Lugu
Eilen meni taas erittäin tärkeät 2 pistettä, näitäkin saadaan vielä kirota kauden lopussa, enää ei olisi varaa näihin sulamisiin, kausi on jo takasuoran lopussa. Alkaa olemaan ne hetket kun kiri on pikkuhiljaa alettava.
Jälleen iskee jokavuotinen tauti, eikä sekään pitäisi enää olla yllätys, tuppaa aina tulemaan hankalaan aikaan sekin.
Kuinkahan monta pistettä on mennyt jo näihin lopun sulamisiin? Tuntuu, että niitä tullut tällä kaudella aivan liikaa.

Lämsä ei vaikuttanut lehdistötilaisuuden perusteella kovinkaan tyytyväiseltä, oman maalin puolustamista siteerasi termillä "lapsellista". Ja hyvä näin, 4 tehtyä ja muuten kelvollinen vieraspeli niin eipä siinä voikaan päätä silitellä jos lähdetään pisteen ja paskataudin kera kotio.

Roku

Rauman Lukko
Eikö se KooKoo ollut joka aiemmin syksyllä nousi Äijänsuolla neljän maalin takaa kolmannessa erässä tasoihin? Tuolloin Lukko kuitenkin voitti jatkoajalla.

Bakaun Imaami

Rauman Lukko, NY Rangers

Lapsellista peluuttaa Piipposta melkein 20 minuuttia pelistä. Lapsellista peluuttaa Piipposta edes yli 10 minuuttia. Lämsä voi tuota lapsellista puolustamista miettiä ihan itse.

(1)
  • Tykkää
Reactions: #16

#16

Lukko
Oli ja kaikki kolme peliä KooKoon kanssa tällä kaudella ovat päättyneet 5-4 johonkin suuntaan.

Katsojat varmaan tykkää...

Moonshine Man

Vihreät Jääkärit
No pelkästään KooKoota ja Sportia vastaan on hävitty näihin viime hetkien tasoituksiin viisi pistettä. Ne jos oltaisiin pidetty niin oltaisiin sijalla 4., pisteen perässä IFK:sta. No, jossittelu on jossittelua, mutta pienestä on nyt kiinni tasaisessa sarjassa.

Palvin

Lukko

Näiden lisäksi tulee nopeasti mieleen ainakin syksyn kotipeli IFK:ta vastaan, jota johdettiin jo 3-0, mutta hävittiin jatkoajalla (toki paitsiomaaliin) 4-5. Lisäksi joulukuussa Kärppiä vastoin samoin 3-0 johto suli tasatilanteeseen, mutta tuo peli voitettiin sentään lopulta 6-3. Voi olla muitakin, mutta nämä nyt ainakin muistui mieleen.

En tiedä paljonko näitä on ollut muilla joukkueilla, että onko sama aistiharha mitä ensimmäisen liigamaalien tekijöissä, kun aina tuntuu että joku Matti Meikäläinen tekee ensimmäisen maalinsa Lukkoa vastaan, vaikka aika tasaisesti niitä avausmaalin tekijöitä tulee kaikkia joukkueita vastaan.

Joka tapauksessa ketuttaa kun turhia pisteitä menee tasaisessa sarjassa hukkaan. Ketuttaa myös kun aikalisää käytetään aivan liian harvoin. Saisi vähintään pienen hengähdystauon joukkueelle ja parhaimmassa tapauksessa kääntäisi taas peliä enemmän omalle joukkueelle. Mielestäni turhaan tuota monesti säästetään, kun on jo nähtävissä että peli ei suju sillä hetkellä.

#16

Lukko
Aikalisästä samaa mieltä. Jos johdetaan peliä vaikka se 3-0 ja toinen kaventaa 3-1. Näkee, että oma joukkue on purjeissa, niin siihen se aikalisä. Ei sillä mitään siellä viimisellä minuutilla tee.
Ja on se viimeisen minuutin aikalisä myös vastustajalle lisää aikaa miettiä kuvioita. Ajoissa kun sen tekee, niin voi saada sen momentumin poikki.

benicio

Voi olla muitakin, mutta nämä nyt ainakin muistui mieleen.
On toki myös noustu useamman maalin tappioasemasta, ainakin Hifkiä vastaan ja oliko Tapparaakin vastaan, toki se peli hävittiin. Varmaan muitakin.

Aikalisästä: en tiedä onko sitten niin että aikalisä muulloin kun erän lopussa on ehkä tuhlausta, mainoskatkoilla ehtii huutaa samat saatanat ja ohjauspelin kuntoon?

#16

Lukko
Jos sinne mainoskatkoon on useampia minuutteja aikaa ja valmennus on ajantasalla/hereillä, niin kyllä silloin se aikalisä voisi olla paikallaan.

benicio

Juu toki, mutta aika vähän lopulta niitä tilanteita ehkä on, että mainoskatkojen ympäristössä pelin kuva niin nopeasti muuttuu että haluaa käyttää aikalisän ja samalla pelin lopusta uhrata Revon lepuutustauon tai jonkun maagisen yv-kuvion piiirtelytuokion.

Toki itsekin tykkäisin että välillä se käytettäisiin ihan vaan vaikka huono vaihdon jälkeen.
Joku voi tietysti niinkin kokea että päästetyn maalin jälkeen otettu aikalisä vain lietsoo paniikkia, näin sen vastustaja ainakin haluaa ajatella.