Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Yleisurheiluvuosi 2019

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Pavlikovsky, 24.11.2018 klo 21.37.

 1. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Helle Aronkin tulos näyttää olevan Kalevan kisoista.
   
 2. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Suomi
  Lainaus:
  Niin, Twitterissä oli keskustelua aiheesta myöskin kun asiaa tutkin, ja ilmeisesti nykyisellään ennätystilastoon tulos ei kelpaa, vaikka tuo 4 metriä ei ylittyisikään yhdenkään nopeuslajin kohdalla, kuten oli ilmeisesti käynyt Huntingtonin kohdalla. Sen sijaan esim. kisarajan saavuttamiseksi tuo tulos kelpaisi, koska tosiaan se neljän metrin tuuliraja ei ylittynyt yhdenkään tuloksen kohdalla. Eli monimutkaista on, eikä tuollakaan Jarkko Finnit ja muut olleet varmoja miten tämä nykyään menee.
   
 3. Gust Jäsen

  Sandi Morris ei kilpaile PNG:ssä, koska ei saanut seipäitä mukaan lennolle Italiasta Suomeen. Todella iso harmi, koska olisi ollut yksi kisojen kirkkaimpia tähtiä.
   
 4. Turkoosisalpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eipä tänä vuonnakaan tuo Turun kisa saa nauttia ihanteellisesta säästä. On lähestulkoon sääntö ollut, että vaikka kuinka hyvää keliä Suomessa pukkaisi alkukesän, niin tuolle kisapäivälle sattuu sadepäivä/muuten kylmä keli. Harmi juttu, vaikuttaa tulostasoon ja ranking-pisteisiin. No toivottavasti sade alkaisi mahdollisimman myöhään tänä vuonna.
   
 5. Normandia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TuTo
  Lainaus:
  Mikä on ihanteellinen keli, jossei illlalle luvattu 20-23 ole sitä. Eipä Ilmatieteen laitos myöskään onneksi ennusta vettä.
   
  benicio tykkää tästä.
 6. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ennuste muuttui yön aikana.
   
 7. adolf Jäsen

  Aika kivoissa kantimissahan suomalainen yleisurheilu rupeaa taas olemaan. Naisten kaikki hyppylajit + 100 aidat ja miesten keihäs Helanderin myötä on nyt niitä mielenkiintoisimpia lajeja. Ja ymmärtääkseni myös miesten seiväshypyssä on joitain ihan lupaavia nuoria tulossa?
   
 8. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Ja Lahdessa miesten moukarissa viisi kaveria yli 70 metriä. Tuosta on hyvä ponnistaa, jos edes yksi näistä kavereista nousisi sinne 75 metrin korville.
   
 9. MAKE #89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Vähän tuo Ståhlin epäonnistuminen synkensi kisailtaa ainakin omiin odotuksiin peilaten. Nyt kun oli oikeasti kaikki mahdollisuudet heittää se paljon puhuttu saari ja vielä Turun "oman pojan" toimesta.

  Vähän kiireisen oloinen oli tuo tv-lähetys. Lisäksi useimmat hyvät suoritukset spoilattiin kun Mertsin kuulutukset kuului läpi, vaikka tv-kuvissa näkyi joku muu suoritus. Jotenkin nuo Turun kentän kamerakuvakulmat ovat vähän omituisia. Pikamatkat tuntuvat jotenkin hitailta. Samoin tuo seiväshypyn kuvaaminen on aika hankalan oloista.

  Hienoa silti että katsomot olivat taas täynnä.
   
 10. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Näytti olevan yleisömenestys.

  Joo, kamerakulmat ja/tai ohjaus ei ollut taattua YLE laatua. Keihäs ja eteenpäin suuntautuvat hypyt tehtiin hankaliksi arvioida lähi-zoomailuilla.
   
 11. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ylen pitäisi saada kolmessa tunnissa loogisempi paketti kasattua. Lähetyksen loppupuolta lukuun ottamatta katsojalle luultavasti jäi aika heikko käsitys kilpailujen kulusta. Myös selostajilta jäi moni hyvä suoritus noteeraamatta. Lähetysaikaa ei oltu optimoitu hyvin.
   
 12. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Suomi
  Sellainen yleinen huomio suomalaisen yleisurheilukesän alusta, että yllättävän vähän on tullut uutisia loukkaantumisista ja muista pitkistä poissaoloista, jos jätetään nämä meidän yli-ikäiset keihäsjermut tässä kohtaa huomioitta. Raitanen, Junnila, Helander, pika-aiturinaiset (no Korteella on toki reisivammansa) ym. ym. ovat päässet heti alkukaudesta jatkamaan siitä, johon viime kausi päättyi. Tämähän on iät ja ajat ollut se suurin ongelma suomalaisessa yleisurheilussa. Tahtoisin uskoa, että kyse ei ole sattumasta, vaan siitä että harjoittelussa on oikeasti otettu vuosikymmenien kokemuksista viimein opiksi.
   
  Dorian Gray tykkää tästä.
 13. Dorian Gray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Johdossa oleva joukkue
  Lainaus:
  Jep, samaa mieltä. Nykyinen yleisurheilun ohjauskäsikirjoitus, jossa tehdään muka suoraa lähetystä mutta jossa lähes jokainen klippi tulee 10 sekunnin kahden minuutin viiveellä, on selostajille todella vaikea. Kuulutukset ja yleisön reaktiot paljastavat tapahtumia etukäteen, selostaja joutuu puremaan kieltään ettei hihkaise tietoa ilmoille ja hetkeä myöhemmin taas joutuu kaivamaan itsestään innostuneen reaktion suorituksesta, jonka tuloksen jo tietää. Olisikohan se katsojan kannalta tosiaan niin katastrofaalista, jos välillä näkisikin epäonnistuneita tai mitäänsanomattpmia suorituksia?

  Radion puolella pystytään edelleen tekemään aitoa live-lähetystä, joka kuulostaa huomattavan paljon luontevammalta.
   
 14. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Samaa mieltä näiden huonojen kamerakulmien ja "käsikirjoitettujen" selostusten kanssa mitkä spoilataan jo hyvissä ajoin taustalta katsojalle. Lisäksi luokattoman surkea tietotaito häiritsee näissä lähetyksissä, niin upeasti kuin volyymiltaan niitä kisoja pitkin kesää meille tarjotaan. Sitä ei yksi älykkö asiantuntija pelasta jos ympärillä vain toistetaan mitä kentällä nähdään tajuamatta eri yu-lajien luonteesta, biomekaniikasta, urheilijoiden taustoista, aiemmista tuloksista jne. Se on vähän kuin Kari Hiltusen legendaarinen Tim Montgomeryn satasen ME-selostus. "Muuuutta sehän on maailman kaikkien aikojen ykköstulos muuten".

  Vertaan tätä pitkälti Mika Saukkosen mm-lätkän selostamiseen. Sisältö on nähdyn toistamista koska muuhun ei kykene.

  Loukkaantumisista sen verran että suht lämpimät kelit ovat auttaneet varmasti tässä sekä raaka tiedon lisäys. Ei mennä enää 6 asteen keleissä kisaamaan tavoitteena 595.
   
  Turha Kaukalo tykkää tästä.
 15. Gust Jäsen

  Neziri kertoi Twitterissä lähtevänsä pikakomennuksella Osloon Timanttiliigaan. Hieno homma, mutta aika ikävälle näyttää sääennuste pikamatkoja ajatellen.
   
 16. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Miksi juuri Nezirille avautui Bislettin portit? Eikös Korte ole ajoissa edellä? Vai onko NoLolla suhteet kunnossa niin sanotusti paremmin oikeisiin henkilöihin kyin espanjalaistuneella ex-toimittajalla?
   
 17. Gust Jäsen

  Lainaus:
  IS:n mukaan Nia Alin perumisen jälkeen Oslosta päin oltiin yhteydessä Nezirin manageriin.
   
 18. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Tämä selvä. Kovaan kyytiin pääsee Nolo heti toisessa kisassa. Viereltä starttaa Cindy Roleder ja muita kovia vanhalta mantereelta Pedersen, joka on Nolon pääosin viime vuosina laittanut tonttiin sekä V-Venäjän Herman ja Hollannin Visser. Loput jenkeistä joiden vauhti on hävyttömän lujaa heti alkukesästä.

  Miksei Kristiina Mäkelä ole päässyt koskaan näihin kisoihin, vaikka keikkuu EU-tasollakin suht korkealla? Eikö managerin iPhonessa ole oikeiden herrojen nimiä? Eikös meillä Suomessa pitänyt olla huipputason urheilumanagerointia, jota joka paikassa hehkutetaan? Vähän ihmetyttää tuo Mäkelän kisailu muutenkin, kuulinko väärin kun hän totesi PNG:ssä kilpailevan seuraavan kerran Kalevan Kisoissa? Siis kahden kuukauden päästä?
   
 19. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Suomi
  Lainaus:
  Niin, taisi sanoa että jollei kutsua Timanttiliigaan tule, niin todennäköisesti keskittyy harjoitteluun Kalevan kisoihin saakka. Ei se nyt niin järjetön idea ole, jos kerran mm-kisalippu on jo plakkarissa, koska Kalevan kisoista on lähes 2 kk mm-kisoihin aikaa. Eikä Kalevan kisoihin enää kahta kuukautta ole.

  Raitasen Topi jättää sitten Jukolan viestin väliin. Ei kyllä yhtään yllätä tämä uutinen mutta hieman sääli kyllä. Olisi ollut hienoa nähdä mihin Topin kunto riittää avausosuudella.
   
 20. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  En siltikään ymmärrä. Kovat kisat kehittävät ja tuovat henkistä kisarutiinia aivan eri tavalla kuin yksin jossain Eläintarhan kentällä puuhastelu odotellen 3,5 kuukautta ajatellen "sitten Dohassa mä teen näin ja noin". Tyypillistä puuhastelua.
   
 21. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Jähmeää oli NoLolla Bisletin illassa. 13,18 ja 1,1 tuulta myötäiseen takana ja aurinkoa tarjottiin sekä sopivavauhtinen erä, mutta ei niin ei. Hurske ja Korte ovat nyt kuskin paikalla aitahommissa Suomessa.
   
 22. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  KS: Suomen pituushyppytähden kausi ohi, uran jatko hämärän peitossa

  Nythän muuten Korte meni sanomaan jossain ettei juuri syö nykyään mitään ja siitä päivystävä kehopositiivisuus - blogisti Toivo teki tästä omat johtopäätökset ja kajautti jonkinlaisen vaaliväittelyn pystyyn. Mahtavaa viihdettä: Annimari Korte sanoi urheilijoiden syövän joskus liikaa – Noora Toivo pitää kommentteja vastuuttomina: ”Monella on syömishäiriöitä”
   
 23. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Suomi
  Lainaus:
  Mm-kisat ovat pari kuukautta tavallista myöhemmin —> Mäkelä aloittaa varsinaisen kautensa pari kuukautta tavallista myöhemmin. Aika selkeä logiikka mielestäni varsinkin kun puhutaan aika kuluttavasta lajista. Kalevan kisojen ja mm-kisojen välissä on rutkasti mahdollisuuksia kilpailla. Ei kai siinä sen kummempaa ole.

  Lainaus:
  Jähmeää oli tänään kyllä. Taisi tulla turhan nopeasti Turun jälkeen Nezirille tämä kisa varsinkaan kun ei alkuperäiseen suunnitelmaan kuulunut. Tiedä sitten tuosta kuskin paikasta, mutta Hurske nyt ainakin oli aika paljon jäljessä vielä toissapäivänä.
   
 24. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Erä? Siellä oli kyllä ihan vaan yksi kisa eikä mitään eriä.

  Ja toissapäivänä NoLo kellotti kovimman ajan suomalaisista, joten ei nyt ole mitenkään sivuosassa Kortteen ja Hurskeen jälkeen.
   
 25. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Vaikka olisi yksi kilpailu, niin erä se on sekin joka liikkeelle lähtee. Siinä mielessä sivuosassa, kun kakkua on tullut jakamaan useampi juoksija Nezirin kanssa, kun vielä muutama vuosi sitten hän oli yllättävänkin ylivoimainen.