Mainos

Yle Areena

  • 71 881
  • 270

teppana

Jäsen
Täällä nousee kans käsi pystyyn vanhojen urheilutapahtumien mielenkiinnosta. Olis hauska katsella varsinkin yleisurheilua toisesta naailmansodasta lähtien. Tai miksi ei jopa aiempaa.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Jos minulla olisi aikaa niin katselisin Yle Areenasta sellaista draamasarjaa kuin Klubi. (Linkki vie Klubin "etusivulle" Yle Areenaan.) Tuo oli nimittäin laadukas draamasarja ainakin silloin vuonna 1998 eli 20 vuotta sitten. Kuului tuolloin ehdottomiin lempisarjoihini tv:ssä. Ei muistaakseni ole tullut kovin montaa kertaa uusintana tv:stä ensi-esityksensä jälkeen ja onkin hienoa että tuokin sarja on nyt ladattu katseltavaksi tuonne Yle Areenaan. Tai onhan tuo ollut jo tuolla pitkän aikaa jo katseltavana, mutta koskaan ei tunnu minulla olevan aikaa lähteä katselemaan tuota sarjaa vaikka mieli tekisi.

Toinen kiinnostava draamasarja, joka tuolla Areenassa on katseltavissa on näemmä Tuliportaat. Tuonkin ensi-esitys tv:ssä tapahtui vuonna 1998.

Hyvää näissä sarjoissa on se ettei niitä kuitenkaan muista ulkoa mitä niissä tapahtui. En minä ainakaan. Niitä ei ole pahemmin uusintoina esitetty. Tai Tuliportaita on Wikipedian mukaan esitetty uusintana useammin kuin Klubia mutta Tuliportaidenkin edellisestä uusintakierroksesta on kai aikaa jo 8 vuotta.

Kesällä menehtynyt Tapani Perttukin tuli minulle tutuksi varsinkin rooleistaan näissä kahdessa draamasarjassa.

Kolmas draamasarja mitä myös kaipailen Yle Areenaan esitettäväksi on Elämän suola. Sen juonen ja tapahtumat kyllä tosin muistan vieläkin. Sitä kun on uusintana esitetty televisiossakin sitten useammin tai ainakin minäkin olen tämän sarjan uusintoja katsellut.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Sopimustekninen asia. Nykyään sopimuksissa on hyvin tarkkaan määritelty ja rajattu julkaisukanavat, joihin kelläkin sopimuskumppanilla on oikeudet. Esimerkiksi nettilähetyksissä voi olla sallittua vain suora lähetys, jälkilähetys tai oikeus pitää sisältöä saatavana määritellyn ajan. Nämä ehdot vaikuttavat varmasti myös oikeuksien hintaan.

Sitten taas jos ajatellaan jotain vanhoja lähetyksiä, niin tuskinpa vielä 80- luvulla tai 90-luvun alussakaan sopimuksissa on osattu ennustaa nykyistä mediaa. Todennäköisesti näissä sopimuksissa on kuitenkin rajattu oikeudet sellaisiin formaatteihin (tv + radio + arkistoklipit), joita on ollut käytössä. Jos siis nyt haluttaisiin lisätä nämä vaikkapa Areenaan, niin Ylen pitäisi luultavasti neuvotella näin jälkikäteen jokainen sopimus uusiksi. Vaikka itsekin voisin kuulua tällaisen historiallisen palevuln käyttäjiin, niin Ylen puolelta tuskin maksaa aikaa tai vaivaa.
Tuossa on varmastikin mainittu syitä miksi tilanne on mikä on. Sopimukset ovat alunperin tehty aikoina jotka ovat kovin erilaisia kuin nykyaika. Ja on varmaan kyse myös ihan yksittäisestä toimijasta, jos sattuisi olemaan tarpeeksi innokas henkilö tuomaan vanhoja kisoja nähtäville, nuo jälkilähetysoikeudet voisi olla saatavissa suhteellisen pienellä hinnalla tai jopa ilmaiseksi. Joku tällainen ihminen saattaisi saada esimiehensä vakuuttuneeksi siitä että uudet sopimusneuvottelut voitaisiin aloittaa mutta ne voisivat olla työläitä ja neuvoteltavaa olisi paljon, siis niitä jotka omistavat tekijänoikeudet. Yksi tällainen on olympialiike, olisiko KOK. Löydäpä sieltä sitten sopiva virkailija.

Toinen asia ja toinen puolikas työstä on Ylen arkistojen järjestelyt, eivät liene ihan selkeät nekään. Juurikin ohjelmasta "Tämän selostuksen haluaisin kuulla" ajauduin käsitykseen että radio-ohjelmia kyseiset tekijänoikeus-rajoitukset eivät koske ja Hannulalla oli ollut kaveri penkomassa radioarkistoja mutta kaikkia, osin jopa suht tuoreita, selostuksia ei löytynyt arkistoista. Siltikään raha ei taitaisi mennä hukkaan jos Yle palkkaisi pari kesätyöntekijää sinne järjestelemään, eri asia on mitä saisivat tulokseksi. Ja niinpä Areenaan voisi laittaa vanhoja arvokisoja kuunneltaviksi samaan tapaan kuin esim Lontoon olympialaiset siellä jo on:
Olympiaradio - Lontoo 2012
Noitakin kisoja on tullut jälkikuunneltua, lähinnä niitä pätkiä joissa otsikkotietojen mukaan on yleisurheilua. Noiden parissa pitkäkin automatka etenee ihan mukavasti.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eikös siitä jakosymbolista saa vaihtoehdot esille ja siitä "kopio linkki leikepöydälle".

Eipä löydy tuollaista ainakaan tuolta oikeasta yläkulmasta, missä on jakomahdollisuus. Kaikki facebook ja whatsapp -jaot löytyvät, mutta ei mitään suoraa linkkiä. Tätä olen itseasiassa aikaisemminkin miettinyt. Kyseessä siis puhelimen sovellus, tietokoneelta jako onnistuu hienosti.

Minkä alustan appi on kyseessä? Ainakin Androidin sovelluksessa on juurikin tuo "Kopioi leikepöydälle" -vaihtoehto.

Lisätäänpä oikeaan ketjuun, ettei dokkariketju täyty offtopicista.

Android siis täälläkin (Samsung J5) ja eipä kyllä tosiaan löydy tuota "kopioi leikepöydälle" mahdollisuutta.

Asia alkoi nyt toden teolla kiinnostamaan, joten kokeilin tyttöystävän puhelimella areenan asetuksia (android myös) ja siellähän tuo kopioiminen oli tosiaan mahdollinen. Jakoboksi oli muutenkin hieman erinäköinen. Tsekkasin päivitykset, kaikki kunnossa. Poistin myös sovelluksen ja latasin uudestaan, ei löydy siltikään.

Kummallista.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nostalgiaa musiikin ystäville. Areenaan pistetty näköjään katsottavaksi sekä Hittimittarit (juontajana ainakin aluksi Timo T.A. Mikkonen) että Iltatähdet (Mikko Alatalo).
 

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Nostalgiaa musiikin ystäville. Areenaan pistetty näköjään katsottavaksi sekä Hittimittarit (juontajana ainakin aluksi Timo T.A. Mikkonen) että Iltatähdet (Mikko Alatalo).

Tämä setti kyllä menee itselläni katseluun ehdottomasti. Mikko Alatalon hittimittareista on joitain muistikuvia, Miljoonasateen Marraskuu ja Sabrinan Boys siellä taisi ainakin pyöriä.
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämä setti kyllä menee itselläni katseluun ehdottomasti. Mikko Alatalon hittimittareista on joitain muistikuvia, Miljoonasateen Marraskuu ja Sabrinan Boys siellä taisi ainakin pyöriä.
Yö veti noissa vähän lekkeriksi ja oli siellä Nuket-yhtyeen tiukka Eksyneet sankarit. Noita tuli nauhoitettua aikoinaan VHS:lle ja kyllähän oman lapsuuden ja nuoruuden nostalgia palauttaa hienosti menneitä vuosikymmeniä mieleen.

Tuolta on kyllä ehdottomasti etsittävä kappale Öljymäen Esso. Esittäjää en muista, mutta siinä on vahvaa pääsiäisen sanomaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

teppana

Jäsen
Täytyy taas suositella ylen tiedeykkönen sarjaa. Erioten Sisko Loikkasen toimittamat ohjelmat ovat mielenkiintoisia mutta myös maallikolle ymmärrettäviä. Omassa kastissaan Loikkanen erottuu edukseen ja on mielestäni ehdottomasti tiedetoimittajien kärkinimi.

Tiedeykkönen

Linkki yle areenan tiedeykkönen sarjaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hittimittarissa olen päässyt nyt jo siihen vaiheeseen, että Mikko Alatalo on korvannut Timo T.A. Mikkosen juontajana. Biiseistä paras löytö so far on ollut Matti Pellonpään Keke-laulu Formula-rock. Tämä oli yksi meikäläisen ehdottomia lempilauluja lapsuudessa, mutta videota en ainakaan muista nähneeni aiemmin. Huikeaa kamaa: Hittimittari - Formula Rock
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Viime vuonna ilmestyi aivan loistava radiokuunnelma Gösta Sundqvistista ja Leeveistä. "Itkisitkö onnesta? Tarina Gösta Sundqvistista" oli sellainen sarja, joka tuli kuunneltua alusta loppuun vähintään kolmesti. Harmi vain, että kuunteluaika on jostain syystä loppunut. Miksiköhän noita ei saada kuunneltaviksi jatkuvasti? Tekijänoikeudetko siinä rassaavat vai mitkä?

Noh, tästä päästään sitten syyhyn, miksi aloin tähän ketjuun kirjoittaa: tänä vuonna Areenaan ilmestyi 20-osainen radiokuunnelma Kikasta. Voi herranjumala mikä kontrasti Gösta-sarjaan. Kikan ääninäyttelijä on kyllä hyvä, jopa parempi kuin Göstan oli, mutta muuten sitten tuo toteutus on eri planeetalta. Ensinnäkin, en ymmärrä miksi tästäkin sarjasta on pitänyt tehdä 20-osainen? Toki siinä pystyy kertomaan tarinan laajemmin, mutta mukaan tulee silloin helpommin myös täysin turhaa paskaa. Esimerkiksi laskuhumalainen kertoja, "suurin Kikka-fani ikinä Sanna", on melkoisen turha tapaus. Tämän tarinan olisi pystynyt kertomaan ilman tuota juopunutta mölinääkin. Sanna myös aika ajoin muistaa olevansa Joensuusta ja "mä":t ja "sä":t vaihtuvat "mie":hin ja "sie":hin hyvin vaivaannuttavan selvästi.

Toki olen tuota sarjaa kuunnellut nyt vasta kahdeksan jaksoa, voi olla, että se tuosta vielä muuttuu. Voi myös olla, että laskuhumalaiselta kuulostava Sannan ääni paljastuukin näyttelijän ihan normaaliksi puheääneksi.
 

Buster

Jäsen
Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tulee Teemalta Kuustudio 1969 (joka varmaan myös areenasta löytyy jälkikäteen). Eli lähetys, jossa koko yön seurattiin ihmisen ensiaskelia kuussa 21.7.1969. Tuskin tulee kokonaan tuo 5,5 tunnin lähetys katsottua, mutta pääsee joka tapauksessa aistimaan aikalaisten fiiliksiä ja ajatuksia.

Eräässä amerikkalaisessa dokumentissa hienosti tiivistettiin tuolloistenkin katsojien sukupolvieroja, kun perheen isoisä oli syntynyt 1880-luvulla ja hän ei kuulemma ollut tahtonut saada koko iltana sanaakaan suustaan ollessaan niin hämmästynyt. Syntynyt villin lännen aikakaudella ennen autoja ja vaikka mitä muita lukuisia muita asioita, ja nyt hän katsoi televisiosta suorana lähetyksenä, kun ihminen käveli kuussa.

Iso juttu se oli myös juttua toimittaneelle perheen isälle. Sen sijaan isän mukaan perheen lapsille se kuulemma tuntui olevan yllättävänkin arkinen asia, koska joka viikko jossain televisiosarjassa, elokuvassa tai sarjakuvassa seikkailtiin avaruudessa ja kuussa.

Ehdottomasti tällaiset asiat kiinnostavat ja saa tulla lisääkin, ettei aina tartte odottaa jotain 50-vuotisjuhlallisuuksia.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvä ohjelma tämä Veli Kauppinen yhtyeineen. Kerran viikossa otetaan soitin ja keskustellaan eri instrumenttien taitajien kanssa. Nyt on käyty läpi laulajat, rumpalit, kosketinsoittajat ja basistit. Vierailijat ovat Okke Komulaisesta Lauri Porran kautta Teppo Mäkyseen. Musadiggareille suositus, kuunnelkaa itse.

Veli Kauppinen yhtyeineen | Kosketinsoittajat
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Korviini etsin Ylen Areenasta nukkumattijuttuja ja törmäsin vanhaan mainioon kertomuspariin.
Minä pidän Maija Elonheimoa hyvänä toimittajana, hän ei täytä ohjelmaansa mielipiteillään vaan kysyy minusta teräviä, oleellisia kysymyksiä jotka johdattavat asiantuntijan jutustelua meille taviksille ymmärrettävään suuntaan.

Nämä jutut on tehty aikoinaan Ykkösen heinäkuisen keskiaikateemaan sovitettuna, vaikka taidetaan jutskata uuden ajan alkupuolesta. Antropologi ja historiaa kansantajuistava kirjailija Pekka Valtonen on haastateltavana. Kirjansa oli juuri julkaistu, vinkkaan mtv3n juttuun, jossa Janne Hopsu kertoo, mistä myös näissä tiederadio-ohjelmissa puhutaan: Kun Eurooppa alkoi ottaa etumatkaa

Brysselin kone | Brysselin kone: Euroopan uuden mahdin alku Kaarle V:n aikaan
Brysselin kone | Keskiajan heinäkuun Brysselin kone: Nykyisen Euroopan talouskehityksen juuret Kaarle V:n aikana

Suosittelen lämpimästi, tulee erinäiset yhteiskunnalliset motiivit ja realiteetit esitetyksi tiivistäen.
Historianopettajat voivat ehkä suositella lukiolaisillekin, minä ainakin pidin kertauksesta.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Koska moniosaaja, eli en jaksa toimenkuvauksiaan kirjata, Husu on joutunut jonkinsortin mediahuomion kohteeksi niin lienee reilua korostaa hänen radiotoimittajuuttaan, radio-ohjelmaansa kera koomisena hahmona tunnetun Ali Jahangirin, tarjoilijana tietysti YLE:

Ali ja Husu

Minä kuuntelin aikoinaan livenä, mutta lopetin sitten sarjan kesken koska en vain jaksanut huvittua tai kai sivistyäkään.

Radiopersoonien wikistykset tähän:

Ali Jahangiri – Wikipedia
Abdirahim Hussein – Wikipedia
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Toki: ei oikeastaan yhtään mitään uutta asiaan edes jonkun verran perehtyneille tai jokusen vastaavan dokumentin aiemmin nähneelle ja valinnoista ja painotuksista voi aina olla montaa mieltä (mainittiinko koko sarjassa edes yhtään artistia jenkkilän tai brittien ulkopuolelta?), mutta SUOSITTELEN.

Ja vahva suositus siis kaikille muillekin kuin pelkille punk-entusiasteille, on varmasti kiinnostavaa katsottavaa kaikille musiikista kiinnostuneille. Neliosainen sarja on hyvin tehty ja sopivan kompakti katsaus punk-musiikkiin ja -kulttuuriin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle

Toki: ei oikeastaan yhtään mitään uutta asiaan edes jonkun verran perehtyneille tai jokusen vastaavan dokumentin aiemmin nähneelle ja valinnoista ja painotuksista voi aina olla montaa mieltä (mainittiinko koko sarjassa edes yhtään artistia jenkkilän tai brittien ulkopuolelta?), mutta SUOSITTELEN.

Ja vahva suositus siis kaikille muillekin kuin pelkille punk-entusiasteille, on varmasti kiinnostavaa katsottavaa kaikille musiikista kiinnostuneille. Neliosainen sarja on hyvin tehty ja sopivan kompakti katsaus punk-musiikkiin ja -kulttuuriin.
Komppaus suositukselle, todella mielenkiintoinen dokkarisarja vaikka luonnollisesti hyvin jenkkikeskeinen (jo vastaavista tuottajista johtuen). Tuli katsottua viimeinen osa eilen "livenä" ihan televisiosta, mielestäni aiheellista pohdintaa itsensä myymisen käsitteestä punkin "uudemman" (lainausmerkeissä kun 90-luvun alun ilmiöitä käsitteli lähinnä) tulemisen lisäksi.

Yleissivistyksen kannalta voisin suositella Logged in -dokkarisarjaa:
Uskon että voi aiheuttaa osassa ihmisiä ihmetystä ja vitutustakin, mutta jo perpektiivin laajentamisen kannalta väittäisin katsomisen arvoiseksi. Jaksot lisäksi mukavan kompakteja ettei vie hirveän isoa osaa päivästä yhden katsominen ja jos innostuu niin tuon katsoo vaikka koko sarjan putkeen.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yleissivistyksen kannalta voisin suositella Logged in -dokkarisarjaa:
Uskon että voi aiheuttaa osassa ihmisiä ihmetystä ja vitutustakin, mutta jo perpektiivin laajentamisen kannalta väittäisin katsomisen arvoiseksi. Jaksot lisäksi mukavan kompakteja ettei vie hirveän isoa osaa päivästä yhden katsominen ja jos innostuu niin tuon katsoo vaikka koko sarjan putkeen.

Tuo jälkimmäinen suosituksesi on kyllä todellakin katsomisen arvoinen itse kullekin. Töiden kautta päivittäin nuorten kanssa tekemisissä olevana tuli katsottua kaikki jaksot putkeen. Ja tuli taas roimasti perspektiiviä omaan työnkuvaani. Aika monta kertaa ongelmat eskaloituvat juurikin yläkouluaikaan.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Yleissivistyksen kannalta voisin suositella Logged in -dokkarisarjaa:
Uskon että voi aiheuttaa osassa ihmisiä ihmetystä ja vitutustakin, mutta jo perpektiivin laajentamisen kannalta väittäisin katsomisen arvoiseksi. Jaksot lisäksi mukavan kompakteja ettei vie hirveän isoa osaa päivästä yhden katsominen ja jos innostuu niin tuon katsoo vaikka koko sarjan putkeen.
Tuli kateltua. Vähän ristiriitaset fiilikset jäi näistä. Äkkiseltään sitä moni varmaan ajattelee näiden olevan yhteiskuntaa hyväksikäyttäviä pummeja ja surkimuksia jotka on itse ittensä tohon jamaan ajaneet. Kuitenkin siälä taustalla tuntui monella olevan lapsuudessa rikkonaisuutta, mielenterveysongelmia, vanhempien alkoholismia ja ties mitä muuta mitä ei dokkareissa julki tuotu. Monella kaltaisillaan varmaan ihan hyväksikäyttöä sun muuta, mistä nyt ymmärrettävästi ei halua omalla naamalla koko Suomelle kertoa. Mutta kyllähän ainakin tämä paksupoika Pate vaikutti kyllä ihan vapaaehtoiselta elämäntapaperseilijältä jonka perseilyyn äiti vielä löi bensaa liekkeihin maasuttamalla pojua niin että pyyhkii varmaan pyllynkin kun Pate tulee kylään. Tosin olihan silläkin ollut jotain koulukiusaamista aikanaan, mutta ei sitä nyt kaikkea voi senkään piikkiin pistää. Toi aina särähtää korvaan kun tämäkin puhui kuntouttavasta työtoiminnasta "pakkona". "Kyllä sitä nyt 4h viikossa on vaikka kaktus perseessä jos on pakko". Siis voi vittu. Luulis nyt että jos sais valita onko 24/7 neljän seinän sisällä sossun minimiavustuksella vai SAAKO käydä kuntouttavassa työtominnassa pienen lisäliksan kera, niin luulisi nyt jumalauta valitsevan jälkimmäisen. Eikös tota kuntouttavaa voi tehdä useampanakin päivänä, niin saisi sitten vielä vähän lisäropoja. Juu, ei ole varmaan kovat liksat työmarkkinatuen päälle mutta jotain kuitenkin. Ja eikö se pointti tossa ole kuitenkin tarjota muutakin elämää kuin pystyynkuoleminen (tai pelituoliin istumaan). Ei oo muuten pitkäikänen kaveri hän jos ei jotain radikaalia muutosta tuu ja äkkiä
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jääkiekkopalstalta tuskin saat apua tähän harmitukseesi, suosittelen antamaan palautteen suoraan ylelle. Asiaasi helpottaakseni laitan sinulle suoran linkin palauteosioon. Ole hyvä. Yle palautelomake
 

Migron

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ainakin Areenan kännysovelluksessa on unikytkin.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ajolistallani maanantain ratoksi:

Efter Nio, Linda Lampeniuksen ja Finntroll-laulaja, särölauluvalmentaja Mathias Lillmånsin vierailut.

Äänenkäytöstä lisää dokkarissa Pakko huutaa.

Flinkkilä & Tastula aiheena krooniset kivut, vieraana Sanna-Leena Perunka.

Laulumies, kotimainen lyhytelokuva dokumentaristin jäähyväisistä muistisairaalle isälle.

Detrot (2017). Elokuva jännitteistä, rotumellakasta ja väkivaltaisista tapahtumista motellissa kuumana kesänä 1967.






 

npc

Jäsen
Laitan vaikka tähän ketjuun: Onko kukaan huomannut, että se Noin viikon studio on muuttunut vaivihkaa hyväksi? Mietin tässä, että onko se oikeesti parantunut vai onko tässä kulunut jo tarpeeksi aikaa, ettei vertaa tätä siihen alkuperäiseen Lindströmin Jukan Noin viikon uutisiin..

Ja jotenkin kun noilla naiskoomikoilla on jotenkin aina hirveen vaikeaa olla hyviä ja uskottavia (pitää melkein olla lihava, ruma ja rietas, jotta hyväksytään tai sitten joku krissesalmismainen pinpo) niin tämä Eeva Vekki on kyllä mielestäni uskottava ja hyvä. Hyvä päivitys niinkuin vaikka suoraan siihen ysärin Eeva Litmaseen Iltalypsystä.

Yasir Gaylin sanaleikittelyakrobatiat, Tomi Haustolan ilmiöt kentältä ja nippa nappa on ihan potentiaalinen tämä Ursula Herlinkin, mutta jotenkin joutuu vielä hänen esiintyessä jännittämään että onnistu nyt. Yleensä hän kestää. Huonoin osio on aina se vieraileva vieras ellei ole sitten joku Joonas Nordman itse.

***

Toinen ohjelma, Perjantai, taas on jotenkin mielestäni hyytynyt ihan tätimäiseksi. Yritän nuokin kyllä kattoa (kun on näitä harvoja mitä sieltä Areenasta näkyy ulkomailla ilman kikkailuja) mutta onhan tuo kyllä kuivaa menoa. Pekka Vahvanen on silti rohkea ja mielenkiintoinen persoona, tykkään hänestä kyllä ja tullut kuunneltua radiostakin häntä, siis niitä jotain podcast-juttuja. Hänellä on joku elämänpituinen missio selvittää mitä se feminismi niinku oikein on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös