Yhdysvaltain ex-presidentti Donald J. Trump

  • 3 415 791
  • 22 739

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Mikä siinäkin on, että jopa arvostettu kolumnisti intoutuu leikinlaskuun Trumpista puhuttaessa. Veikkaan, että helpotus vaalituloksesta kirvoittaa monet ennennäkemättömään ilakointiin:


Trumpin persoona on suuri koomikkojen työllistäjä ja innostaja. Pelkäänpä, että Trumpin poistuminen Valkoisesta talosta saa aikaan tilanteen, jossa vitsit ovat koomikoilla vähissä. Koronasta ei vaan jaksa.

Trumpin poistaminen Valkoisesta talosta on monitahoinen ongelma, jota täytyy valitettavasti pohtia myös eettisistä näkökulmista. Helpointahan olisi vain lähettää maihinnousujoukkojen iskuryhmä tehtävänään tuoda Trump yhtenä tai useampana kappaleena ulos Valkoisesta talosta. Tätä ei kai pidetä presidentin arvovaltaan sopivana asiana.

Joudutaan turvautumaan siis houkutteluun samaan tapaan kuin vaikkapa lemmikkikissaa houkutellaan pahasta paikasta ruuan avulla tai sonnia houkutellaan lehmän avulla, en tiedä onko tämä yleensä tapana. Jos mitkään houkuttelut eivät tehoa, jää jäljelle humaaneista keinoista huumaaminen. Pieni reikä Trumpin työhuoneen kattoon, siitä huumaavaa ainetta sisään ja sen jälkeen noin kymmenen painonnostajaa vain kantaa kaadetun karjun ulos.

Tämän jälkeen huumattu ex-presidentti viedään hänelle kalustettuun Big Brother-taloon, jossa on kaikki Valkoisen talon mukavuudet puhelinyhteyksineen. Presidentin perhe on mukana juonessa, he antavat Trumpille väärää informaatiota ja pitävät tämän tyytyväisenä tilanteeseen. Itse asiassa, järjestely voisi olla pysyvä. Tottakai suurin ongelma on se, että Trump haluaa poistua tilasta. Trumpille voisi toki kertoa, että maassa vallitsee vakava pandemia, ja siksi hänen täytyy käyttää helikopteria poistuakseen "Valkoisesta talosta". TV on toinen ongelma, mutta arvelen, että Trumpin saa tyytyväiseksi näyttämällä hänen parhaita hetkiään puhetilanteissa eli siis kaikkia esiintymisiensä tallenteita.

Trumpin into päästä puhumaan ei muodosta suurta ongelmaa, nämä hänen kannattajansa uskovat Trumpin voittaneen vaalit ja olevansa presidentti edelleen, joten siinähän Trump vaan voimaantuu omassakin uskossaan.
 
Viimeksi muokattu:

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Trumpin persoona on suuri koomikkojen työllistäjä ja innostaja. Pelkäänpä, että Trumpin poistuminen Valkoisesta talosta saa aikaan tilanteen, jossa vitsit ovat koomikoilla vähissä. Koronasta ei vaan jaksa.

Seinfeld vitsaili aikanaan että sanomalehdillä käy joka päivä ihan käsittämätön tuuri että uutisia on juuri niin paljon että lehti saadaan täyteen. Yksikin lisäuutinen niin pitäisi lisätä kokonainen sivu josta suurin osa jää sitten tyhjäksi.

Eli eiköhän niitä vitsejä löydy jatkossakin ja tällä kertaa vähemmän masentavasta aiheesta kuin tuo wannabe-diktaattori.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
"I Don't Care, Esperi you are fired"

Jostain syystä tuosta puolustusministerin Esperin kenkimisestä tuli mieleen mielikuva, josta suomalaiset stand-up koomikot saavat varmasti matskua.
 

Stigu

Jäsen
Nyt jos Esperi on pelimies, hän ignooraa tuon eroviestin, lähtee golffaamaan pariksi tunniksi, järjestää lehdistötilaisuuden Wallmartin takapihalla jossa teilaa tuon erotusilmoituksen laittomana ja twiittaa 17 miljoonaa viestiä, joissa antaa ymmärtää että hän on edelleen puolustusministeri ja että erotus on rigged, fake , so sad, grab them by the pussy, woman , man , camera, tv ja against the constitution.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Suosikkijoukkue
Kärpät

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo


Itse asiassa hauskastihan yksi suurimpia liikkeellä olevia salaliittoteorioita on ollut se, että nyt kun Biden on saatu presidentiksi, niin koronavirus tulee hämmentävällä tavalla nopeasti katoamaan. Eli kyseessä on ollut vain deep state vaalivaikuttamista Biden voiton varmistamiseksi.. on tämä meno niin hauskaa seurattavaa
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Tämä deep state höpötys on kyllä hassua.
Kaverilla on valta nimittää kaikki ministerit ja muut ja silti hän vinkuu, että vallassa on jotkut ihan väärät tahot.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tämä deep state höpötys on kyllä hassua.
Kaverilla on valta nimittää kaikki ministerit ja muut ja silti hän vinkuu, että vallassa on jotkut ihan väärät tahot.
No mutta kun VALLASSA ON OIKEASTI LISKOJUUTALAISET PITSERIAN KELLARISSA!!!!1!1!1

Herää, sheeple!

Ja joo hassua on ja so sad, lähinnä että tuon tyypin horinat uppoavat edelleen merkittävään osaan oletettavasti täysvaltaisia ihmisiä. Hieman kauhulla sitä odottaa että missä vaiheessa nämä salaliittokahjot aktivoituvat toimimaan kun kyllähän tuo uskomansa paska on niin vakavaa että jos itse uskoisin (tai siis vallan tietäisin varmana) että kannibaaliorgioita tapahtuu naapurin kebulassa ja siellä on lapsikatras vangittuna ilman että mikään taho niitä vapauttaisi kun se deep statea pyörittävä eliitti on kieltänyt, niin varmaan sitä pyrkisi jollain tavalla akuuttia tilannetta muuttamaan. Onneksi en tiedä tämmöisiä kun minulle ei ole kosmisia salaisuuksia paljastettu ja joudun elämään ihan virallisten tiedonantojen varassa.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa



Colbert juhlatuulella ja vitsiä pukkaa. Mutta hän tuo esille myös amerikkalaisen näkökulman Trumpin kauteen, seikat joita täällä Atlantin toisella puolella ei sittenkään joutunut kokemaan aivan samalla intensiteetillä.

Trumpin valtakausi oli systemaattisen valehtelun aikakautta: ihmiset ikään kuin altistettiin kokeelle, jossa heille syötetään 24 t/vrk erilaisia valheita. Aikakausi, jossa Trump syötti joka päivä kymmeniä twiitteja, joista suurin osa oli silkkaa valehtelua. Orwellilainen koe, 4 vuotta, jona aikana presidentti ei halunnut kenenkään tietävän totuutta. Ja se päättyy sujuvasti koko demokratiaa uhkaavaan giganttiseen valheeseen.

Oli venäjätutkinta, oli virkarikos, oli pandemia - valheita, valheita, valheita. Koko kausi alkoi valehtelulla virkaanastujaisten yleisömääristä ja tavallaan loppui ( 2 kk Lame Duckina) valehtelulla vaalituloksesta. Goebbels olisi ollut ylpeä tällaisesta presidentistä. Mutta politiikkaa seuraavalle kausi oli täydellinen painajainen, mihinkään presidentin sanomaan ei voinut luottaa, kaikki asiat piti tarkistaa jostain luotettavasta lähteestä. Epäilemättä tällainen jättää jälkeensä ihmisen psyykkeeseen, mutta nyt tämä aikakausi on ohi eikä uutta Trumpia todellakaan kaivata. Valheiden tarkka määrä riippuu lähteestä: kepeät 20 000 ylitse tai alitse, jossain näillä main.

Presidentti oli suurella osalle amerikkalaisista kuitenkin luottamuksen kohde ja totuuden lähde. Tämä teki asioista vaikeaa. Oli totuttu siihen, että presidentiltä oli lupa odottaa faktojen tarkistusta e n n e n kuin jotakin tietoa lähti ulos, mutta näinhän ei sitten käynyt. Presidentti julisti olevansa tiedon lähde, hän tiesi asiat paremmin kuin kukaan muu, mukaan luettuna tiede instituutionakin. Ei hassumpaa kaverilta, jonka opiskeluajoista ei jäänyt mitään merkkiä minkäänlaisista saavutuksista tieteen alueella, edes taloustieteen.

Eli todellakin amerikkalaisilla on aihetta juhlaan, on sitä meilläkin. Tervetuloa tylsyys, tavallisuus ja totuus, on totuuden aika!
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tuossa kun DT on paasannut kiihtyvällä tahdilla vaalihuijausta eli käytännössä vallan anastusta, niin missähän vaiheessa alkaa tarinoissa esiintyä kannattajille muistutus siitä 2nd amendmentista ja kuinka on jokaisen amerikkalaisen velvollisuus sotia myös asein tämmöistä touhua vastaan? Vai napataanko kaverin twitter-oikat sitä ennen pois?

Rebut puoluetasolla peesaavat vielä toistaiseksi DT:tä, toivotaan nyt että on pelkkää opportunismia edelleen ja loppuu Georgian uusintavaalien päätteeksi. Tuskin DT:llä mitään henkilökulttia puolueessa on mutta ikävää olisi jos kokisivat DT:n olevan se ainoa kortti millä kannattaisi jatkossakin pelata kun kerta näin hyvin näyttää sekoilu ja kohkaus yhdistettynä vihanlietsontaan toimivan.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Trump on niin tuon huomion perään, että ehkä meillekin olisi vain viisainta, että tämän ketjun annettaisiin kuolla pois? Ei tuo kusipää ansaitse meiltä enää yhtään enempää huomiota.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Hassu argumentti tämä Bidenin presidenttiys. Miten se liittyy todellisuuteen yhtään mitenkään, edes teoriassa? Eihän Biden edes yrittänyt päästä presidentiksi vaalissa, jossa Trump valittiin.
No, tuo argumentti liittyy todellisuuteen suunnilleen saman verran kuin Donaldin argumentit yleensäkin, noin keskimäärin.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
"Tämä on tosi hyvä lisä CV:ssa" saattoi moni ajatella.

Hupsista saatana.

“I think for lower-level people, if working for Trump is their only card, that’s a very weak card to play,” a former George W. Bush aide said.

 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
E: taisin sittenkin ymmärtää jotain väärin. Ilmeisesti kyseessä ei ollut armeijan ylipäällikköyden riistäminen vaan Trumpia vain epäiltiin vallan väärinkäytöstä. Tulkitsin tuon Impeachment-sanan ilmeisesti vähän väärin.
Mä luulin seuraavani tarkasti ddt:n mellastusta ja olin ihmeissäni, että miten missasin tuon kokoluokan lööppiräjähdyksen. (helpottunut huokaus)
Tämä deep state höpötys on kyllä hassua.
Kaverilla on valta nimittää kaikki ministerit ja muut ja silti hän vinkuu, että vallassa on jotkut ihan väärät tahot.
On siellä deep state. Eikä edes kovin piilossa. Nimittäin nykyinen potus on moottori.

dt ja rebut kaivaa nyt yhteistuumin maata USA:n demokratian alta. USA:ssa ei ole koskaan ole ollut vakavaa vaalivilppiä ja näiden vaalien jälkeen mun veikkaus on, että 20-30% väestöstä uskoo vaalien olleen epärehelliset. GOP reaktio kertoo, että ddt on edelleen puolueen todellinen johtaja ja pelko läsnä. Pelko oman poliittisen uran puolesta.
 

Fordél

Jäsen
Rebut puoluetasolla peesaavat vielä toistaiseksi DT:tä, toivotaan nyt että on pelkkää opportunismia edelleen ja loppuu Georgian uusintavaalien päätteeksi. Tuskin DT:llä mitään henkilökulttia puolueessa on mutta ikävää olisi jos kokisivat DT:n olevan se ainoa kortti millä kannattaisi jatkossakin pelata kun kerta näin hyvin näyttää sekoilu ja kohkaus yhdistettynä vihanlietsontaan toimivan.

Tässä täytyy erottaa Trumpin politiikka ja Trumpi tapa tehdä politiikkaa.

Jälkimmäiseen ei ole varmasti kovin suurta kaipuuta kuin fanaattisimmilla Trump-faneiila. Harvemmin sitä enää kuulee, että "kiva kun joku sanoaa asiat suoraan", kun se mitä hän sanoo, on liian usein valetta, loukkaavaa, ristiriitaista, sekavaa jne. Tähän moni on väsynyt, mistä kertoo paljon Bidenin äänisaalis.

Sen sijaan Trumpin ajamalle politiikalle on edelleen kannatusta, mistä kertoo puolestaan Trumpin saama iso äänisaalis. Tätä politiikkaa rebut voivat edelleen hyödyntää ja ajaa, koska sille löytynee jatkossakin kannatusta. Etenkin jos joku tekee sen tolkun rajoissa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
[/QUOTE]
Trump on niin tuon huomion perään, että ehkä meillekin olisi vain viisainta, että tämän ketjun annettaisiin kuolla pois? Ei tuo kusipää ansaitse meiltä enää yhtään enempää huomiota.

The Hill
@thehill

Trump has told advisers he's thinking about running in 2024: report http://hill.cm/cBNeLEH



***

Eilen veikkailin tuota, että kyllähän se haluaa pysyä huomion keskipisteeseessä.

Seuraavat 4 vuotta hoetaan vaalikampanjassa sitä miten Donald kehitti itse korona-rokotteen, jonka lupasi.

***

Tuossa taitaa olla jotain aikataulua. Eiköhän 2021 puolella mesota noita oikeudenkäyntejä ja 2021 syksyllä alkaa tuo valmistautuminen Republikaanien ehdokkaaksi.


Tuosta voi katella aikatauluja.
 
Viimeksi muokattu:
Seuraavat 4 vuotta hoetaan vaalikampanjassa sitä miten Donald kehitti itse korona-rokotteen, jonka lupasi.
Kyllähän Donald rokotteen kehitti. Hän otti haltuun rokotteisiin liittyvän laboratorityön heti, kun ensimmäiset viestit Covid-19 tuli ja tilasi itselleen laitteistot, jolla kehitti rokotteen.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
"Tämä on tosi hyvä lisä CV:ssa" saattoi moni ajatella.

Hupsista saatana.

“I think for lower-level people, if working for Trump is their only card, that’s a very weak card to play,” a former George W. Bush aide said.


Tämä on aika huolestuttava suuntaus. Tulevan hallinnon piti korjata poltettuja siltoja ja olla "koko kansan asialla". Jos alemman tason virkamiehiä lähdetään rankaisemaan Trumpin hallinnolle työskentelystä, ei kahtiajako ainakaan tule pienentymään. Toki voi olla ettei Bidenin hallinto pysty tähän asiaan juuri edes vaikuttamaan.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Tuossa taitaa olla jotain aikataulua. Eiköhän 2021 puolella mesota noita oikeudenkäyntejä ja 2021 syksyllä alkaa tuo valmistautuminen Republikaanien ehdokkaaksi.
En tiedä, mitä palstan säännöt sanoo tästä, mutta senkin uhalla näin vähän kauniisti muotoillen sanon, että toivottavasti tuo mies ei ole enää keskuudessamme vuonna 2024. Saisi vaikka sen Covidin uudestaan, ja luonto hoitaisi loput.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös