Yleisurheilu – liveseuranta

  • 1 005 178
  • 29 644

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Luulen, että Koivuselta ajetaan kultasuihkussa hiukset
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos yhtään on äänestäjillä järkeä päässä, niin kyllä Wilman suoritus on oltava sykähdyttävin hetki. Lätkässä ollaan "totuttu" menestykseen mutta EM-kultaa YU:ssa Suomen ja kisaennätyksellä pitää mennä edelle.
On tääkin kyllä että lätkän ja maastohiihdon olympiakullat ei oo edes puheissa vuoden sykähdyttävimmän urheiluhetken puimisessa. Ne on niin arkipäiväisiä juttuja.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Naisten seipään palkintojenjako on siis huomenna 20:08. Silloin kaikki paikalle kultamitalikahvit kätösessä!
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Wilmassa ilahduttaa sellainen yleinen positiivisuus. Tulin maanneeksi hänen kanssa samaan aikaan päivystyksessä ja verhon takaa kuului positiivisen ihmisen ääni, ei edes kivusta vittuuntunut ketutus. Tuolle en osaa kuvitella mitään hattuun nousevia nesteitä.

Hieman jouduin miettimään että mihin suuntaan tämä viesti oikein on menossa, mutta selvisi se kun luki muutaman sanan pidemmälle! Mutta täysin samaa mieltä, jollain tapaa se iloisuus ja positiivisuus on tarttuvaa. Huikea urheilija.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Tykkäsin kyllä, miten Wilman valmentaja toimi hyppyjen välissä. Jos itse olisin urheilija, niin juuri tuollainen sen pitäisi olla. Ei liikaa hypetystä, buustausta, vaan maltillinen nyt mennään. Tai siltä se omiin silmiin näytti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös