Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Yohann Auvitu – Ranskan lahja meille

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Rici, 13.10.2012 klo 21.01.

 1. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Yohann Auvitu - Ranskan Seinäjoen (Ivry-sur-Seine) oma poika - ansaitsee kyllä oman ketjunsa. Auvitu on kasvanut Jyväskylässä kovalla työllä ja oikealla asenteella oikeaksi liigakiekkoilijaksi. Ranskan maajoukkuemiehestä on tullut JYPin näköinen pelimies, jonka puolesta on kiva jännätä myös maajoukkuepeleissä.

  JYP-pakisto kaipaa tällä hetkellä lisää käsiä. Tietääkö kukaan, milloin Auvitu on palaamassa takaisin kaukaloon loukkaantumisensa jälljitä?

  Tässä ketjussa olisi myös kiva seurata Auvitun uraa. Muistoja? Sattumia? Maaleja? Syöttöjä? Ennustuksia? Haukkuja? Kehuja?

  Edit - otsikko
   
  Viimeksi muokattu: 24.11.2012 klo 22.36
 2. MarkusMaggot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaljaliigalaiset
  Lainaus:
  Pitäisi olla jo pelikunnossa, mutta oli varmuustoimena sivussa tämän viikonlopun vielä. Eli ensi viikolla oletettavasti on jo kehissä.
   
 3. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Lainaus:
  Auvitu palasi tänään kokoonpanoon ja hienosti sen tekikin. Tehopisteitä ei tänään Auvitulle merkattu, mutta peli oli hyvin mallillaan. Muutaman kerran lähti nätisti oman maalin takaa tiukasta paikasta ja muutti pelin painopisteen ja virtauksen vastustajan maalia kohti.

  Jos Auvitun suvussa on tällainen jääkiekkoilijan sukuvika, niin pitäisiköhän Yohannin vuonna 1997 syntynyt pikkuveli Maxence Auvitu palkata jo hyvissä ajoin JYPin junnuihin kehittymään? Siihen sitten vielä 1998 syntynyt serkkupoika Jordann Bougro kaveriksi? Ei siis mitään oikeaa käsitystä näiden kavereiden kyvyistä, mutta sen verran on hokia pelattu, että nimi on jo tuossa iässä saatu Eliteprospectsiin (johon siis yllä olevat linkit johtavat).
   
 4. MarkusMaggot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaljaliigalaiset
  Lainaus:
  Tämä ensimmäinen pelaa ainakin Ranskan U18-ikäisten "divaria", joten kovin suuresta potentiaalista ei varmaan voi puhua. Ranska on sen verran pieni kiekkomaa, että todelliset lahjakkuudet taitavat tuossa 15 vuoden iässä nousta jo hiljalleen edustukseen. Tai eivät ainakaan pelaa junnujen divarissa.

  Tämä toinen sentään pelaa vanhemman ikäluokan pääsarjassa.
   
 5. Rici Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, D, Pönttövuoren Peikot
  Jäätävä alustus Auvitulta tänään SaiPaa vastaan tehdyn viidennen maalin osalta. Juuri tuon tyylin takia Auvitusta on tullut yksi suosikkipelaajistani JYPissä. Muistuu Vatanen mukavasti mieleen.
   
 6. Powerage Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #44, #15, Myyttinen Teutoni
  Jep, hyvä peli Saipaa vastaan myös Auvitulta tänään. Oman pään hazardeja ei nyt muistu kovin montaa ja hyökkäyspäähän enimmäkseen hyviä ratkaisuja. Lisää peliaikaa vaan miehelle ja ehdottomasti yv:lle kokeilemaan!
  Propsit myös Kallelle, hyvää peliä sieltäkin ja parina toimii aivan kuin Vatasenkin kanssa
   
 7. Jupa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Liian vähän puhetta Yohannista. Huikea kehityskaari, tärkeä pelaaja meille! Rakentaa, uskaltaa, liikkuu, haluaa ratkaista. Juuri näitä ominaisuuksia löytyi mm. Vataselta.

  Jupa
   
 8. -FNM- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
  Lainaus:
  Auvitussa parasta on juuri tuo kehittyminen. Kaveri tulee pitkältä sairauslomalta ja on heti, ei ehkä niin täydellinen omaan päähän, mutta yleisilmeeltään kuitenkin todella pirteä. Uskaltaa tehdä ratkaisuja hyökkäyspäässä ja on aktiivinen alivoimalla.

  Toivottavasti Yohannista pidetään kiinni ja lujaa. Mielestäni puolustuksen kiekollista peliä on hyvä rakentaa tulevaisuudessa Näkyvän ja Auvitun varaan.
   
 9. Kahvi_Kuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP #42 #26 #49, Blue Jackets #61, Leijonat
  Lainaus:
  Onko niin vähän, että pitää sama viesti pariinkin kertaan laittaa ilmoille? :)

  On kyllä mainio kaveri tämä Auvitu. Ei nyt mikään Vatanen, mutta tarvitseeko edes olla? Uskaltaa olla oma itsensä kentällä ja se näkyy. Toivottavasti sieltä alkaa oikeasti kokeneemmat kaverit tippua kokoonpanosta kun Kalteva kuntoutuu.
   
 10. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jatketaan kehuskelua. Auvitun avut kun otetaan huomioon, eli loistava luistelija, loistavia nousuja, (poikkeuksena aiempaan) haastaa rohkeasti hyökkäyspäässä ja ennen kaikkea, vetää kovia vetoja suoraan syötöstä. Ehdottomasti JYPin paras pakki noissa one-timereissa. Kysymys: missä tehot? En todellakaan lähde mollaamaan, vaan uskon, että Auvitun tapauksessa on pienehkö ketchuppipullo valmiina. Tuolla pelityylillä ja noilla otteilla on yksinkertaisesti pakko alkaa tulemaan tehoja. Saas nähdä kenet ne pudottaa kokoonpanosta, kun Kalteva tervehtyy. Toivottavasti Viitasen (koska Koskinen ja Väli......).
   
 11. Jupa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jep samasta syystä sain pelikieltoa viime keväänä. Protestini ei auttanut. Android-älyluurin ksnssa saman viestin postaus vahingossa tapahtuu helposti.

  Jupa
   
 12. Rostislav Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Itsellä päällimmäinen muisto Auvitusta on viime kevään mestaruusjuhlat, leveä hymy ja melkein selvällä suomella huudettu "Hyvä!" Kyllä tuntui energiaa riittävän kuin sillä maailman kuuluisimmalla gallialaisella. :)

  Patonki alkaa olla jo joukkueen vakikalustoa ja hyvä niin. Mies itsekin näyttäisi viihtyvän hurrikaanipaidassa ja nauttivan pelaamisesta.
   
 13. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Kyllä kun muistelee Auvitun ensimmäisiä pelejä liigassa ja vertailee niitä tämän kauden peleihin on huomattavissa aika järjetön kehitys Yohannin pelissä. Vieläkin välillä sortuu liiaksi kuskaamaan kiekkoa tai ajaa liian syvälle hyökkäyspäätyyn ja menettää kiekon, mutta tämäkin on vähentynyt huomattavasti esim. viime kauden runkosarjasta.

  Onneksi seuralla(?) on vielä optio ensi vuodesta. Luulisi, että ottajia löytyy muualtakin MM-kisojen ja hyvän kevään (ja toki tämän kauden) perusteella.

  Uskaltaisin myös väittää, että paljon parjattu farmitiimikuvio on auttanut Auvitua urallaan eteenpäin. Harmi, että vastaavia nousuja A:sta, Mestikseen ja Mestiksestä edustukseen ei ole useampaa vielä näkynyt.
   
 14. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  On kyllä auttanut. Tosin urakehitystä olisi voinut jo paljon aikaisemmin auttaa se, että olisi pelipaikka vakiintunut aikaisemmin. Kuitenkin mies oli pitkään jo ranskan maajoukkueessa puolustaja, mutta sitten mestiksessä ja myös liigassa pelipaikka vaihtui melkein joka otteluun. Ei varmasti ole helpoa kun pelipaikka ja liiga saattaa matsien välissä vaihtua, siinä on vaikea pitää tiettyä rytmiä ja puolustajana tuli sitten välillä ylipelattua tilanteita.

  Aholle Auvitusta on tullut pikkuhiljaa luottopakki ja eilenkin taisi pelata jopa alivoimaa 5v3 tilanteessa joten luottoa löytyy erikoisimpiin paikkoihin missä ei ehkä vahvuudetkaan ole niin hyviä kun voisi odottaa.

  Jokatapauksessa tuossa auvitun pelaamisessa on juurikin Vataseen verrattavia piirteitä, toki tyhmääkin lähteä vertailemaan pelaajia, mutta pelaamisesta löytyy aika paljon samojakin piirteitä ja juuri tuommoisesta pelaajaa koko kauden JYP:n joukkue oikeastaan on kaivannut.
   
 15. Fyysinen pelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Jukurit, LahenRami
  Lainaus:
  Auvituhan pelasi Ramin ja Näkyvän kanssa käytännössä kokonaan tuon 5-3 av:n. Osaltaan tähän varmaan vaikutti se, että joukkueen kaksi puolustavinta pakkia istuivat molemmat jäähyllä, mutta minusta myös hyvä taktinen veto laittaa kahden miehen av:lle ne liikkuvimmat pakit.

  Auvitulta tosiaan loistava peli eilen ja on oikeastaan pelannut koko kauden hyvin. Pari peliä sitten kun hetken aikaa näytti siltä että mies loukkaantui jälleen, oikeasti vitutti, sillä Yohann on mielestäni tällä hetkellä puolustuksen kiekollinen liideri. Näkyvän taso on laskenut alkukaudesta aika selkeästi ja samalla Auvitu on parantanut. Alustus Opan maaliin ei ollut ainoa hyvä suoritus eilen, mutta se oli näyttävin.
   
 16. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Yohann Auvitu, eli Henrin (Aaanrii Ooovityyy) veli, Juhani Auvinen

  Mulla ei nyt mitään erityisen järkevää tai tarkkaa analyysiä ole kirjoittaa nyt Auvitusta, mutta kunhan tulin vain ilmaisemaan tyytyväisyyteni patongin, anteeksi, baguette de traditionin (joka on parempaa kuin meidän tuntemamme normieuroshopper-patonki! ok katoin wikipediasta) otteisiin kentällä. Erinomainen luistelija, nopeahkokin, hyvät kädet, uskaltaa haastaa ja pitää kiekkoa, ei ehkä niin säihkyvä mutta eipä tuo Karlssonikaan näyttänyt niin säihkyvältä kuin Vatanen (!!). Toki tekemistä löytyy puolustuspäästä, mutta ei ole mikään suuri hazardi enää omassakaan päässä, ja uskaltaa myös siellä rauhoittaa peliä, pitää kiekkoa, ja katsoa järkevää syöttösuuntaa. Minusta Auvitu on tällä hetkellä JYPin kiekollinen kakkospakki Näkyvän jälkeen. Vielä kun Välivaara palaisi tasolleen, jolle varmasti pystyy palaamaan, meillä olisi pakkikalusto todella hyvässä jamassa.
   
 17. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Muistaakseni kesällä jossain ketjussa toin julki ihmetystäni Auvityn asemasta pakkihierarkiassa kannattajien keskuudessa, miestä oltiin tunkemassa hissipelaajaksi, laituriksi ja ties miksi hätävaraksi, kun mun silmiin esitykset jo viime kevään ratkaisupeleissä indikoi ihan muuta, samoin kevään mm-kisoissa Ranskan paidassa. Myönnän ihmetelleeni, että millä silmillä täällä väki pelejä katselee, vai katseleeko ollenkaan.

  Tavallaan kai on ymmärrettävää, että menee joku aika, että vakuuttuu jonkun pelaajan tasosta, ihan niinkun viime kaudella Huban arvostelijat odotteli kieli pitkällä niitä tehoja ja kauan vei, ennen kuin hokasivat, että jotkut sällit tekemisellään niitä tehoja mahdollistavat, vaikkeivät itse niitä teekään. Hänen kohdallaan ennustelin, että kyllä niitä tarkeitäkin osumia vielä tulee ja tälle kaudelle tuo on realisoitumassakin.

  Auvity on ehdottomasti tälle kaudelle sen kiekollisen osaston aatelia, eikä mikään rotaatioheppu osastolta ynnä muut. Mukava on ollut katsella millä tasolla on taas tullu loukkaantumisen jälkeen sisään joukkueeseen, toivotaan, että pysyy ehjänä jatkossa.

  Lisäänpä vielä tähän, kun en jaksa näitä pikkuhuomioita moneen ketjuun levittää, että malttakaa sen Välivaaran kanssa, yleensä vanhat konkarit on vasta tosipeleissä parhaimmillaan ja niin pitääkin olla.

  Kokonaisuutena JYPin pakisto on liigan ehdotonta eliittiä ja tämä tulee näkymään sitten kevään ratkaisuhetkillä konkreettisemmin, jos tämmösen ennustuksen kehtaa tähän heittää.
   
 18. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Auvitun meno on ihmeelisesti hyytynyt kauden mittaa, toki koko joukkueen mukana, mutta kuitenkin. Loukkaantumisen jälkeen pari matsia meni hyvin, mutta sen jälkeen liikekin on kadonnut johonkin joka oli miehen vahvuus ja se jota joukkue kaipasi. Tällähetkellä toivoisi Viitasen ottavan Auvitun paikan ja miehen hakemaan liikettä ja itseluottamusta mestiksestä. Vaikka Viitanen ei olekaan se mitä joukkue kaipaa eli liikettä ja hyviä syöttöjä niin oma maali pysyisi edes puhtaana.
   
 19. Mighty Mickey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
  Tänään sitten tää meijän "patongin pussaaja" on kakkosketjun laidassa. Mä voisin jopa väittää, et Auvitu ei tätä otteluu kiikareilla pelaa.
   
 20. Seventeen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pakko nostaa tätä ketjua hieman ylös. Joko tämä olisi se vuosi kun Auvitun potentiaali putkahtaa täyteen loistoon. Itse uskon siihen ja fanitan ihan täysillä. Auvitulla on täydet mahdollisuudet pisteiden valossa saavuttaa sellainen 12+18=30 kausi ja nousta pisteiden osalta joukkueensa parhaaksi pakiksi. Pisteitä tärkeämpää on se että rooli on oikea ja hän saa sitä hyödyntää.

  Tällä hetkellä vaikuttaa että Auvitu on saanut pelata Luoman pakkiparina ja näyttää siltä että he sopivat hyvin yhteen. Näyttäis siltä että patonki on ottanut jonkin verran enemmän roolia kiekollisena ja pyörähtelee nopeilla kaarroksilla paineenkin alta pois. Mielestäni Auvitun laukaus on oikeasti hyvä vaikka hänen suurin vahvuus luistelussa onkin. 4 tehtyä maalia euro höntsässä plus yksi hylätty. Ei huonosti pakilta joka on arvioitu parhaimmiltaankin pelaajakartassa joukkueensa 4. pakiksi.

  Vous pouvez le faire!
   
 21. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Kaikkein tärkeintä on Auvitun kohdalla se, että lähes joka pelissä nähtäviä pelinlukuvirheitä tulisi vaikka puolet vähemmän kuin viime kaudella. Toki jos tekee sivussa 20 pongoa, niin mikäs siinä.
   
 22. kesätyttö69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
  Lainaus:
  Just näin. Auvitu on näyttävä pelaaja ja mukava seurata, nopea ja tekee pisteitä, vääntääkin omissa ihan hyvin mutta välillä päästää pelaajan helposti väärälle puolelle ja noita virheitä tulee hieman liikaa. Noussut lupaavasta todella lupaavaksi mutta se kuuluisa yksi napsu puolustuspelissä puuttuu.
   
 23. Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NY Rangers, Suomi.
  Mielenkiintoinen

  Pelaaja kyseessä. Itselleni on jäänyt hieman pimentoon Auvitun motivaatio asua ja olla näin kauan Jyväskylässä. Mutta niin kauan mies on täällä kiekko-oppia ottanut että olisi hieno nähdä se läpimurto liigaeliittiin!
   
 24. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Lainaus:
  Ei kai tuohon hirmuista meediota tarvita sanomaan. Jyväskylä on ympäristönä Suomen ylivoimaisesti mukavin (valitettavasti elämä on vienyt minut muualle). Siitä on tullut Auvitulle koti. Organisaatio toimii ja siellä uskotaan Auvituun, joka on tiennyt kyllä omat puutteensa ja kehittänyt itseään rauhassa. Nyt rupeaa ilmeisesti olemaan sen viimeisen askeleen aika ja uskon, että Auvitu sen myös käyttää. Olisihan tuo varmaan päässyt esimerkiksi SaiPaan ihan pelaavaksi pakiksi, mutta miksi mennä huonompana pelaajana häviävään joukkueeseen, kun voi rauhassa kehittää itseään mestarikandidaatin profiilipakiksi.

  Näin uskon ma.
   
 25. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Missä parissa on pelannut? Ihan vaan Liigapörssin takia kyselisin :D