Yleisurheilu – liveseuranta

  • 1 013 498
  • 29 763

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oli lopputulos mikä hyvänsä, kaksi suomalaista MM-finaalissa oletettavasti suurehkon kansainvälisen TV- ja streamyleisön alla on hieno saavutus. Varmasti yksi jos toinen ruudun ääressä oleva jenkki, britti, brassi, kiinalainen jne. voi hyvinkin ajatella "Oho, Suomi on edelleen relevantti maa".

Suomi on edelleen kehittynyt ja hyvinvoiva valtio, mutta kansainväliseltä profiililtaan tuntematon ja harmaa. Huippu-urheilijamme lajissa kuin lajissa jatkavat siis Hannes Kolehmaisen viitoittamalla tiellä. Tähän tarkoitukseen maksan erittäin mielelläni veroja.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Raja on kyllä siitä ärsyttävä, että selostaa/kommentoi kuin hänen tehtävänsä olisi jotenkin ”tsempata” esimerkiksi Tervoa tässä tilanteessa.

Paikkahan on helvetin kova ja todennäköisyys selvitä kasin sakkiin ei välttämättä niin kovin suuri - toki täysin mahdollinen kun tasoa riittää paljon ylemmäs - mutta tämä kertoilee, miten on nyt häkkikammo tässä taltutettu ja hyvä kun toisella sai tuloksen.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Miten alas rankingit pitää tiputtaa, että saamme tuonne ratakierroksen urheilijan vai onko finnkampen meille oikea tournament
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kipsissä ovat molemmat suomalaisheittäjät. Taitaa jäädä heitot kolmeen molemmilla.

Siellä alettiin heti ensimmäisessä mahdollisessa haastattelussa kyselemään kuinka pitkälle karsintaheitot kantaa. TS tuleeko mitali. Hyvin lyötiin heti painetta niskaan.

Karsintaheitot kantoi finaaliin, mutta nyt pitäisi taas nakella uudet vähän pidemmät heitot.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Viron miniä kohta vauhdissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös