Yleisurheilu – liveseuranta

  • 1 004 722
  • 29 644

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ketju on aiheelle väärä, erityisesti kun kisat ovat tauonneet tältä päivältä. Käyttäjä on saanut rikepisteen ja suosittelemme aiheen käsittelyä paremmissa ketjuissa.
Virolaiset ovat aivan varmasti isossa kuvassa rasistisempia kuin suomalaiset.
Oletettavasti vaikea kysymys tämä. Vaikka maahanmuutto Euroopan ulkopuoleltakin on lisääntynyt, ei Virossa kuitenkaan ole esiintynyt laajassa mittakaavassa avoimen rasistista liikehdintää. Sinänsä on joka tapauksessa surullista, mikäli "valkoihoinen henkilö" parisuhteessa "tummaihoisen henkilön" kanssa on ongelma.

Viro on kuitenkin karistanut neuvostovallan kahleet tehokkaasti ja astunut osaksi länsieurooppalaista perhettä. Rasismi ei ole mielestäni tätä edesauttava. "Valkoinen mies" ja "musta nainen" on monelle ongelmallinen yhdistelmä, mutta pidän joka tavalla surullisena, mikäli tämä on silti kykenemätön paikka 2023.

Huomioiden aikamme megatrendin, eli globalisaation ns. seka-avioliitot tulevat joka tapauksessa yleistymään ja mikäli niihin reagoidaan vihamielisyydellä, en yksinkertaisesti tiedä mitä sanoa.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Arviot tämän päivän suomalaisisita:

- Eveliina Määttänen: Eränsä viidenneksi nopein aika tältä kaudelta (erän neljänneksi kovin ajan tehnyt on 8 sadasosasekunnin päässä). Neljäs sija voi olla Määttäselle ihan realismia. Suoraan jatkoon pääsy vaatii venymistä.

- Urho Kujanpää: Toivottavasti saa ehjän suorituksen. 5,50m ylitys olisi ihan ok suoritus, mikä ei kyllä riitä finaaliin.

- Juho Alasaari: Ensimmäiset aikuisten MM-kisat. 5,60m ylitys olisi Juholta ihan hyvä suoritus, mikä ei riittäne finaaliin.

- Anni-Linnea Alanen: Alasaaren tavoin ensimmäiset aikuisten MM-kisat. Finaalipaikka voi olla realismia, jos saa yli 60 metrisen heiton (karsintaraja on 61,50m).

- Aino Pulkkinen: Pääsi kisoihin rankingin ulkopuolelta. Aika oman ennätyksen tuntumaan olisi hyvä suoritus.

- Anniina Kortetmaa: Sama kuin Pulkkinen, pääsi kisoihin rankingin ulkopuolelta. Samoin kuin Pulkkinen, niin aika oman ennätykseen tuntumaan olisi Kortetmaaltakin hyvä suoritus.

- Suvi Koskinen: yksi heitto sinne 70m tuntumaan olisi hyvä suoritus Koskiselta.

- Krista Tervo: Toivottavasti saa tuloksen aikaiseksi, kun välillä Tervolla on ollut vaikeuksia saada moukaria häkistä ulos. Rento suoritus on Tervon tavoite ja toivottavasti saisi yli 70 metrisen heiton aikaiseksi.

- Silja Kosonen: Finaalipaikka on Kososen tavoite. Karsintaraja on 73 metriä, minkä Kosonen voi hyvinkin heittää.

- Camilla Richardsson: Urakoinut jo yhden matkan (10000m juoksun) näissä kisoissa. Kahdeksan parhaan joukkoon pääsy vaatisi venymistä. Ennätys olisi Richarddsonin tavoite (15:11.63 on nykyinen ennätys)

- Kristiina Mäkelä: Tämä kausi on ollut Mäkelälle vaikea. Yhtään 14,00m suoritusta ei ole vielä Mäkelältä nähty, mutta toivottavasti saa nyt sen aikaiseksi. Kuitenkaan ei saata riittää finaalipaikkaan.

- Senni Salminen: Toivotaan ehjää suoritusta ja kauden parasta (14,03m ylittävää loikkaa). Katsotaan, mihin riittää.

- Wilma Murto: Mitali on tavoitteena. Toivotaan, että kukaan mitalistisuosikkien takan ei veny ja Murto pystyy samanlaiseen hurmokseen, kuin viime vuoden EM-kisoissa ja tämän vuoden EM-hallikisoissa. Kulta tai hopea, Katie Moon vs Wilma Murto on tämän finaalin lähtökohta.

- Reetta Hurske: Pääsi toiseksi viimeisenä välieriin ajan turvin. Hurskeen tavoitteena on saada ehjä juoksu alusta loppuun. Finaalipaikkaan ei kuitenkaan mahdollisuuksia
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Hyvä Määttänen! Suomalaispaukku!
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ja Määttänen kevyesti jatkoon! Näin se homma etenee!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös