Jokerivalmennus kaudella 2007-2008

  • 19 891
  • 139

Dominator131

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Flulta asiallinen analyysi ja aika hyvin vastaa omaa näkemystäni Jokereiden pelistä. Omasta mielestäni Jokereiden peli on kovinkin erinäköistä kuin viime kaudella, sillä nyt ei ole vain sitä yhtä keinoa päästä hyökkäysalueelle laitoja pitkin, vaan voidaan syöttää keskelle sentterille, joka sitten kuljettaa kiekon alueelle ja lyö jarrut kiinni & etsii syöttöpaikkaa, tai sitten laittaa kiekon kulmaan. Sentteri voi myös syöttää keskialueella laitureille, jotka pääsevät useimmiten parin kiekon pompun avulla suht hyvällä vauhdilla alueelle (joskin useimmiten laidasta). Mikäli kiekko ei pompi sopivasti, ollaan kuitenkin ongelmissa, varsinkin mikäli toiseen aaltoon tuleva laituri ei ole hereillä, tai toinen pakeista on liian ylhäällä.

En ollut ajatellut kuinka erilaista viime kauden Shedden-kiekko on verrattuna tähän kauteen, ennenkuin luin näitä tekstejä täällä. Vaikka taktiikassa on paljon samaa, niin kyllä siihen on variaatioita tullut, joskaan en tiedä onko Shedden näiden muutosten takana, vaiko J.Jalonen, vaiko parempi pelaajamateriaali itse.

Jokereiden peli on kyllä suht sekaisin, varmastikin aika paljolti Santalan viime hetken mukaantulon ja uusien variaatioiden käyttämisen takia, jotka vaativat 100% keskittymistä ja ajoitusta pelaajilta. En kyllä käsitä miten pelitavassa voi olla niin paljon vikaa, jos maalipaikkoja luodaan joka matsissa enemmän kuin edellisessä, ja näiden maalipaikkojen luominen sekä puolustaminenhan tässä pääasioita ovat. Ongelmat ovat kärjistyneet nyt kun kukaan ei ole laittanut paikoista sisään, eikä pistetili kartu. Mutta ei se kartu Kärpilläkään ylivertaisella pelaajamateriaalilla, ylivertaisella pelitavalla ja ylivertaisella valmennuksella Jokereihin nähden... (Jokerit 3 ottelua, 2 pistettä, Kärpät 3 ottelua, 3 pistettä)
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jokereiden peli on sekaisin, mutta ei välttämättä siitä syystä mitä Cobol tässä promotoi. Shedden kun on itseasiassa yrittänyt monipuolistaa peliä. Ongelmaksi on muodostunut joukkueen jatkuva muuttuminen. Sheddenin pelitapa vaatii erinomaisia ajoituksia. Nämä taasen syntyvät toistojen kautta. Mielestäni Shedden on paljon enemmän sortunut ylivalmentamiseen kuin laiskuuteen tai välinpitämättömyyteen - en oiken edes kykene ymmärtämään miten Cobol voi edes tuota väittää. Jos käy usein treeneissä niin huomaa ettei kyllä tuosta ole merkkejäkään.

Itse kommentoin vain sen perusteella mitä kykenen peleissä näkemään. Sekään ei välttämättä riitä analysointiin, mutta kommentointiin ainakin. Voi toki olla, että treeneissä homma esimerkiksi avaamisen suhteen on aivan erilaista. Se ei ehkä kuitenkaan ole niin oleellista kun treeneissä ei ole vastassa Baxter, Ara tai Dufva joukkoineen.

Ihan oikeasti: laskin eilen Jokerien pakkien avaukset ekassa erässä ja niin huonoa avauspeliä ei voi SM-liigassa pelata kuin mitä aiemmin kerroin eli seitsemästä avauksesta yksi omille. Kun peli oli vielä tasan 0-0, Jokerit haki jatkuvasti pitkää pystyavausta. Miksi? En tiedä, mutta onnistumisia ei ollut koko ensimmäisessä erässä kuin muutama. Helenius oli ainoa poikkeus ja varsinkin toisessa erässä Helenius avasi peliä hyvin antaen lyhyitä syöttöjä omille jopa laitojen (2 kertaa) kautta. Vastustaja tietää tasan tarkkaan tällä kaudella Sheddenin Jokerien avaukset. Ne eivät mielestäni onnistu sen takia, että ne on niin helppo estää. Helenius pääsee avaamaan hyvin osin siksi, että häneltä sitä ei odoteta.

Itse toivon Sheddenin saavan Jokerien pelin kuntoon sillä jos hän sitä ei saa, eivät sitä voi pelaajatkaan tehdä. Kolmen ottelun ja Ärrän perusteella ei kannata liian isoja johtopäätöksiä tehdä, mutta silmiinsä voi kuitenkin luottaa. Minusta Jokerien suurimmat ongelmat ovat ei suinkaan maalinteossa joka vielä aukeaa, vaan viisikkopuolustuksessa ja avauksissa omalta alueelta sekä ylipäätään hyökkäyspelissä 5vs5. Maaleja Jokereille on tehty KalPan jälkeen eniten eli 3.33 maalia per ottelu. Yhtään maalia 5vs5 Jokerit ei ole vielä tehnyt . Molemmat luvut korjaantuvat ja paljon, mutta en ihan oikeasti muista Suhosen ja Lukkarila-Immosen kausien ohella mitään muuta kautta Hjalliksen aikana, jolloin Jokerien peli olisi ollut omalta alueelta lähdettäessä näin ankeaa, pelinrakentelu näin sekavaa (milloin mitäkin) tai joukkue olisi pelannut kauden ensimmäiset kolme ottelua tekemättä maaliakaan tasaviisikoin.

Jos silloin ei voi sanoa, että vittu mitä paskaa, niin sitten ei voi. Minun silmin peli sitä kuitenkin oli HIFK:ta vastaan. Jyppiä vastaan taas lähdettiin mielestäni taktisesti väärin alusta asti. Se oli Jyp joka siellä pelasi Jokereita vastaan, ei mikään Detroit Red Wings. Sen sijaan että Jokerit yritti alussa estää Jypin avausmaalin, olisi pitänyt hyökätä rohkeasti ja koko voimalla Leinon, Hirson, Staplen ja muiden sankareiden toimesta. Ja pyörittää ja taklata Jyp kumoon. Nyt peruuteltiin ja tuloksena oli jatkuva takaa-ajo.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Hieman tuntuu tosin ontuvalta, kuinka kaksi jääkiekkotoimittajaksi itseään tituleeraavaa voi olla asioista niin eri mieltä, eikä varsinkaan Sihvonen ole valmis tulemaan yhtään vastaan. Sihvosella on ne yhdet perusprinsiipit, joiden mukaan hän arvioi pelitapoja ja tuskinpa se tulee tälläkään kaudella muuttumaan. Anaheimkin pelasi Petterin mukaan keskinkertaisella pelikirjalla (jutussa jos hän kehotti Teemua lopettamaan), josta Jokereilla on ilmeisen huonosti kopioitu painos.
Mikä ihme siinä on että kaksi toimittajaa on asioista eri mieltä. Uskotko että jääkiekkovalmentajat (tosin entiset sellaiset) A.Suhonen ja Mike Keenan ovat keskenään samaa Darryl Sutter mieltä siitä miten jääkiekkoa pitää pelata? Tai Kari Eloranta ja Doug Shedden? Esimerkkejä on vaikka kuinka.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Mikä ihme siinä on että kaksi toimittajaa on asioista eri mieltä. Uskotko että jääkiekkovalmentajat (tosin entiset sellaiset) A.Suhonen ja Mike Keenan ovat keskenään samaa Darryl Sutter mieltä siitä miten jääkiekkoa pitää pelata? Tai Kari Eloranta ja Doug Shedden? Esimerkkejä on vaikka kuinka.

Urheilulehden tapauksessa tuntuu siltä, että homma on ainakin osittain laskelmoitu. Sihvonenhan on itsekin puhunut "strategioista"... Tarkoituksella otetaan jyrkät ja provosoivat kannat. Itse arvostan rehellisyyttä ja sitä että ollaan omia itsejään ja tällöin päästään yleensä rakentavaan keskusteluun.

Odotan, että Petteri Sihvonen tekee kunnollisen syvähaastattelun Doug Sheddenin kanssa, eikä vain tyydy lyömään koukkuja lehden sivuilta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jokereiden peli on kyllä suht sekaisin, varmastikin aika paljolti Santalan viime hetken mukaantulon ja uusien variaatioiden käyttämisen takia, jotka vaativat 100% keskittymistä ja ajoitusta pelaajilta. En kyllä käsitä miten pelitavassa voi olla niin paljon vikaa, jos maalipaikkoja luodaan joka matsissa enemmän kuin edellisessä, ja näiden maalipaikkojen luominen sekä puolustaminenhan tässä pääasioita ovat. Ongelmat ovat kärjistyneet nyt kun kukaan ei ole laittanut paikoista sisään, eikä pistetili kartu.

Flun & teikäläisen näkemys oli myös avartava, kiitokset siitä. Mutta kun purkaa asiat tilastojen kautta, voidaan todeta, että Jokerit on faktisesti ollut täysin ylivoiman varassa. Tästä seuraa se, että tasakentällisin homma ei ole toiminut. Ja tästä tullaan erääseen lempiaiheeseeni: Kun kiekkojoukkueen peliä kommentoidaan niin, että joukkue tekee kuitenkin niin ja niin paljon paikkoja ja mikään ei mene sisään, niin usein nimenomaan taitavalla joukkueella on kysymys siitä, että joukkue tekee näennäisesti paljon paikkoja. Eli paikat eivät kerta kaikkiaan ole tarpeeksi laadukkaita, jotta menisi sisään. Jos hyväkätinen joukkue ei saa miljoonasta laukauksesta mitään sisään (yleistän), löytyy vika yleensä siitä, että laukausten määrä ylittää niiden laadun.

Kutsun tätä rasittavaa olotilaa katsomohallinnaksi. Trust me, tiedän mistä puhun. Suhosen HIFK oli mukahallitsevinaan otteluita ja hävisi silti. Vaikka laukoi kohti vastustajan maalia liki poikkeuksetta vastustajaa enemmän. HIFK pörräsi kulmissa ja mukatekopaikoissa. Samoin Aravirran HIFK, joka putosi Lukolle. Lukko meni jatkoon, vaikka HIFK vei niiiiiiiin selvästi laukaukset joka ottelussa. Kukaan ei huomioinut, että Lukon vähemmät paikat olivat laadukkaampia ja HIFK yritti korvata laadun määrällä.

Kun Jokerien ja Sheddenin kuviot osuvat kohdalleen, näkyy taas katsomoonkin miten helppoa on maalinteko, silloin kun joukkueella on selkeä visio pelityylistä ja kykyä toteuttaa se. Tätä odotellessa kenkää Nenä Jaloselle, mieshän on kävelevä kriisi.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Kun kiekkojoukkueen peliä kommentoidaan niin, että joukkue tekee kuitenkin niin ja niin paljon paikkoja ja mikään ei mene sisään, niin usein nimenomaan taitavalla joukkueella on kysymys siitä, että joukkue tekee näennäisesti paljon paikkoja. Eli paikat eivät kerta kaikkiaan ole tarpeeksi laadukkaita, jotta menisi sisään. Jos hyväkätinen joukkue ei saa miljoonasta laukauksesta mitään sisään (yleistän), löytyy vika yleensä siitä, että laukausten määrä ylittää niiden laadun.

En tiedä olitko eilen pelissä, mutta eilen niitä laatupaikkoja kyllä riitti. Cobol on siinä oikeassa, että pelin alku oli surkea Jokereilta, mutta 1-1 tilanteessa odotettiin Jokereilta ottelun ratkaisua, sillä niin paljon paikkoja oli. Toisaalta pari hyvää paikkaa pelattiin samettikätisille Heleniukselle ja Kaltevalle:) Helenius pisti parin tolpan kautta ulos ja Kalteva sijoitti metristä komeasti suoraan hanskaan. Lisäksi ainakin Ridalla oli puhdas läpiajo, mutta viimeistely oli hieman mielikuvitekseton, yritys längistä, josta kiekko ei oikein jaksanut lipua pömpeliin asti.

Eilisestä on minusta hyvä jatkaa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
En tiedä olitko eilen pelissä, mutta eilen niitä laatupaikkoja kyllä riitti. Cobol on siinä oikeassa, että pelin alku oli surkea Jokereilta, mutta 1-1 tilanteessa odotettiin Jokereilta ottelun ratkaisua, sillä niin paljon paikkoja oli. Toisaalta pari hyvää paikkaa pelattiin samettikätisille Heleniukselle ja Kaltevalle:) Helenius pisti parin tolpan kautta ulos ja Kalteva sijoitti metristä komeasti suoraan hanskaan. Lisäksi ainakin Ridalla oli puhdas läpiajo, mutta viimeistely oli hieman mielikuvitekseton, yritys längistä, josta kiekko ei oikein jaksanut lipua pömpeliin asti.

En ollut paikalla, seurasin ottelua kiekkofanin ainoasta oikeasta lähteestä eli tekstitv:stä! Yritin tuossa tekstissäni kommentoida yleisellä tasolla tilanteita, joissa paikkoja / "paikkoja" tehdään paljon, mutta mistään ei mene sisään ja otinkin esimerkkejä HIFK:sta. Kun en matsissa ollut, en pysty väittämään, etteikö siellä olisi ollut myös aitoja laatupaikkoja, mutta vähän jäi sellainen fiilis, että osa paikoista ylipelattiin. Käyttääkseni bozikin ilmaisua: tehtiin vastustajan veskarista loistava. Lisäksi Jokerien hyvät hetket keskittyivät ilmeisesti toiseen erään?

Tästäkin on hyvä lähteä hinkkaamaan niitä perusasioita, että -vittu mitä Tamismia, sori- ottelu kestää 60 minuuttia ja tärkeimmät hetket ovat erien alut ja loput. Erityisesti ottelun alku. Ei Jypiä, kaikki kunnia jengille, niin paljon pidä kunnioittaa, että aloittaa kotikentällä pakitellen. Mutta paikkojen ylipelaaminenkin on paljon parempaa kuin alipelaaminen tai se, ettei edes huonoja paikkoja ole ollenkaan.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Laatupaikoista

Jokereilla oli maanantaina toisessa erässä kolme-neljä laatupaikkaa, joiden lopputulemana ylärima, tolppa tai haamutorjunta. On ihan faktaa, että pienellä tuurilla homma olisi hoitunut kotiin, mutta voi tätä pohtia toisinkin. Maanantain matsissa toka erä pelattiin yhteen maaliin. Tähän nähden laatupaikat olivat todella vähissä, sillä periaatteessa mahdollisuus oli varmaankin kymmeneen laatupaikkaan.

Tässä varmaan itse kukin katselee näitä asioita erilaisten lasien läpi ja määrittelee laatupaikan erilailla. Minulle laatupaikka on sellainen, joka on joko yllättävä, tulee parhaalta maalintekosektorilta tai sitä edeltää poikkisyöttö tai vastaava. Maanantaina primadonna Leino piti kaikille junnuille tokassa erässä oppitunnin, näin muutat laatupaikan pelkäksi maalipaikaksi. Ehkä karkein esimerkki oli Leinottaren veivi, jossa mies vei vihulaisen alakerran kahville, pääsi vetopaikkaan, mutta päätyi kuljettamaan kiekon SW syllin. Näyttävyydestään ja tekopaikasta huolimatta ei tuo ole laatupaikka. Laatupaikka mokattiin kun ei uskallettu ampua ja näennäisesti vaarallisuudesta huolimatta tuon olisi torjunut junnuveskarikin. Näillä tällaisilla toimenpiteillä vastustajan veskarista tehdään sankari ja siinä Jokerit onnistuivat maanantaina hyvin.

Seuratkaa muuten jatkossa Staplea tässäkin suhteessa. Tuo hitusen mäyräkoiraa suurempi kiekkoilija ampuu aina heti, kun pääsee sektoriin tai edes lähelle. Harmi etten enää niin tarkoin pelejä seuraa, että pääsisi käsiksi laukaisukarttoihin. Olisi mukava nähdä paljonko Staplella on vetoja muihin "staroihin" verrattuna.

EDIT: Liigapörssistä löytyi laukaukset maalia kohti tämän kauden 3 pelissä:

- Staple 16
- Rita 5
- Leino 2
- Santala 4

Sillä lailla.
 
Viimeksi muokattu:

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tää nyt on täysin OT mutta en kehtaa omaa ketjua moiselle aloittaa.
Onko Hjallis ollut joskus Jokereiden vaihtoaitiossa pelin aikana hääräämässä?
Itse väitän että ei ole ollut, mutta veli väittää että joskus on ollut.
 

Järä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
EDIT: Liigapörssistä löytyi laukaukset maalia kohti tämän kauden 3 pelissä:

- Staple 16
- Rita 5
- Leino 2
- Santala 4

Sillä lailla.

Nuo laukaukset ovat pelkästään viimeisestä Jyp-ottelusta. Kaikkien kolmen ottelun laukaukset ovat Liigapörssin mukaan seuraavat:
- Staple 33
- Rita 19
- Leino 5
- Santala 16
- Hirso 21
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sheddenille kenkää

Joukkueen otteet viittaavat siihen, että sinänsä hyvä, jopa erinomainen, valmentaja Shedden on nyt saanut liikaa maitoa ja pullamössöä. Ei ne hommat ihan sillä lailla mene kuin elokuvissa, tämä on taitanut Sheddeniltä unohtua.

Helvetin hyvä koutsi, joka sai liikaa pullaa. Äijä vittuun, hän vaatii tuloksia pelaajilta ja me joukkueelta. Jos joukkue ei menesty, koutsi saa mennä.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sheddenille kenkää

Helvetin hyvä koutsi, joka sai liikaa pullaa. Äijä vittuun, hän vaatii tuloksia pelaajilta ja me joukkueelta. Jos joukkue ei menesty, koutsi saa mennä.
Jotain on tosiaan mennyt pieleen valmennuksen puolelta kun peli ei kulje.

Kun tiedossa kuitenkin on se , että herra Shedden ei kuitenkaan enään tämän kauden jälkeen jatka Jokereiden peräsimessä , niin eiköhän jo nyt olisi aika antaa joukkue tulevan valmentajan käsiin.Tietenkin sillä edellytyksellä ,että ensi kauden valmentaja ei ole tällä hetkellä jonkun muun liiga jengin peräsimessä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jotain on tosiaan mennyt pieleen valmennuksen puolelta kun peli ei kulje.

Kun tiedossa kuitenkin on se , että herra Shedden ei kuitenkaan enään tämän kauden jälkeen jatka Jokereiden peräsimessä , niin eiköhän jo nyt olisi aika antaa joukkue tulevan valmentajan käsiin.Tietenkin sillä edellytyksellä ,että ensi kauden valmentaja ei ole tällä hetkellä jonkun muun liiga jengin peräsimessä.
Mä olen samaa mieltä. Ja kirjoitan tämän nyt, kun Jokerit on juuri tasoittanut Lahdessa, kiitos Hirson.

Koutsi vaihtoon edelleen. Shedden perkele, sinä aina vaadit 100% ja asennetta, oletko sen itse antanut ?
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Koutsi vaihtoon

Mä olen samaa mieltä. Ja kirjoitan tämän nyt, kun Jokerit on juuri tasoittanut Lahdessa, kiitos Hirson.

Koutsi vaihtoon edelleen. Shedden perkele, sinä aina vaadit 100% ja asennetta, oletko sen itse antanut ?
En ole vielä peliäkään nähnyt tällä kaudella, mutta jos maalivahdin torjuntamäärät on tuollaisia kuin nyt kolmen erän jälkeen (50) niin jotain on pielessä.

Vittu siis muistan aikoja kun jokerit pieksi mennen tullen kiekko-reipasta tyyliin 1-10, niin sillon reippaan maalivahdilla oli tuollaisia määriä torjuntoja. Jokerit ei oo Reipas.
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittu siis muistan aikoja kun jokerit pieksi mennen tullen kiekko-reipasta tyyliin 1-10, niin sillon reippaan maalivahdilla oli tuollaisia määriä torjuntoja. Jokerit ei oo Reipas.

No näinpä, ja Sulo torkkui tolppaan nojaillen 0-eriä. Ilman torjuntoja siis.

Ainiin, mutta onhan tuo peli siitä hiukan muuttunut. Right?
 

Konnari19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tulos tai Ulos

Shedden kyllä sais lähteä ja mahdollisimman nopeasti, joku taitokiekkoa tajuava koutsi tänne ja nopeasti.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Mitä täällä höpötetään? Pisteputkessa ollaan ja trendi on selvästi nouseva. Dougin saadessa kenkää saattaisi esmes. Hirschovits pudota takaisin IFK-aikojen tasolle ;)
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihme panikointia täällä, tuollaiset vuodatukset kuuluvat suomi24:n tai jollekin muulle roskapalstalle. Nyt on runkkaria pelattu hurjat 4 kierrosta Jokerien toimesta ja täällä ollaan jo antamassa kenkää valmentajalle, siis sille samalle valmentajalle joka edellisellä kaudella pesi Jokerien kasvot ja vei joukkueen finaaliin. Hävetkää.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Antaakohan Kärpätkin kohta potkut Nenä-Jaloselle?

Ja kukahan me otetaan tilalle?
- Juhani Tamminen - aurinkokuningas voisi tuoda meille vähän voittamisen kulttuuria.
- Tai vaikkapa meidän pelitavan täydellisesti analysoinut ja sen puutteet korjaava Petteri Sihvonen.

Ainoa huolenaihe on oikeastaan Tommi Santala ja hänen paikkansa joukkueessa.

Tänään Tommilta vain 0+2.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Mitään vaihtoja. Tarzan ja muut apinat tekevät vaan työnstä kunnolla, niin kyllä se siitä.
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
10-15 peliä on sopiva määrä pelejä alle ennen kuin voidaan lopullisesti lynkata Shedden. Tuskinpa sille tarvetta tulee. Peli on kuitenkin edelleen pahasti hakusessa, balanssin hakemista se tulee olemaan vielä ainakin lokakuun. Kuitenkin tuo 10-15 peliä on se aika jonka sisällä palasten on loksahdeltava.

Toivottavasti voittoja otetaan vähintään 1,5 x suhteessa tappiohin, syyskaudella (Jokereilla tuo luku pitäisi olla juhlakausi ja materiaali huomioiden >1,75 kertainen) .

Korjausliike on saatava ennen marraskuuta, koska loppu kaudella, tammikuun aikana operaatio olisi jo sietämätön.
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Mitä täällä höpötetään? Pisteputkessa ollaan ja trendi on selvästi nouseva. Dougin saadessa kenkää saattaisi esmes. Hirschovits pudota takaisin IFK-aikojen tasolle ;)

Dogin potkuistahan seuraisi se että Hirso ei saisi henkeä napanuoran katketessa. Peli paranee viimeistään silloin kun Shedds käy EHT:lla Jukan opissa. Lyhytsyöttöpeli for dummies.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivotaan että J.Jalonen antais vähän Sheddenille virka-apua. (=
Pääasia että tänään tuli voitto, vaikkakin jatkoaika sellainen. Jospa vaikka Santala ja Leino pääsis vauhtiin sekä Rita saisi vielä putken auki.

Mutta toi ihmetyttää että Markkanen taas sai huhkia ihan kunnolla, 50 laukausta! Hyvä että siellä on nyt maalivahti maalissa muuten vois tulla turpaan pahasti. Joku rotihan tuohon laukausten määrään on saatava.

Ps. Canalin selostaja sanoi että Metropolit tasoitti ottelun kolmannen erän lopussa, oiskohan enne? ;)
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
4 peliä pelattu ja mitä täällä kirjoitetaan :) . Kiekko-reipas vertaus on kyllä huono vitsi nyt on 2007 :)

Ainoa huolenaihe on oikeastaan Tommi Santala ja hänen paikkansa joukkueessa.

No sen mitä olen kuullut Jokereiden peleistä, niin mikään ei ole muuttunut pelikirja mielessä. Ymmärrän sen että Kanadalaiset "pelkäävät" keskikentää ja että se tulee ylittää nopeasti, mutta eikö Kanadan maajoukkuekkin saa pelattua kiekon liikkeessä oleville pelaajille?

Sheddeni on ollut kaksi vuotta Suomessa ja hänen pelissään ei ole muuttunut juurikaan mikään.

Itse pidin Sheddeniä hyvänä valmentaja vielä viime kauden alussa, en suostunut uskomaan vaikeuksia mitä Jokereilla oli ylittää vastustajan sininen, mutta kun näin sen niin ihme oli, että Jokerit edes onnistuivat HPK:n kaatamaan.

Shedden on varmasti hyvä psyykkaaja ja repimään tehoja siirtäämään pelaajien tunnetta peliin, mutta kun saisi vielä hiottua itselleen paremman pelikirjan niin olisi loistava. Tästä kaudesta tulee katastrofi jos mikään ei muutu pelillisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös