Washington Capitals 2020–2021

  • 108 303
  • 531

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ja onko sillä vaikutusta myös, että täytti tämän kuun puolivälissä 20?
Ei, elleivät ole muuttaneet sääntöjä. Tämähän olisi 19-v kausi, kun hän olisi kauden alkaessa ollut 19.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tästä veikkaisin että samsonovin karanteeni jatkuu pidempään koska hällä tauti oli/on päällä, ja kuzy ehkä sitten joko oireillut tai antanut positiivisen ja siksi jatkaa protokolla-listalla. Ovie ja orlovhan todettiin vaimon osalta immuuneiksi taudilla ja eivät siltä osin tautia ole sammylta perineet. Puhdasta spekulaatiota siis tietty!

Schultz on ollut alkukauden oikein mainio, joten vaihto Orloviin harmittaa. Ovie nyt korvannee sitten noin anniltaan kyllä Ellerin.

Win it for Z!
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Pisteputki jatkuu! Boston hallitsi peliä näennäisesti, mutta Caps oli silti kapellimestarin paikalla lähes koko pelin tappavalla tehokkuudella ja tiiviillä maalinedusta-pelillään. Bruins pommitti isot laukaisumäärät kohti Vanecekkia mutta turhaan, mahtavat epäillä siellä että Holtby jatkoi sittenkin Capitalsissa.

Harmi että Bruins pääsi lopulta (täysin ansaitusti) tasoihin ja kasvatti myös omaa pistesaldoaan, mutta Ovien jatkoaikabyyri vei senkin pienen harmituksen heti pois. Kaikki muutkin divarin pelit tietty jatkoajalla, joten tuntuu että kaikista peleistä kaikki saa pisteitä ja sarjataulukossa on aika mahdoton repiä minkäänlaista turvan tuntua tälle kaudelle.

Vanny tosiaan loistava. Ykkösketju jatkaa hyvää peliä (eli Dowdin ketju!) ja taustaltakin saatiin nyt tehoja kun tämä venäläisjunnu sai karanteeninsa kärsittyä. Chara oli aika näkymätön tässä odotetussa pelissä, mitä nyt kerran otti kiekkoa naamaansa, ja ehkä hyvä niin. Tää kausi tulkoon olemaan ’team first’ kausi ja ne yksilöotsikot saakin pysyä minimissään!

Myös Backstrom näyttää edelleen hyvältä. Ihan eri kaveri kuin viime kaudella. Eli yks kausi päästäneen nyt ainakin tuosta isosta sopparista helpotuksen puolelle.
 

dimmu

Jäsen
Hyvää peliä pääsääntöisesti Bruinsia vastaan ja voitto tottakai lämmittää, vaikka lopussa tulikin tasoihin (ansaitusti, kuten TylerDG yllä sanoikin.)

Viime viestissäni toivoin tukea alaketjuilta ja niin ne asiat loksahtelevat kohdalleen, koko joukkue on mielestäni suorittanut Venäläisnelikon poissaollessa todella hyvin ja Bruinsia vastaan sama jatkui. Sitkeän joukkueen merkkejä ilmassa, poissaolojen sattuessa jengi tiivistyy ja kaikki pelaavat sydämellä. Tätä toivon alaketjuilta, repimistä, raastamista, taklaamista ja vauhtia, maalit tulevat kyllä mukana. Hienoa.

Samsonovilla on kyllä haastava tilanne, Vanecek on pelannut mielestäni todella hyvin. Välillä vähän putoilee ja kiekko hukkuu, mutta varsinaisia helppoja maaleja ei ole mennyt ja se on tulokasmaalivahdilta hieno suoritus. Henkiset ominaisuudet näyttäisivät olevan myös kunnossa, ei ole helppo tulokkaana hypätä ykköseksi kantamaan vastuu koko jengistä. En muista millainen se Samsonovin mönkijäturma oli, mutta nyt on kaksi kertaa jo onnistunut möhläämään mahdollisuuden ykköseksi, playoffeissa olisi varmasti päässyt pelaamaan mikäli olisi ollut kunnossa ja nyt tämä koronahässäkkä. Tartuntahan on voinut tulla mistä tahansa, mutta tuntuu sattuvan samalle kaverille. Vanecek kantakoon ykkösen viittaa, Samsonov antaa lepoa ja saa taistella itselleen peliaikaa.

Aiempaan keskusteluun vielä: Oveckhin toivottavasti pelaa loppu-uransa Capsissa. Toivottavasti voittomaali viime yöltä vapauttaisi pelaamista.

Jos katsotaan viimeisimpiä otteluita Kuzin poissaollessa, mitä hän olisi tuonut tuohon jengiin lisää? Enkä puhu nyt kevään 18 Kuzista vaan vuosien 2019-2021. Kun yksi tähti pelaa löysästi ja ei laita joukkuetta itsensä eteen, valitettavasti se tarttuu myös muihin. Ihmismieli on siitä kummallinen tämmöisissä ryhmissä, monelle tulee ajatus miksi minä tekisin jos toinenkaan ei tee? En tietenkään odota Kuzilta joka ilta 2+1 ja vähintään yksi highlight-maali, odotusarvo on työteliäisyys, väleihin meneminen, johtavan pelaajan ratkaisut, typerät kiekonmenetykset pois jne. Kun perusjutut ovat kunnossa, tulos on varmasti kova. Toivottavasti Laviolette osaa käydä asian läpi pelaajan kanssa, minulle kyllä sopii, että näemme tämän pelaaja jatkossa.

Evgeny Kuznetsov • All 12 goals • 2018 Stanley Cup Playoffs

Esimerkkinä Pensiä vastaan tehdyt kolme läpiajomaalia, loistava pelinluku ja tuo vauhti, jolla karkaa läpiajoihin on mieletön. Tämä pelaaja takaisin kiitos.

Orlovin poissaolo on näkynyt parantuneena puolustuspelinä, kaupaksi.

Oli upea reaktio Charan maalin jälkeen Islesiä vastaan. Siinä näkee, miten joukkuekaverit arvostavat sotureita, jotka laittavat muut itsensä edelle. Tätä lisää. Bäckström on ollut hyvä ja kannatellut joukkuetta, mahtavaa.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Muuten hyvä mutta kilpparia ei sitten osata pelata. Ihan liian monta johtoa menetetty. Wilsonin ego vaati hanskojen pudottamista vaikka pelillistä syytä ei ollut. Siitä toivottavasti Lavilta tukkapöllyä.
No, toivottavasti jotain opittiin.
Noin yleensä ottaen en näe tarvetta sen enempää huutaa koska niin paljon toimii sen verran hyvin.
 

dimmu

Jäsen
Muuten hyvä mutta kilpparia ei sitten osata pelata. Ihan liian monta johtoa menetetty. Wilsonin ego vaati hanskojen pudottamista vaikka pelillistä syytä ei ollut. Siitä toivottavasti Lavilta tukkapöllyä.
No, toivottavasti jotain opittiin.
Noin yleensä ottaen en näe tarvetta sen enempää huutaa koska niin paljon toimii sen verran hyvin.


Kieltämättä oli vähän turha mylly, eikä edes antanut kunnolla tukkapöllyä kaverille. Se siitä.

Katsoin kaksi ensimmäistä erää aamulla ja sitten kaverilta tuli viesti ja spoilasi lopputuloksen, jäi katsominen sitten siihen. Kieltämättä peli näyttää hyvältä ja tykkään erityisesti siitä, että Caps pyrkii pitämään kiekkoa itsellään enemmän kuin aiemmin. Keskialueelta palautetaan omiin ja otetaan uudet vauhdit, eikä löydä kiekkoa turhaan päätyyn. Samaa tehdään omissa, heitetään pakkipakki tai reverse ja pelataan vastustajan karvaus ulos kiekon pysyessä omilla, eikä turhaan heitetä roikkoa keskialueelle. Tämä mahdollistaa kiekollisena vaihtamisen ja tuoreilla jätkillä kohti hyökkäystä, hienoa. Viime kauteen verrattuna suurin osa tuntuu olevan samalla sivulla ja viisikon tiiviys on hyvä. Kapteeni ei tunnu osuvan mistään, tekeekö enää ikinä maalia? Ei vaan, eiköhän se kohta taas ryöpsähdä auki kahden-kolmen maalin illalla.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
yyyh, nolo tappio. Häviäminen ei sinänsä harmita, ja sitä tähän peliin odotinkin, mutta tapa millä se tuli nolottaa. Ekan vitosen jälkeen peli oli reiluun puoleen väliin ihan Capsin näytöstä ja 3-0 sijasta taululla ois hyvin voinut olla isommatkin lukemat. Sen jälkeen perinteisesti jalka pois kaasulta ja annettiin kaverille helpolla takaa-ajo. Siihen päälle vähän jotenkin helpolla vielä Bruins sai nuo maalinsa ja nolla pistettä käteen. Höh.

Vaan eipä siinä, välillä voitetaan väärin ja välillä hävitään väärin. Joskus jotain tehdään oikeinkin. Tässä pelissä paljonkin tehtiin oikein ja ihan hyvältä se pääosin näytti, jos pystyy unohtamaan sen että kaveri meni vahingossa rinnalle ja ohi.

Nyt se avaustappio on otettu ja voidaan alkaa taas panikoimaan kunnolla. Kaikki on päin persettä. Venäläiset surffaa, ukot on vanhoja kuin taivas, joukkueella ei ole maalivahtia, kaikki on loukkaantunut, Wilson tappelee ja sikailee, Laviolette ei osaa valmentaa johtoasemaa ja mitä muuta sitä keksis.

Viikonlopulle tarjolla harvinaisesti kaks eri vihollista. Perjantain etäpäivän aamulle nauhoite torstai yön tapahtumista Rangersia vastaan kelpaa hyvin kahvikupin ja rauhallisen sähköpostiliikenteen kaveriksi, ja sunnuntaina sitten seiskauutisten kanssa päällekkäin ihan ehtaa live-kiekkoa Phillyä vastaan, joskin ruudun välityksellä. Odotusarvo itselle 2 pinnaa, toivottavasti ei ainakaan alle jäädä..

Toivottavasti Ovie sais maalihanat kunnolla auki. Paikkoja oli tähän peliin painaa 2-3 maalia ja vähintään yhden noilta tonteilta olisi kuvitellut syntyvän, mutta niin vaan jäi piippuun.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Turpaan tulee kaikenlaisilta rupusakeilta oikeelta ja vasemmalta. Tasanen vääntö mutta kaveri tehokkaampi. Ois ehkä enemmän saanut tästä tulla, mutta kyllä sieltä se tahtotila kääntää peli taas puuttui.

Tappioita tulee välillä. Harmi et ollaan näköjään vaan divarin ainoa jengi kun osaa hävitä varsinaisella peliajalla. Näkyy ikävästi taulukossa kun ei saada sitä kaikille kuuluvaa häviäjäpinnaa mukaan.

Mut Ovie teki maalin..

Luulin ensin että tää meni mun piikkiin kun jinxasin maalimäärän betsaamalla semi-oklla Caps yli 2,5 maalia. Pelitili kuitenkin kerrankin yllätti ja olinkin näköjään vetänyt vahingossa alle 2,5. Jotain hyvää sitten tässäkin!
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Kun päästiin hyökkäysalueelle niin kartta hukkui. Ei tuossa edes ollut dramaattisesti paikkoja joita voisi huutaa tuhlatun.
Liki joka jäähy taas kerran hyökkäyspäässä.
Summerin jälkeen sitten ladattiin seuraavaan kohtaamiseen mikä varmaan on hyvä asia.
New Yorkin kotiselostajat muuten hehkuttivat Capsien YV:tä jota jo kymmenen vuotta tuunannut "mastermind" Forsythe. Näin asiat voidaan kokea; jos jotain niin rapakon takana Caps-fanit ovat vuosia jaksaneet huutaa paskasta YV:stä ja vaatia Forsythen heivaamista helvettiin.
Tämän kauden statsien perusteella Rangersien selostajat lukee peliä paremmin kuin Hfboardsin jengi.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Oshie ei ainakaan virallisesti vielä listalla. Saa nähä, oli myös reeneistä out. Ois mielenkiintoista kuulla mikä on se selkee peruste milloin peli pelataan ja millon siirretään. Capsilla nyt jatkuvasti se 3-4 top6 ukkoa covid listalla ja kiekkoa pudotellaan jäähän, samalla kun muiden pelejä peruutellaan kokoajan.

Capsien pelejä kyllä sitten siirrellään kun vihollisilta joutuu ukkoa sivuun..

No tähän asti covid-lista ei oo maksanut pisteitä. Melkeen päinvastoin. Mutta paperilla rosteri kyllä ottaa suhteettoman kovaa osumaa.

Nyt ois sitten aika palata voittojen tielle. Vaatinee tällä rosterilla ison pelin Vanecekilta ja vähintään parin häkin iltaa Ovielta. Sivussa siis ainakin Kuzy, Samsonov, Vrana, Schultz, ehkä Sheary ja Oshie ja Eller on day-to-day vaikka oletettavasti sentään mukana.

Anderson takasin taksiin, Fucale kakkonen. Ei ole tainnut Andy vakuuttaa valmennusta kun moiseen pomputteluun joutunut.

Bears hävisi kauden avauksen 1-2 jatkoajalla. Ei siitä tainnut juuri mainittavaa löytyä, tietenkään en jaksanut ite katella vaikka CMM ja Fever näytti rosterissa olevan. Ei tehoille.
 
Viimeksi muokattu:

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Lopputulos oli suht odotettu, eli turpaan tuli, mutta itse peli vahvasti erilainen mitä ois voinut kuvitella. Caps oli kaikilla muilla osa-alueilla selvästikin parempi, paitsi maalinteossa. Väittäsin että tekopaikat yli tuplasti meille. Mutta minkäs teet jos joukkueesta tasan yks kaveri osaa tehä maaleja ja kaverille sattuu tommonen ’kaikki uppoo’ päivä.

Vanecek sai ämpärillisen kuravettä nyt päälle tästä pelistä, semi aiheettomasti. Jengi on odottanut ja toivonut sormet syyhyten tulokasmoken heikkoa peliä ja nyt se otetaan näppis kuumana vastaan, vaikka mitään silmiin pistävää sulamista ei kyllä tälläkään kertaa oikeasti nähty. Parhaana päivänä noista ois voinut 1-2 jäädä kiinni, mutta ei noi mitään helppoja olleet yksikään. Anderson sitten ei auttanut senkään vertaa.

Taas vastustajalle nolla pelitilannejäähyä. Oliko jo kolmas kerta tälle kaudelle? Vai toinen. Mutta vähän on perinteisiä ylivoimia meille tarjolla. Yks sentään kuudella pelaamisesta ja heti helähti.

Ovie veti kauden parastaan ja huikee äijjä. Toki sitten taas moni tarkkasilmäinen tulee huutelemaan että siinä kuudennessa maalissa ei luistellut niska perseessä omiin puollustamaan, mutta jos nyt piisais tältä erää tämänpäiväinenkin. Ykkösketju kokonaisuudessaan vireessä. Dowdin ketjulta perinteisesti myös kelpo peli muuten, mutta kun maaleja ne ei kyllä saa vahingossakaan aikaseen. Toki ei niiden niitä tarvi paljoo tehdäkään kunhan saadaan ketjullinen tulosyksikön jätkiä takasin kaukaloon, mutta nyt ois kaivattu viimeseen pariin peliin edes vahingossa pari maalia. Tai no saihan ne Rangerssia vastaan sen yhen vahingossa nimenomaan tehtyäkin, mutta jos puhutaan aina niistä timely saveseista joita Vanecek ei tänään ottanut, niin vielä tärkeempi tähän matsiin olis ollut se timely goal tai kaks, ja ei todellakaan jäänyt siitä kiinni etteikö paikkoja ois ollut.

Pakistossa oli sekasta. Carlson, Dillon, Orlov oli kaikki moneen kertaan aika sivustakatsojan roolissa. Parempaa tarvitaan.

Alemmat ketjut sitten oli pääosin AHL jermuja ja ne pelas pääosin AHL kiekkoa.

Eipä se. Harmittaa tappio, mutta ei paineta vielä päätä pensaaseen. Pelinä viihdyttävä, oltais ansaittu enemmän, ja aika merkittävästi tulivoimaa tänään sivussa. Vielä ollaan pleijariviivan paremmalla puolella ja toivoa paremmasta huomisestakin on.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Ovie ihan ylikylän äijä tänään! Aivan huikea matsi koko kentältä, mutta tuloksenteko jäi kokonaan heidän harteilleen ja tällaisessa maalintekokilpailussa saisi muutkin onnistua. Hyvä peli tosiaan ottaen huomioon tilanteen. Toivon mukaan pian saadaan äijiä pois covid-listoilta yms.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Kivaa vanhan hyvän ajan fire wagon-lätkää ja varsinkin vanhan hyvän ajan Ovechkinia. Viihdyttävää!
Vanecek ollut ilmeisesti levon tarpeessa mutta kun tuuraajaa ei oikein ole niin joutui pakkolepoon kesken pelin.
Ei voi mitään.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ilmeisesti Samsonov ja Kuznetsov saaneet alkaa vähän tehdä harjoitteita? Jostain näin luin. Ovat vielä covid listalla mutta positiivinen uutinen ja ehkä heidän paluu voisi loppuviikosta tapahtua?
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Ilmeisesti Samsonov ja Kuznetsov saaneet alkaa vähän tehdä harjoitteita? Jostain näin luin. Ovat vielä covid listalla mutta positiivinen uutinen ja ehkä heidän paluu voisi loppuviikosta tapahtua?

Tämäkin oli erikoisesti ilmaistu, että ovat liittyneet jo harjoittelemaan ihan joukkueen kanssa ainakin jossain muodossa, mutta pysyvät edelleen listalla. Paluu varmaan tapahtuu loppuviikosta, mutta sitten pelituntumaan pääseminen on asia erikseen. Molemmilta menee nyt se neljäsosakausi tämän takia ihan plörinäksi. Varmaan tajuavat noudattaa sääntöjä jatkossa. Tällä hetkellä kaipaan jopa Samsonovia eniten takaisin, sillä Vanecek tarvitsee lepoa ja Andersonia en uskaltaisi laittaa enää ikinä maaliin.

Oispa Lundqvist.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Taitaa ainakin Samsonovia jurppia kun valmiiksi pedattu ykkösveskarin paikka pitää nyt lunastaa uudestaan.
Kuzysta en tiedä meneekö sääntöjen noudattaminen perille vieläkään tai koskaan. Toivottavasti menee.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Taitaa ainakin Samsonovia jurppia kun valmiiksi pedattu ykkösveskarin paikka pitää nyt lunastaa uudestaan.
Kuzysta en tiedä meneekö sääntöjen noudattaminen perille vieläkään tai koskaan. Toivottavasti menee.

Entry Draft on toinen mikä luo lisäjännitettä. Capsin täytyy toinen häkkäreistä jättää suojaamatta. Vanecekin tähti on nyt (eilisestä huolimatta) selvästi nousussa ja mikäli Samsonov ei peliotteillaan revi ykkösen paikkaa takaisin itselleen ja samlla Vanecek jatkaa hiljasta kehittymistään hyväksi NHL-veskariksi, niin onko varaa ottaa se riski että päästetään Vanecek ilmaseksi pois?

Eli mikä on se käännepiste kun tilanne kääntyy päälaelleen ja Sammylle aletaan etsimään treidiä varmistukseksi ettei jäädä tolppien välissä tyhjälle arvalle? Tän kauden TDL vai kesällä sitten?

Omissa papereissa (kirjottelinkin jo saman hfboardsin puolelle) suojaisin tämän päivän tilanteen mukaan seuraavasti; Ovie, Backs, Vrana, Wilson, Kuzy, Oshie, Carlson, Fehervary, Dillon, Vanecek.

Eli tuosta yksi suojattu hyökkääjä puuttuu, ja sen näkisin olevan joku ketä tulisi paluupostissa joko TDL:ssä tai kesällä ennen ED:tä suoritettavan treidin yhteydessä toiseen meidän nuorista maalivahdeista. Ellerin jättäisin kylmästi suojaamatta (ollut tällä kaudella huono, ja viime kaudella korvattavissa). Oshien hieman yllättäen suojaisin koska puoliväli mammuttisopparista tulee nyt täyteen ja täysi luotto on että ainakin kauden tai kaksi TJ vielä jaksaa vetää rahoille vastinetta, ja sen jälkeen ei enää ole kuin pari kautta LTIR:ää rasitteena. Eli pidän arvokkaampana kaverina palkka/laatu-suhteessa verrattuna vaikkapa Elleriin, jonka rooliin kyllä 3,5 millillä löytynee hetkellinen stunttiukko siihen asti että ollaan valmiita lyömään McMichael siihen.

Puolustuksessa en oo ihan varma pitikö Fehervary suojata vai ei, jos ei niin sitten sen vaihtaisin Schultziin. Dillon ei ole ollut erityisen hyvä, mutta ei se ole myöskään pahasti ylipalkattu ja kuitenkin vahva persoona pukukopissa. Luulisin että Dillon olisi melko selkeä Krakenin valinta Seattle-siteineen ("Engelland") jos Oshie ja nuori MV on poissa pöydältä, ja vastaavasti näen Dillonilla enemmän arvoa meille kuin niillä jotka jättäisin suojaamatta, vaikka periaatteellinen absoluuttinen "treidi value" sitten hiukan pienempi johenkin verrattuna oliskin. Schultzin tilanne elää vielä vahvasti ja aika näyttää oliko alkukaudella nähty Schultz vain haamu menneisyydestä, vai onko hän todellakin palannut "tasolleen". Mutta näillä näytöillä menee heittämällä ohi suojaamatta jäävien Orlovin ja Jensenin.

Josta loppujohdanteena nimimiehistä suojaamatta jättäisin Ellerin ja Orlovin, ja toivoisin että valinta osuu jälkimmäiseen. Orlovin kehityskulku Washingtonissa ei ole ainoastaan katkennut, vaan viime aikoina suunta on jopa lähtenyt hiukan alaspäin. Maisemanvaihdos voisi piristää. Cap hit on kolmikosta Dillon/Schultz/Orlov isoin ja vuosiakin vielä tän jälkeen kaksi jäljellä. Seattle puolestaan voisi tommoselle sopivan hintaiselle potentiaaliselle all-around top4-pakille nähdä hyvinkin käyttöä. Lisäksi tämä olisi hyvin luonnollinen tapa rikkoa pukukopin "venäläistä mafiaa", kun seurajohto ei ottaisi pahiksen roolia pakottamalla pitkäaikaista runkopelaajaa treidillä ulos.

Ja siis siihen edessä olevaan mahdolliseen treidiin. Mikä olisi sopiva ajankohta? Tietty vielä on liian aikaista painaa liipasinta ja ensin pitää nähdä Samsonovilta 10-20 peliä toimintaa ennenkuin on teoriassakaan mahdollista johtopäätöksiä vetää. Mutta siellä on tällä hetkellä monta jengiä jotka etsii nuoria hyviä veskareita, ja vastaavasti Caps tarvisi vaihdossa kokeneemman ja kykenevän kakkosen, sekä mielellään voisi ympätä samaan kasaan Panikin 2,75 miljoonansa kanssa johenkin rebuildin keskellä muutenkin matelevalle rauniolle ja repiä jostain tuon tilalle semmoinen jäbä kolmoseen kenestä vois oikeesti olla edes jotain hyötyä. Ehkä liikaa palasia yhteen treidiin, mutta olkoot sitten kaksi erillistä. Mutta milloin? Onko TDL liian aikaisin että uskalletaan tehdä valinta Vanecekin ja Samsonovin välillä?
 
Viimeksi muokattu:

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Onko Oshien tilasta tihkunut mitään tietoa?
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Onko Oshien tilasta tihkunut mitään tietoa?

Ei vielä. Jätti Flyersia edeltävät treenit väliin verukkeella "maintenance day" ja sen jälkeen ei miehestä havaintoja ole.

Myös Vrana oli noista treeneistä sivussa samalla syyllä, ja hän pamahti sitten sinne COVID-listalle.

Saapa nähdä..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös