Yleisurheilu – liveseuranta

  • 818 283
  • 23 397

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Kyllä on ihan perseestä. Tällä kullanjakamisella ei ole mitään tekemistä KILPAurheilun kanssa.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Wilman koutsille kysymys . Miksi piti vaihtaa seivästä, jolla olisi mennyt 495. Katsothan videot korkeudesta 480, kiitos.
Kotisohvakoutsit tietää nämä tunnetusti aina paremmin.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Typerää touhua jakaa mitaleita, kun pöytäkirja ei kumminkaan ole sama. Mitä niitä pudotuksia merkitsemään, jos eivät lopussa teekään eroa?
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Jees, onhan nämä siinä mielessä ihan tunteellisia ja 'hienoja' hetkiä, mutta onhan tämä ihan naurettavaa toimintaa, että MM-kisatasolla maailman kovimmalla huipulla voidaan toimia tällä tavalla. Kyllähän tässä nyt kuseskelleaan sen huippu-urheilun kilpailuelementit päälle toden teolla, mistä kilpaurheilussa on loppu viimein kyse.
Juurikin näin. Säännöissä ei saisi kyllä olla tällaista sopupeliä. Joko jaetaan automaattisesti tai sitten uusia hyppyjä. Ei siten, että saavat valita.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Typerää touhua jakaa mitaleita, kun pöytäkirja ei kumminkaan ole sama. Mitä niitä pudotuksia merkitsemään, jos eivät lopussa teekään eroa?

No Ei niitä aitoja tarvii oikealla tavalla ylittää
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
No ei kyllä mun mielestä kultaa voida lähtee ratkomaan sillä et rimaa aletaan tiputtamaan alaspäin ja sit nostamaan takaisin ylöspäin jos kumpikin menee yli. Itse ainakin tämmöisenä urheiluromantikkona hyväksyn kullan jakamisen kuin ihmeelliset kikkailut sillä et saadaan eroa tasaväkisille kilpailijoille - se tuntuisi jotenkin väkinäiseltä.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Noissa kuvissa Murto pitää Suomen lippua ylimpänä, lasketaan mestaruudeksi!
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kuka lähtisi tuossa tilanteessa uusimaan kullasta? Voitto on voitto, vaikka sen jakaisi.
Tiedän aika monta jotka ovat lähteneet uusimaan kullista, ja usein se ei ole kannattanut.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Niin. Lähinnä pointti oli se, ettei tämä ole Wilman maksimisuoritus, vaikka hyvä suoritus olikin. En nyt tiedä, miksei sitä voisi ääneen sanoa.
No hieman eksentrinen tulokulma tähän hetkeen, jos minulta kysytään, mutta tietysti ok huomioida näitä tosiseikkoja.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Sitten kenties kisojen odotetuin kaksinkamppailu Warholm-Benjamin. Benjamin on saanut maistaa nyt ensin Tokiossa 2021 Warholmin a viime vuonna Eugenessa Dos Santosin toimesta todella karvasta ja kitkerää kalkkia. Joko nyt olisi vihdoin ja viimein se Benjaminin vuoro? Dos Santosin en usko tämän kauden loukkaantumisten takia olevan siinä kunnossa, että voisi tuon superduon haastaa, vaikka uskon, että myös Dos Santoskin voi jopa olla siinä alle 47 sekunnin kunnossa, joka sekin hurjaa kyytiä olisi. Warholm-Benjamin duo kirittää toisiaan jopa liki alle 46 sekunnin ja lähelle ME:tä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös