Yleisurheilun MM-kisat 27.9.–6.10.2019 @ Doha, Qatar

  • 242 926
  • 4 809

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Mayer jatkaa, hieno homma!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
No jos jotain positiivista haetaan, niin ei ollut Huntingtonilla mitään tykkiavauspäivää takana eikä ennätystä olisi pystynyt uhkaamaan. Mutta hieno sijoitus olisi ollut tulossa, ja saattaahan se olla että tämä tulossa ollut tauti vei jo eiliseltä paukkuja...tiedä häntä.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Olen vähän pettynyt, että täältä ei löytynyt yhtään viestiä avainsanoilla kisaturisti ja krapula.

Itse en ilkeä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Lippumies vetelee ihan omiaan. Eihän tuo Mayer jalka osunut kiekkoringin reunaan missään vaiheessa.

Taitaa kiekonheiton lipputuomari olla krapulassa, tai sitten tuonne on roudattu joku kisaturisti heiluttelemaan lippuja.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Huntington keskeytti ottelunsa.
Tuli kaamea flashback vuoteen Lahti ja doping, kun tuolloinkin urheilutoimittaja aloitti suorassa lähetyksessä voivottelun tyyliin "juuri saamamme tiedon mukaan...". Se vielä puuttuisi, että yleisurheilusankareistamme joku olisi vielä kärähtänytkin!
 

Salama44

Jäsen
Tuota se Huntingtonin pieni tukkoisuus elen tiesi, flunssa tulossa.. Fiksusti vaikeni siitä ja yritti kaikin tavoin kilpailla ja tuli tänäänkin valmistautumaan pituushyppyyn, mutta olo meni liian huonoksi. Latisti pahasti tätä päivää.

Kristiina Mäkelä taitaa selvitä ensimmäisenä suomalaisena karsinnoista finaaliin ja ylipäätään jatkoon. Kunto tuntuu hyvältä ja saattaa päästä pistesijalle jos hätyyttelee Koivulan Suomen ennätystä 14,39.
 

Gotterdam

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Leijonat, IPV, Roihuttaret, PuMu
Jos Mäkelä hyppää finaalissa SE:n 14.40, on mitali mahdollinen. No toivottavasti pääsee edes 3 viimeiselle kierrokselle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös