. Niillä main Devils ryhtyy hallitsemaan peliä, ja pian Jarkko Ruutu yrittää Clemmarin maalilla saada kahakkaa aikaan. Lopputulos: Rudi itse boksiin ja meille yyveetä. Hyvästä pyörittelystä huolimatta ei maalia kuitenkaan.

Sitten, viimeinkin. 19.20 taulussa ja Dainiiiiius Zubruuuuus! Erinomainen klap-klap -hyökkäys. Gio avaa Pattylle punaisen ja sinisen väliin, Patty katsoo ja passaa Zubrukselle hyökkäysalueelle. Z jättää takaa tulevalle Giontalle joka vetää. Auld torjuu ja Zubrus siirtää viileästi reboundin verkkoon.

Ensimmäisen erän jälkeen siis 1-1.


Toisen erän alkupuoliskolla Piruilta ote hukassa taas. Andy Greene ottaa kakkosen, ja Brendan Bell tuikkaa puolionnekkaasti reboundista 2-1. Ei taas olla ihan hereillä alivoimalla, ja heti soi omissa. Perään Alfredsson ottaa jäähyn, mutta Devils ei pyörityksestään huolimatta saa tasoitusta. Ykkösylivoimassa muuten taas viisi hyökkääjää: 19, 26, 15, 12 ja 9.

Sitten Devils tulee taas, ja samat jampat asialla. 11 minuuttia taulussa, Gio vasemmasta kulmasta poikki kentän Eliaalle, Elias suoraan keskelle Zubruksen lapaan ja 2-2. Hieno maali, hienosti toimii tämän ketjun peli tänään!

Toisen erän loppupuolen havaintoja:
- Devils pyörittää ylivoimakoostumuksia. Nyt Martin Rolstonin paikalle ykköseen ja vastoinpäin. Yksi pakki molemmissa siis. Ei silti onnistumisia.
- Madden karussa alivoimalla, kun Holik istuu poikittaista. Lähellä on johtomaali vajaalla, mutta ei nouse Johnny-boylta patjan yli.
- Nyt taas Penteleet taklaa ja taistelee. "Reliikki" Holik niittaa ja vetää lämäriä. Zubrus-Patty-Gio painaa koko ajan pelin Sensin päätyyn. Nämä tekevät vielä maalin-pari tänään. Silinteri Dainiukselle?
- Parise on ollut aika näkymätön toistaiseksi. (Nyt kun näin kirjoitan, nakkaa taatusti maalin vielä. Ja hyvä niin!)
 
Viimeksi muokattu:

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
No, olihan tämäkin voitto. Sensin pienoisella avustuksella Devs pääsi ensin tasoihin, kun Langs niittasi huonon purun ja osittaisen vaihtovirheen myötä auennessa tilanteessa lämyn takakulmaan. Jatkoajalla Rolston väläytti kutinsa tehoa ja vihainen siniviivakuti toi Devilsille pisteet.

Senators ei varmasti ole tyytyväinen noihin lopussa tulleisiin jäähyihin, joista Devils rokotti. Chris Phillips varsinkin kävi lämpöisenä saamastaan jäähystä. Sinänsä tuomio oli oikein, koska hän esti Eliasta sen verran, ettei tämä päässyt karkaamaan keskialueella maalintekoon. Eri asia on sitten, oliko tämä miten pelin hengen mukainen tuomio.

Ottelun ykköstähdeksi valittiin Rolston. Lukuun ottamatta tuota voittomaalia hän ei kyllä ollut millään muotoa ottelun ykköstähti. Muutenkin melkoista toimintaa areenan raadilta jättää kahden maalin arkkitehti Elias kokonaan tähdistön ulkopuolelle.

Omat tähdet:

*** Patrik Elias. Oli läpi ottelun vaarallinen ja loi tilanteita. Laukoi myös hanakasti, mutta tällä kertaa kiekot jäivät Auldin suojiin.
** Bryce Salvador. Sal oli herra ja hidalgo omalla tontillaan. Uurasti virheettömästi läpi ottelun.
* Dainius Zubrus. Raataminen palkittiin kerrankin maalien muodossa. Osumat osoittautuivatkin elintärkeiksi, koska muu joukkue ei tarjonnut tulitukea.

Ottawasta ei oikeastaan noussut esille ketään dominoivaa pelaajaa, kun taas Devilsistä nämä kolme pelaajaa nousivat ottelun hahmoiksi. Spezzan ja Heatleyn näkymättömyys kummittelee mielessä. Sensin parhaita voimia olivat Vermette, Foligno ja Phillips.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Matti viskoi santaa silmiin kolmannen erän aikana, tilanteen ollessa vielä 3-2. Hyvä kun noustiin voittoon vielä, petturuudestani huolimatta!

Devilsistä nämä kolme pelaajaa nousivat ottelun hahmoiksi.
Eittämättä. Lisäksi kunniamaininnat Holikille (turha jäähy, mutta lujaa peruspeliä ja asennetta), Giontalle (täydensi tehoketjun hyvin) ja Oduyalle (pari syöttöpinnaa ja kelpo peli muutoinkin).

Sensijaan muutaman hyvän nousun esittänyttä Andy Greeneä ja Jay Leachia vietiin omassa päässä välillä aika pahasti. Nuo kaksi samaan aikaan kentällä alivoimalla... Tietäähän sen että omissa soipi.

Kaksi pinnaa on aina kaksi pinnaa, mutta turhan vaikeaksi tällä kertaa Devils voittamisen itselleen teki.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Eipä tuosta ottelusta jäänyt käteen mitään sellaista, että kesken nukahtamista kannattaisi paljoa murehtia. Ainoa tällainen tilanne oli ehken Oduyan mainio nousu takakulmalle ja vetokin lähti tuimasti kohti ylänurkkaa, mutta kilahti ristikon kautta yläilmoihin ja päätyyn.

Leach saa tosiaan ottaa osan Senatorsin kolmannesta maalista osan piikkiinsä, kun lähti höntyilemään maalin taakse ja jätti osaltaan vapaan väylän Kellylle nousta maalille. Muutenkin hikikarpalot vierivät otsalle, kun Leach pyörähteli omassa päässä ja Alfie kumppaneineen väijyy maila jäässä takatolpalla.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Kaksi Devilsin tulevaisuuden nimeä palasi sitten nuorten MM-kisoista jalometallia kourissaan. Patrice Cormier voitti Kanadan riveissä mestaruuden ja Mattias Tedenby Ruotsin joukkueessa hopiaa.

Kisojen seuraaminen jäi aika vähiin, mutta ne pari peliä, jotka näin Kanadalta, olivat Patrice Cormierin osalta varsin lupaavia. Nuorukainen ei ole mikään raketti luistimilla, mutta pystyy erinomaisen sijoittumisensa ja pelinlukutaidon avulla erittäin luotettavaan pelaamiseen varsinkin puolustussuuntaan. Finaalissakin Cormier teki muutaman mallikkaan syötönkatkon ja pelasi ruotsalaisilta mailan pois vetopaikoissa. Cormier erottui turnauksessa edukseen myös jaellen kovia taklauksia. Parin vuoden kuluttua Cormier toivottavasti jatkaa samaa linjaa Devilsin ykkösjoukkueessa.

Tedenby kärsi ilmeisesti jonkinasteisista olkapäävaivoista, joten hänen osaltaan turnaus jäi vähän torsoksi. Hän teki kuitenkin mukavat tehot 1+4.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Kausi alkaa olla puolivälin krouvissa, joten ajattelin raapustaa jonkinlaisen arvion tähänastisista Devils-otteista. Ensi alkuun toisen neljänneksen pelaaja-arviot ja tuonnempana sitten jonkinlainen läpileikkaus joukkueen otteista kokonaisuutena.

Arvioinneista ovat tällä neljänneksellä sivussa loukkaantunut Martin Brodeur sekä peliajatta jääneet Kevin Weekes, Anssi Salmela, Sheldon Brookbank, Petr Vrana, Nicklas Bergfors ja Barry Tallackson.

Maalivahdit

Kevin Weekes, 7 ott. 2-4-0, SV 89,9 %, GAA 3.06

Weeksie on jäänyt penkkiveskariksi Clemmensenin taa. Ei arvosanaa toiselta neljännekseltä, koska ei ole kaukalossa piipahtanut kuin treeneissä.

Scott Clemmensen, 24 ott. 15-7-1, SV 92,2%, GAA 2.25

Clemmer on yksi joukkueen yllättäjistä ja kai hänestä voidaan puhua yhtenä kauden yllättäjistä koko liigaa ajatellen. Kovassa paikassa hän on nostanut tasoaan AHL:n ja NHL:n väliä kulkevasta keikkamiehestä ja torjunut pisteitä samaa tahtia kuin nimekkäämmätkin NHL-maalivahdit. Häneltä on nähty vakaata pelaamista illasta toiseen eikä Devils ole joutunut pulaan hänen takiaan yhdessäkään ottelussa. Clemmerin ongelmana ovat holtittomat reboundit, joita hän tarjoilee hyökkääjien ulottuville sekä tapa laskea pelissä kuin pelissä sisään se yksi, jonka olisi voinut torjuakin. 8+

Puolustajat

Colin White, 34 ott. 1+9=10, +10, 24 pim.

White on pelannut alkutalven hieman ailahtelevasti. Hänelle on tullut tasapaksuja otteluita, joissa osunut tasattunut epätavallisen paljon helppoja kiekonmenetyksiä. Toisaalta ollessaan oma itsensä hän on esiintynyt edukseen ja taistellut kuin leijona maalin edustalla ja laidoissa. 8-

Andy Greene, 16 ott. 1+6=7, +4, 10 pim.

Greene teki joulukuun puolivälissä paluun pitkän loukkaantumisen jälkeen. Pelituntuma on yhä hakusessa, mutta Antti Muurista lainaten eteenpäin on menty. Greene pystyy tukemaan hyökkäyksiä ja laukomaan vihaisesti viivasta, mutta vastavuoroisesti hän on tehnyt kirveleviä virheitä puolustuspelissä. 7+

Paul Martin, 34 ott. 3+9=12, +8, 20 pim.

Martin on löytänyt tuntuman oman loukkaantumisensa jäljiltä ja pelaakin ansaitusti illasta toiseen lähes 25 minuuttia. Martinista huokuu peli-ilo ja se näkyy myös tuloksissa. Tehopisteet tulevat aikanaan, jos hän jatkaa tähän malliin. 9+

Bryce Salvador, 33 ott. 2+6=8, +3, 26 pim.

Sal muodostaa Martinin kanssa aliarvostetun, mutta sangen tehokkaan pakkiparin. Salvador on siellä, missä pitääkin ja hoitaa kiekot pois vastustajilta. Kärsinyt kaikenlaisista pikkuvaivoista ja tämä on verottanut pintakiiltoa otteista. 9-

Jay Leach, 21 ott. 0+1=1, +1, 21 pim.

Tämän kauden Vishnevski. Leachin ei pitäisi pelata NHL:ssä. Liike ei riitä, pelikäsitys ei riitä, kädet eivät riitä. Virhearviointeja riittää. Pudottelee hanskoja aina silloin tällöin, että muistuttaisi kovaotteista puolustajaa. Ei ole tarjonnut joukkueelle mitään sellaista, mitä vaikkapa Anssi Salmela ei tarjoaisi. 6-

Mike Mottau, 37 ott. 1+7=8, +14, 19 pim.

Mottau oli viime kaudella positiivinen ilmestys ja teki "clemmensenit" nousten AHL-pelurista vakiomieheksi NHL-joukkueessa. Tänä vuonna Mottau on pelannut ihan mukiinmenevästi, joskin hän ollut huomattavan usein pulassa omassa päässä varsinkin vastahyökkäysten kanssa. Tsemppaamisesta homma ei toki jää kiinni. Mottaun asenteesta voi kuka tahansa ottaa mallia. 7+

Johnny Oduya, 39 ott. 3+12=15, +11, 12 pim.

Oduyan suoritustaso on ihailtavan tasainen. Se voisi toki olla korkeampikin, mutta nykyisessäkään meiningissä ei ole valitettavaa. Hinta-laatusuhteeltaan Johnny-O on yksi liigan parhaimpia pelaajia. Positiivista on myös se, että kardinaalivirheitä tulee aiempaa harvemmin. 8+

Hyökkääjät

Dainius Zubrus, 39 ott. 10+14=24, +12, 41 pim.

Monet ihmettelivät, kuten minäkin, miksi Devils teki kuuden vuoden diilin tämän luistelevan mastodontin kanssa. Juuri tällä haavaa Loun tekemä tarjous näyttää aika mainiolta. Zubes tekee illasta toiseen uskomattoman määrän duunia Eliaksen ja Giontan eteen. Osa Eliakselle siunaantuneista maalipaikoista on suoraa seurausta Zubesin raivaamasta tilasta. Zubrus on kärsinyt pikkuvaivoista, mutta kentällä vaivat eivät ole näkyneet.

Zach Parise, 39 ott. 22+24=46, +12, 16 pim.

Tulikuumana koko alkukauden hehkunut Parise on hieman rauhoittunut aivan viimeisimmissä peleissä. Tahti on kuitenkin ollut hengästyttävää ja henkilökohtaiset ennätykset ovat menossa murskaksi - samoin joukkueen yhden kauden piste-ennätykset, jos vain nuorukainen jatkaa takomista raudan ollessa kuumaa.

John Madden, 33 ott. 4+7=11, -7, 14 pim.

Madden on parantanut juoksuaan kuin pieni sika. Pitkän maalittoman putken katkeaminen teki hänelle silminnähden hyvää. Maddenin rooli on tänä vuonna muuttunut ja siinä on ollut hieman sopeutumista, koska nyt kaikki neljä ketjua jakavat vastuuta vastapuolen tähtien pimentämisestä. Maddenkin on saanut osansa vaivoista ja kipeä selkä on hidastanut tahtia. 8-

Brian Rolston 21 ott. 6+2=8, -6, 12 pim.

Paluunsa jälkeen Rolston löysi itsensä nelosketjusta. Se ei ole liiemmin tahtia haitannut, vaan hän on esiintynyt varsin hyvin Holikin ja Clarksonin rinnalla. Tärkeimmät Rolstonin peliminuutit ovat ylivoimalla, jossa Rolstonin massiivinen lämäri onkin muutaman kerran tokaissut koruntonta kertomaansa, joskin häntä ei ole vielä tavoitettu riittävän hyvin kuviossa. Keväämmällä Roli on painonsa arvoinen jalometallia, kunhan pysyy terveenä. 8

Brian Gionta 38 ott. 10+24=34, +13, 22 pim.

Gio on pelaamassa pitkästä aikaa hyvää kautta. Ilmeisesti katkolla oleva sopimus on saanut mahanaluksen jälleen jalkoja täyteen... No, leikki sikseen. Gion laukaisutarkkuus on silmiinpistävästi parempi kuin viime kaudella. Veskarin rintapanssarin sijasta vedot sujahtelevat joko reppuun tai pakottavat veskarin antamaan paluukiekon, joita Elias ja Zubrus kärkkyvät.

Jamie Langenbrunner, 38 ott. 7+20=27, +9, 33 pim.

Langs on Maddenin tavoin petrannut otteitaan pitkin syksyä. Nivusleikkauksen jäljiltä hän on hieman hidastunut, mutta kapteenin jalka on alkanut nousta ihan eri tahtia kuin alkuvuodesta ja se näkyy vähempinä jäähyinä ja kauttaaltaan parempina otteina kaukalossa. Maalipaikoissa Langsilla on yhä petrattavaa. Ei lämärillä plekseihin, jooko, vaan ranteella maaliin. 8+

Bobby Holik, 21 ott. 1+3=4, +1, 18 pim.

Holikin merkitystä tälle joukkueelle ei pidä aliarvioida. Hänen peliminuuttinsa ovat puolet pienemmät kuin vuosituhannen alussa, mutta hänellä on kiistatta positiivinen vaikutus moniin pelaajiin, kuten Zajaciin ja Clarksoniin. Kentällä Holik pelaa kokonaisuutena paremmin kuin vuosiin, vaikka jalka painaa hänelläkin. Hän kolaa kaikkea liikkuvaa ja on juuri niin inhottava vastustaja kuin hänen odotettiinkin olevan. 8

Mike Rupp, 37 ott. 3+3 =6, +4, 61 pim

Rupp on jatkanut hyvää kauttaan. Kokonaisuutena hän on esittämässä kenties uransa parasta otteita. En olisi uskonut näkeväni Ruppilta näin hyviä otteita myös kiekon kanssa. Hän on myös pystynyt hoitamaan leiviskänsä Maddenin rinnalla 8

Travis Zajac, 39 ott. 10+18=28, +11, 19 pim.

Ilo on ensimmäinen tunne, joka tulee esiin, kun mietin Zajacin otteita. Zajac on ottanut sen askeleen eteenpäin, jota häneltä on odotettukin ja hän pelaa illasta toiseen vakuuttavasti ja on ollut erityisen tehokas hoitamaan aloitukset himaan sekä arvokas jäähyntappaja alivoimalla. Herran kiskaisema lämärimaali 27. joulukuuta Rangersia vastaan oli ikimuistoinen. 9+

Jay Pandolfo, 39 ott. 4 +4=8, -5, 6 pim.

Pandolfo on monen muun tavoin nostanut tasoaan. Veteraanihyökkääjä on ollut yksi avainmiehistä, joiden ansiosta Devils-alivoima on kohentunut murheellisesta ainakin keskitasolle. Hyökkäyspäässä Pandolfo ei ole ollut viime kauden veroinen. 8-

David Clarkson, 39 ott. 7+8=15, +1, 74 pim.

Bobby Holikin vaikutus David Clarksonin otteisiin on silmiinpistävän suuri. Clarkson pelaa kuin konkari Holik konsanaan - kovaa ja fiksusti. Laidat ryskyvät ja suu käy. Clarkson on myös onnistunut muutaman kerran maalinteossa. 8+

Patrik Elias, 39 ott. 18+28=46, +15, 20 pim.

Mykistävän hieno kausi meneillään. Kausi on vasta puolivälissä ja jo nyt Eliaksella on melkein yhtä paljon tehoja kuin koko viime vuonna. Illasta toiseen Patty on joukkueensa tärkein pelaaja Parisen ja Martinin ohella. Ei ehkä saa samanlaista mediahuomiota kuin Malkin tai Thornton, mutta ei sillä ole niin väliä. Voisi välillä olla itsekkäämpikin ja ratkaista tilanteet omin nokkineen. 10-
 

Seneca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina, Vancouver, SaiPa
Täytyy Parisesta todeta että oli sitten jäähtymään päin tai ei niin viime pelissä Hurricanesia vastaan esitti kyllä parasta hokia mitä tällä kaudella keneltäkään missään vaiheessa olen nähnyt, kaiken maailman Seminit, Lidströmit ja Lecavalierit mukaanlukien. Jos Parise on jossain välissä ollut vielä kovemmassakin kunnossa niin Harttia vaan kouraan jo all-stars -tauolla, tää kausi oli tässä.

Huikeaksi pelaajaksihan sen toki tiesi jo etukäteen mutta huhhuh mitä menoa. Jääkiekko on aina täynnä prosenttipeliä ja satunnaispomppuja joten saldoksi ei tainnut 0+1:tä kummempaa siltä illalta tulla. Onneksi.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Täytyy Parisesta todeta että oli sitten jäähtymään päin tai ei niin viime pelissä Hurricanesia vastaan esitti kyllä parasta hokia mitä tällä kaudella keneltäkään missään vaiheessa olen nähnyt, kaiken maailman Seminit, Lidströmit ja Lecavalierit mukaanlukien. Jos Parise on jossain välissä ollut vielä kovemmassakin kunnossa niin Harttia vaan kouraan jo all-stars -tauolla, tää kausi oli tässä.

Pariselle osui tälle toiselle neljännekselle joitain Hart-tasoa heikompia esityksiä ja siksi en ihan heltynyt kymppiä antamaan hänelle. Esimerkiksi viimeviikkoisessa nyherryksessä Ottawaa vastaan ja joulukuisessa surullisessa Buffalo-pelissä hän näytti suorastaan tavalliselta kakkosketjun laiturilta - muun joukkueen mukana.

Ja totta tosiaan Parise on ollut myös kovemmassa iskussa kuin Canesia vastaan, vaikka totuuden nimissä arviointia hankaloittaa se, että hänen työmoraalinsa on erinomainen illasta toiseen. Parise on tällä kaudella näyttänyt kuitenkin myös sellaisia otteita, että hän voisi voittaa Devilsille pelejä pelkästään omalla panoksellaan.

Mutta mukavaa huomata, että Parise saa arvostusta muualtakin. Hän on todellakin ansainnut kaikki kiitokset, jotka hänelle osoitetaan.


Sitten joitain hajanaisia Devils-huomioita:

Lowellissa edukseen esiintynyt Jeff Frazee on valittu AHL:n tähdistöotteluun. Tämä on kyllä mainio uutinen. Näyttäisi siltä, että Frazee on kovaa vauhtia pelastamassa omaa ammattilaisuraansa parin heikomman kauden jälkeen. Frazeen torjuntaprosentti on tällä hetkellä koko AHL:n paras ja päästettyjen maalien keskiarvo on sangen miellyttävä 2,31.

Colin White on palaamassa illan ottelussa kokoonpanoon ja se tietää toista hyvää uutista eli Jay Leachin putoamista pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle... Ei millään pahalla tietenkään Leachia kohtaan, mutta tämä uutinen ei harmita yhtään.
 

Justin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Varsin asiantuntevat pelaaja-analyysit dalilta, joita oli myös hauska lukea. Näitä lisää, kiitos!

Elikkäs tänään siis kotimatsi Atlantaa vastaan - tavoitteena oli ottaa vain ne kaksi pistettä, jolla saataisiin Philadelphiaa ja Rangersia kiinni. Molemmilla kaksi pistettä enemmän, mutta Phillyllä matsi ja NYR:lla kaksi matsia enemmän pelattuna. Let 's go Devils!
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
nhl.com on tehnyt pitkän henkilöjutun Patrik Eliaksesta. Siinä käydään läpi herran uraa sekä käydään läpi nuoruusvuosia ja toissa vuonna alkanutta työtä Unicefin hyväntahdon lähettiläänä. Ja paljastuu myös, kuka onkaan Eliaksen esikuva kiekkoilijana.

Silvuplee.
 
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Hauska veikkonen tuo Elias kyllä.

Atlantan kanssa kävi niinkuin kävi, ja siitä ei sen enempää. Ensi yönä ollaan Los Angelesissa, ja nyt jos koskaan pitäisi pelin parantua taas ja pisteetkin viedä vastarannalta mukaan. On nimittäin niin, että Devilsiin täksi kaudeksi palannut Brian Rolston saa Kings-matsissa tonnin täyteen - pelaa siis tuhannennen NHL-ottelunsa. Vähintä mitä muu jengi voi Rolille tehdä on nousta tasolleen taas ja pitää huolta siitä että voitto tulee.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Käykääpäs lukemassa sivustoa http://www.tsn.ca/nhl/. Etusivustolla vihjaillaan, että Brendan Shanahan olisi lähellä diiliä Devillsin kanssa. Miehen tarkkaa paluuta kaukaloon ei vielä kerrota. Shanahan on liittymässä jengiin ja mies on luistellut tänään New Jerseyssä. Devils on parhaillaan Losissa ja aloittaa 6 ottelun vieraskiertueen. Devilssin cap tilanteesta mulla ei ole tietoa, mutta palstan muut kirjoittajat varmaan valottavat tätä tilannetta enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös