Yleisurheilun MM-kisat 27.9.–6.10.2019 @ Doha, Qatar

  • 243 099
  • 4 809

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Onhan siellä yksi Ingebritseeni tönimässä muita... No ei saa olla ilkeä. Kisa on kovaa...
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
White Resistance Movement:in Ingebrigtsen valmiina tönimään villejä pois radalta. Toivottavasti nappaa mitalin. Ei kyllä mitään hajua mistään, että ken on suosikki.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Ingebrigtsen vie. Lewandowskin toine ja kwemoi on kolmas
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Moraalinen voittaja, kävi miten kävi.

Ei hitto, aivan järkyttävät boltsit jannulla!

Tuolla Cheroitilla on aivan järkyttävät balssit.

Ennakoiva tekstinsyöttö on rasisti kenialaisia nimiä kohtaan.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Ei jaksa Norski... Ei nämä mitkään EM-kisat ole...
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Täytyy kyllä ihmetellä Ingebritsenin taktiikkaa. Alkueristä alkaen sama kaava. Puskee itsensä sisäradalle loppua kohden. Nyt menetti rytminsä ja mahdollisen mitalin. Huh huh...
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pena (Engels) ei oikein innostunut tästä tonnivitosesta. Isommat numerot kehiin, niin Pena näyttää miten homma mun... hoidetaan.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Lassi Etelätalo, tuo yleisurheilumme maineen pelastaja. Tapahtuuko muutos x-10 sääntöön, onko suomalainen viimein vähintään 10? Kotikatsomo odottaa herkeämättä keihäänheittoa, ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua. Enää ei tarvitse etsiä mitalistien sukulaisuussuhteita Suomeen. Nyt Lassi, joka on muuten vähintään 2. sääntömme mukaan, tuo mitalin suomalaisittain.

Kunpa vielä Noponen ja kumppanit selostaisivat, hekin hehkusivat tästä tilanteesta. Suomalainen kymppisakkiin, jes! Ja ruotsalainen ei voita suomalaista keihäässä kuin n- metriä. Lillak, Kinnunen, Räty, Korjus, Pitkämäki... kunniakuja on muodostettu, muinaiset sankarimme katsovat luottavaisin mielin Lassi Etelätaloon. Nimikin on todella suomalainen, talo, joka sijaitsee etelässä, ehkäpä Kanarialla, jossa suomalaisten pääjoukot muutenkin majailevat talvisin.

Entä missä on Ilkka Kanerva? On suuri vahinko, ettei tuo poliittinen runonlausuja ja kaikenikäisten naisten ystävä ole SULlin puheenjohtajana vieläkin. Kuulisimme illan lopuksi Selityksien Selityksen, joka hakkaa mennen tulee luvun 42 (joka ei ole suomalaisten tavallisin sijoitus näissä kisoissa, koska osanottajia lajeittein on 40.)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös