HIFK Fan Club ei vaadi seurajohtoon muutoksia!?

  • 81 924
  • 242

Co.

Jäsen
Hienoa toimintaa, tuleepahan näkyvyyttä! Mediat on jo nyt kiinnostuneita tästä lakanasta. Seuraavaksi laitetaan roikkumaan toimiston ikkunoiden eteen..?
 
Pena on hyvä jätkä!

Pitkällisen pohdinnan jälkeen olen tullut seuraavaan lopputulokseen: Pena ei ole saanut potkuja sen takia, että on hyvä ihmiskilpi. Kuinka paljon Pena todellisuudessa päättää HIFK:n asioista? Hallitus päättää Penan suulla monia asioita ja Penan pitää olla hiljaa, kaikki paska tarttuu Penaan.

Pena hallitukseen! Pentti sisään!
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hienoa fanikatsomo! Tämän jälkeen lienee IFK:n turha lässyttää sivuillaan että "Fan Club ei vaadi muutoksia..".

Nyt vaan niitä muutoksia odottelemaan. Kyllä tässä alkaa kärsivällisemmälläkin henkilöllä jo pinna kiristymään.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Valitettavasti peli ei vaan muutu tuosta miksikään, jos vain Pentti lähtee. Baxter kuitenkin vastaa tapahtumista kentällä juuri nyt.

Se lie enää harvalle epäselvää. Pena ja Baxter joutavat ulos aivan eri syistä, eikä näitä asioita pidäkään koplata yhteen. Baxter joutaa sen takia, että monien mielestä hänestä ei ole valmentamaan IFKta sellaiseen tyyliin ja tulokseen, mitä kannattajat luvalla odottavat. Pena joutaa lähteä sen takia, että hänen kykyihinsä toimitusjohtajana ei enää uskota/luoteta. Olen pannut merkille, että olet koplannut nämä aidat ja aidanseipäät useassa viestissäsi. Minusta ei pidä viedä huomiota kummastakaan yhdessä eikä erikseen, eikä siten puhua niistä edes samassa virkkeessä.

Kirjoitat usein, että Pena pitäisi vaihtaa vasta keväällä. Miksi vasta silloin? Aika harva olettaa, että vaihtonsa heti toisi pelikentälle jotain uutta ratkaisevaa. Mutta mitä järkeä on siirtää asiaa kevääseen, kun jo talvella toimari tekee ratkaisuja, joilla on välitön vaikutus ensi kauteen? Yhteistyösopimuksia, toimenkuvaratkaisuja, henkilöstöratkaisuja, pelaajasopimuksia jne. Ei kai toimitusjohtajan pestin hoito tai työsopimus ole millään tavalla liitännäinen pelikauden aikatauluihin. Kuten sanot, hän ei vaikuta peliin tällä hetkellä. Miksi vaihto pitäisi liittää ajallisesti pelikauteen?

1709 allekirjoitusta so far. Joko saa ketään esille IFKssa?
 

joey77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HIFK
Tuleekohan nettisivuille pian uusi "näpäytys"?

EIköhän Pena sulje koko katsomon loppukaudeksi ja tee kaikki Kingit perinnöttömiksi ja julista lain(lue: pentin)suojattomiksi.

Hienoa, että kerrotaan selkeästi ja suoraan mitä mieltä asioista ollaan. MTV3 kun tässä katselin niin 3 pääutista (siis ihan uutislähetyksen featuret) joku EU kokous, vjenäjä, ja Pentti Ulos! Helkkarin hienoa, ainakin näkyy.

Paras tapa tällä hetkellä vaikuttaa taitaa olla jäädä pois matseista, se kun alkaa tuntumaan pankkitilillä nopeastikkin. Itse en ainakaan mene hallille ennenkuin jotain tapahtuu. Widdu 10min jonotusta Nacholautasille ja sitten niitäkään ei saanut kun "juusto on nyt kylmää ja mä en saa myydä sitä" ... Ei prkl, kun ei toimi niin ei toimi.
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Tuolta voi katsoa MTV3:n Tulosruudun 18.10 klo. 22:20. Juttua HIFK:n kriisistä.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Valitettavasti peli ei vaan muutu tuosta miksikään, jos vain Pentti lähtee. Baxter kuitenkin vastaa tapahtumista kentällä juuri nyt. Ja kun ei mitään tapahdu niin ulos.

No minkä ihmeen takia meille ei ole tullut uusia kavereita puolustukseen, kun se kaikille on selvää, että nykyiselle pakistolla ei vain yksinkertaisesti pärjätä? Pitäisikö Baxterin hommata sinne ne vahvistukset?

Vastaako Baxter siitä, että meillä pelaa vuodesta toiseen (ilmeisesti tasan yhden henkilön mielestä) riittävä ykkösveskari Jan Lundell? Kuten JHag otteluketjussa kirjoittaa, hyvin oli Jannen puuttellinen sivuttaisliike scoutattu Jokereilta. Tosin eihän tässä mitään uutta ollut, sama asia nähtiin jo viime kevään HPK:ta vastaan. Se on sama, onko penkin takana Baxter vai Summanen, Jannella ei vain pärjätä liigan huippujengejä vastaan.

Jengi on jälleen kerran puutteellisesti koottu, vai vastaako Baxter joukkueen kokoamisesta? Edelleen tällä nykyisellä miehistöllä maalivahdin ja pakiston osalta ei pärjätä oli siellä kuka tahansa penkin takana.

Kyllä, Baxterin eväät on syöty, mutta fanikatsomo näytti kenen eväät ovat homeessa. Kerrassaan kummallista, miten jaksat edelleen uskoa Penttiin.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Toivottavasti tämä lakanatouhu saa jatkoa. Mielelläni näkisin tulevissa otteluissa vastaavia kannanottoja myös kahta nimeltämainitsematonta joukkueen hallituksen jäsentä kohtaan. Muutenhan kyseiset herrat saattavat ihan oikeasti luulla nauttivansa kannattajien luottamusta.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200710196736160_jk.shtml

Täällä kerrotaan, että HIFK-fanit ovat jakautuneet kahteen leiriin. Ymmärrän hyvin kyllä virallisen Fan Clubin johtajien pidemmälle menevän lojaalisuuden seurassa työskenteleviä henkilöitä kohtaan, kuten Penttiä. Älkää sotkeko edelleenkään kuitenkaan tätä lojaalisuutta seuran kannattamiseen. Pentit tulee ja menee, HIFK pysyy. Näin sanoin eilen ja olen edelleen samaa mieltä.

Kyllähän Pentin pitäisi erota tehtävistään HIFK:ssa tai saada potkut, ihan lähipäivinä. Pentti vastaa kuitenkin operatiivisesta toiminnasta toimitusjohtajana. Kausi 07-08 sloganin "aina sattuu ja tapahtuu" johtoajatuksena on täydellinen vitsi, jonka yksityiskohdat kaikki tuntevat, joten en kirjoita niitä uudestaan.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuolta voi katsoa MTV3:n Tulosruudun 18.10 klo. 22:20. Juttua HIFK:n kriisistä.
Tuo Penan haastattelu vetää mielen aika synkäksi. HIFKn johdossa ollaan joko äärettömän tyhmiä, äärettömän ylimielisiä tai molempia - veikkaan jälkimmäistä. Haastattelun perusteella seurajohto tulee jatkamaan tunarointiaan vielä hamaan tulevaisuuteen, eikä muutosta tule näkymään. Kannattajien suunnalta tuleva kritiikki kuitataan sillä, että kun sitä aina on ja tulee olemaan, niin ei siitä nyt(kään) tarvitse välittää.

Voisi pitää totaalisen välivuoden lätkän seuraamisessa ja palata hallille vasta sitten, kun asioihin tulee tosiaan jotain oleellista parannusta. Tämä kausi on jo hävitty ja Pentin tekemät parannukset tulevat olemaan kosmeettisia. Baxter jatkanee niin kauan, kunnes po -paikan vaarantuminen avautuu myös seurajohdollemme.

Pitäkää tunkkinne, stana!
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Pate?

Pate, sähän oot lammas?

IL: "Kritiikissä ei ole mitään pahaa, mutta meillä ei ole mitään tekemistä kyseisen adressin kanssa. IFK on seurana meidän takana, joten me keskitymme kannustamiseen. Sitä joukkue nyt eniten tarvitsee, virallisen fan clubiin kuuluva Pate kertoi."

Enpä olisi uskonut. Kerro maxmedereille terveisiä ja pitäkää pikkurillit pystyssä.

Jo 60-luvun lopulla laulettiin lauluja tyyliin "kenen kasseja kannat, sen lauluja laulat". Kuka kantaa The Penan kasseja nyt?
 

jarne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC #52
Tuo Penan haastattelu vetää mielen aika synkäksi. HIFKn johdossa ollaan joko äärettömän tyhmiä, äärettömän ylimielisiä tai molempia - veikkaan jälkimmäistä. Haastattelun perusteella seurajohto tulee jatkamaan tunarointiaan vielä hamaan tulevaisuuteen, eikä muutosta tule näkymään. Kannattajien suunnalta tuleva kritiikki kuitataan sillä, että kun sitä aina on ja tulee olemaan, niin ei siitä nyt(kään) tarvitse välittää.

Kyllä kustaan kannatajien niskaan oikein urakalla, tästä viellä puuttuu se että joku johtoportaasta tulee julkisuuteen syyttäen kannattajia seuran nykyisestä tilasta, kaikki muu on jo nähty/kuultu.

Eikö meille ole joukkueenjohdossa enää yhtään henkilöä joka pitäisi seuran ja sen kannattajien puolia?
 

Jii-Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200710196736160_jk.shtml

Täällä kerrotaan, että HIFK-fanit ovat jakautuneet kahteen leiriin. Ymmärrän hyvin kyllä virallisen Fan Clubin johtajien pidemmälle menevän lojaalisuuden seurassa työskenteleviä henkilöitä kohtaan, kuten Penttiä. Älkää sotkeko edelleenkään kuitenkaan tätä lojaalisuutta seuran kannattamiseen.

Juurikin näin. Viralliselle HIFK:lle sopii parhaiten tarjoilla tilanne "fanien kahtiajakautumisena". Eihän faniutta voi ensinnäkään jakaa minkäänlaisiin osiin, se on harvinaisen helppo ja täysin yhteinen asia jokaiselle. HIFKin fanit = HIFK-jääkiekkojoukkueen kannattajia, jotka toivovat seuralleen pelkkää hyvää ja maksavat tästä isot rahat kausittain. Kyllä HIFK:ssa on jakauma nyt ihan muualla: Pentin kannattajat vs. totaaliuudistuksen kannattajat. On törkeää jaella faneja kahteen kastiin sen mukaan, että toisten mielipide olisi parempi! Näen täysin mahdollisena, että kaksi äärimmäistä HIFK-fania ovat eri mieltä siitä mitä pitäisi nyt tehdä, se on ihan normaalia. On olemassa niitäkin aitoja HIFK-faneja, jotka eivät näe syytä Penan kenkäämiseen. Olen täysin eri mieltä heidän kanssaan, mutta en missään tilanteessa lähtisi kritisoimaan heidän FANIUTTAAN! Mehän vittu olemme saman seuran faneja kuitenkin. Yhtä vähän haluan, että joku HIFK Fan Club ry yrittää auktorisoida tilannetta. Ehdotan, että kyseisen yhdityksen jäsenistö valitsee keskuudestaan aivan uudet vastuuhenkilöt.

Pointti on tämä ja se kannattaa HIFKin huomioda: Tyytymättömät fanit muodostavat tällä hetkellä ainutlaatuisen selvän enemmistön. Kaikki kunnia ja mielipiteen vapaus vähemmistölle, mutta nyt on jotain erityisen isoa HIFK:ssa pielessä, kun tuskaa kärsiviä on näin paljon. Olisikohan mitään syytä istahtaa hetkeksi ja analysoida nöyrästi sitä, miksi Urheilulehdenkin mielestä "maan parhaat ja uskollisimmat fanit" potkivat nyt takaisin? Seura tietää, ettei se menetä faneja ns. rotsi-ilmiön seuraksena. Jokainen nytkin Penaa ulos haluava on ikifani. Mutta kyllä ikifaninkin voi menettää katsomosta, vierasmatkoilta ja ennen kaikkea mittaamattoman arvokkaasta pr-työstä; kun pk-seudun koulujen pihalla kasvaa uusia vaahtosammuttimia, on heidän ajautumisensa tietyn seuran faneiksi suorassa suhteessa siihen, mitä he kasvuympäristössään näkevät. Ja matseissa. Iloista vellovaa punaista massaa jokaisen niitin jälkeen? Vai toimitusjohtajaa ulos buuavaa joukkoa?

NHL-joukkueissa GM:t saavat kenkää kun ei kulje. HIFKin kuvio on jotain ihan muuta.
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Jokerileiristä iso käsi Hifk:n faneille. Tohon Pentti ulos-huutoon meinasi yhtyä muutama Jokerifanikin. =) Lakana, huudot ja katsomosta poistuminen: selvä viesti Hifk:n hallitukselle. Ihan sama oliko tämän mielenilmauksen takana 10% tai 50% Hifk:n faneista. Pääasia että tempaus herätti keskustelua ja sai julkisuutta.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
NHL-joukkueissa GM:t saavat kenkää kun ei kulje. HIFKin kuvio on jotain ihan muuta.
Näin on. Ja se johtuu siitä, että siellä on omistajilla omat rahat pelissä.
Mites Hifkissä? Kasa loisia joilla ei ole mitään omaa pelissä. Päinvastoin - he hakevat Hifkistä pelkästään taloudellista hyötyä. Mitään annettavaa takaisin ei ole ollut vuosikausiin.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Kaikki kunnia ja mielipiteen vapaus vähemmistölle, mutta nyt on jotain erityisen isoa HIFK:ssa pielessä, kun tuskaa kärsiviä on näin paljon.
- - -

Toinen iso pointti, joka pitäisi HIFKin hallitukselle myös kertoa, on että nyt näitä tuskaa kärsiviä on jo aika paljon siinä ikäluokassa joka tuo rahat hallille ja HIFKille. Jotenkin ymmärrän, että dinot nauravat päin naamaa aktiiviselle nuorisojoukolle joka ei tuota heille riittävästi, mutta se että nyt yrittävät nauraa päin naamaa keski-ikäisille keskimäärin kai lähes 30 vuotta HIFKiä kannattaneille aikuisille, niin se vituttaa. HIFKin parhaita asiakkaita ovat n. nelikymppiset miehet, jotka ottavat mukaansa joko lapsikatraan tai sitten tulevat äijäporukalla kantamaan rahaa Restelin ja IFKoon säkkeihin. Hetken kun jatkatte tuolla linjalla, niin me elinkautisvangitkin jäämme kotiin.

Btw. eilen ilmoitettiin täysi tupa, mutta omin silmin nähtynä 7400 olisi paljon lähempänä totuutta. Kusetusta tämäkin.
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
tästä viellä puuttuu se että joku johtoportaasta tulee julkisuuteen syyttäen kannattajia seuran nykyisestä tilasta, kaikki muu on jo nähty/kuultu.

Heh! Nythän on niin, että tämäkin asia on jo ehditty kuulla IFK:n puolelta! Nimittäin föönin paras kaveri Alpo IFK:ta luotsatessaan syytti erittäin ahkerasti faneja siitä, että pelaajat ei uskalla pelata rennosti. On tää IFK ja sen fanit vaan niin kettumaisia!

Tulikos Meder keskustelemaan fanitiskin tuntumaan kenenkään muun kanssa kuin Paten jolle ilmeisesti kertoi kuinka kannattaa satuilla lehdistölle? Sääli sillä en olisi uskonut!
 

King Harvest

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Seahawks, Die Mannschaft
Näin on. Ja se johtuu siitä, että siellä on omistajilla omat rahat pelissä.
Mites Hifkissä? Kasa loisia joilla ei ole mitään omaa pelissä. Päinvastoin - he hakevat Hifkistä pelkästään taloudellista hyötyä. Mitään annettavaa takaisin ei ole ollut vuosikausiin.

Jep, tässä on hyvin kiteytettynä miksi IFK:ssa ei ole tapahtunut mitään hyvää vuosiin (pl. Kekäläisen kaudet). Melko nerokas järjestely dinojen kannalta, kuolettava järjestely IFK:n kannalta. Aikovatkohan Frank ja Kimmo jatkaa tätä kunnes IFK on haudassa?
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Tuo Penan haastattelu vetää mielen aika synkäksi. HIFKn johdossa ollaan joko äärettömän tyhmiä, äärettömän ylimielisiä tai molempia - veikkaan jälkimmäistä. Haastattelun perusteella seurajohto tulee jatkamaan tunarointiaan vielä hamaan tulevaisuuteen, eikä muutosta tule näkymään. Kannattajien suunnalta tuleva kritiikki kuitataan sillä, että kun sitä aina on ja tulee olemaan, niin ei siitä nyt(kään) tarvitse välittää.

Voisi pitää totaalisen välivuoden lätkän seuraamisessa ja palata hallille vasta sitten, kun asioihin tulee tosiaan jotain oleellista parannusta. Tämä kausi on jo hävitty ja Pentin tekemät parannukset tulevat olemaan kosmeettisia. Baxter jatkanee niin kauan, kunnes po -paikan vaarantuminen avautuu myös seurajohdollemme.

Pitäkää tunkkinne, stana!

Niin itse tein päätöksen jo aikaa sitten, etten kotiotteluissa käy niin kauan kuin Pentti Matikainen häärii johdossa. Päätös on pitänyt, toki radion välityksellä seuraan ja satunnaisia vierasotteluita käyn katsomassa.
 

ORK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Maikkarin haastattelussa joku fani ilmoitti että "vähän hävetti" kyllä ilmaista mieltään tällä tavalla. Niin hävetti minuakin kun huusin Penttiä ulos ja kun kävelin ulos kesken erän. Mutta mutta, minua ainakaan ei hävettänyt se, että toimimme näin, vaan eniten minua hävettää se, että joudumme näin tekemään. Mitä on tapahtunut seuralleni kun fanien täytyy kertoa päättäjille että tämä ei ole HIFK?

En halua joutua tähän tilanteeseen enää ikinä. En halua joutua osoittamaan mieltäni Penttiä vastaan. En halua poistua kerta toisensa jälkeen hallilta pettyneenä. En halua tuntea masennusta kun ajattelen seuraani. Ikinä en ole ennen tosisssani harkinnut kausikorttini uusimatta jättämistä. Miten meidät voidaan ajaa näin maahan. En meinaa löytää energiaa olla edes vihainen, niin surullinen olen. Yksi elinkautisvanki täällä ei ehkä enää keksi miksi tästä vielä maksaisi tukun rahaa joka vuosi.

Jutellessani toverifanin kanssa asiasta, yritin saada hänet muistuttamaan siitä mitä HIFK oikein on? Mitä tässä ollaan tuhoamassa ja näkeekö hän enää edes tapaa pelastaa sitä mitä meillä joskus on ollut? Hän oli optimistinen ja väitti että pelastus voi vielä tulla. Mutta jos pelastus jostain tulee niin sen täytyy selvästi nousta faneista, meidän tehtävämme on kertoa tälle johdolle mitä HIFK on, koska he ovat polulta eksyneet.

Ja niin helppoa kuin kaikki tämä tuska on kuitata kitinänä, niin muistuttaisin kuitenkin, että minulle ei oikeasti ole *niin paljon* väliä sillä olemmeko sarjassa kolmantena vai kahdeksantena, kunhan me pelaamme niin kuin HIFK:n tulee pelata, kunhan pelaajista paistaa asenne siitä että he ovat ylpeitä saadessaan kantaa sitä punaista paitaa, kunhan valmennusjohto osoittaa olevansa aina pelaajien takana silloin kun he toimivat niin kuin HIFK:n pelaajien odotetaan toimivan ja kunhan HIFK:sta tulee taas se perhe jonka luokse on aina mukava tulla, kotiin.
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Eikö meille ole joukkueenjohdossa enää yhtään henkilöä joka pitäisi seuran ja sen kannattajien puolia?
Vaikka en tunnekaan henkilöä lainkaan, olen saanut sellaisen kuvan, että ainakin Nybondas pitää kyllä seuran ja sen kannattajien puolia.

Reilu vuosi sitten, kun IFK:ssa oli se omien junnujen joukkopako muihin liigaseuroihin, lähetin Nybondakselle emailin, missä ilmaisin huoleni seuran tilaa kohtaan. Vielä saman päivän aikana Nybondas soitti minulle takaisin, ja kertoi ymmärtävänsä huolestumiseni ja selvitti hieman asioiden tilaa seuran sisällä. Olin tästä soitosta todella otettu, koska en ollut uskonut saavani mitään vastausta takaisin, korkeintaan parin rivin sähköpostin jotain turhaa löpinää.

Minusta tällaista pitäisi olla fanien ja seurajohdon välinen vuoropuhelu. Jos organisaatiota lähestyy asiallisella emaililla ym., niin siihen saa asiallisen vastauksen takaisin. Pitää osata ottaa vastaan kritiikkiäkin ja myöntää virheet. Tämä on Matikaisen yksi suurista puutteista, ettei näin osata tai haluta tehdä. Muistelen, että Kekäläisen aikana IFK:lla / sen faniklubilla oli käytössä joku sähköpostifoorumi, johon Kekäläinenkin osallistui paljon. Hän sai lukea siellä paljon kritiikkiäkin (varsinkin ensimmäisellä kaudella), mutta otti kritiikin miehekkäästi vastaan ja puolusteli tottakai foorumilla tekemisiään. En usko Matikaisen tekevän vastaavaa ikinä.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Ja kerrotaan myös että Stadin Kingit ovat masinoineet adressin, vaikka heillä ei periaatteessa ole mitään osaa eikä arpaa koko jutussa. Hyvät tietolähteet tai päättelykyky toimittajalla ollut.

Lakana mahtava, onko vaikutusta, epäilen..
Paten kommentti on täysin käsittämätön. Juippi pyörii täällä Jatkiksessa ja on varmasti huomannut, että tilanteeseen tyytymättömiä kannattajia löytyy Fan Clubilaisista, Stadin Kingeistä sekä täysin näiden ulkopuolelta. Silti hän Mederin tapaan puhuu kaikkien Fan Clubilaisten suulla ja lisäksi vierittää koko homman Kingien piikkiin. Asian oikeasta laidasta Pate on takuulla tietoinen.

Mederin ja Paten kommentit julkisuudessa ovat hyvä esimerkki siitä miksi faniyhdistysten pitää olla täysin itsenäisiä, ei seuran alaisuudessa toimivia seurajohdon äänitorvia. Pate voisi ennen hamekaupassa käyntiään kommentoida tässä ketjussa perusteitaan adressin laittamisesta Kingien piikkiin.
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Btw. eilen ilmoitettiin täysi tupa, mutta omin silmin nähtynä 7400 olisi paljon lähempänä totuutta. Kusetusta tämäkin.
Tätä ihmettelin itsekin. Viime kaudella ei tainnut olla yhtään matsia loppuunmyyty, mutta nyt kriisin keskellä yht'äkkiä taas halli täynnä. Oli kyllä Tappara-voitto alla ja eka Jokeri-matsi, mutta kuitenkin... Pohjois-Korean mediaihmisiltä hankittu vinkkiä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös