Hirschovits, Loppi ja Pitkämäki tuoreet vahvistukset

  • 77 962
  • 293

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pettymys tämä oli.
Joukkueesta puuttuu:
- 3 puolustajaa kahdesta ensimmäisestä parista eli juuri se tärkein vahvistettava osa-alue on pahasti vaiheessa (mihin helvettiin se Rönneberg jäi?)
- Ykkössentteri
- Snaipperi-laituri ykköseen
- Maalivahti-valmentaja

Positiivista on että kaikki ulkomaalaispaikat käyttämättä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hyvä, mutta ei kiitettävä

Hyvillä fiiliksillä ollaan, vaikka ei tästä nyt ihan sellasta jymypaukkua tullut, mistä tuli unelmoitua. Se puolustusosasto jäi ikävä kyllä vieläkin vahvistamatta, mutta eiköhän sekin saada tässä kesän aikana korjattua.

Jaloselle saatu neuvoteltua kahden vuoden sopimus, joka on tietenkin loistava asia. Myös Hakkaraisen tuleminen on erittäin hieno juttu.

Pitkämäki tuntuu itestä ainakin vielä hiukan "laihalta" nimenä, mutta mitä enemmän sitä ajattelee sen paremmalta sekin tuntuu.

Ja tuo vaakunaan palaaminen on jotain ihan vitun hienoa, kiitos siitä IFK!

Kyllä tämä tästä!!
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
IFK:ssa nähdään ensi kaudella myös suuri ulkoinen muutos, kun kissapeto poistuu pelipaidan rintamuksesta ja tilalle tulee perinteinen kilpilogo. Petosymbolia ei kuitenkaan heitetä kokonaan romukoppaan vaan se tulee edelleen esiintymään IFK:n paidassa.

Oli aikakin. Brändipelleilyt sikseen. Tämä logoepisodi toivottavasti hautautuu ikiajoiksi niin ettei perinteistä seuraa tarvi muistella myötähäpeän tunteiden läpi.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Laitetaan nyt tähänkin kuumaverisimmille ja hätäpöksyisimmille helpotukseksi, ettei tämä todellakaan ole mikään lopullinen kokoonpano. Tämä on TÄMÄN HETKEN TILANNE. Äsken signatut heput ovat kaikki tervetulleita ja parantavat joukkuetta, mutta lisää tulee vielä, sehän on selvä. Spekulaatiot seuraavista vahvistuksista siis jatkuvat.

Kaikki sen tietävät että pelaajia tulee mutta onko heistä todelliseksi vahvistuksiksi on sitten eri asia. Ihmettelen kyllä suuresti ettei loistavat suhteet omaava utj ole löytänyt 4 kuukaudessa yhtään pakkia joukkueeseen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pari kokenutta huippupakkia á la "Söderholm" "Murphy" "Zeta" tekisi terää. Muuten joukkue näyttää varsin kelvolliselta. Pitää muistaa, että Jalonen on kunnostautunut Kärppä-vuosinaan nuorien pelaajien kasvatuksessa, joten ainakin itse luotan siihen, että junnuosastomme kehittyy ensi kaudella huomattavasti enemmän kuin parin viime kauden aikana. Kokemusta pakistosta kuitenkin uupuu.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Sakari Lindfors jatkaa mv-valmentajana.
Jos pitää paikkansa, niin itken itseni illalla uneen. Ei jeesus sentään... Sakke taannuttaa Pitkämäenkin Lunkan tasolle.

Odotin kyllä jotain laadukasta yllätysnimeä, mutta ehtii noita saada syksymmälläkin. Onkohan Jalosen diilissä liksan lisäksi työsuhde-etuna x kpl pitkiä kalsareita / kuukausi?
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Myös tappelija osasto on täysin tyhjä.

Piku hoitanee tuon tontin, jos on ihan pakko. Ko. pallille pitäisi istuttaa kyllä joku sellainen, jonka poissaolo ei paljoa haittaa.

Illalla pitää juottaa Nybari känniin ja tivata, mistä saadaan ehjä Libor, jolla on Pikun hermot (miinus 90 prosenttia) ja nyrkkirauta kasvaneena kiinni käteen.
 

Carlos

Jäsen
Tottakai hyvää tässä on siis se että nyt joukkuetta oikeasti RAKENNETAAN.

Eli ensin kivijalka; valmennuspuoli laitettiin kuntoon. Sitten meille hankittiin hiukan lisäruutia hyökkääjistöön, ja hyvä maalivahti.

Nyt joukkue ei jo valmiiksi pullistele pelaajia, vaan on olemassa ohuehko runko jonka päälle voidaan alkaa takoa lisänimiä (toivottavasti).

Tuohon 2 kovaa nimeä alakertaan, ja 2 kovaa nimeä yläkertaan, niin ihan ok alkaa jo olemaan.

Edelleen positiivista tässä on se että noista neljästä kovasta nimestä vain yksi on pakko saada Suomen passilla.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
mixu,
tähtipakki - Heikkinen
snaipperi - Kuhta
tähtisena - Hirso eli onhan tuossa noita.

Järkevänoloisesti koottu jengi, mutta aika kuivaa tiedotustilaisuudeksi. Eikös nuo kaikki olleet jo tälläkin palstalla aika hyvin tiedossa.

Valovuoden astuu Hifk eteenpäin valmennusrintamalla. Nyt sen paketin pitäisi olla kunnossa ja minusta Hakkaraisen palkkaaminen oli jopa yhtä iso juttu kuin Jalosenkin. Nenä voi flopata, Hakkarainen tuskin.

Muuten joukkue vaikuttaa suhteellisen tasapainoiselta ja aika Hifk-henkiseltä. Paljon jää kuitenkin sen varaan miten isojen kalojen hankinnan kanssa onnistutte. Tuollaisenaan Hifk on kuin Pelicans menneellä kaudella eli ihan OK jengi, hyvin valmennettu, mutta ei ihan kärkeen kuitenkaan. Tuohon muutama täsmähankinta ja tilanne tietenkin muuttuu. Pitkähousu on mielenkiintoinen valinta - suklaata boxissa eli mitä vaan voi tapahtua.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Miksi kukaan ei ole vielä maininnut tätä:

"IFK:ssa nähdään ensi kaudella myös suuri ulkoinen muutos, kun kissapeto poistuu pelipaidan rintamuksesta ja tilalle tulee perinteinen kilpilogo. Petosymbolia ei kuitenkaan heitetä kokonaan romukoppaan vaan se tulee edelleen esiintymään IFK:n paidassa."

Itse olisin petopaidan pitänyt, jotenkin ehtinyt siihen kiintyä. Pitääkö tässä nyt NHL-tyyliin hommata uusi fanipaitakin..

No ei vaineskaan, hyvä uudistus ja tietynlainen paluu juurille. Mielenkiinnolla odottelen muita uutisia hallituksen linjauksista.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Oikea maalivahti on aina hyvä hankintauutinen. Loppikaan ei kuulosta pahalta.

Muilta osin pidän paluuta kilpilogoon parhaana julkistuksena.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Rönnberg puuttui...

...Se ehkä latisti fiilistä. Koska Rönnbergi olisi ollut hyvä hankinta puolustukseen tuomaan leveyttä, jos sinne ynnätään nuo Tiki10:n kaks ulkkarihankintaa. Mutta muuten hyvä fiilis.

IFK fanit odottavat aina liikoja, kun kaikki hankinnat on jo tiedossa pari päivää ennen. Silloin pitäisi tulla puskista ylläreitä. Toki aikoinaan ne olivat "Pena" ylläreitä, jolloin sai vaan vitutusta: Korhonen, Niskanen.
 

10

Jäsen
Nyt on sitten koossa todellinen duunari joukkue eli Hifkissä ei ole yhtään tähti-pelaajaa edes sm-liigan mittapuussa. Kun Kari Jalonen vielä valmentaa niin yleisöllä voi olla ihmettelemistä ensi kaudella. Tällä hetkellä joukkueessa ei ole yhtään liideripakkia joka osaisi tehdä myös maaleja siniviivalta. Ei yhtään snaipperia eikä tähti luokan sentteriä. Myös tappelija osasto on täysin tyhjä. No aikaa ja varsinkin rahaa pitäisi olla sillä tuo ryhmä ei voi olla kovin kallis.

Ketäs niitä jäi vielä julkaisematta, Salmela, Lupaschuk, Bros ja Bume nyt ainakin? :)

No, valmennuksesta IFK:n menestys ei varmasti jää enää kiinni, mutta kyllähän rahaa siihen osastoon kyllä satsattukin. Ja eiköhän niitä tähtipelaajiakin vielä ilmesty kun kaikki ulkomaalaispaikat on jätetty avoimeksi.
 

Muro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tärkeänä pointtina kotimaisuusaste.

..ja boonuksena suurin osa oman junnukoulun käyneitä. Pakkeja odottelin ja jotain tuliaista pohjoisesta; Paakkolanvaara yms..

Runko rakennettu, nyt niitä täsmähankintoja.

Yllätys oli AA:n jatko. Jani ois voinut olla kakkosveska ja joku A-junnu kolmonen.
 

scholl

Jäsen
Hyvä, ettei petologokaan kokonaan katoa. Se on mielestäni hyvä olla olemassa ihan esim. nuorempia kannattajia ajatellen. Eli peto olkapäässä tms. sopii paitaan ihan hyvin.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Erinomainen runko ja oletan, että joukkue täydentyy, kunhan sopivat palaset löydetään. Ihan siis sitä, mitä odotinkin. Pesosen jatkon näen positiivisena, koska parhaimmillaan luo kuvaa myös muille liigapelaajille, että IFK:n kurssi kääntyy vielä. Ja on jo kääntynytkin. Uskottavuushan on ollut ongelmamme.

Jalonen ja Hakkarainen ovat hienoja hankintoja, jotka jo itsessään nostavat odotuksia ensi kaudesta.

Tähdet ja kokemus puuttuu, joo. Eiköhän näillekin paikoille vielä löydetä palettiin sopivat pelimiehet. Tästä on hyvä jatkaa ja odotukset ovat maltillisen positiiviset ensi kaudesta.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Itse en pitäisi IFK:n maalivahtitilannetta tällä hetkellä kovinkaan paljoa parempana, mitä viime keväänä tähän samaan aikaan. Toivo lepää lähinnä Niemisen nousussa maan eliittiin, Pitkämäkeä pidän Lundellin kanssa samankaltaisena perusvarmana, muttei mestaruutta voittavana kassarina.

Pitkämäki on mm. hävinnyt Lundellille playoff-sarjan ja hiljaista taitaa hänelläkin noiden maaotteluiden kanssa olla, sitä kun käytettiin argumenttina perustellessa Lundellin paskuutta, niin mainitaan sama asia sitten tässäkin yhteydessä.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, jos jotain hyvää etsimällä etsii, niin Nickerson ei tullut ja Pesonen käytti optionsa. Kaikki ulkkaripaikat täyttämättä. Taitaa olla silti tänään kylmän oluen paikka, pahemminkin olis voinut käydä. Sim Liivik, en ole nähnyt peliäkään, joten muut kommentoikoon tätä.

A-junnuissa tuli nähtyä pelejä häneltä. Sanotaanko, että aika paljon IFK:n näköinen pelityyli.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
HIFK:lla siis ei ole edelleenkään kansainvälisen tason huippumaalivahtia vaan lupaava nuori ja tasokas kakkonen. Kertonee eniten siitä että joukkueella on tarkoitus antaa Niemisellekin täysi mahdollisuus. En luota Pitkämäkeen oikein paskan vertaa tosipelien suhteen mutta kaksikko on silti kilpailukykyinen ja potentiaalinen.

Sentterikaksikko huippuluokkaa SM-liigaan, oli Hirsosta mitä mieltä tahansa. Laituritilanne HIFK:llä on jo hyvä jahka Luttiset ja Pikkaraiset saadaan pelaamaan maksimitasollaan.

Puolustus sensijaan tulee olemaan arvoitus ja heikko ilman vahvistuksia. Ei riitä nykyisellään.

Selkeästi TOP-6 ensi kauden liigassa jahka pakisto vahvistuu, silti. Kunnon pakkihankinnoilla TOP-4.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
"- Hieno fiilis olla kotona. Uskomaton fiilis laittaa tämä paita päälle, Hirschovits hehkutti"

Ei luoja, mikä pelle toi jätkä on! :D No, nyt se on siellä mihin kuuluukin. Kiitos käynnistä, ei tarvitse tulla takaisin.
 

RustEnuff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mihinkös se Rönnberg sitten oikeastaan jäi? Vieläkin joku kiekko-aiheinen sivusto ilmoittaa Rönnbergin osana tänään julkaistuja nimiä ja samaa teki vielä Ilta-Sanomatkin ennen uutisensa päivitystä. Tuskin nyt kuitenkaan mitään NHL-diiliä kaveri teki...
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
"- Hieno fiilis olla kotona. Uskomaton fiilis laittaa tämä paita päälle, Hirschovits hehkutti"

Ei luoja, mikä pelle toi jätkä on! :D No, nyt se on siellä mihin kuuluukin. Kiitos käynnistä, ei tarvitse tulla takaisin.

Pelle mikä pelle, kakkoseksi se sulle jää sillä osastolla kuitenkin.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika odotetut nimet julkaistiin paitsi Pitkämäki tuli minulle täysin yllätyksenä. Pitkämäki valittiin toissa kaudella siis Elitserienin parhaaksi maalivahdiksi, mutta nyt eletään tätä hetkeä ja hän pelasi tällä kaudella kuuleman mukaan "odotettua huonomman kauden" joten itse en ole kyllä lähdössä vielä ainakaan luottavaisin mielin ensi kauteen maalivahtipuolella, mutta luotan Pitkämäkeen ja hänen osaamiseensa. Paljon paremmat lähtökohdat ensi kauteen siis maalivahti-osastolla. Maalivahti-puoli on nyt siis kunnossa, joten seuraavaksi voidaan keskittyä ensi kauden puolustukseen. Jatkosopimuksia ei meidän tämän kauden ulkomaalaisten kanssa tehty, joten innolla odotan ensi kaudella HIFK :n puolustuksen olevan aivan eri tasoa mitä se viime kaudella oli.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tavallaan ihan hyvä, mutta jotain jäi puuttumaan. Veskariosasto millä ensi kauteen lähdetään lienee olevan tuossa. Pakistossa on 6 ukkoa (+ a-junnu) ja hyökkäyksessä 13 ukkoa. Runko on siis kasassa. Ja mikä hienointa, kovin on HIFK-taustainen. Vähän pelottaa tuo Liivik, ja toisaalta ihmetyttää. Oliko keskushyökkääjä? Jos oli, niin sentterit taitavat olla tässä, eikä niillä kyllä kuuhun mennä. Keskushyökkääjäkaarti ei ole vielä riittävä, riippumatta Liivikin pelipaikasta.

Mutta mutta, 3 pakkia ja 2 hyökkääjää on saatava, ja nyt puhutaan seuraavan tyyppisistä pelaajista:

Puolustukseen: 1 perusjyrä sekä ääripäät, toinen taito ja toinen fyysinen
Hyökkäykseen: Taidolliset ääripäät, pelintekijä ja maalintekijä.

Hyvää on se ettei joukkueessa ole vielä yhtään ulkomaalaista, mutta paljon on vielä hommia Nybondaksella. Olisi nimittäin suotavaa että em. viidestä pelaajasta olisi 3 kotimaisia, näin ollen jäisi yksi ulkomaalaispaikka vielä vapaaksi.

Ihan kiva alku, muttei missään nimessä riittävä. Jalonen tietysti iso plussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös