Yleisurheilu – liveseuranta

  • 1 002 912
  • 29 644

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Sanoko Petra että kiritätte toisia vai sanoko se sittenkin kivitätte
 

Polemos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nakkilan uimaseura Uivat Nakit
Tämä haastattelu olisi pitänyt loppua minuuteja sitten…. ”….ne puutarhahanskat….”
Jep. Tuloksena pistesija, jonka jälkeen pyydetään kertomaan "millainen se matka on ollut". Kuulostaa joltain uran päättävältä dokumentilta.
 

Nick Neim

Jäsen
Tuli hetkellinen mitä vittua fiilis, kun googlaili Kissaa ja haku käänsi automaattisesti englannin kielisen wikipediapätkän suomeksi:

Stephen Kissa on Ugandan pitkän matkan juoksija, joka on erikoistunut 5000 metriin. Hän sijoittui 52. sijalle vuoden 2017 maastohiihdon maailmanmestaruuskilpailuissa ja kilpaili vuoden 2017 maailmanmestaruuskilpailuissa 5000 metrin päästä finaaliin asti.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Todella mielenkiintoinen miesten 10 000m kisa tulossa. Kovat ugandalaiset Cheptegei, Kissa ja Kiplimo sekä etiopialaiset Barega, Aregawi ja Worku kaikki mitaliehdokkaita, samoin Kanadan Mohamed Ahmed. Kaikkein kovimmat suosikit kenties Cheptegei, Barega, Ahmed ja Kiplimo.

Ehdottomana jokerikorttina yhdeksi suosikiksi pitää nostaa myös esille USA:n 25-vuotias Grant Fisher, joka on tällä kaudella juossut matkan aikaan 26:33,84 ja on kauden tilastokärki. Ei yllättäisi jos Fisher laittaisi jopa ihan koko porukan nippuun. Pystyy varmasti haastamaan voitosta, vaikka vauhti olisi kovaakin.
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Kissa tosiaankin on radalla, mutta tällä kertaa perässä ei juokse Rutto, joka näemmä kärsii 4 vuoden doping-pannaa.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Kissanavoid voittoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös