Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 215 559
  • 123 254

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ja Suomi tuli "terävänä" toiselle puoliajalle ja alle minuutissa kolisi omissa.

Sanattomaksi vetää.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Karkeahko kärjistys mutta ei tuo pelaajatuotanto mitään kovin kummoista ole moneen samankokoiseen maahankaan verrattuna. Lupaavia pelaajia on mutta tuntuu että tärkeissä ikäluokissa ei kehitystä saada valitettavan useinkaan optimoitua.

Mitään Hyypiää tai Litmasta nyt on aika kohtuutonta käyttää verrokkina kun sen verran poikkeustapauksia olivat, mutta vähissä on nuoret pelaajat joilta voi odottaa nousua oikeasti isojen liigojen kokoonpanoihin. Myöskään junnumaajoukkuemenestys on ollut aika vaatimatonta, en tiedä onko enemmän valmennuksellinen syy?
Noh jos Juha Malinen on häärinyt pitkään valmentajana niin ei oo musta mitenkään ihme, että heille ei oo tullut menestystä. Mutta kyllä hyviä nuoria pelaajia on tulossa ja on jo kokoonpanossa. 00-luvulla syntyneitä nykyisessä kokoonpanossa on Håkans, Sinisalo, Peltola, Antman ja Suhonen. Eli jonkun verran mukana. Ja kyllä mä odotan Galvezilta, Terholta, Waltalta, Pyyhtiältä, Terholta, Keskiseltä ja Liimatalta ainakin ihan hyviä uria Euroopan hyvissä sarjoissa.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Virokin pelaa Suomea paremmin. Wales voi nyt rallatella pari maalia vielä ja sitten studiossa innostutaan, kun Suomi kaventaa. Nyt Kanerva saisi vaihtaa kaikkein surkeimmat pois.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Kenen idea oli laittaa Tenho ennen Hoskosta avaukseen? Päitä pölkylle.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Terholta kyllä tänään isoja virheitä. Erikoistilanne pelaaminen on kyllä jatkuvasti Suomen heikkous vuodesta toiseen. Eikö tämän tasoluokan jengin nimeenomaan kannattaisi panostaa niihin?
 

L. Öysä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valioliiga
Vissiin seitsemän pelaajaa pallon alla Walesin 3-1 maalissa ja sieltä vaan pääsi aivan vapaasti tekemään. Joskus kannattaisi ehkä havainnoida vähän pallon ympäriltäkin.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Kotimaan sarjan heikko taso ja seurojen makkaranmyynnin varaan perustuva budjetti, maailmanluokan pelaajia tulee 2 kpl vuosisadassa, ja maajoukkue on ollut vain kerran arvokisoissa (kun muut miljoonaväestön Euroopan maat kaikki ollut useasti).

Kyllä potkupallomaa on ansaittu ilmaus. Mutta siihen on historiaan, ilmastoon ja urheilukulttuuriin liittyviä perusteita, joten ei sinällään mitään hävettävää että ollaan Euroopan huonoin tämänkokoisista maista.
Joo samaa mieltä viimeisestä kohdasta. Lisäisin vielä, että niin kauan kun rahaa jaetaan suhteellisen tasaiseen tahtiin vähän kaikkialle yli lajirajojen, ei tulla saamaan edes hodareita peleihin makkaroiden tilalle.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Håkans on missannut paikkoja ja imitoi Robert Heleniusta väärässä paikassa tuossa 3-1 maalissa mutta se on sanottava, että Suomen hyökkäys ei saa kyllä mitään aikaan tuolla toisella laidalla.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Joo, kyl mä nyt luovutan.

Ei tuu Suomi millään tekemään kolmea maalia Walesin verkkoon ja vaikka tekisikin ja jatkoon menisi, vastus sen kun kovenee.

Liti-peukku teille, jotka jaksavat, tai viitsivät, matsin katsoa loppuun asti.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Mitä vittua. Siis mitä vittua. Mitä ihmettä. Suomi pelaa arvokisapaikasta ja peli on aivan järkyttävää. Kuka tästä kantaa vastuun?
Onhan tämä Rive Kanervan saldo vähänkään uskottavia vastustajia vastaan aivan käsittämättömän paska. Parhaimmillaan voitettiin sellaisia paremman keskitason maita, nyt hävitään niillekin automaationa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös