X-Factor UK finaali 11.12.2016 – liveseuranta

  • 28 483
  • 404
Ei kyllä sytytä kauheasti nämä esitykset. Toivottavasti tulee vielä heviä toisella kierroksella kun suomalainen mukana. Saara voisi vetästä vaikka jonkun Sentencedin rallin kun ovat samalta kylältä
Eikös ne molemmat esitä jonkun X-F:n "voittajan biisin" joka sitten heti tyrkätään sinkkuna voittajan levyttämänä joulumyyntiin...
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jotenkin nämä tuomarien, tai mikä lie juryn ylitsevuotavat kehut ja ylistys laulajille ärsyttää. Suomalainen katsoja hakee negatiivisia asioita ja tällainen ääretön hehkutus menee överiksi.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Mä luulen että Matt on Nicolen friend zonessa ja ojentelee ensi yönä sängyn päädyssä kondomeita kun Simon jörnii shertsingeriä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Matt taitaa olla niitä poikia jotka Nicolen sijaan mieluummin nukkuu Adam Lamberttien vieressä. Kaikki tuomarit ja Matti itsekin on sen olosia että Saara tän voittaa. Torille!
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onkohan muuten mitään muuta livepaikkaa vedonlyönille kun betfair? siellä tuntuu heittelevän kyllä kertoimet melko kovaa mutta hieman matalempaa kerrointa. Eihän tuo suuntaa sinällään anna, mutta ehkä kertoimien antajilla hieman sisäpiiriä enemmän..
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Onko otteluvalvoja paikalla?
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mikäs Englannin Putous-sketsi sieltä nyt tuli esiintyy?

Jaa ne on nää jampat, tän tokan biisin tunnistankin. Hassut vanhat sedät.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
On tämä kyllä yksi show ja joka vuosi sama juttu. Montakohan kuukautta on saanut jo näitä Saara Aalto-uutisia lukea. Enkä tarkoita sitä sillä, että jotenkin nyt rassaisi liiaksi vaan lähinnä sitä, että kertoo siitä että helvetin kauan kestää yksi kausi tässä ja aikamoinen urakka kilpailijoillekin, jotka finaaliin asti ovat päässeet.

Katselin Wikipediasta aiempia voittajia ja kärkikilpailijoita ohjelman historiasta ja kolme näistä tunsin nimeltä, vaikka aika paljon tulee musiikkia kuunneltuakin. Leona Lewis, One Direction ja John Arthur. Tämä Arthurkin teki jonkun yhden cover-biisin, joka taisi Suomessa soida aika paljon jonain kesänä, eli kaksi vain vähän isompaa tähteä sieltä on vuosien varrella tullut.

Vaikea kyllä nähdä, että Saara mitään international uraa saisi rakennettua.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Sais tää Sadness jo lopettaa...
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onkohan tuolla Suggsilla flunssa vai vain ikä vienyt äänen? Oli ponnettoman kuuloista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös