Washington Capitals 2022–2023 – muutosten aikoja

  • 87 531
  • 428

Pääseekö Capitals pudotuspeleihin?

  • Kyllä

    Ääniä: 39 35,5%
  • Ei

    Ääniä: 71 64,5%

  • Äänestäjiä
    110

hulkster19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, SaiPa
Olen odotellut, että milloin reissun peruuntumisesta ilmoitetaan, mutta näyttäisi siltä, että Ovie meinaa ihan tosissaan tuonne Floridaan suunnata. No, pitkästä aikaa kohtuullisen lähellä ja lapset mukaan, niin mikäs siinä. Toisaalta taas pelikunto ei ole 100% ja on sitä vähemmilläkin tekosyillä jääty pois.
Oliskohan Ovechkinilla ihan tosissaan se kymmenes 50 maalin kausi tähtäimessä (kun tuo nyt mahdollista vielä tuossa iässä on!), eikä siksi halua missata yhtäkään peliä? All Star -pelin skippaamisesta kun olisi varmaan taas se yhden pelin pelikielto tulossa. Kyllähän tässä mukavasti välipäiviä tosipeleistä tulee, vaikka tuonne höntsiin meneekin.

Tai tietysti tähtäimessä on tehdä paljon maaleja, mutta tuolla suorituksella erottaisi itsensä vielä Gretzkystä ja Bossysta, niin sikäli merkityksellinen lukema tälle kaudelle.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Capitals Re-sign Dylan Strome

Nyt on erinomainen pahvi! 5vuotta, 5miljoonaa kaudesta. Ikävuodet 26-31 tuolla hinnalla on ihan helvetin hyvä!

Nooh, ihan hyvä diili jos pelaa tän kauden tasolla. Alla on pari heikompaakin. Mutta ei tästä korkeelta voi pudota ainakaan.

Helppo diili tehdä mielestäni molemmille osapuolille. Strome saa journeyman vuosien jälkeen turvalliset 25 miltsiä ja jatkuvuutta, Caps saa sopuhintaisen sisäänajetun top6-9 pelaajan Ovechkin-eran ajaksi (toki pari vuotta päälle, mut sillä ei tässä kohtaa mitään merkitystä).
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ja miksei pelaisi. Kunhan rooli on nykyisenkaltainen ja saa pelata vahvuuksillaan niin hyvä middle six -sentteri ja apuja ylivoimapeliin noin 50 pisteen kausitahdilla.

Kyllä, ja ihan hyvä value viis miltsiä siihen on. Lähinnä tarkotin että upside on säilyttää nykyinen taso, eli hiukan roolitusta ja ”suojelua” vaativa kaveri niin ei se myöskään silleen superteamfriendly soppari oo kuiteskaa myöskään :)

Mut jokatapauksessa helppo nou breineri joka osapuolelle. Molempien tarpeet ja toiveet kohtaa tässä toisensa ja summa ynnä vuodet on molemmille reilu.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Dylan on minusta hyvä pelaaja nykyään. Luistelu on ehkä heikoin asia Stromen pelissä. Korvaa sen todella hyvällä peliälyllä. Hieno sopimus!
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Toinen sekä joukkueelle että pelaajalle helppo jatko maaliin. Sonny Milano jatkaa 3v sopparilla 1,9 millin kausituloilla.

Näkisin että Shearyn korvaaja. Shearyn kanssahan jatkoista juteltiin jo viime kaudella ja kun sitä ei vielä ole syntynyt, niin merkit viittaa siihen että testaa arvonsa FA markkinoilla.

Eli Ellerin ja Shearyn ”korvaajat” omissa papereissa, ellei sitten isompia kaloja liiku kesällä.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Hyvät sopparit. Samalla viimeinen niitti Ellerin kirstuun (jos nyt joku luuli että sillä oli jonkin sortin saumaa jatkoon). Kysymysmerkki vaan että koska lähtee: Ellerissä on kaikesta huolimatta jonkin verraan hyviä puolia isossa tanssissa (aloitukset, kokemus) joten ehkä pelataan POFFsit pois ja päästetään sitten se menemään ilman sitä kolmannen kierroksen varausta joka tulisi vaihdossa. Jos nyt sitten päästään jatkoon, siis.
 

k0mpat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En ole seurannut Milanon pelejä sitten junnukisojen tai ylipäätään Washingtonin pelejä, mutta minusta kuulostaa hienolta "ryöstöltä" tuo Milanon diili? Kertokaa mulle enempi seuranneet miksi nuin "halvalla" lähti? Eliteprospectsista katoin ni miinusta on tullut pääsääntöisesti joo, mutta eipä nuo seuratkaan ole olleet mitään viime aikaisia menestyjiä.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
En ole seurannut Milanon pelejä sitten junnukisojen tai ylipäätään Washingtonin pelejä, mutta minusta kuulostaa hienolta "ryöstöltä" tuo Milanon diili? Kertokaa mulle enempi seuranneet miksi nuin "halvalla" lähti? Eliteprospectsista katoin ni miinusta on tullut pääsääntöisesti joo, mutta eipä nuo seuratkaan ole olleet mitään viime aikaisia menestyjiä.
Niin no, Milanolle ei meinannut löytyä alun perin edes pelipaikkaa täksi kaudeksi ennen kuin Capitals kiinnitti hänet. Ducks ja Flames sanoivat tiukan ein, vaikka viime kausi oli varmasti Milanon uran paras. Olisiko sitten ollut jotain jään ulkopuolista/asenneongelmaa, mikä vaikutti seurojen haluttomuuteen palkata Milanoa, tästä en tiedä. Jos jotain tällaista oli, niin mitään siitä ei ole kuitenkaan ollut Capitalsissa havaittavissa. Päinvastoin, Milano on lyönyt jäällä ihan helkutisti kampoihin pakollisia rosterimuutoksia vastaan eikä ole joutunut katsomon puolelle.

Tästä päätellen Milanon leiri on varmasti tyytyväinen nyt ylipäätänsä siihen, että NHL-ura saatiin pelastettua eikä palkkatoivekaan täten kovin korkea tainnut olla. Saa uralleen nyt kaivattua jatkuvuutta uudessa kodissaan sekä mahdollisuuden pelata pudotuspelejä, siis ainakin kohtalaisilla todennäköisyyksillä joka kausi.

Milano on juuri sitä mitä Caps kaipaa: taitoa yhdistettynä liikkeeseen. On lisäksi analytiikkavelhojen suosikkipelaajia.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Nyt on sentterit aikalailla lukittu useammaksi kaudeksi. Eller menee luultavasti kaupaksi tässä jossain kohtaa. Nuoret sentterit McMichael ja Lapierre tuskin saanee haluamaansa peliaikaa ylhäältä ennen kuin paikkoja aukenee paremmin. Saanee nähdä mitä heille käy tässä.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Noniin, tauko alkaa olla lusittu ja tänä iltana päästään myöhäisillan prime timessa todistamaan, kuinka punainen vaara myllyttää Bostonin kesyä karhua vieraissa.

Tauolla tapahtui muutamiakin asioita:

+ Stromen ja Milanon uudet laput. Tykkään molemmista diileistä ehdottomasti, hyviä jatkoja MacLellanilta. Strome ei ole mikään varsinainen ykkössentteri, mutta lukeutuu kauden onnistujiin ja varmasti meidän kesän paras naaraus vapailta markkinoilta. Peli kulkee ja on matkalla reilu 50 pisteen kauteen. Milano puolestaan toinen alelaarin löytö, joka ehdottomasti ansaitsi paikkansa pelaavasta kokoonpanosta omilla otteillaan. Oikein tyytyväinen molempiin soppareihin.

+ Ovie edusti All Star -tapahtumassa ja siitäkös se riemu repesi. Kehtasi vielä Sergein tuoda jäälle mukanaan. Crosbyt, McDavidit & sun muut tietenkin mukana menossa tukemassa tätä toimintaa.

- Wilson käväisi (eilen tai toissapäivänä) harjoitusten alussa jäällä, muttei kuitenkaan osallistunut joukkueen mukana sen paremmin. Sääli, että Wilsonin kausi menee nyt näin. Tuota kaivattaisiin ehdottomasti täysikuntoisena mukaan. Samoin Dowd ja Carlson jatkavat pidempiaikaisina potilaina + Hagelin & Brown, joiden olemassaolo kieltämättä aika ajoin unohtuu.

- Pelit jatkuivat liigassa jo alkuviikosta ja luonnollisesti ne meidän pahimmat kilpakumppanit Rangers, Panthers, Penguins ja Islanders ovat voittaneet kaikki pelinsä tänä aikana, pl. Islanders hävisi Vancouverille. Pelimäärät kuitenkin nyt hiukan tasaisemmat ja ollan karvan verran viivan paremmalla puolella.

- Joukkueet ympärillä alkavat myös vahvistumaan. Rangers hankki Tarasenkon, Islanders Horvatin. Timo Meieria huhutaan Devilsiin. Patrick Kane meille :D ? Joku Conor Garland voisi lähtökohtaisesti olla ihan hyvä ja halpa haku, etenkin jos hyökkäysosasto jatkaa loukkien kärsimisestä.

Oikeasti lähden illan peliin sillä ajatuksella, että turpaan tulee ja kovaa. Tauko on ollut tosi pitkä, ehkä vähän liiankin pitkä, eikä se ole yleensä tainnut merkitä meille hyvää. Muutama ensimmäinen peli mennee taas muistellessa, että mitenkä sitä jääkiekkoa nyt taas pelataankaan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Nitkuteltii ihan kiva voitto vieraissa vaikeasta Bostonista. Eka erä oltiin jopa parempii, ja Kuemperin hyvä peli niin eipä siinä. Tärkeitä pinnoja.

Otteluohjelma on kyl raskas tälle kaudelle. Nyt mennään sit B2B levännyttä joukkuetta vastaan, kuten turhan monta kertaa lähiaikoina. Toivottavast San Jose olis tankkimoodilla ja vaik Karlssoni vilttiin ettei vaa loukkaa.

Loukeista siis ei mitään posia taas hetkeen kuulunut ja Wilsonkin saattaa olla taas jonkin aikaa pois.

Mitä nyt TDL lähestyy, melkein ite sanoisin et näillä mennään. Tai korkeintaan joku syvyysukko vaikka molempiin, puolustukseen ja hyökkäykseen, kiekollisella potentiaalilla varustettuna. Hakuna tyyliin Milano. On liian piukka rako nyt tossa WildCard paikan jaossa et kannattais rentaleihin hakata sieltä paremmasta päästä vuoroja tai nuorisoa pois. Menestys jääköön sen varaan että nykyset ukot alkaa kuin taikaiskusta kaikki vetään parasta peliään samaan aikaan - ja oikeaan aikaan. On semmosakin joskus tapahtunut jääkiekon historiassa..
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Ei se peli silmää häikäissyt, mutta tukkoista oli myös Bostonilla. Kiekko poltteli lavassa, miehiä oli koko ajan mahallaan ja viimeistely molemmilla kehnoa. Yllättävä voitto, mutta loistava moraaliboosti tauon jälkeen.

Hathaway MVP. Iso työnäyte.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Semmoista. Kova peli toki alla eilen, mutta nämä Sharksit ynnä muut pitäisi voittaa kerran kerrasta kotona tässä vaiheessa kautta. Eikä tuossa ollut edes sellaista efforttia, että oltaisiin tosissaan taisteltu voitosta. Yhtä nyhjäystä koko matsi. YV kuraa ja turhaa siirtelyä muutenkin ihan riittämiin. Onneksi oli sentään Karlsson kipparina Hockey GM:ssä.

Maalintekijöitä ei vain oikein tunnu löytyvän Ovetshkinin takaa. Sitten kun hänellä on hiljaisempaa, niin oikein kukaan ei nouse taustalta. Marcus Johansson on meidän toiseksi paras maalintekijä 13 maalilla. Not ideal.

Niin, ja heivatkaa ne siniset paidat nyt takkaan. En tiedä mikä siinä on, että joka kerta siniset päällä ollaan ihan lampaita. Eivät ne edes ole erityisen hienot ja ruokkivat ainoastaan L-meemejä. Mikähän on overall rekordi sinisillä?
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Ovie pitämässä lomaa henkilökohtaisiin perhesyihin vedoten. Tästä tuleekin jännä spektaakkeli, mikäli tuo tietää reissua äitivenäjälle…
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Ovie pitämässä lomaa henkilökohtaisiin perhesyihin vedoten. Tästä tuleekin jännä spektaakkeli, mikäli tuo tietää reissua äitivenäjälle…
Lavioletten mukaan tämä viikko ainakin pois, eli Venäjän reissuahan tuo todennäköisesti tarkoittaa. Ulkoilmapeli jää myös väliin.

Perherakkaana ihmisenä tuo poissaolo voi venyä pidemmäksikin, mikäli tilanne on paha, kuten ehkä nyt sopii olettaa. Harmi juttu, sillä kapteenia tarvittaisiin juuri nyt, mutta totta kai perhe ja lähipiirin terveys menee kaiken muun edelle. Tsempit Ovielle.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
voivoi.. mulla on vähän luovuttaja-fiilis tänään. Elättelin toivoa että tauolta palaa erinäköinen Caps, mutta Bostonin reissun jälkeen on kyllä ollut taas yhtä matalalentoa. Sharkseja vastaan hengetön muniinpuhaltelu ja vaikka Canesia vastaan näennäisesti ok peli, niin eiköhän se ole nähty miten nämä pelit tulee menemään kun ainoa maalintekijä on sivussa pari kolme viikkoa. Tähän tommonen tuskainen 1-2 tehtyä maalia per peli putki alle ja kun samoista sijoista tappelevat napsii voittoja isolla prosentilla niin jäädään riitävästi taakse. Joku sinnepäin loppukiri varmaan vielä venytellään johonkin kohtaan, mut ei taida riittää ja jäädään "niin lähelle mut niin kauas", johenkin muutaman pinnan päähän bubbleksi.

Agressiivista myyntiä nyt vaan... Eller ja Sheary alkuun. Mantha jos jonnekin kelpaa mut taitaa olla liian kallis nimi liikuttaa TDL:lä tän hetken suoritustasoon nähden. Ja Orlovilta ja Jenseniltä nyt ne lopulliset vaatimukset kehiin ja jos ei olla jatksota samalla sivulla niin ei muutakun eteenpäin. Tämähän ei tietty tule tapahtumaan, koska ne saumat vielä on vaikka epätoivoselta näyttäiskin, ja (onneks) luovuttaminen ei ole Leonsiksen juttu.

No oli kiva nähdä Snively taas ja ainahan se onnistuu kun mahdollisuuden saa. Ja tänään hävittiin ihan pomppuihin, esitys ei ollut huono. Toivotaan siis edelleen että joukkue jotenkin alkaa raapimaan pinnoja kasaan tulevista peleistä ja ens viikolla mullakin on taas eri fiilikset :)
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Onkohan isä-Ovie ollut huonona pitkään? Se selittäisi Ovien viime aikojen vaisuuden. Eli ehkä ei sittenkään fyysinen loukki.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Pakko myöntää, että kohina kapteenin ympärillä on syönyt kiinnostavuutta ailahtelevien peliotteiden lisäksi. Ja onhan tässä maailmassa nyt merkityksellisempääkin kauhisteltavaa tällä hetkellä, kuin 7000 kilsan päässä pelaavan lätkäjoukkueen kyntäminen. Loukkaantumiset ja kaukalon ulkopuoliset asiat varmasti vaikuttavat myös joukkueeseen ja sellainen yhtenäisyys sekä voitonnälkä tuolta vaikuttaisi puuttuvan. Missä tappelut? Vituttaako ketään edes hävitä? Tuossa nyt kuusi joukkuetta taistelee kahdesta jäljellä olevasta paikasta ja usko loppuu kyllä kesken, että Caps löytyisi lopulta sieltä viivan päältä.

Onko kukaan muuten laskenut NAK:n hassattuja läpiajoja? Nyt vähintään kolmessa edellisessä pelissä päässyt kokeilemaan, mutta totaalisen piippuun jää aina tuo naulaaminen.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Carolina sai kolme ohhoh-maalia ja niiden turvin sitten voittoon, vaikka paikkoja luotiin itse taas aivan riittävästi. Pirun turhauttavaa tämä tietty on, ollaan just niin keskitasoa kuin olla vaan voi niin ei päästä Bedard-jahtiin, mutta myöskään kannusta on aika epärealistista haaveilla. JFreshin datan mukaan ollaan aika lailla juuri sillä paikalla, missä ansaintaakin olla.

Nyt sentään löytyi sitä asennetta vs. Sharks-läpsyttely. Tuomaritkin olivat vähän vieraiden puolella, ainakin muutama ihan selvä kakkonen jäi viheltämättä. Tuon TvR:n hylätty maalikin olisi varmaan jonkin toisen tulkinnan mukaan voitu laskea. Vähän sellainen fiilis, että tämä kausi ei nyt vaan ole meitä varten. Tietty myös jatkuva tärkeiden pelaajien poissaolojen suma on tuonut ihan helvetisti haasteita, vaikkei sitä suoraan myönnetäkään.

Aikaa tässä toki on kääntää kurssia vielä kunnon nousukiitoon, mutta jos palkintona on viidessä pelissä ulos Bostonia vastaan Brad Marchandin pärstää katsellessa, niin toisaalta onko tuolla edes niin väliä? Katsotaan nyt mihin riittää.

Ehkä jopa ensimmäistä kertaa koskaan kevään menestyshaaveeni nojaavat Pelicansin, ei Capitalsin varassa. Saatanan sekavaa.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Välillä näytti vähän siltä että jopa haluttiin voittaa Florida - mutta minkäs teet kun ei kertakaikkiaan riitä.
Tämä nyt ei toki ole ensimmäinen kerta kun kevättalvella vaelletaan murheen laaksossa ja kesällä juhlitaan mutta eiköhän tämä ala olemaan tämän kauden osalta tässä.
Ja ihan harvinaisen vittumainen kausi tämä onkin ollut, hyi.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Sen mitä nyt Capsien pelejä tullut nähtyä tällä kaudella, niin pakko tarttua pelaajaan nimeltä Anthony Mantha. Aivan vitun hirveää kuonaa hänen pelaaminen ollu joka kerta ku oon sattunu seuraamaan. Sopimuskin yli viisi miljoonaa per kausi. Onka vaan sattumaa, että oon juuri katsonu pelejä joissa tämä herra on aivan täyttä kuraa vai onko tosiaan noin tasasen paska?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös