www.ruutu.fi – lätkä/urheilufanin unelma?

  • 1 597 885
  • 6 774

Raato55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Minnesota wild
Yritin soittaa asiakaspalveluun, niin automaatti kertoo, että meille on tullut poikkeuksellisen paljon puheluita.... Soittakkaa myöhemmin uudelleen, tostakin ne veloittaa jonkun pienen palvelumaksun, vaikka ei saa edes yhteyttä! Hienoa toimintaa! Voi pillu sanon mä
 

ajmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
No nyt meni itselläkin kuppi nurin. Vittu mitä puuhastelua. Video vain lataa, muuta ei tapahdu. Kaikilla selaimilla yritetty ja välimuistit tyhjennetty. Parasta oli kun Firefoxilla vei matsia klikattuani sivulle, jossa huomautetaan, että sisältö kuuluu maksulliseen palveluun ja kehoitetaan tilaamaan se (olin siis sisäänkirjautuneena ja tilaus voimassa toistaiseksi).
 

Ikijää

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
Vuorotellen pyörittää 5 minuuttia latauspalloa ruudulla ja heittää maksumuuria. Mä en jaksa enää edes yrittää.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tiedä muista, mutta mulle alkaa RIITTÄMÄÄN! Koko saatanan syksy ollu pelkkä ongelmaa ongelman perään ja asialle ei vittu tehdä mitään! Saatanan tunarit, iso lafka jne. Helvetti tämmöistä paskaa sitten ulostetaan. Laitan kyllä niille palautetta heti kun se on mahdollista.
 

peekay

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens & #11
Tulin kesken toisen erän kattomaan peliä, niin en pääse itsekään katsomaan. Näköjään taas tällainen ongelma, josta hyvitetään sitten viikon tai yhden päivän ilmaisella katseluoikeudella.

Jos on jatkuva tilaus niin mitä järkeä on tuollaisella hyvityksellä? 18:02 asti katsoin, erätauolla pistin paussia ja se oli se virhe.

#EPICFAIL
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Kaikki näkyy. Not. JYPin pelejä ei tarvii katsoa tälläkään kertaa.
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Ja tilttashan nuo loputkin.. huoh. Nyt perun kyllä koko tilauksen.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Jos on jatkuva tilaus niin mitä järkeä on tuollaisella hyvityksellä? 18:02 asti katsoin, erätauolla pistin paussia ja se oli se virhe.

#EPICFAIL

Joo sori ei sitten tietenkään. Itsellä vain kuukausi tilausta jäljellä, niin luulen silloin tulevan jotain tuon tapaista. Tai sitten ei. Rahat pois vaan.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Palautetta tuli laitettuu, eikä ollu kovin positiivista ja tais tulla kaikki olemassa olevat ja keksityt kirosanat kirjoitettuu ja haukuttua siivoojista lähtein jokainen työntekijä kyseisessä puljussa.
Edit. Ja heti lähti KalPA - Pelicans peli pyörimään.

Oli muuten sama homma. Sähköpostilla laitoin palautteen ja irtisanomisen, heti sen jälkeen ekalla päivityksellä lähti rullaamaan.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Ei toimi täällä mikään striimi. Saatana, jopa paska Urhotvkin oli parempi kuin tämä roskapulju.. ihmeellisesti The Liigalla on varaa sutata imagoaan toimimalla näiden amatöörien kanssa. Ei se saatana voi olla niin vaikeaa saada kuvaa ja ääntä toimimaan. Urhotv harjoitteli muutaman vuoden, joten kyllä mokomasta järjestelmästä pitää olla joku käsitys. Vittu 60-luvulla kävi ihmiset jo kuussa, mutta nämä hidasälyiset ei saa kiekkoa nettiin vuonna 2013.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Pari minuuttia sen jälkeen kun luovutin, päätin käynnistää nettiradion ja kuunnella sieltä kolmannen erän, niin alkoikin alla latautunut Ruutu näyttämään lähetystä Espoosta. 3. erä livenä, hei!
 

Mighty Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
Joo enpä ikinä missannut koko ottelua Urhon takia. Tästä tais tullakki suurempi floppi. Ennen tätä viikkoa kaikki matsit näkyny ongelmitta Ruudusta. Mitä helvettiä nyt on tapahtunu?
 

Dank Sinatra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils
Joo-o. Eipä näy täälläkään yksikään matsi.

Tilaus tuli peruutettua, aivan uskomatonta paskaa. Aiemmin tullut pari kertaa asiallista palautetta laitettua, kun ei ole matsit näkyny, mutta nytten sitten annoin capslockin laulaa palautetta antaessa ja totesin mm. touhun olevan pahempaa puuhastelua kuin liigan verkkosivujen suhteen.
Vaikka eipä silläkään mitään väliä ole ilmoittaako palautteessaan asiallisesti matsien näkyvyysongelmista vai haukkuuko koko nelosen alimpaan helvettiin, ei ne matsit silti näy.

E: oli taustalla pyörimässä Ilves-Ässät "Lataa..."-ruutu niin alkoi samalla hetkellä pyöriä, kun sain viestin lähetetyksi. Vaan eipä pyöri vieläkään Pelsun peli.
 
Viimeksi muokattu:

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Jaahas, ensimmäinen täysi kierros ja palvelu jämähtää täysin. Kuvanlaadun taso vaihteli rajusti Jokerit-TPS pelissä ja sitten tein sen virheen, että suljin selaimen ja laitoin pelin uudestaan päälle. Kuvan saapumista odotellessa!
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Nyt heittää tällasta, kun yritän saada pelin käyntiin:

SM-liiga: SaiPa- JYP
Valitsemasi sisältö kuuluu Ruutu+ Pro-pakettiin. Tilaa paketti alta.
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Taitaa olla jo tarpeeksi infoa jatkuvan tilauksen irtisanomiseen?! Mitä kautta onnistuu tilauksen irtisanominen?
 

Blur

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Seeprat, Kiekko-Espoo
Kiitos Ruutu!

Tänään on tehty maaleja aivan pirusti, niissä näkyy tilastoissa ainoastaan seuraavat:
Ruutu-Ruutu-Ruutu.

Voitte itse päätellä missä järjestyksessä Jarkko, Mikko ja Tuomo on olleet.

VITTU.

Tarkoitukseni alunperin oli mennä Kisapuistoon katsomaan ottelua SaiPa - JYP, kunnes kaverini ehdotti, että juodaan olutta ja katsotaan hänen luonaan.

Edelleenkään en ole juomapuoleen pettynyt, enkä seuraan, MUTTA VITTU OISIN MIE SITÄ LÄTKÄPELIÄKIN HALUNNU EES SEKUNNIN NÄHÄ.

SaiPa - JYP ei toiminut alussakaan, alettiin katsoa 5min TPS-Jokerit teemalla -90 jonka airaksisen masakin kohta tarjoaa, mutta sen jälkeen OO NÄHTY SAATANA SILMÄYSTÄKÄÄN.

Onneks SaiPa ees voittaa, harvinaisuus jos en katso peliä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Valitus laitettu sekä ruudulle suoraan (turhaa) että kuluttajaviranomaiselle. Katsotaan mitä tästä tulee vai tuleeko mitään, mutta rahat takaisin tästä kuusta on minimi vaatimus. Pääsin peräti jo nyt katsomaan Jokerien peliä kun kolmatta erää jäljellä 9min...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös