Yleisurheilukausi 2023

  • 193 261
  • 1 312

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Miksi? Ei hitto pian lässähtää koko kisa. Eiköhän haataisharri ja Wirkkala ole parhaina kotiin jäävinä varamiehinä varalla kuitenkin.

Harmin paikka. Chopralla on jotain loukkia. Saa nähdä löytyykö ketään tilalle. Harri ei taida enää heitellä, mutta Wirkkala heitti viime kaudella Kalevan Kisoissa 78.00 m. Mm Topias Laineella on huonompi tilastotulos kuin Teemulla.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pariisissa nähtiin kovimmat kisat hetkeen. Upea ilta ja hurjia tuloksia. En heti muista 3x ME samaan iltaan. Girma paineli 3000 m esteiden ME:n ja juoksi pari kilsaa soolona.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Saattaa tuo 3000 m esteiden ME painua jopa alle 7:50, kun Girma ja Elbakkali saadaan samaan aikaan viivalle.

Eilen vauhdinjako ei ollut paras mahdollinen ja Girma hölkkäsi pari kilsaa yksin.

Girma juoksi sileän 3000 m jo 7:26, joten periaatteessa tuo 7:50 kunto on hyvin mahdollinen, vaikka sekunnit ovatkin tiukassa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Silja Kosonen heittänyt Tammelassa moukaria 73.50! Huikea sarja kun kaikki heitot päälle 70 eli kertoo sen,että kun kaikki napsuu kohdalleen piikki heitto voisi olla 75-76m tienoilla.

Ja menee tämän kauden maailman tilastossa sijalle 9. Edellä on peräti 5 jenkkiheittäjää, joten mitalihaaveita MM-kisoihin herätellään. Vain Andersen on heittänyt yli 80 m. Euroopan tilastossa Kosonen meni kärkeen.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
MM-raja miesten 100 m on 10,00. Eiköhän Samuli viel pysty sadasosia pudottamaan ja Euroopan tasolla jo ok-tason aika.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Nyt Samuelssonin tulos on muutettu pari tuntia kisan jälkeen(!) tulokseen 10.16 eli nyt tulos sivuaa viime kesän Porvoossa juostua SE:tä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kuvastaa suomalaista pedanttiutta tulospalvelun suhteen. Ilman ottamatta kantaa yhtää mihinkään maahan tai tapaukseen, niin monessa muussa valtiossa ehkä pyöristys olisi tehty toiseen suuntaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös