Kip Brennan HIFK:hon

  • 375 819
  • 1 175

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä on muutama kymmenen aktiivista kirjoittajaa ja joitain satoja aktiivisia lukijoita. Koko helvetin jatkoaika-jengi mahtuisi F-katsomon kahdelle riville. En tiedä itkisinkö vai nauraisinko sellaiselle ajatukselle, että tänne kirjoittavien ihmisten jorinat oikeasti vaikuttaisivat jotenkin. Säälin ihmistä, jonka todellisuustaju on tällaisella pohjalla. Annan kuitenkin vihjeen. Voit seurata näitä jälkiä ihan vapaasti, kunhan et paljasta lähdettäsi: jos jääkiekkoseura haluaisi vaikuttaa suureen yleisöön, sen kannattaa ehdottomasti operoida suurissa medioissa, kuten ip-lehdistössä, televisiossa jne. Siellä saa aika helvetin paljon isomman yleisön kuin jääkiekon nettikeskustelupalstalla. Ero mitataan sadoissatuhansissa.
Pienenä off-topikkina sen verran, että kyllä näitä Jatkoajan juttuja lukee nykysin aika iso yleisö ja mm. monet isojen median toimittajat ovat palstan vakiokävijöitä. Eli ei Jatkoaika.comin kokoisia nettiyhteisöjä enää nykyaikana kannata vähätellä sillä, että se olisi vain jotain nettinörttien höpötyksiä, vaan kyllä täällä esilletuodut asiat heijastuu monin paikoin myös suuren yleisön keskuuteen.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mua ainakin vituttaa kun jätkät vetää kuin robotit eikä tappiosta huolimatta näytä mitään merkkejä siitä että tappio vituttaisi.
Osa jengistä voisi ottaa mallia Brennanista ja yrittää hoitaa oma ruutunsa samalla tavalla.

Kuinka moni pelaajista tekee tällä hetkellä kaikkensa oman palkkansa eteen? Ei voida sanoa, että olisi kunnia vetää IFK-paita päälle, sitä ei näy tämän päivän joukkueesta millään asteella. Brennanilla on sitä asennetta, mikä puuttuu suurimmalta osalta niistä pelaajista joille maksetaan kunnon liksaa.

Se, että ei näytetä tunteita tappion jälkeen kertoo vaan pelaajien sitoutumisesta oman joukkueen tekemiseen. Liian moni pelaaja luulee itsestään liikoja, mutta sitä en tiedä millä tavalla pitäisi toimia näiden kanssa. Tehdään Brennanista kapteeni, saisi iltapäivälehdetkin vähän aihetta kirjoittamiseen.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edelleen näen, että HIFK:n ongelmat ja niiden ratkaisu on aivan muualla kuin Brennanissa. Kun ongelmat ratkaistaan eli peli saadaan takaisin raiteilleen, myös Brennanin käyttökelpoisuus kasvaa.
Se on päivän selvää ettei Brennan ole syypää Hifkin ongelmiin ja niistä olennaisimpaan eli maalivahtipeliin. Ei täällä kukaan ole sellaista väittänyt - Tämä pro-Brennan osasto haluaa tahalleen ymmärtää asiat väärin. Jos Hifkissä olisi kaikki osa-alueet kunnossa, niin näitä Brennaneita voisi olla vaikka tuplaten. Ihan niinkuin narreissa on Nielikäinen ja Helenius (joka on itseasiassa se syy miksi Brennan Hifkissä pelaa).
Mutta nyt kun Hifkistä puuttuu se ykkösmaalivahti. Ja huom! Nyt tarkkana Brennanin kaverit: Tuo maalivahti on sitten sellainen yksittäinen pelaaja joukkueessa jonka takia niitä pelejä voidaan voittaa tai hävitä.
Ja miten tämä liittyy Brennaniin. Hifk hakee maalivahtia. Jostain kumman syystä Housu ei juuri nyt kiinnosta muita seuroja. Tietääkseni laadukkaita kotimaisia maalivahteja ei ole juurikaan saatavilla - ainakaan niin paljon kuin NHL:n ja AHL:n välimaastossa seilaavia kanukki/jenkkiveskareita. Sellainen sitten...ai niin vittu kun nuo ulkomaalaispaikat on jo kaikki käytetty. Tuleeko mieleen deja-vu ilmiö erään viiksivallun ajoilta? Walshia, joka on epäonnistunut pahemmin (Brennanille riittää kun osaa sitoa itse luistimien nauhat ja herättää kuolleita), ei voi ulostaa koska pakkeja on lukumääräisestikin liian vähän. Toki pitkällä tähtäimellä sillekin asialle pitää tehdä jotain.

Summa summarum: Hifk ei kaadu Brennaniin, mutta Hifk kaatuu maalivahtiin jonka hankinnan Brennan ulkomaalaispassillaan estää. Ja Brennan siksi ettei ennestään vähissä olevaa pakkikalustoa voi enempää supistaa. Sen sijaan laitureita Hifkissä riittää.
Toki kompromissinä ja ihan hyvänä vaihtoehtona näkisin, että hommataan se maalivahti ja pidetään 4 ulkkaria. Loukkaantumiset ja Brennanin pelikiellot pitää huolen siitä, että tuskin jouduttaisiin ketään pelikelpoista katsomossa istuttaa.

Sanotaan vielä, että itseäni korpeaa tuo Brennanin yliagressiivisuus ja keskittyminen ihan muuhun kuin pelaamiseen. Oikeasti kova pelaaja osaa pelata, puolustaa omiaan tarvittaessa mutta ei karkaile järjettömästi ilman syytä muiden kimppuun vaikka miten vituttaisi hävitä. On tainnut äidin tissimaidot jäädä pienenä saamatta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Pienenä off-topikkina sen verran, että kyllä näitä Jatkoajan juttuja lukee nykysin aika iso yleisö ja mm. monet isojen median toimittajat ovat palstan vakiokävijöitä.

Mullahan on siviiliduunien (ei HIFK) vuoksi kontakteja kiekkobisnekseen ja tiedän kyllä tämän. Mutta ei kannata liioitella. Jatkoaika on vain äärifaneille ja jääkiekkobisnestä tehdään isolle yleisölle. Tästä ei pääse mihinkään. Jokainen seura pitää pystyä myymään myös Karjala-lippis -jengille. Mä voisin ihan hyvin kirjoittaa täällä vaikka omalla nimelläni, sillä ne jotka mut siviilissä tietävät, tunnistavat kyllä typerän nickini. Mähän ammun itseänikin jalkaan, kun en halua nostaa Jatkoajan merkitystä. Itse asiassa munhan pitäisi täällä vauhkota, että tällä on suunnaton merkitys, mutta kun aikuisten oikeasti tunnen noita oikeita lätkäihmisiäkin, niin en voi edes nickin suojasta valehdella tällaista. Jatkista luetaan, mutta ei se tee siitä merkityksellistä muulle kuin pienelle äärifanien joukolle. Mitään isoja päätöksiä mihinkään suuntaan ei näiden keskustelujen pohjalta tehdä - ja hyvä niin. Ei tätä pitäisi ottaa niin vakavissaan. Katsotaanhan Salkkareitakin, ja vielä miljoonasti enemmän kuin Jatkoaikaa, mutta edes Salkkarien tekijätiimi ei uskottele vaikuttavansa kovinkaan kummoisesti suomalaisten elämänvalintoihin. Ja heillä on sentään koko kansa näpeissä. Pelkkää viihdettähän tämä on ja nastaa on tavata yhtä intohimoisesti lätkään suhtautuvia, täällä niitä tapaa helpommin kuin hallilla. Siinä koko juttu. Ajatuskin siitä, että joku maksaisi jotain näistä kirjoituksista, on mielestäni pelottavan harhainen.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ajatuskin siitä, että joku maksaisi jotain näistä kirjoituksista, on mielestäni pelottavan harhainen.
Tämä on täysin totta. Mutta kuten todettu, lätkäpomojakin alkaa kiinnostaa mediahuomio siinä vaiheessa, jos Iltapäivälehdistössä tai televisiossa uutisoidaan HIFKn tekemisistä ja tekemättä jättämisistä ja jos (/kun) toimittajat saa näihin juttuihin aihioita muiden muassa keskustelupalstoilta, niin ei tämä nettikeskustelu välttämättä mitään turhaa lätinää ole. Toki media-alan ihmisillä on (ainakin toivottavasti) sen verran hyvä apinasuodatin ja medialukutaitoa, että osaavat poimia täältäkin sen olennaisen tiedon.

Ja Peralle terveisä sinne Hakametsän aitioon, että jos jotain henkilöä pitää syyttää Nickersonin eilisestä ajojahdista, niin se on KJ. Kip on siinä määrin ammattijätkä, että tekee tasan tarkkaan sitä, mitä valmentaja tilaa. Kyllä KJ olisi miehen nopeasti penkittänyt, jos eilinen sähellys olisi ollut Kipin omaa showta, mutta näin ei todellakaan ollut.

Uskon myös Nickersonin ymmärtävän pelin hengen, vaikka eilen omalta osaltaan myös toimi ammattijätkän tavoin ja totteli valmentajan ohjeistusta. Sitä saa mitä tilaa ja Nickerson varmasti itse ymmärtää syyn siihen, minkä takia vastustajan kovat jätkät ovat juuri hänen kimpussaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ja Peralle terveisä sinne Hakametsän aitioon, että jos jotain henkilöä pitää syyttää Nickersonin eilisestä ajojahdista, niin se on KJ.

Mä olin kyllä näkevinäni videoclipissä Lee Harvey Oswaldin hahmon HIFK:n vaihtoaition tuntumassa. Lisäksi Olof Palmen oikea murhaaja nähtiin ensimmäisellä erätauolla lähellä vierasjoukkueen pukuhuonetta. KJ ei ole oikea syyyllinen.

Niin, tosiaankin. Siellähän oli aitioissa myös kaksi valmentajaa: KJ ja Pietilä. Olikohan heillä osuutta Brennanin ja Nickersonin pelaamiseen ja pelitapaan? En mä kyllä usko, luulen että psyko-Brennan keksii aina ihan itse, mitä kaukalossa tekee. Eikös pelaajat ylipäätäänkin pelaile keskenään ja ne pukuäijät siellä aitiossa on vain koristeita?
 

RedRebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Sunderland AFC
Niin kauan kuin Jokereissa pelaavat Helenius & Nielikäinen, Ilveksessä Nickerson jne, HIFK tarvitsee jo pelitapansa takia yhden kovan alan miehen. Tästä ei mielestäni kahta sanaa ja aika hassulta tuntuu, että näinkin selvä asia pitää ylipäätään todeta. Siis HIFK-osiossa. Jossain Kalpan keskusteluissa tämän ongelman vielä ymmärtäisin, mutta en oikein täällä.
Kyllähän tämä kiivas keskustelun määrä johtunee aika pitkälle siitä että muutama tyyppi itkee täällä säännöllisin väliajoin kuinka Kip Brennanin takia IFK häviää näitä pelejä. Eiköhän se kuitenkin ole selvää että reilusti suurin osaa haluaa Kipin joukkueessa pitää.
Kausikorttilaisena olen huomannut että maalien lisäksi suurimman metelin yleisöön saa yleensä Lennu, Kip tai tuomarit. Esimerkkinä tuo viime pelicans peli oli hiiren hiljaista mutta kun Lennu ja Kip alkoivat laittaa miestä seinälle niin saatiin loistavaa mekkalaa aikaiseksi.
Olen täsmälleen samaa mieltä Hauen kanssa siitä että jos täältä tällä hetkellä pitäisi ruveta ukkoa heivaamaan pihalle niin ensimmäisen oven suussa seisoisi Hank Pikkarainen (J.Honkanen seuraavana) niin flegut ovat otteet olleet.

Oli muuten hieno haku eilen Kipiltä, kuka ei käsi sydämmellä olisi joskus ajatellut että "voi kun joku joskus pieksisi tuon Nickersonin."
 

Ajaja-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Oli muuten hieno haku eilen Kipiltä, kuka ei käsi sydämmellä olisi joskus ajatellut että "voi kun joku joskus pieksisi tuon Nickersonin."

Hyvä kommentti ja hyvä kirjoitus kaikkiaan. Se, että täällä palstalla on kourallinen aktiivisia Brennanin ulosheittäjiä, antaa tilanteesta nimenomaan vain tätä palstaa lukemalla sellaisen kuvan, että "erittäin suuri osa" HIFK:n faneista haluaa Brennanin ulos. Tuohan on hirveää paskaa. Todellisuus itse matseissa on juuri tuollaista, kun kuvaat: suurimmat suosionosoitukset saavat jostain kumman syystä Lennu ja Brennan. Jo pelaajaesittelyssä. Eihän sen noin pitäisi mennä pelkästään Jatkoaikaan elämänsä perustavan henkilön maailmassa. Ei ei, ihan väärin yleisö! Totuus on se, että suurin osa HIFK-faneista pitää Brennanin tyyppisestä pelaajasta ja nimenomaan siitä, että hän pelaa pitkästä aikaa meillä, eikä vastustajan riveissä. Jatkoaika on täysin todellisuudesta vieraantunut mesta - äärifanien jorinaa.

Ja KJ! Sekään ei lue Jatkoaikaa, vaan peluuttaa Brennania sitkeästi ja on laittanut hänet jopa jatkoajalla 4vs 4 -tilanteeseen. Ja minkälaisessa ottelussa, jossain merkityksettömässäkö? Ei, vaan ottelussa liigan kärkijoukkuetta Jypiä vastaan. Tuossa ottelusarjassa nähtiin, mitä varten Brennan on joukkueessa ja mikä tulee olemaan hänen tärkeysasteensa playoffeissa. Sama kuin Gagnonilla Jokereissa.

Sekin on faktaa, että HIFK tarvitsee maalivahdin ja tarvittaessa veskarin pitää olla ulkomaalainen. Olen melko varma, että Walsh on väistyvä pelaaja siinä tilanteessa. Tai sitten mennään neljällä, kuten Blueskin. Mitäs ihmeellistä siinäkään olisi? Kausi on pitkä. En löydä täältä yhtään Brennanin puolustajaa, joka ei olisi myös sitä mieltä, että maalivahti tarvitaan. Brennanin vastustajat ovat olleet heittämässä miestä ulos mitä erilaisimmilla syillä ja nyt on löytynyt ensimmäinen relevantti syy: joukkueen maalivahtitilanne. Metukka on fiksu jätkä, hän löysi tämän syyn heti. Muut mouhuavat vain yleistä angstiaan. Kyllä mäkin luopuisin raskain sydämin Brennanista, jos näin pitää tehdä maalivahdin saamiseksi. Silti laittaisin Walshin ennemmin ulos.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Mutta löysin mielipidepalstalta myös vanhan kunnon salaliittoteoreetikko Peran! Upeeta! Silloin, kun nähdään ensimmäinen salaliittoteoria, voidaan olla varmoja, että jossainpäin ei kulje hissi yläkertaan asti. Meneeköhän sulla nyt vähän liian lujaa? Tai peräti liian hitaasti. Vihjaatko, että HIFK maksaisi "joillekin kirjoittajille" täällä? Tuo on äkkiseltään vajaamielisin salaliittoteoria, minkä olen ikinä kuullut.

Tähän väliin pitää ot todeta, että keskustelupalstoja käytetään markkinoinnin apuvälineinä. Niiden avulla levitetään huhuja, arvosteluita, kehuja, haukkuja jne. Tätä tehdään maailmalla aktiivisesti ja Suomessakin on muutamia firmoja jo alalla. Siis maksettuja aktiivisia kirjoittajia eri palstoilla, jotka saavat kirjoittelullaan arvostetun aseman ja näin ollen voivat manipuloida keskustelujen suuntaa. Hienona esimerkkinä taannoinen Playstationin jättiläiskampanja.

En ota kantaa siihen, että tapahtuuko sitä Jatkoajassa, mutta tuollainen ylimielinen suhtautuminen aiheeseen on sama kuin ilmoittaisi sinisilmäisesti urheilun olevan puhdasta. Olen itsekin keskustellut muutamia vuosia sitten erään kiekko-organisaation kanssa heidän markkinointia miettiessämme, että miten hyödynnämme keskustelupalstoja. Silloin asia ei edennyt käytäntöön, mutta kuka tietää miten asiat ovat nyt.

Enkä hetkeäkään epäile sinua, JHag, maksetuksi kirjoittajaksi. Mutta kaikkeen internetissä, jopa meidän omaan Jatkoaikaan, kannattaa suhtautua kriittisesti. Tämä mainosmiehen puheenvuorona.

Jatkakaa.
 

Ajaja-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja KJ! Sekään ei lue Jatkoaikaa, vaan peluuttaa Brennania sitkeästi ja on laittanut hänet jopa jatkoajalla 4vs 4 -tilanteeseen. Ja minkälaisessa ottelussa, jossain merkityksettömässäkö? Ei, vaan ottelussa liigan kärkijoukkuetta Jypiä vastaan.

tuo oli muuten mielenkiintoista peluutusta KJ:lta.. muistaakseni peli pyöri koko ajan IFK:n päädyssä ja Kip haahuili ympäriinsä aika ulkona pelistä. Itse en valkkuna olisi jatkoajan 4-4 tilanteessa Kipiä kentälle laittanut.. enpä olekaan koutsi toisaalta.

Kirjoituksen tarkoituksen ei missään nimessä ole dissata Kipiä mutta olikohan tuo oikea paikka heittää Kip kentälle? Kip on hoitanut oman roolinsa esimerkillisesti kyllä muuten, pidetään joukkueessa vaan ellei jotain supermiestä saada vaihtarina.
 

valas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Red Machine sanoikin jo, että mitä luultavimmin KJ halusi Brennanin (myös Pitkämäen) joukkueeseen. Tai siis ainakin saman pelaajatyypin, kuin Brennan on. Ei se varmaan Nybondaksen vika ole, että hän haluaa kuulla kovan luokan valmentajan mielipiteen joukkueen puutteista.
Itse en tosin ymmärrä, että miten KJ kesällä yllättäen halusi Brennanin, kun lähinnä sitä taitoa pakistoon oltais tarvittu. Tai no, silloinhan kaikki oli vielä paremmin. Bono, Hank, Kanki -> Kaikkien piti olla ykkösluokan pakkeja. Mitä vielä.

Tästähän oli keskustelua aikaisemmin ja silloin JHag kertoi varmana tietona, että KJ ei halunnut tai tilannut Brennania. JHagin mukaan KJ:ta "tiedotettiin" hankinnasta.

Tämä korjaus nyt vain siksi, että on faktat kunnossa kun arvioidaan eri ihmisten onnistumista organisaatiossa. Kylmä vedonlyöjän fakta on, että Nybarin ulkomaalaishankinnat eivät ole auttaneet joukkuetta voittamaan yhtään peliä. Mutta ai niin, eihän ulkomaalaisia siihen rooliin enää hankitakaan!

Itse en suostu vielä suurempia tuomioita jakelemaan. Kyllähän nämä ihmeparantumiset vievät organisaatioilta aikaa jopa useita kausia muutaman pelin sijaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Enkä hetkeäkään epäile sinua, JHag, maksetuksi kirjoittajaksi. Mutta kaikkeen internetissä, jopa meidän omaan Jatkoaikaan, kannattaa suhtautua kriittisesti. Tämä mainosmiehen puheenvuorona.

Olen markkinointimies itsekin ja tiedän tämän hyvin. Kuulun niihin kirjoittajiin, joille on joskus maksettu ja maksetaan nytkin mm. kirjoittamisesta - mutta ihan muusta kirjoittamisesta kuin Jatkoaikaan. Tiedän, että täällä on muitakin monen alan ammattilaisia, myös markkinointi & mainonta -kuvioista.

KJ:n Brennan-kuvio meni niin, että keväällä päätettiin (KJ mukana) tällaisen kaverin hankkimisesta. KJ antoi Nybarille vapaat kädet henkilön suhteen, koska KJ:lla itsellään ei ole erikoisosaamista tällä alueella. Nyba ja Kautonen haravoivat erilaisia jätkiä ja päätyivät Brennaniin, koska tulivat siihen tulokseen, että hänestä on myös pelillistä apua. KJ luotti tämän hankinnan täysin Nybarille, mutta oli itse siis halukas ottamaan HIFK:hon roolipelaajan. Se, että kundit onnistuivat haalaamaan pelaajan, joka osaa muutakin kuin möyhentää, tuli mainiosti selville tv-haastattelussa Jokerit-HIFK -ottelun tiimoilta. Haastattelija kysyi KJ:lta "Uskoitko oikeasti, että Brennanista on jakamaan tällaisia syöttöjä" (syöttö Keräsen maaliin), johon KJ hymyillen: "No, en ihan"
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ehkä pientä liioittelua sanoa, että ulkomaalaiset eivät ole auttaneet HIFK:ta voittamaan yhtään ottelua. Miten niin? Pitääkö ulkomaalaiset laskea pois niistä otteluista, jotka joukkue voitti? Olen ymmärtänyt niin, että joukkueen voitto on se, mihin pyritään ja joukkueen voitto on ainoa asia, josta tulee sarjapisteitä. Yllämainitussa Jokerit - HIFK -ottelussa Brennan oli mukana isossa roolissa ja antoi jopa 0+2 pistettä. Jotain tolkkua siihen dissaamiseenkin. Mulle merkitsee vain ja ainoastaan joukkueen voitto ja kun joukkue voittaa, sanon enzoferrarimaisesti että silloin joukkue on hyvä. Niinpä voitoista kiitokset kaikille kokoonpanossa näissä otteluissa olleille - myös Hankille, Turuselle etc.

Voi tätä negativiisuuden määrää. Pitäisikö laskea sarjataulukon viereen toinen taulukko: "Ottelut, joissa ulkomaalaiset olivat ratkaisijoina" ? Miltähän se näyttäisi, varmaan Saipa johtaisi, koska Toporowsky on heidän ylivoimaisesti paras pelaajansa. Tilastoihinhan pitäisi tuoda myös aikaa sitten lanseeraamaani vtp, lp ja op. -sarakkeet. Vtp=väärin tehdyt pisteet, lp= fiilispohjalta lisätyt pisteet op = oikeat pisteet, jotka saadaan näiden tuloksena
Kuhta Kimmo, 15 ottelua, 7+8 = 15, vtp. 2+6, lp. 0+0 , op = 5+2 =7
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Tuossa ottelusarjassa nähtiin, mitä varten Brennan on joukkueessa ja mikä tulee olemaan hänen tärkeysasteensa playoffeissa. Sama kuin Gagnonilla Jokereissa.

Niin, kunhan päästäisiin poffeihin..
Kyllä jokainen enemmän asiaa nähneenä ja seuranneena haluaa Kipin kaltaisen omaan joukkueeseen, mutta narinankin ymmärrän. Jos jostain irtoaisi tasokas ja maalivahtivalmennukselle immuunin ts. omatoiminen ja varma kassari, niin kumman ottaisit; Kipin vai kassarin? Ilmeisen retorinen kysymys, mutta siitä kai se narina ja kitinä ( vai olikos se tutinaa ja tötinää..) johtuukin, että tavallaan marginaalipelaaja vie 1/3 paikasta, kun joukueessa on isoja ongelmia, mikä voitaisiin ratkaista ulkomaalaisella kassarilla. Siis lähtökohtaisesti, ettei kotimaisia ole vapaana.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Niin, tosiaankin. Siellähän oli aitioissa myös kaksi valmentajaa: KJ ja Pietilä. Olikohan heillä osuutta Brennanin ja Nickersonin pelaamiseen ja pelitapaan?

Jatkoajan peliraportista leikattua:

"- Nickerson oli loistava. Kysyi kyllä hammas heiluen, että saisiko hän hoitaa Brennanin, mutta en siihen tässä tilanteessa nähnyt järkeä. Meillä kuitenkin siinä vaiheessa selvä johto. Kyllä hänellä varmaan sisällä kiehui, mutta ehkä joskus toiste, kehui Pietilä puolustajaansa."

Eli BBB:llä kävi pienoinen munkki, kun Pietilä ei päästänyt Mattia irti vaan piti liekan tiukasti kaulassa kiinni. :)
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkoajan peliraportista leikattua:

"- Nickerson oli loistava. Kysyi kyllä hammas heiluen, että saisiko hän hoitaa Brennanin, mutta en siihen tässä tilanteessa nähnyt järkeä. Meillä kuitenkin siinä vaiheessa selvä johto. Kyllä hänellä varmaan sisällä kiehui, mutta ehkä joskus toiste, kehui Pietilä puolustajaansa."

Eli BBB:llä kävi pienoinen munkki, kun Pietilä ei päästänyt Mattia irti vaan piti liekan tiukasti kaulassa kiinni. :)

Haha, sen verran huono provo, että kääntyy jo hyväksi. Nickersonhan on niin erittäin hyvä hanskaaja, että Brennanin kaltainen ulottuvampi, mutta tappeluissa vähemmän ansioitunut mies varmasti koki suuren helpotuksen kun Nickerson jätti häntä kouluttamatta.

Nickerson, joka sai Seiska-Pasiltakin tauluun.

Ei siinä, hulluhan se Nickerson on. Jos keittää, niin saattaa käydä vaikka katsojien kimppuun. Mutta hanskaajana teknisesti täysi raakile.
 

DreamHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuntuu vähän siltä ,että Kip on ainoa äijä siellä kentällä kun muut fleguilee. Tuskin ollaan montaa matsia Kipin mokiin hävitty ehkä kerran. Tätä miestä ei saa päästää pois. Tämän tason äijä pelaa aina satalasissa. Koska siitä hänelle maksetaan että ottaa myllyn ja yrittää herättää jengiä. Maaleja se ei tänne ole tullu tekemään. Oman tontin hoitaa varmasti.
 

Ua Ua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
--- Jos jostain irtoaisi tasokas ja maalivahtivalmennukselle immuunin ts. omatoiminen ja varma kassari, niin kumman ottaisit; Kipin vai kassarin?

--- on isoja ongelmia, mikä voitaisiin ratkaista ulkomaalaisella kassarilla. Siis lähtökohtaisesti, ettei kotimaisia ole vapaana.

Ottaisin sen ulkomaisen kassarin ja pitäisin Brennanin. Jos Bates osoittautuu pelikykyiseksi (eli try-out käytetään), niin ensimmäinen lähtijä on Walsh. Ja jos Walshin tilalle hankittaisiin ulkomainen huippupakki, niin pitäisin siinäkin tapauksessa Brennanin (neljäntenä ulkomaisena).
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Tuntuu vähän siltä ,että Kip on ainoa äijä siellä kentällä kun muut fleguilee. Tuskin ollaan montaa matsia Kipin mokiin hävitty ehkä kerran. Tätä miestä ei saa päästää pois. Tämän tason äijä pelaa aina satalasissa. Koska siitä hänelle maksetaan että ottaa myllyn ja yrittää herättää jengiä. Maaleja se ei tänne ole tullu tekemään. Oman tontin hoitaa varmasti.

Totta on kyllä joka sana. Itse pitäisin äijän mielisti kyllä joukkueessa edellyttäen, että rosterimme olisi kunnossa. Nyt se ei sitä todellakaan ole. Jos saisimme Brennanin tilalle laadukkaan veskarin ja Walshin tilalle hyvätasoisen pelintekoon kykenevän pakin en epäröisi hetkeäkään. Jos vastaavasti voisimme pitää 4 ulkkaria pitäisin hänet myös. Kip on loistava pelaaja omassa roolissa, mutta kun meillä mättää tällä hetkellä pahasti nuo pari muuta vielä todella tärkeässä osassa olevaa palasta. Eli veskari ja pakki. Jos jostain löytyisi kotoisen passin omaava ja noille pelipaikoille menevä äijä Kip voisi myös jäädä. Noita ei vaan ole tarjolla tällä hetkellä. Siitäkään ei ole takeita mitä äijiä Nybari ja Kautonen saavat hommattua noiden miesten paikalle, mutta itse ottaisin sen riskin. Nyt ollaan tilanteessa jossa pistetili ei kartu ja kärki karkaa koko ajan lisää. Jotain on pakko tehdä asian korjaantumiseksi. Vaikka sitten Brennanin ulostamisen kustannuksella.
 

valas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä pientä liioittelua sanoa, että ulkomaalaiset eivät ole auttaneet HIFK:ta voittamaan yhtään ottelua. Miten niin? Pitääkö ulkomaalaiset laskea pois niistä otteluista, jotka joukkue voitti? Olen ymmärtänyt niin, että joukkueen voitto on se, mihin pyritään ja joukkueen voitto on ainoa asia, josta tulee sarjapisteitä.

Hyvä Jhag, sanavalintani oli harkittu ja kyllä, sen tarkoitus oli provosoida, mutta vain täsmälleen samoilla aseilla kuin itse rakentelet palavasieluiset kirjoituksesi. Käytin vain sinun retoriikkaasi - asioiden yksinkertaistamista ja kärjistämistä suuntaan tai toiseen.

Miksei tästäkin Brennanin roolista voisi keskustella ilman uskomattomia vuodatuksia tai hyökkäyksiä puolin jos toisin. Brennan on mahtava ja viihdyttävä pelaaja, mutta ulkomaalaisuutensa vuoksi hieman ongelmallinen. Käsiä olisi saatava joukkueeseen, joten jotain on tehtävä.

Minä kuulun siihen koulukuntaan jonka mielestä ulkomaalaisien on tuotava jotain erikoisosaamista joukkueeseen. Brennan tuo, Walsh ei. Siispä Walshille kenkää jos jostain löytyy lisäkäsiä. Mutta jos olisi mahdollisuus saada enemmänkin taitoa, niin silloin on vakavasti harkittava onko Brennanin osaaminen juuri sitä, mitä nyt tarvitaan. Tai sitten pyörittää useampia ulkomaalaisia rosterissa.

Karu totuus on kuitenkin se, että HIFKin ulkomaalaiset eivät ole vahvistuksia perinteisessä mielessä. Nybari on onnistunut heikommin kuin Matikainen so far. Ehkä Bates tulee nostamaan Nybarin keskiarvoa hieman paremmaksi, mutta paljon on Nybarilla opittavaa, että pääsee esimerkiksi vain naapurin Virmasen tasolle ulkomaalaisten osalta. Itsellenikin edellinen lause toi kyyneleet silmiin, mutta en ole lainkaan varma nauranko vai itkenkö.

KJ otti todellakin haasteen vastaan kun siirtyi Kärpistä HIFKin vielä oppirahojaan makselevaan organisaatioon.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Karu totuus on kuitenkin se, että HIFKin ulkomaalaiset eivät ole vahvistuksia perinteisessä mielessä. Nybari on onnistunut heikommin kuin Matikainen so far. Ehkä Bates tulee nostamaan Nybarin keskiarvoa hieman paremmaksi, mutta paljon on Nybarilla opittavaa, että pääsee esimerkiksi vain naapurin Virmasen tasolle ulkomaalaisten osalta. Itsellenikin edellinen lause toi kyyneleet silmiin, mutta en ole lainkaan varma nauranko vai itkenkö.

KJ otti todellakin haasteen vastaan kun siirtyi Kärpistä HIFKin vielä oppirahojaan makselevaan organisaatioon.

Nybari onnistunut heikommin kuin Matikainen? Puhutaanko nyt Matikaisen hankinnoista kaudelle 07-08 (Vesce, Cook -> Mörkö) vai 2000-luvun alussa ja puolivälissä, jolloin golfreissujen kotiintuomisina oli jotain scissonsia, hurtaj'ta, piiterwhaittia sun muuta?

Tomppa on tuonut meille Brennanin, joka ei tosin pisteillä mässäile mutta on muuten mies paikallaan, ja Walshin, joka on loukkaantumisensa jälkeen ollut yksinkertaisesti floppi. Tietysti voidaan jossitella, mikä olisi Walshin pelillinen panos ilman loukkaantumista. Näistä kahdesta hankinnasta annan Nybarille arvosanan 7. Bates ei ole vielä pelannut minuuttiakaan, joten vielä ei voida sanoa siitä mitään, mutta ainakin suurin osa Batesin ketjuun kirjoittaneista on sitä mieltä, että nyt saatiin todellinen pelimies. Tai siis suurin osa muista kuin IFK-faneista. IFK-fanithan ovat luonnollisesti tuominneet miehen ikälopuksi kehäraakiksi, joka ei pärjäisi edes Suomen kutosdivarissa. *

Kuten itsekin totesit, niin Nybari maksaa vielä oppirahojaan tällä kaudella. Se on valitettava totuus, jolle ei mahda mitään. Mutta rohkenen epäillä, että kuka tahansa Matikaisen seuraajaksi olisikin tullut, olisi hän ollut aika ison urakan edessä, jos Pena tosiaan poltti edes murto-osan niistä silloista, mitä väitetään. Vie oman aikansa, ennen kuin luottamus agentteihin, pelaajiin ja sponsoreihin palautetaan entiselleen. Puhumattakaan siitä, että saadaan talous edes jonkinlaiseen tasapainoon.

*) Kyseessä on vitsi. Tämä tiedoksi tosikoille.
 

valas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nybari onnistunut heikommin kuin Matikainen? Puhutaanko nyt Matikaisen hankinnoista kaudelle 07-08 (Vesce, Cook -> Mörkö) vai 2000-luvun alussa ja puolivälissä, jolloin golfreissujen kotiintuomisina oli jotain scissonsia, hurtaj'ta, piiterwhaittia sun muuta?

Matikaisella oli huteja joka kausi mutta välillä on osunutkin: Matikaisen aikana HIFKssa pelasivat mm. Zidlicky, Murphy, Bednar, Vokoun, Harkins, Vopat, Madden, Guolla, Murray. Noista moni on ollut kauden paras mies omalla paikallaan koko liigassa ja ainakin Bednar myös paras pelaaja koko liigassa.

Siltoja se on saattanut polttaa ja muutenkin koko seura keikkui katastrofin partaalla, mutta ei kaikkea voi Penan niskaan kaataa. Mutta etiäpäin, onneksi ihminen on oppivainen ja eiköhän Nybaristakin ihan peliäijä paikalleen kasva.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Matikaisella oli huteja joka kausi mutta välillä on osunutkin: Matikaisen aikana HIFKssa pelasivat mm. Zidlicky, Murphy, Bednar, Vokoun, Harkins, Vopat, Madden, Guolla, Murray. Noista moni on ollut kauden paras mies omalla paikallaan koko liigassa ja ainakin Bednar myös paras pelaaja koko liigassa.

Vopat? Madden? Oletko nyt ihan vakavissasi?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Matikaisella oli huteja joka kausi mutta välillä on osunutkin: Matikaisen aikana HIFKssa pelasivat mm. Zidlicky, Murphy, Bednar, Vokoun, Harkins, Vopat, Madden, Guolla, Murray. Noista moni on ollut kauden paras mies omalla paikallaan koko liigassa ja ainakin Bednar myös paras pelaaja koko liigassa.

Siltoja se on saattanut polttaa ja muutenkin koko seura keikkui katastrofin partaalla, mutta ei kaikkea voi Penan niskaan kaataa. Mutta etiäpäin, onneksi ihminen on oppivainen ja eiköhän Nybaristakin ihan peliäijä paikalleen kasva.

Uskon, että kasvaa, kun pääsee puhtaalta pöydältä liikkeelle. Ja kyllähän Bates on oletusarvoltaan vähintäänkin Murrayn tasoa, joidenkin mielestä saattaa olla jopa Bednarin veroinen pelimies. Arvioidaan sitä sitten, kun "Norman" pääsee tositoimiin.

Ja onhan Brennankin omalla paikallaan liigan ykkösmiehiä, jos muut ehdokkaat ovat Heluna, Nielikäinen, Nickerson jne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös