Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Yhtiömuotoinen toiminta käynnistyi

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana urpo, 20.05.2008 klo 19.55.

 1. urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
 2. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Näinpä on juu...

  Nyt vaan arvailemaan toimitusjohtajan nimeä. Sehän julkaistaan vasta 3.6. johtuen tj:n nykyisestä työstä. Jotkut jo arvailevat "Föönipenan" palaavan synnyinseuduilleen. Se kyllä kieltämättä toisi aimon annoksen ammattitaitoa jääkiekkoseuran pyörittämisessä susirajalle. Mutta henkilökohtaisesti en usko Penan olevan Jokipoikien toimitusjohtaja, mutta eihän tämä tietysti mikään uskonasia olekaan... Kesämökkikin kuulemma näillä seuduilla on jo...
   
 3. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Enpä usko minäkään että Pena on tj. Mutta, jos tulee sitten vielä joku erillinen urheilutoimenjohtaja, jonka vastuulle laitettaisiin esim. joukkueen kokoaminen, niin tälläisessä roolissa Pentistä olisi hyötyä. Tällöin Oy:n toimari voisi keskittyä pelkästään rahan tekoon ja toiminnan kehittämiseen muuten. Mikähän tulee olemaan Jormakan rooli?

  Urheilutoimintaa ei vielä yhtiöitetä, vaan sen aika on myöhemmin. Miten tämä kaikki vaikuttaa tulevaan kauteen? Vai vaikuttaako mitenkään?
  http://www.jokipojat.com/jokipojat/www/fi/index.php

  Edit: Oma arvaus TJ:stä, Jussi Jormakka.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2008 klo 15.57
 4. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Huhuja kuuluu... Joensuulainen on kuulemma uusi tj. Mahtiksen sivuilla on vihjailtu vaikka mitä, moni tuntuu "tietävän" kuka tämä valittu on. Mutta suurinpiirtein yhtä moni tuntuu tietävän eri henkilön... Vihjailuja, ja jopa varmaksi tiedoksikin sanottua on kylillä kuulunut. Saas nähdä kuka se sieltä verhon takaa todellisuudessa paljastuu... veikkaanpa että ei kukaan guru kuitenkaan.
   
 5. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Juu, joskus esillä ollut Pentti Matikainenkin on vielä toipumassa viime keväästä, joten hänkään ei ole ollut käytettävissä.