Yleisurheilu – liveseuranta

  • 1 002 912
  • 29 644

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miesten kuulassa toki Crouser ollut myös yhtä lailla ns. "oman lajinsa" ylivoimainen Hidalgo. Toki Crouserin kohdalla ne veritulppa-tapaukset asettivat juuri näihin MM-kisoihin kysymysmerkkiä ylle ja ei ehkä sen takia ihan niin suuri ja ylivoimainen suosikki ollut. Mutta noin niinkuin yleisesti on omassa lajissaan samalal tavalla ylivertainen.

Näkisin myös itse Noah Lylesin miesten 200m täysin ylivoimaisena suosikkina ja myös yleisesti urheilijana. Tebogo toki juossut tällä kaudella sen oman kuntohuippunsa 19,50s mutta ero on aika valtasia, kun se Lylesin perustaso on jo melkni luokkaa 19,6-19,7s ja kuntohuippu - näiden kisojen kovan 100m perusteella - jopa alle 19,30s, liki siellä Boltin ME:n lukemissa...? Lyles on itse sanonut, että maximivauhti kyllä riittää, mutta 200 metrillä ne ekat 100 metriä vaativat työtä, ja näiden kisojen perusteella siihen lähtöön ja ekaan 100 metriin on toden totta panostettu hurjalla tavalla, joten myös Lylesilla on saumat tehdä aikamoinen paukku vielä näissä kisoissa.

Toki myös 400m aidoissa naisten puolella Bol myös aika ylivoimainen suosikki
Hyvä viesti. Näkisin Crouserin myös yhtä suurena suosikkina, jos otetaan tuo veritulppa pois laskuista. Sen jälkeen kun se paljastui, niin ei hän ollutkaan niin suori suosikki. Noh, kuitenkin kullan nappasi ylivoimaisesti.

Sen sijaan Lylesia ja Bolia en näe niin suurena suosikkina. Molemmat juoksevat pikajuoksua, jossa on suurempi täystuhoriski kuin seiväshypyssä, jossa on jokaisella kolme yritystä. Pidän toki myös Lylesia ja Bolia suurina ennakkosuosikkeina.

Karmea tilanne miesten pituudessa. Ensihoito, missä pelaa?
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ruotsista on myös mainittava, kun Kluft lopetti Ruotsi-ottelussa uransa niin eipä se paljoa maksavia asiakkaita kiinnostanut, vaan stadion oli tyhjä. Suomessa yleensä, jos yleisurheilulegenda kuten vaikka OP tai Pitkämäki lopettivat, niin kyllä ihmiset tuli katsomaan. En kyllä ihan purematta niele, että Ruotsin urheilukulttuuri olisi kovin Suomea rikkaampi. Futiksessa ja seurajääkiekossa toki, mutta muutoin en pidä Ruotsin urheilukulttuuria oikein minään.
Hyvä huomio. Toisaalta juuri Ruotsi-ottelussa olen ihaillut Ruotsin "tekemisen meininkiä". Pitäisi varmaan tsekata, paljon on Ruotsin Motonet GP:n katsojakeskiarvo. Sinänsähän voisi kuvitella Mondon aloittaneen todellisen yleisurheilubuumin ja on Khaddi Sagniakin somen supertähti.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Sattui omaankin kovia kokeneeseen polveen toi hidastus. Hyi vittu, pääsi sekavasta suustani. En avaudu enempää (fyysisesti).
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Urheilijat eivät vissiin kuulu työterveyden piiriin, niin kestää vähän saada hoitoa.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Nyt vasta pääsin katsomaan aamun kisoja, aloittelen alusta.

Alaselta ihan ok karsinta. Vaatimustaso aamukarsintaan oli kyllä liian kova tässä kohtaa. Alasella on resursseja varmaksi 60m heittäjäksi, eteenpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös