Hirschovits, Loppi ja Pitkämäki tuoreet vahvistukset

  • 77 909
  • 293

Kojootti

Jäsen
Kukaan pelaajista ei aiheuta sydämmen tykytyksiä. Paras hankinta ehdottamasti taitaa olla tuo Hakkarainen, jonka avulla niin Hirso kuin Loppikin voi päästä aivan uudenlaiseen lentoon. Tietenkin joku voi kysyä, että mitä hyötyä on vetää coopperri 3500m, jos pelaaminen ei kiinnosta kentällä vittuakaan. Seuraavaksi kovin tietenkin nenä, jonka meriittejä kukaan voi kiistää.

Mistä sitä tietää tosta Pitkämäestäkään, kuinka hyvin tulee pärjäämään täällä. Ruotsissa meni hyvin, miksei täälläkin. Toki ei tullutkaan Norosen tasoista huippua, mutta tuskin kukaan oikeasti sellasta ajattelikaan.

Nyt vielä pari kovaa pakkia ja joku "salmelainen" niin ei olleskaan huono.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Nyt on sitten koossa todellinen duunari joukkue eli Hifkissä ei ole yhtään tähti-pelaajaa edes sm-liigan mittapuussa....Sanoisin että kenttä miehistö on nimettömin sitten Mälkiän kauden.

En nyt suoraan vertaisi nykyistä runkoa Mälkiän jengiin. "Zidlicky" nykyajan SM-Liigaan puuttuu, mutta maalivahti- ja hyökkäysosasto ovat jo tässä vaiheessa nimekkäämpiä ja enemmän jonkinlaista tähtistatusta omaavia kuin Mälkiän porukka.

HIFK 2001-2002 (tilanne syyskuun alussa, poimittu Veikkaajasta) vs. tilanne 16.4.2008
MV:
Luottomiehet:
Lindfors --> Pitkämäki
Peruspelaajat:
Strömberg --> Nieminen
Riksman --> Ahlqvist

Puolustajat:
Tähdet:
Zidlicky --> ?
Luottomiehet:
Lamberg, Kantor, Junkka, Mikko Kurvinen --> Ilkka Heikkinen, Hannu Pikkarainen, Aleksi Holmberg
Peruspelaajat:
Rajala, Kolehmainen, Tuomas Eskelinen, Jani Honkanen,Mikko Ilkka, Levokari --> Mikko Turunen, Joni Haverinen, Juha-Petteri Purolinna, Veli-Matti Talonen (a-jun.)

Hyökkääjät:
Tähdet:
Kuhta --> ? (tosin kauden 2001-2002 Kuhtaa ei tähtenä voinut pitää)
Luottomiehet:
Vauhkonen, Kortelainen, Nielikäinen (!), Viitaluoma, Cipruss, Pikkarainen, Podkonicky --> Kuhta, Kim Hirschovits, Matias Loppi, Jermu Porthen, Jussi Pesonen, Lennart Petrell, Ilkka Pikkarainen, Arttu Luttinen,
Peruspelaajat:
Vihko, Häppölä, Grünn, Salminen, Hirschovits, Toni Mäkiaho, Matias Loppi --> Jerry Ahtola, Janne Keränen, Siim Liivik, Eetu Pöysti, Max Wärn
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Lainaus Ylen sivuilta:
- Joukkue ei ole vielä valmis. Erityisesti haemme puolustukseen pelaajia. Lisäksi meille tulee nuoria pelaajia try-outille hakemaan pelipaikkaa. Joukkueen rakentaminen on prosessi, joka ei pääty ikinä, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Tom Nybondas kertoi.

Tomppa siis tiedostaa itsekin, että noilla pakeilla ei vielä kuuhun mennä. Ei siis auta muu kuin jäädä odottelemaan, minkälaista ukkoa Nordiksella tulee pyörimään näytillä. Toisaalta meillä on pitkästä aikaa valmentaja, joka todistetusti osaa kasvattaa junioreista pelimiehiä, joten sopii toivoa, että Holmberg ja kumppanit kehittyvät isoin askelin ensi kauden aikana.
 

Metropolit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hirson paluu on jotain sanoinkuvaamattoman ällöttävää. Korhoselle ja Kovaselle aina taputin, IFK-pelaajia kun olivat. Hirsolle en enää koskaan. Pelle mikä pelle, anteeksi ei tule minulta ikinä saamaan. Oksettaa.

Täysin samaa mieltä! Oli lähtö aikanaan penan vika tai ei niin tuskin penakaan pakotti narreihin siirtymään saatana.
Muuten ihan ok pressi,valmennus kunnossa ja paluu kilpilogoon nostalginen juttu.
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Nämä nimet eivät riitä jos mestaruudesta halutaan pelata. Lisää nimiä kuitenkin tulossa.

Kumma homma ettei porukka tiedä kuka on Liivik !!?
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sehän on ollut jo aikaa sitten selvä ,että Pessi jatkaa sattui tekemään kahden vuoden diilin kun tuli IFK:hon. Että silleen. :)

Kun nyt kerran viisastelet, niin viisastele sitten edes faktojen perusteella. Jussi Pesonen saapui IFK:hon 1+1-sopimuksella kaudeksi 07-08. Optio oli nimenomaan pelaajan optio, jonka käyttämistä Pesonen mietti tarkkaan. Ja jotta olisit ns. ajan hermolla, voisit lukaista "Joukkueen Rakennus"-ketjun ja huomaisit, että Pesosen pelaajan optio-casea ollaan ihmetelty porukalla.

Pakisto on kyllä ohut. Pakko saada käsiä, kokoa, kokemusta ja asennetta. No, onhan tässä vielä hyvin aikaa. Olis tohon kyllä se Remmeri mahtunut...
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alkoi taas veri kiertämään..

Muuten joukkue vaikuttaa suhteellisen tasapainoiselta ja aika Hifk-henkiseltä. Paljon jää kuitenkin sen varaan miten isojen kalojen hankinnan kanssa onnistutte. Tuollaisenaan Hifk on kuin Pelicans menneellä kaudella eli ihan OK jengi, hyvin valmennettu, mutta ei ihan kärkeen kuitenkaan. Tuohon muutama täsmähankinta ja tilanne tietenkin muuttuu. Pitkähousu on mielenkiintoinen valinta - suklaata boxissa eli mitä vaan voi tapahtua.
Ongelma tässä, jo nyt, on se. Että jos joukkue jää näin raakileeksi, ja ei ole oletettavaakaan että mestaruudesta tulevalla kaudella pelattaisiin ( jos ei siis tule ihan mahdottomia hankintoja vielä lisää). Niin Jalosen diilin ollessa vain kaksi vuotta, pitäisi viimeistään seuraavalle kaudella saada kaikki ne puuttuvat palaset millä mestaruuksia voitetaan.

Eli ne palaset, millä huippuvalmennus saadaan pysymään tai tilalle saadaan vähintään yhtä kova valmentaja. Muuten aika loppuu jälleen kesken. Juuri kun saadaan miehistö kuntoon, niin valmennus vaihtuu..ja päinvastoin! Eli kovin hyvin ei ole, ainakaan vielä tässä vaiheessa, IFK/UTJ onnistunut markkinoimaan pelaajille tätä valmennuksen merkitystä uran kannalta. Sillä oikeastaan yhtään veretseisauttavaa muutosta joukkueeseen ei tullut. Siis jos pelaajistosta puhutaan.
Ei yhtään todellista "kaappausta"! Ja vanhaan tapaan, markkinathan kuivuvat näinä päivinä ja sitten se olikin taas tässä se seuraava kausi. Pakko tietenkin nostaa hattua Jaloselle, että on valmis ottamaan tällaisen haasteen vastaan. Jos tästä paketista leipoo vakavsti otettvan mestaruussuosikin. Niin ostan hatun, vain voidakseni nostaa sitä Jaloselle.

Hassu yksityiskohta on myös se, että YHTÄÄN kotimaista pakkia ei tarttunut IFK:n verkkoon. Eli kaikki pakit pitänee löytää ulkomailta, koska kaikki nuo spekuloidut äijät tuntuivat sitten päätyneen muualle.

Edelleen siis kaikki kunnia Hirsolle ja Lopille, mutta itseään täytyy huijata, jos saa itsensä uskomaan siihen, että jotain suurta tapahtui tänään tiedoitustilaisuudessa. Kilpilogoon palaaminen ei ihan yksistään riitä mestaruuteen. Ilomielin olen muuten jälleen kerran väärässä.

Missä muuten Hurme ja vaikkapa Murray? Jos ei Santalaakaan saatu? : )
 

scholl

Jäsen
Jatkavatko Laakso ja Pikkarainen, missäs uudet miehet? Ei Holmbergilla ja Heikkisellä kuuhun.


Laakso menee P-Amerikkaan. Hank Pikkaraisella on sopimus.

x - Heikkinen
y - Pikkarainen
Holmberg - Turunen
Haverinen - Purolinna

Tuohon kun pätevät x ja y niin puhutaan erittäin kilpailukykyisestä puolustuksesta. Varsinkin kun nuoret kehittyvät. Holmberg todennäköisesti ensi kaudella parempi kuin Laakso menneellä. Ja pitää muistaa, että sm-liigassa on Jokereiden ja Kärppien lisäksi joukkueita ja heillä ei todellakaan nimillä juhlita. Blues veti finaaleissa pakeilla Lada - Kurki, Kuoppala - Alanko, Huskovski - Heiskanen + Gusse. Sinun laskuissasihan puhuttaisiin ehkä jostain top 8 pakistosta ja silti olivat finaaleissa. Eli siis IFK:lla on jo nyt rosterissa tuolle Blues-pakistolle kampoihin pistävä pakisto ja x ja y tulevat vielä - kenties jopa z.
 

Calcichew

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hirson paluu on jotain sanoinkuvaamattoman ällöttävää. Korhoselle ja Kovaselle aina taputin, IFK-pelaajia kun olivat. Hirsolle en enää koskaan. Pelle mikä pelle, anteeksi ei tule minulta ikinä saamaan. Oksettaa.

Hmm.. on mennyt tuo Hirsonkin dissaaminen aivan liiallisuuksiin.. Kaveri on kuitenkin pelanut kaksi kautta narreissa hyvillä tehoilla, 100 pinnaa kuiteskin..
Vaikka hyppäsikin narreihin niin oliko se loppujen lopuksi Hirson vika vai HIFK:n? Jokerit tarjosi varmasti enemmän rahaa johon jokainen tuossa iässä oleva pelaaja tarttuu mielummin, kuin HIFK:n seurauskollisuussoppariin.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hirson paluu on jotain sanoinkuvaamattoman ällöttävää. Korhoselle ja Kovaselle aina taputin, IFK-pelaajia kun olivat. Hirsolle en enää koskaan. Pelle mikä pelle, anteeksi ei tule minulta ikinä saamaan. Oksettaa.
Itse toivotan Hirson lämpimästi tervetulleeksi takaisin. Jos miettii sitä, minkä verran toilailuja esim. Karalahden osalta on katsottu läpi sormien, niin kyllähän Hirso saa tämän hairahduksensa anteeksi.

Ja senkään takia en lähden Hirsoa omalta osaltani tuomitsemaan, kun ihan riittävästi tuli miehen otteita kirottua ennen Sheddenin aikaa, eikä miehen narripesti kamalasti silloin jaksanut harmittaa.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
"- Hieno fiilis olla kotona. Uskomaton fiilis laittaa tämä paita päälle, Hirschovits hehkutti"

Ei luoja, mikä pelle toi jätkä on! :D No, nyt se on siellä mihin kuuluukin. Kiitos käynnistä, ei tarvitse tulla takaisin.

Eiks tää sama mentaliteetti ollu päällimmäisenä siellä HIFK:n kannattajien keskuudessa kun Hirso alunperin siirtyi narripaitaan? Nyt otetaan kuitenkin iloisina takaisin? Ovatko ajat muuttuneet näin paljon et sama kaveri voi hyppiä HIFK-Jokerit-HIFK väliä melkein joka toinen vuosi? Seurauskollisuus on pitkään ollut katoavaista, eikä sen perään nyt monesti enää edes jaksa huudella, mutta kuvittelin että tällainen verivihollisesta toiseen ja takaisin siirtyminen ei olisi kuitenkaan mahdollinen.

Joka tapauksessa aika tekopyhän kuvan Hirso antaa itsestään hehkuttaessaan paluutaan takaisin "kotiin"... Kukin tyylillään ja HIFKssa varmaan toivotaan että mies palaa tasolleen.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Hmm.. on mennyt tuo Hirsonkin dissaaminen aivan liiallisuuksiin.. Kaveri on kuitenkin pelanut kaksi kautta narreissa hyvillä tehoilla, 100 pinnaa kuiteskin..
Vaikka hyppäsikin narreihin niin oliko se loppujen lopuksi Hirson vika vai HIFK:n? Jokerit tarjosi varmasti enemmän rahaa johon jokainen tuossa iässä oleva pelaaja tarttuu mielummin, kuin HIFK:n seurauskollisuussoppariin.

Näin. Jos nyt vaihdettais nimike Juudas vaikka Tuhlaajapoikaan. Duunipaikka se on jääkiekkojoukkuekin, vaikka se meille faneille on paljon enemmän(, kuten kaiketi myös Hirson perheelle). Ajatellaan asiaa niinpäin, että jos Hirso olis pelannut nämä kaksi katastrofikautta meillä... paljonpa siitä olis ollut hyötyä. Ajatellaan hommaa sijoituksena. Saadaan takaisin parempi Hirso kuin meiltä lähti ja aivan sikapaljon parempi Hirso kuin miksi hän olisi Baxterin "valmennuksessa" taantunut.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Kyllä tästä löytyy paljon enemmän positiivista kuin negatiivista sanottavaa. Omasta mielestäni parhaat plussat ovat:

1. Valmennus: Nyt ei ainakaan olla hankittu sikaa säkissä. Jokohan ne viimeisetkin oululaiset uskovat Hakkaraisen Stadiin tuloon? Ehdittiinhän siellä väittää jopa ettivät Nokka ja Hakkarainen muka olisi enää edes puheväleissä.

2. Kaikki ulkomaalaispaikat vielä vapaana, eikä jo valmiiksi turisteilla täytettyinä.

3. Pitkämäki : Eilen ehdin jo dumata täysin mutta yön yli nukuttuahan tämä vaikuttaakin jo erinomaiselta värväykseltä. Ainahan meillä pitäisi tietenkin olla Hasekkia, Brodeauria, Kipperiä ja ties mitä että oltaisiin nimeen tyytyväisiä heti kättelyssä.

4. Pesosen ja Luttisen jatkot.

5. Kilpipaidat

Miinuspuolelle laittaisin kylmästi se ettei pakiston suhteen oltu saatu mitään aikaiseksi. Vaikka Lasse Korhosen poistuminen vahvistaa HIFK:n pakistoa paljon niin ei se nyt vaan vielä riitä. Ei sinnepäinkään. Kyllä tuo huutaa yleisosaajaa kuten Malmivaara ja kiekollista liideriä. Molemmat pitää kaivaa jostain esiin ehdottomasti. Nyt Nybari&Valtanen show me the money ja hoitakaa nuo ruotuun.

Edit. Minä kyllä olen valmis antamaan Hirsolle reilun mahdollisuuden. Kaikesta menneestä huolimatta.
 

scholl

Jäsen
jokainen tuossa iässä oleva pelaaja tarttuu mielummin, kuin HIFK:n seurauskollisuussoppariin.

Mielestäni tuo on silti väärin. Ymmärrän, jos pelaaja käy Elitserienissä, Sveitsin liigassa, AHL:ssä tai vaikkapa Espoon Bluesissa pari kautta, jos oma seura ei anna kunnon sopimusta, mutta ei sitä Jokereihin voi mennä. Sama juttu, kun jos talvisodassa ei saa kunnon talvipalttoota niin päättääkin sotia sen sodan venäläisten riveissä ja palata sitten jatkosotaan Suomen armeijaan.

Mutta nyt kun mies on takaisin niin tottakai toivotaan menestystä. Eihän Hirso mikään Nielikäinen ole.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Hirso on taas kotona ja vanhaan jäähalliin tulee ensi kaudella lakana "kuninkaan paluu".

Onko Suskilla jo sopimus HIFKin kanssa?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Näin naapurista vielä noista Hirsosta ja Lopista... Aika mielenkiintoinen valinta IFK:lta haalia kaksi noin samanlaista sentteriä joukkueeseen. Hirson ja Lopin pelityylithän ovat lähes identtiset: Vähän flegun näköistä, vaikka taitoa ja pelisilmää riittää vaikka muille jakaa. Kumpikaan ei myöskään luistimilla ole mikään raketti. Mielenkiintoista nähdä, mitä nokka saa irti esim. Hirsosta. Shedden sai pääosin(pl. kuluneen kauden loppupuolisko) puristettua Hirsosta irti lähes sen maksimaalisen tehon, ainakin pisteissä.

Pikasilmäys tuohon IFK:n rosteriin kertoo, että nopeita hyökkääjiä ja pakkeja uupuu. Muuten alkaa runko olla (pelottavankin?) hyvässä kunnossa.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiks tää sama mentaliteetti ollu päällimmäisenä siellä HIFK:n kannattajien keskuudessa kun Hirso alunperin siirtyi narripaitaan? Nyt otetaan kuitenkin iloisina takaisin? Ovatko ajat muuttuneet näin paljon et sama kaveri voi hyppiä HIFK-Jokerit-HIFK väliä melkein joka toinen vuosi? Seurauskollisuus on pitkään ollut katoavaista, eikä sen perään nyt monesti enää edes jaksa huudella, mutta kuvittelin että tällainen verivihollisesta toiseen ja takaisin siirtyminen ei olisi kuitenkaan mahdollinen.

Joka tapauksessa aika tekopyhän kuvan Hirso antaa itsestään hehkuttaessaan paluutaan takaisin "kotiin"... Kukin tyylillään ja HIFKssa varmaan toivotaan että mies palaa tasolleen.

Heh, aika maagisesti saisi Hirso pelata tulevat kaudet että kukaan Jokerifani edes miettisi Hirsoa takaisin, tiputti mies senverta paskaa joulun jälkeen. Mutta itsellä ei liiemmin Hirsoa vastaan mitään ole, palkkasoturi joka jaksoi 1½ kautta antaa Jokereille, sen jälkeen alkoi oma koti kutsumaan. Katsotaan nyt mihin lentoon mies vielä yltyy, vaiko tyytyykö fleguilemaan samaan tyyliin kuin Jokereissa. Taisi taputella sitä jokerisydäntäkin jo tällä kaudella muutaman maalin jälkeen, että muuttuva on miehen mieli. ;)

Niin ja muista vahvistuksista, ei yllätyksiä ja hyviä vahvistuksia kaikki, tuosta junnusta en osaa oikein mitään sanoa. Jos ulkomaalaisvahvistukset osuvat nappiin niin mestaruustaisteluun voi hifk noustakin, mutta ei vielä tuolla joukkueella.
 

Machoman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Kimi

Itse toivotan Hirson lämpimästi tervetulleeksi takaisin. Jos miettii sitä, minkä verran toilailuja esim. Karalahden osalta on katsottu läpi sormien, niin kyllähän Hirso saa tämän hairahduksensa anteeksi.

Ja senkään takia en lähden Hirsoa omalta osaltani tuomitsemaan, kun ihan riittävästi tuli miehen otteita kirottua ennen Sheddenin aikaa, eikä miehen narripesti kamalasti silloin jaksanut harmittaa.

Yhdyn äskeiseen.
Täytyy kuitenkin muistaa että se oli herra Matikainen joka sai Kimin lähtemään.
Nyt kun Matikaisesta päästiin eroon, niin Kimikin voi rauhassa keskittyä pelaamiseen.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Lainaus Ylen sivuilta:


Toisaalta meillä on pitkästä aikaa valmentaja, joka todistetusti osaa kasvattaa junioreista pelimiehiä,

Keistäs junioreista se on kasvattanut sitten pelimiehiä?

Minähän olen pettynyt teidän massiivisen edessa. Odotin jotta rävähtää sellainen nimikavalkaada ettei paremmasta väliä.
Maalivahtia ette sitten vieläkään saaneet. Sillä mielestäni Pitkämäestä ei kyllä ole voittamaan teille mestaruutta, ainakaan tuolla puolustuksella, epäilen kyllä ettei kyllä paremmallakaan.

Huimimmat ovat täällä hakemassa 3-4 puolustajaa ja ainakin 2 hyökkiä lisää, ja kaikkien pitäisi olla vahvistuksia? Epäilen suomalaisten vahvistusten olevan aika tiukassa kesähelteillä. Siellä on muutama muukin apajilla ja jopa rahakkaitakin seuroja ja kummiskin tämän päivän hankinnat venyttävät kassaa jo aika hyvin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei yhtään todellista "kaappausta"! Ja vanhaan tapaan, markkinathan kuivuvat näinä päivinä ja sitten se olikin taas tässä se seuraava kausi.
Tästä syystä tuo tiedotustilaisuus voidaan luokitella kuivahkoksi. Paljon hyvää Hifk:n kannalta, mutta kirsikat puuttuvat kakun päältä ja tosiasia on, ettei niitä kirsikoita lisää kypsy vaan nyt markkinoilla olevatkin poimitaan pikku hiljaa. Kuinka Hifk isojen kalojen kanssa onnistuu, kas siinäpä kysymys johon ei vastausta vielä ole saatu.

"Varmoja plussia" on kuitenkin valmennus ja vahva Hifk-pohjainen runko. Kyssäreitä puuttuvien tähtien lisäksi on maalivahti ja se, kuinka paljon nuoret pelaajat voivat kauden aikana kehittyä. Aika paljon Hifk:ssa on nyt laskettu sen varaan, että tehdään omista laadukas runko, luotetaan valmennukseen ja odotetaan valmennuksen vievän joukkuetta ja jokaista pelaajaa tasaisesti eteenpäin. Aika erilainen strategia kuin aikaisempina vuosina, jolloin on haettu koutsin ja muutamien tähtipelaajien avulla jackpottia
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hirsosta hankintana sen verran että kaveri on kyllä menettänyt HIFK-taustansa kokonaan. Itse annan Lopille selkeästi enemmän anteeksi kuin Hirsolle. jos onnistuu niin kiva, jos ei niin ulos vaan ja uutta tilalle.

Siinä mielessä tilanne on nyt hyvä, että HIFK:lla on useampi pelaaja jolla on potentiaalia nousta S/M-liigatasolla huipulle. Mutta pelkästään lukumääräisesti ei joukkue ole riittävä. Paljon on nyt tulevien hankintojen varassa, nyt Nybondakselta onnistuneet loppuvärväykset ja HIFK nousee kamppailemaan menestyksestä jo ensi vuonna. Jos taas loppuhankinnat ovat mallia ihan kiva on HIFK sijoilla 3-6, riippuen Jalosen onnistumisesta sekä näiden potentiaalipelaajien tasonnoususta. Loppuhankinnat mallia Pena ja HIFK on sijalla 8.

Kovaksi on meno äitynyt kun Vauhkonen olikin jo luottomies vuonna 2001-2002. Kyllähän totuus on se että Mälkiä sai niin paskan jengin käteensä ettei mitään rajaa. Tätä jengiä ei voi edes verrata siihen porukkaan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Miten niin ei ole? Hän teki viime kesänä 2 vuoden sopimuksen ja on tuossa 22 pelaajan listalla tämän ketjun alussa.

Taisi olla kyseessä Ilkka Pikkarainen, ei Hank.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös