Yleisurheilun MM-kisat 2017 – liveseuranta

  • 345 845
  • 5 814

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Selostajakeskusteluun:

Olen katsellut Eurosportia ja Yleä suht saman verran, ehkä joku 60-40 menee prosentit Ylen eduksi. Selostajista on vaikea sanoa, että kummalla paremmat, mutta kommentaattoriosastolla Yle vie Eurosportia. Lehtimäki on Finniä parempi esiintyjä, mutta hyvin vähän hänellä on ollut _oikeasti_ merkityksellistä tietoa, ne tilastot kun ovat jokaisen ihmisen luettavissa. Finniltä on tullut teknisiä huomioita hyvään tahtiin, toivottavasti jatkaa samaan malliin ja jopa lisäisi rooliaan.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Jokseenkin samaa mieltä Barnesin kanssa. Finnin lajitieto on parempi, mitä Lehtimäen ja on alkanut sitä nyt hyvin hyödyntää. Kumpikin kanava tekee hyvää työtä. Eurosport on tässä jopa positiivisesti yllättänyt. Pisteet lisäksi siitä, että näyttää lähes kaiken suorana. Lopullinen paremmuus selvitköön keihään finaalin selostamisessa ja kommentoinnissa ml. haastattelut!

Haastatteluista sen verran, että ihmettelen suomentajien kykyjä saada selvää vaikkapa Elaine Thompsonin ja joidenkin kenialaisten puheista.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
10-ottelun seipäässä Kevin Mayerilla 2 ruksia avauskorkeudesta 510. Olisi kaikkien aikojen joku jos jäisi ilman tulosta ja varma mestaruus menisi sivusuuhun. En tiedä miksi aloitti noin korkealta. Ehkä muutama lämmittelyhyppy olisi ollut paikallaan.

No kolmannella yli sentään ja helpottuneet tuuletukset perään
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Kevin Mayer on nyt ns. kusessa, seipäässä 510 kaksi pudotusta ja jos ei nyt mene yli niin jää ilman tulosta.

Edit: meni yli kolmannella
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Mayerin tulokseksi jäi kuitenkin tuo 510, joten haaveet 9000 pisteen ylittämisestä karisivat sen sileän tien. Ennätyssarjassaan Mayer ylitti 540. Hienoa kuitenkin että pääsi edes tuon 510. Johtopaikka kokonaiskisassa taitaa vaan vahvistua, vaikkei toisessa ryhmässä hyppäävä Freimuth ole vielä edes aloittanut. Saksalainen on kuitenkin ennakkoon selvähkösti heikompi seiväsmies kuin Mayer.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Mitäs tästä illasta on odotettavissa? Lajinsa suuria suosikkeja voittajiksi ovat ainakin Lasitskene sekä Farah, puhutaan suuresta yllätyksestä jos molemmat ei voita. Mayer on menossa kohti kultaa 10-ottelussa ja USA lienee selkeä suosikki molemmissa pikaviesteissä. Keihäässä suurimmat voittopaineet on varmastikin Vetterillä, kunhan nyt heittää sen kykyjensä mukaisen 90+ metriä, toki siihen voi pystyä jokunen muukin. Jätän mainitsematta muita potentiaalisia menestyjiä mutta mainitsen uskovani Yegon mahdollisuuksiin. Noiden lajien lisäksi ohjelmassa on naisten pika-aidat, Keni Harrisonin välieräjuoksu oli lähes katastrofi, kovassa paikassa Pearson lienee nyt suosikki. Myönnän että kaipaisin kisaan mukaan Brianna Rollinsia mutta hänen poissaololleen on hyvä syynsä.
Ykköstoiveeni illalle on tietysti Pitkämäen menestys mutta sen jälkeen toivon että joku onnistuisi voittamaan Mo Farahin.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
En suuria toiveita keihään osalta elättele. Tero heitti kuntoonsa nähden hyvin karsinnassa. Pelkään, että finaalissa tulee yliyrittämistä, 'riskinottoa', mikä ei kanna pitkälle. Jos malttaa mielensä, pääsy loppukierroksille on mahdollista.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Pitkämäki vois vetää ekan samalla tavalla lyhyemmällä vauhdilla ja joku 84m riittää kolmelle vikalle kierrokselle. Sit niin että väliliha repee ne loput heitot ja katotaan tuleeko ronssii
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Meneeköhän Kangas etupenkkiin perkele! Vetää järkkäriä turpaan, jos käskee siirtymään pois.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Tuleeko keihäs areenassa iltalähetuksenä ku 5000 m juoksu o samaan aikaa ja yle näyttää sitä kuitenkin
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Tuleeko keihäs areenassa iltalähetuksenä ku 5000 m juoksu o samaan aikaa ja yle näyttää sitä kuitenkin

Luulisin Ylen pystyvän valitsemaan eli leikkaamaan haluamansa lähetysvuon eli Suomessa ei välttämättä olla BBCn lähetyksen armoilla.

Lis: siis tuleehan se pelkkä keihässkaba tietysti areenassa.
 

BattleHymn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Liverpool FC
Odotin että täällä Tampereella olis mennyt kuva ja sähkötkin ennen keihään finaalia. Mutta ainakin tällä seudulla tuo "rajumyrsky" on yhtä kova kuin Ilveksen uusi tuleminen ensikaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös