Yhdysvaltain ex-presidentti Donald J. Trump

  • 3 413 174
  • 22 739

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

Melkoisen kuumottavat 30 päivää tulossa.
 

ijuka

Jäsen
Toi on myös niitä lukuisia ongelmia USA:n pressajutuissa. Vaalien tulos varmistuu joulukuun alussa mutta presidentti astuu virkaan vasta tammikuussa. Siinä on yli kuukausi aikaa tehdä vaikka mitä, eikä kukaan mahda asialle mitään. Kaikki tuntuu Amerikassa perustua siihen ettei luotetaan ettei kukaan kuitenkaan mitään tee. Olisi hyvä olla esim. jotain lakeja, jotka estäisivät tiettyjen asioiden tekemistä vaaleista virkaanastujaisiin jne.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Valkoisen talon neuvonantaja Pat Cipollone on ilmeisesti seuraavana saamassa kenkää. Lähteiden mukaan Trump on myös ollut kulissien takana turhautunut varapresidentti Mike Penceen, joka ei hänen mielestään tee riittävän aktiivisesti töitä vaalituloksen kääntämiseksi. Myös Mitch McConnell, Mike Pompeo ja Mark Meadows ovat joutuneet Trumpin tulilinjalle. McConnell ja Chuck Schumer aikovat myös estää Trumpin veto-oikeuden uuden puolustuslain läpimenossa, kun kongressi kokoontuu käsittelemään asiaa ensi tiistaina.

 

flogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ehdottomasti samaa mieltä siitä että lakeja pitää muuttaa. Homma on varmaan pitkälti perustunut siihen olettamaan että presidentti koittaa laittaa kansakunnan etu kaiken muun edelle, vaikka ei itse olisikaan penaalin terävin kynä. Oranssi oksu on näyttänyt mitä rockbottom tarkoittaa. Jos siitä mennään syvemmälle alkaa peli olla pelattu. Viimeistään nyt pitää jenkkien laittaa hommat kuosiin ja lyödä kovat sanktiot niille jotka ovat hieroneet prinssinakkejaan demokratian kasvoihin.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Nyt sitten tuli sitten eka satsi armahduksia.



En mää kyllä tiedä miten tossa Biden voi lähtee rakentamaan yhteistyötä republikaanien kanssa kun ne tollasta hullua vielä suojelee ja eikä puutu tekemisiin. Jonkinlaista vallankaapausta Trump tulee yrittämään se on jo nyt selvä.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
”Bat-shit crazy” viimeinen kuukausi menossa...

Siellä on tRUmpin hallinto ollut aktiivisesti neuvottelemassa isoa Korona-tukipakettia kansalaisille ja kun se vihdoin saadaan Moscow Mitchin pöydältä eteenpäin niin kuinka ollakaan muuttaa Donny mielensä ja alkaa vaatia muutoksia pakettiin => taitaa vaan nauttia toisten kärsimyksistä niin kuin on koko elämänsä tehnyt...

Sitten menee ja armahtaa ”kaveri-meiningillä” Blackwaterin (kaverinsa Eric Princen palkka-armeija) murhista tuomittuja palkkasotilaita ja samalla kusee oikeiden sotilaiden muroihin & haudoille. Ja luonnollisesti armahtaa noita oman kampanjansa ihmisiä, jotka ovat saaneet tuomiot Venäjä-kytköksistään jne.

Ja tämä kaikki on vasta alkusoittoa tulevaan => maailman vuotavimmasta laivasta tihkuu tietoja kuinka tRUmp itse toimii tällä hetkellä kuin kiukutteleva hemmoteltu lapsi, jolta on viety lelu pois...
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Jos niitä kylähulluja on siellä 50 miljoonaa?
Kyllähän niitä muutama sisäsiitoksen helmiä löytyy, mutta ei 50-70 miljoonaa. Suuri osa Trumppia äänestäneistä ei "äänestänyt" Trumppia vaan ei demokraattipuolueen ehdokasta. Bidenin vastaehdokkaana olisi voinut olla vaikka Väinö West, -East tai -North. Silti äänimäärä olisi ollut huomattava.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Kyllähän niitä muutama sisäsiitoksen helmiä löytyy, mutta ei 50-70 miljoonaa. Suuri osa Trumppia äänestäneistä ei "äänestänyt" Trumppia vaan ei demokraattipuolueen ehdokasta. Bidenin vastaehdokkaana olisi voinut olla vaikka Väinö West, -East tai -North. Silti äänimäärä olisi ollut huomattava.
Tämä Iltalehden juttu kannattaa huomioida:


Trumpin kannatus on pysynyt erittäin vakaana huomioonottaen sen, että päähenkilö itse ei ole vakaa, ei tyyni, eikä nero.

Joka tapauksessa 22% vastaajista piti Trumpia presidenttien parhaisiin kuuluvana. Lisäksi 16% arvioi hänen suoriutuneen keskimääräistä paremmin. Kun vastapuolella on luvut 42% (huonoimpiin) ja 8% (keskim. huonompi), niin päästään samoihin lukuihin kuin jo ennen vaaleja. On turhaa korostaa puolueen osuutta, puolueen äänestäjiä ei kuitenkaan ollut 10% enemmän, loput ovat kultin jäseniä.

Puolet vastaajista vastustaa presidenttiä, 12% kiikun kaakun ja 38% kannattaa. Lisäksi kuitenkin yli puolet tuosta keskimääräisen arvosanan antajista äänesti Trumpia. Kovan linjan triumpisteja on siis 22% äänestäjistä eli 34 miljoonaa. Yhteensä kultin jäseniä on vajaat 60 miljoonaa. Lisäksi eroa on myös aktiivisuudessa, jotkut ovat valmiita lähtemään kadulle, toisille taas Newsmax riittää terapeuttisiin tarkoituksiin. Kovan linjan ääripäähän kuuluvat ne, jotka ovat liittyneet facebooksivustoon, noin 60 000 ihmistä, jossa kannatetaan poikkeustilaa.

Kansa on selvästi trumpimpaa kuin eliitti. On olemassa erittäin jyrkkiä oikeistolaisia, jotka eivät kuitenkaan enää seuraa Trumpia, kuten Pat Robertson. Jopa Guilianille meno ytimessä on liian kovaa. Flynn ja Powell eivät saa juuri seuraajia eliitistä. Joillekin trumpisteille sen sijaan jopa sotilaallinen puuttuminen vaalituloksen kumoamiseksi tulee kyseeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Lisää armahduksia. Nyt ne tuli niille joille varmasti kaikki tiesi että ne tulee mm. Manafort, Stone ja pappa Kushner.



Lisäksi Trupm on päättänyt käyttää veto-oikeuttaan ihan vaan siksi että on nyt huonolla tuulella ja haluaa kostaa kaikille.

Oikeasti ei tässä ole mitään yllättävää. Silloin kun republikaanit päästi Trumpin pälkähästä niistä Ukraina jutuista niin antoivat Trumpille avaimet käteen tehdä ihan mitä vaan. Nyt siellä on sitten täys mafioso pressana jonka käyttäytyminen on vielä lapsen tasolla. Moskovassa varmasti on vaarana kuolla nauruun tällä hetkellä.
 
Viimeksi muokattu:

Kolmas mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät Leijonat
Armahduksen vastaanottaminen tarkoittaa myös syyllisyyden myöntämistä. Siitä on olemassa ennakkotapaus korkeimmasta oikeudesta vuodelta 1915. Burdick vs. USA.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
On se äijä. Tätä vartenhan tuo armahdusoikeus laissa on, että pressa voi armahtaa kaikki kaverinsa ja ne, joilla on hänestä arkaluontoista tietoa. Pahalle joulumielelle tulee tässä ketjussa, pitää pysyä pari päivää poissa. Moni vähätteli 2016 vaalien jälkeen sitä, mitä pahaa Trump muka voi saada aikaan. Minusta laariin kertyi aika paljon, ja ukko lapioi kaksin käsin lisää ihan kauden loppuun asti.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tuohan voisi viimeisenä virassaolopäivän ihan vittuillakseen armahtaa yleisesti ja yhtäläisesti kaikki keillä ylipäätään tuomio liittovaltion oikeudesta. Ihan vaan koska on niin hyvä tyyppi ja armelias vielä. Varmaan tuolta saisi myös ostaa sopuhintaan armahduksia ja voisihan se pistää vaikka armahdukselle hinnoittelutaulukonkin, että joku huumekartellin pomo maksaa vähän enemmän ja köyhempi rötöstelijä vaan nimen sitoumukseen äänestää kaikissa tulevissa vaaleissa DT:tä tai klaaninsa seuraavaa jäsentä jos DT kaiken todennäköisyyden vastaisesti ei olekaan jumalolento ja sattuu jossain vaiheessa vaihtamaan hiippakuntaa.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Trumpille seuraava deadline on tammikuun 6., jolloin hän suunnittelee tapaavansa rebujen johtoa vaalituloksen kumoamiseksi:


Ja samaan aikaan on tiedossa iso protesti, johon tulee runsas joukko trumpisteja osoittamaan mieltään. Eli siis Trump toimii sisältä päin kumotakseen tuloksen ja kannattajat ulkoapäin.

USA:n demokratia on pahimmassa vaarassa koskaan ja samanaikaisesti vaara ei ole kovin suuri. Suurin ongelma ovat väkivaltaisuudet, jotka saattavat hyvinkin purkautua, jos kannattajat ovat sopivassa mielentilassa ja kiihottaneet itsensä isoon uhoon.

Trumpin mahdollisuudet vaikuttaa armeijan kautta näyttävät pieniltä. On olemassa spekulaatiota siitä, että Trump erottaa monta komentajaa peräkkäin, ne, jotka eivät suostu toimimaan Trumpin käskyjen mukaan, kunnes tulee sellainen, joka haluaa toimia. Mutta armeija tuskin on tässä yhtenäinen, joten vaara tässä suhteessa on hyvin pieni, muttei olematon.

Bideninä pitäisin huolta siitä, että Trumpin toimet marraskuun vaalien jälkeen tutkitaan perusteellisesti.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
En tiedä onko jotenkin väärin miettiä tällaista, mutta tietyllä tavalla saattaisi olla jopa hyvä asia jos nuo proud boyssit tms. kahjot lähtisivät riehumaan aktiivisesti. Siinä tuulettuisi ilmapiiri kunnolla ja toisaalta kun maan lailliset asevoimat pistäisi hommalle stopin n. kolmessa minuutissa niin saattaisi tulla myös viestiä näille vallankumoushalukkaille Trump mukaan lukien että jossain vaiheessa tulee raja vastaan ja sen ylittämisellä on hintansa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Trumpin vaatima ja demokraattien hyväksymä 2000 dollarin stimulus-shekki ei mennyt läpi republikaaneille tänään pidetyssä muodollisessa tapaamisessa. Tässä nyt on se vaara, että Trump kaataa koko paketin. Hänhän ei hyväksynyt tuota 600 taalan stimulus-shekkiä koska se oli hänen mielestään liian pieni (niinkuin se kyllä onkin). Rebut kuitenkin vastustavat rahasumman nostamista. Asia menee seuraavaksi edustajainhuoneen äänestykseen, joka pidetään maanantaina.

Jos Trump ei allekirjoita pakettia, hallitus menee sulkutilaan. Tämä on ensimmäinen kerta kun republikaanit ovat nousseet omaa presidenttiään vastaan joten tässä on nyt aika isot panokset pelissä. Republikaanit yrittivät poistaa paketista ulkomaanavun, jota Trump on kritisoinut. Demokraatit kuitenkin torppasivat tämän yrityksen.

 
Viimeksi muokattu:

Hexa

Jäsen
Trumpin vaatima ja demokraattien hyväksymä 2000 dollarin stimulus-shekki ei mennyt läpi republikaaneille tänään pidetyssä muodollisessa tapaamisessa.
Mielenkiintoista, että Trump ja demokraatit ovat samaa mieltä edes jossain asiassa. Onkohan kyseessä ensimmäinen kerta koko presidenttikaudella.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Republikaanit yrittivät poistaa paketista ulkomaanavun, jota Trump on kritisoinut. Demokraatit kuitenkin torppasivat tämän yrityksen.
Tämä ulkomaanapu-tuhlailu on nostettu isosti esille, mutta ilmeisesti iso osa siitä mukailee Trumpin omaa budjettiesitystä ja on aikaisemmin hyväksytty republikaanijohdossa. Ulkomaanavun kritisoinnilla saa kannattajilta helppoja pisteitä, joten ei taida tulla yllätyksenä kellekään tämä nosto.

 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hänhän ei hyväksynyt tuota 600 taalan stimulus-shekkiä koska se oli hänen mielestään liian pieni (niinkuin se kyllä onkin).
Tota 600 oli neuvottelemassa myös valkoisen talon edustajat. 600 liian vähän on vain hätäisesti löydetty tekosyy sille, että voi olla allekirjoittamatta. Nyt sillä on 10pv aikaa pohtia että mitä tekee ja aikamoinen määrä deadlineja menee umpeen sinä aikana. Kaaosta USA kaipaa...ja saa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Urputtimelta meni pupu pöksyyn ja allekirjoitti tukipaketin.






Rubio viittaisi siihen, että Fauci on kujalla kaikesta ja häneen ei kannata luottaa. Rubiohan kävi itse hankkimassa rokotuksen välittömästi, vaikka ei ole oikein missään riskiryhmässä. On tuo puolue vaan paska.

Rubio on oikeasti ilmastouskovainen ja se haluaa pelastaa maailman aiheuttamalla mahdollisimman monen amerikkalaisen kuoleman.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös