Xbox 360: SM-liiga 2

  • 3 855
  • 42

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Liigan tiedot tulevat YV:llä.

Blues - masa-66 (isomaha 990)
HIFK - Kimifan (Kimifan44)
HPK - Rosa 55 (Taalasmaa55)
Ilves - Hypodermic (john penaali)
Jokerit - Gellner (Gellneri)
JYP - Speed (Lacku)
KalPa - tiong (tiong fi)
Kärpät - Mikke11 (Massz0)
Lukko - LUIGIRISSOTTO (mannnyyy)
Pelicans - Jääkaappi (Jkaappi)
Saipa - Peteliuz (Peteliuz)
Tappara - Lafleur (Lennartti)
TPS - Navy62 (Viltzu_p)
Ässät - Tuamas (nollanieminen)

- treidit käytössä
- paras seitsemästä playoffit
- yksinkertainen sarja
 
Viimeksi muokattu:

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
HIFK - Kimifan44 - Pelikierrosten määrällä ei väliä, mieluiten kuitenkin kaksi.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokerit-Gellner (Gellneri)
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Voisin laittaa yksinkertaisen sarjan siksi, että varmasti saa pelit pelattua. Playoffeissa tulee kuitenkin väkisinkin otteluita ihan hyvin.

Liiga on nyt perustettu, lähetän tiedot YV:lla.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Voisin laittaa yksinkertaisen sarjan siksi, että varmasti saa pelit pelattua. Playoffeissa tulee kuitenkin väkisinkin otteluita ihan hyvin. .

Varmastikkin hyvä päätös, varsinkin näin kesällä kun on usein kaikenlaista odottamatonta tekemistä. Tämän illan olen boxilla aktiivisesti, ja ensi viikolla joka ilta "vain" klo. 19-21 välillä töiden takia.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Aika hyvin lähti Pohjoisen sympaattisella pikkuseuralla kausi käyntiin. Tarkki torjui hyvin, ja ihan hyvällä prosentilla tuli skodattua paikoistakin.

Kärpät - HIFK 3-0
Kärpät - JYP 4-0
Kärpät - KalPa 2-1

Donskoi on ollut Kärppien alkukauden komeetta. Tehoilla 3+1 Donkkari johtaa pistepörssiä (yhdessä Saarenheimon kanssa, jolla on myöskin 3+1 saldona). Kuka ihmeen MG?

Edit:

Kärpät - Tappara 0-1 JA

Helvetin tasainen matsi, missä molemmilla oli muutamia maalipaikkoja jo varsinaisella peliajalla. Minulla muun muassa rankkari, tolppa ja muutama läpiajo. No, jatkoajalla komeasti menin jalkakikkaan ja tyylikäs viimeistely läpiajosta ratkaisi pelin.

Kärpät - Lukko 3-4 JA

Ensimmäisessä vaihdossa sain 5 min AV:n. Sen jälkeen peli ei lähtenyt ollenkaan käyntiin, ja vastustaja namutteli helposti 3-0 tauluun. Onnekseni Tarkki imaisi kolmannen, ja maaliin tuli Koivisto. Pääsin peliin mukaan ja toisessa erässä tasoitin jo 3-3:een. Jatkoaika meni ansaitusti kaverille.
 
Viimeksi muokattu:

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
SaiPa

GT: Peteliuz


EDIT: Ehdin aloittamaankin jo liigan jopa neljän minuutin verran, kunnes Sonera päätti että ei pelata enää. Lackun Jyppiä vastaan johdin 2-1 kunnes katkesi. Hauskinta tässä oli se, että pelin poistumisruudussa luki mulle 3-0 mutta tilastoissa voitto merkittiin Lackulle.
 
Viimeksi muokattu:

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos siellä vielä joku on jäljellä (Ilves?) niin mukana ollaan, GT vanha tuttu john penaali. Harmi kun SaiPa kerkes mennä, sillä meni viimeks yllättävän hyvin. :P
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Liiga avattu 5-2 kotivoitolla TPS:sässäsästä!

Rightin pakki olisi hakusessa. Irtoaako Milam Ässistä? Rullier tai Brooks Jokereista? Latvala (71), Forsström (71) ja Kakko (73), nuo nyt ainakin ovat myyntilistalla. Hyökkäykseen etsitään mahdollisesti yhtä sentteriä!
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eka matsi takana ja 2-3-tappio HPK:ta vastaan. Olihan erikoinen peli, kun suunnilleen joka hipaisusta lähti jäähylle. Linja oli tasapuolinen, eli molemmat istuivat koko ajan boksissa. Numerot mairittelevat ehkä hieman, sillä HPK oli selvästi Jokereita parempi. Lassila hörppäsi aika helposti molemmat maalini.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Kissat ja kärpät kaadettu!

HIFK kaatui kohtalaisen makealla tavalla. Ensin hallittu siima kolmeen-nollaan (Petrell teki kaikki) ja sitten vietiinkin kissoja, lopputulos 6-3 Pelicansille. Kiva peli.

Illan toisessa ottelussa kaatui Kärpät lukemin 6-2. Heti alussa taisin pelata melkeinpä parikin minuuttia kahden miehen alivoimalla, mutta alivoima toimi hienosti. Pelicansin ylivoima sen sijaan oli murhaavan tehokas, neljästä yrityksestä neljä maalia. Peli oli jo 6-0, mutta pitihän kaverillekin pari maalia antaa, ettei mieltänsä pahota.. :)
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Peli oli jo 6-0, mutta pitihän kaverillekin pari maalia antaa, ettei mieltänsä pahota.. :)

Oi kiitos, kuinka ystävällisesti ajateltu ;)


Kärpät - Pelicans 2-6

Jep, tuo peli kusi jo heti alussa, Tarkki päästi jokaisen vedon taakseen. Sitten kun päätin ottaa Koiviston maaliin, oli peli jo ehtinyt alkaa, joten en saanutkaan vaihdettua. Siispä Pelsuille tuli vielä kolme ilmaista lisämaalia... Kolmanteen erään siis Koivisto maalille, ja sainkin sen verran virtaa että pari kaunistelevaa maalia sain tehtyä. Geegee!

Kärpät - Blues 2-1 RL

Kolmannen erän viimeisillä hetkillä vastustaja sai tehtyä maalin. Alkoi tulla flashbackeja edellisestä liigasta: siinä kauden alku meni todella hyvin, mutta tuli 8:n ottelun tappioputki. Nyt tappio olisi ollut jo neljäs putkeen... Rosa päästi kuitenkin loistavalla syötöllä Veskun karkuun, ja Viitakoski veikin pelin jatkoajalle.

Edittiä:

Kärpät - Ässät 4-1

Alkuun todella halpa maali, kun Rynnäs imaisi Kärppien päädystä lähteneen maata pitkin menneen vedon längistä. Minulle on muuten tehty myös samanlainen maali - jonkin sortin bugi? Sen jälkeen peli pysyikin hallussani.

Kärpät - HPK 3-2

Huhhuh, peli hallussa (3-1) aina kolmannen erän puoleen väliin asti. Silloin maalivahti & puolustus haparoi 5-3 YV:lla viivarannarin omiin. Paniikkihan silloin iski, ja "kaikki menee, nyt vetoja" mentaliteetilla vastustaja alkoi roiskia päin Koivistoa. Sentään ei tullut enää toista imua. Olisi ollut katkeraa.

Kärpät - Saipa 5-3

Kuten edellisessäkin, 3-1 asemassa alkoi perseily ja 5-3 AV:lla vastustaja teki maalin. Tällä kertaa vain momentum johti tasoitukseen. Sain kuitenkin YV:n viimeisellä minuutilla, ja Viuhkola rankoo armottomasti. Peki laittaa vielä aloituksen jälkeen toisen ja peli on ohi.
 
Viimeksi muokattu:

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilves pystynee aloittamaan liigan vasta aikaisintaan huomenna torstaina, mikäli peliseuraa löytyy jo ennen klo 14. Sama homma myös perjantaina. Pahoitteluni, mutta työt vievät valtaosan ajasta... Lauantaina ja sunnuntaina on sitten enemmän aikaa.
 

tiong

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Vancouver Canucks
KalPasta olisi vaihdossa tarjolla ainakin seuraavat:

Mika Järvinen (MV, 77)
Toni Dahlman (OL, 75)
Kalle Kerman (VL, 75)
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Eipä ole ruusuisesti alkanut SaiPan tie, viisi peliä ja viisi kertaa turpaan. Parissa matsissa saanut jotenkin jopa sinniteltyä vastustajan mukana. Uutta verta olisi haussa, joten SaiPasta kaikki pelaajat vapaana lukuunottamatta PAULI LEVOKARIA. Ehdotuksia otetaan vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös