Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 186 379
  • 122 824

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Joo, kyl mä nyt luovutan.

Ei tuu Suomi millään tekemään kolmea maalia Walesin verkkoon ja vaikka tekisikin ja jatkoon menisi, vastus sen kun kovenee.

Liti-peukku teille, jotka jaksavat, tai viitsivät, matsin katsoa loppuun asti.

Hyvä syy venyttää nukkumaan menemistä. Ottaa sit päikkärit töissä huomenna
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Oisko vaihtoja Rive??? Vai venataanko 81 minuutille ja sitten tehään joku Pohjanpalo -> Soiri vaihto?
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Håkans on missannut paikkoja ja imitoi Robert Heleniusta väärässä paikassa tuossa 3-1 maalissa mutta se on sanottava, että Suomen hyökkäys ei saa kyllä mitään aikaan tuolla toisella laidalla.
Håkanskin joutuu pelaamaan aivan väärillä alueilla. Kukaan ei oikein Suomen pelaajista pääse pelaamaan omilla vahvuuksilla. Ei saada esiin Pohjanpalon, Kamaran, Pukin, Ivanovin tai Håkansin vahvuuksia. Eli kyllä tässä on Markulla ihan peiliin kattomisen paikka mikä meni pieleen.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Wales ei muuten seisoskele enää niin paljon kuin ekalla jaksolla vaan ovat aktiivisempia pallottomana. Tarkoittaa vaan sitä että vielä vaikeammaksi tää meille käy.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
On tiivis, ja ei Suomella ole pelaajia jotka jollain tikitakalla tuota purkaisi eli suoraviivaisuutta silloin kun Wales on vielä varpaillaan ja niitä pystypalloja kanaviin. Näin tusinaseuraajan analyysinä.
Joo. Shuller hyvä katkaisemaan palloja, mutta mitään annettavaa ei ole ylös kun ei nopeilla rytmissä pääse etenemään jalalla tai syötöillä tuonne pieneen tilaan, mitkä kaveri tukkii aika kivasti. Kai tässä oli ajatuksena, että nollat pidetään hinnalla millä hyvänsä ja shuller katkaisee palloja kun Wales iskee vastaan. No ei toiminut, kun maali heti omiin alussa.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Jos suomalaista jalkapalloa katsoo sillä ajatuksella, että aina voitetaan, niin vähiin olisi jäänyt elämän aikana kokonaan nähdyt matsit.
Tappiot vituttaa, mutta ei siitä montaa vuotta ole, kun tällaisista peleistä oli turha edes haaveilla. Perinteiseen tapaan osa toki lienee taas odottanut, että pääsee negailemaan. Tämä nyt siis kohdistamatta kehenkään yksittäiseen kirjoittajaan.

-----

Tiistaina todennäköisesti Suomi - Viro.

Lupailee tällä hetkellä kevyttä lumisadetta, mutta ei se haittaa. Pohjoiskaarteeseen mennään silti nauttimaan. Toivottavasti joku muukin tulee.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Radea ei voi maaleista syyttää mutta tasan jokainen veto maalia kohti mennyt maaliin? Tehokasta...
Ei ole mennyt. Torjui ainakin sen yhden kaukaa lähteneen vedon. Tosin siinä tilanteessa taisi myös olla paitsio
 

L. Öysä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valioliiga
Kyllä potkupallomaa on ansaittu ilmaus. Mutta siihen on historiaan, ilmastoon ja urheilukulttuuriin liittyviä perusteita, joten ei sinällään mitään hävettävää että ollaan Euroopan huonoin tämänkokoisista maista.

Oma (kapea) kokemus juniorifutiksesta on se, että valmennuksessa on paljon pielessä. Treenejä vetää ja jopa suunnittelee isävalkut ja muut amatöörit. Ja toki pääosin treenataan läpi talven ulkona jään, lumen, loskan ja vesilätäköiden keskellä. Akatemiat nyt toki erikseen, ainakin valmennuksen osalta. Sanoisin, että sellainen selkeä ja kunnianhimoinen punainen lanka suomen futiksen kehittämisestä puuttuu.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tasoero vaan on näin älytön, viisi Valioliigapelaajaa ja loput Champin kärkijengeissä, Suomella Hradecky oikeassa sarjassa ja loput ihan tusinasarjojen tusinapelaajia. Silti, olisi ehkä noita erikoistilanteita vaikka käydä läpi tms. käärmekeitoksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös