Yleisurheilun MM-kisat 2017 – liveseuranta

  • 346 014
  • 5 814

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Jotain pornahtavaa siinä kuitenkin on. Onko se sitten yhdistettynä tuohon erikoiseen puhetyyliin ja vahvaan ärrään.

Minä väitän, että Petra ei ole tyhmä, vaan sivistynyt, kielitaitoinen ja älykäs nainen, jota urheilu jaksaa kiinnostaa. Ei pornahtava vaan kiinnostava. Sexy, suoraan sanottuna.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Luulin, että täällä keskustellaan kisoista, mutta näköjään tämä onkin peräkammarinpoikien fantasiointiketju.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Tänään vasta bongasin tuon paljon hehkutetun Dafnen. Olihan tuolla nätti naama, mutta kroppa on kyllä melkoisen maskuliininen.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Fantasioita on monia ja erilaisia. Hämmentävän paljon täällä kyllä tykätään ihan tusina naisesta ja kuolataan perään. Olisi hauska nähdä fanittajien taustat. Jos arvata pitää, niin fanittajat ovat nuoria tai miehiä, joiden naiset ovat yhteiselon ja lasten seurauksena muuttuneet syöttöporsaiksi, joita ei tekisi mieli koskea edes kepillä. Voin tietenkin olla väärässä ja varmaan olenkin. Ensimmäinen mielikuva kuitenkin. Mitään kaunistahan tossa ei kuitenkaan ole. Naiselliset naiset kunniaan ja urheilulliset, mutta ei mitään fittness paskaa.

Jos alkais väijymään illan kisat jälkilähetyksenä, kun livenä ei ehtinyt.
 

Fullhazard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eräs kaverini, joka on homo on ihan identtinen Bondarenkon kanssa.

Tapahtuiko eilisen kisoissa mitään mielenkiintoista? Spanovic vasta 4.. Malkkkkkinin muija mitaleilla..
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jumalation, sen pitkän hypyn viimeisellä kierroksella lyhensi selässä irronnut numerolappu, melkoista!

Uskomatonta on, että Ylellä useampi silmäpari paikalla eikä kukaan näe / ymmärrä mitään. Toinen esimerkki eiliseltä, kun eivät tajunneet brittijuoksijan hylkäystä kasilla vaikka heillä on kaikki data edessään.

Mutta vielä uskomattomampaa on IAAF:n toiminta, minkä helvetin takia pitää edelleen olla numerolappu myös takana, ensi kaudeksi sentään sääntö muuttuu ja näillä spanoviceilla jotka eivät osaa kiinnittää numerolappua on helpompaa.
 

Ralph

Jäsen
Toinen esimerkki eiliseltä, kun eivät tajunneet brittijuoksijan hylkäystä kasilla vaikka heillä on kaikki data edessään.
Tämä jäi mieleen. Britti-Sharp meni toiselle aikavertailupaikalle pudottaen juoksian X ulos, tämän selostajat kertoivatkin. Mutta sitten kun tuli hylkäys, selostajat ihmettelivät ja pahoittelivat, kun väittivät juoksija X:n pudonneen. Todellisuudessa eivät olleet virhettä tehneet, mutta tekivät siinä, etteivät ymmärtäneet Sharpin hylkäystä.

No, Eskolasta huomasi, että oli pulassa kun piti yksin selostaa koko lähetys.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onko Petra darrassa (tai vielä kännissä) kun tuntuu sanat menevän pahasti sekaisin ja naisten pituuskisassakin hypättiin kuulemma 796 tulos.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Onhan tuo hanurista, että mahdollinen kultamitali(mitali ainakin) menee johonkin selässä lepattavaan numerolappuun! Olisikohan kenties joku toimitsija voinut kiinnittää lapun ennen hyppyä?
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Eskolasta puhuttaessa täytyy muistaa, että hän ei ole mikään yleisurheilumies. Kiinnostuksen kohteet ovat lumella ja metsässä.
 

Pekkis

Jäsen
On kyllä hyviä noi lähikuvat maalia kohti irvistelevistä aitajuoksijoista. Aika moneen päähän olisi melko luontevaa istuttaa kirkuvan punainen Jofa. Jykevä leuka peitettäisiin legendaarisella leukasuojalla.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Pysyikö Usain Bolt omalla radallaan saadessaan kapulan, saako jalalla astua valkoisen päälle?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mun mielestä tää Jarkko on hyvä kommentaattori. Etukäteen ajattelin että näissä viesteissä ero olisi isoin siihen Mikaan, mutta hyvin se nääkin vetää ja kenttälajeissa on toki parempi ja pätee vähemmän (on toki aika harmaa).
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mun mielestä tää Jarkko on hyvä kommentaattori. Etukäteen ajattelin että näissä viesteissä ero olisi isoin siihen Mikaan, mutta hyvin se nääkin vetää ja kenttälajeissa on toki parempi ja pätee vähemmän (on toki aika harmaa).
Ihan hyvin on vetänyt joo, eihän tässä nyt varsinaisesti isoa eroa ole muuta kuin se että Lehtimäkeen ehti tässä 10 (vai useammankin?) vuoden aikana tottua niin hyvin. Mutta hyvä tietotaito Finnillä on, onhan kyseessä kuitenkin entinen 10-ottelija ja nykyinen otteluvalmentaja, joten osaa monesta lajista kertoa. Ja otteluita seuratessa varsinkin ihan omimmillaan juurikin tuon taustan vuoksi.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Finni on vetänyt kisat hyvin osaltaan selostamossa. Tosiaan Lehtimäkeen kun tuli vuosien saatossa totuttua niin "oudolta" silti vielä kuulostaa. Mikähän lie ollut todellinen syy Lehtimäen lähtöön YLE:ltä kun sitten kuitenkin loikkasi Eurosportille? Vaikea jotenkin uskoa että tässä olisi varsinaisesti rahasta kysymys.

Edit: Iltasanomat on sivunnut asiaa alkuvuodesta: Kiistelty huippuasiantuntija jättää Ylen – ”Kaksoisroolista käytiin paljon keskusteluja” - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Eikö se kaksoisrooli sitten haittaa Eurosportin puolella... No, tiedä näistä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös