Vujtek Vitkoviceen

  • 8 873
  • 57

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Noh mites tämä nyt mahdollista, kun VV'n piti hylätä varmasti Penssien miljoonat ja tulla heti miljoonaa takaisin Hämeenlinnaan, kun se on ainoa paikka pelata jääkiekkoa.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En nyt oikein tiedä kenelle Eaglen provotus oli suunnattu. Allekirjoittanut ei ainakaan ole hehkuttanut VV:n paluulla yhden ainoata riviä. Keskusteluissa, joissa puhuttiin Vladon paluusta Hämeenlinnaan nimenomaan pelillisistä syistä ei lainkaan otettu huomioon mahdollista Tsekkeihin jäämistä. Vertailu kohdistui silloin Ilmalaan ja Ryssänmaalle.

Niin ja kyllä kelvollista jääkiekkoa Kerhon lisäksi (siis Suomessa ja liigatasolla) pelataan myös Kärpissä, IFK:ssa, Tepsissä, Saipassa, Ilveksessä, Jypissä ja Ässissä. Sitten on vielä joukko muita jengejä, joissa pelataan sielutonta merkonomikiekkoa tai pyritään tappamaan kaikki liike jäällä. Nimiä en mainitse tässä yhteydessä.

Mutta summa summarum. Jos Vladon tulemattomuus piristää jonkun synkkää syksyä, se hänelle suotakoon.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Jussih
Niin ja kyllä kelvollista jääkiekkoa Kerhon lisäksi (siis Suomessa ja liigatasolla) pelataan myös Kärpissä, IFK:ssa, Tepsissä, Saipassa, Ilveksessä, Jypissä ja Ässissä.

Arpomallakohan sinä laittelet noita jengejä että mitkä pelaa kelvollista kiekkoa ja mitkä ei. Yleensä kun viestejäsi lukee niin kommentoit niin kuin olisit pelissä ollut vaikka oikeasti et ole ollutkaan. Onhan se tottakai aivan ainutlaatuista että joku osaa kirjoittaa kommentteja jotka on niin syvältä hanurista kuin sinun kommenttisi on. Sullakin on kuitenkin vielä aikaa hankkia elämä ja käydä vielä muutamassa pelissä tällä kaudella. Pistä sitten raportti kun olet oikeasti ollut pelissä niin että joku uskookin sen että olet ollut pelissä.
 
Viimeksi muokattu:

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
En kehenkään tiettyyn henkilöön. Vain näihin jotka pitävät itsestään selvyyksinä asioita, joissa kuitenkin puhutaan isoista rahoista. Ja ihmisistä. Eihän tämä ole Kerhon ketju, vaan koskee Vladia, Penssiä ja Vitkovitceä, olen Pensfani, joten hyvin paljon koskee minua. Turha väittää että olisin tunkeillut tms. Tarkennattakoon ei tämä ole yhtään enempää Kerhon ketju kuin minkään muunkaan liigajoukkueen. Heittoni koskien HPK'ta oli yleinen heitto niitä kohtaan jotka julistivat kuinka Vlado purkaa heti sopparin penssissä, jos seura ei ole hänelle tarpeeksi hyvä ja tulee pelaamaan 1/10 palkalla HPK'n.
 
Viimeksi muokattu:

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin, johan siitä on vierähtänyt messevät 25 tuntia kun viimeksi istuin Rinkelinmäellä. Mutta vakavasti puhuen, minä vastasin Eaglen turhanaikaiseen provoon vastaprovolla. Hyi hyi minua. Lopuksi on kuitenkin pakko todeta, että en koskaan kommentoi peliä jota en ole nähnyt ikäänkuin olisin sen nähnyt. Joskus kommentoin radioselostuksen perusteella, mutta silloin myös asian ilmoitan ihan noin vaan rehellisyyden vuoksi.

Sitten jo aiemmin illalla esittämääni toteamukseen mielipiteistä. Näimme tänään televiissiosta pelin, joka epäilemättä sinun mielestäsi oli ihana, viihdyttävä ja lätkää parhaillaan. Minun mielestäni se oli harvinaisen väsyttävää jyystöä, jossa ei katsojia juuri hemmoteltu. En kutsuisi sitä jääkiekoksi (tämä on toki provokatiivista, sillä onhan se jääkiekkoa yleisen määritelmän mukaan). Mutta vielä kerran, ettei asia jää epäselväksi:

Eagle katsoi asiakseen tulla provottamaan Kerho-ketjuun, pistin huvikseni takaisin. Fair enough?
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Jussih
Näimme tänään televiissiosta pelin, joka epäilemättä sinun mielestäsi oli ihana, viihdyttävä ja lätkää parhaillaan. Minun mielestäni se oli harvinaisen väsyttävää jyystöä, jossa ei katsojia juuri hemmoteltu. En kutsuisi sitä jääkiekoksi (tämä on toki provokatiivista, sillä onhan se jääkiekkoa yleisen määritelmän mukaan).

Ja mitä paskaa taas lataat tuutin täydeltä. Ehkä sinä et ymmärrä mutta moni muu kyllä ymmärtää sen mitä minä aikaisemmin kommentoin että peli oli Tapparalle jo neljäs lyhyen ajan sisällä ja silti esitys oli ihan kelvollinen kun huomioidaan se että kolme peliä oli jo ennestään alla. Lupaan kyllä laittaa muistikirjaan että kun HPK joskus joutuu Ilmalaan samanlaisen peliruuhkan jälkeen niin katsotaan sitten että kuinka ne huikeat jampat takoo siellä Jokereita vastaan murskavoiton tai sitten käykin vähän eri tavalla.
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Viestin lähetti eagle
Heittoni koskien HPK'ta oli yleinen heitto niitä kohtaan jotka julistivat kuinka Vlado purkaa heti sopparin penssissä, jos seura ei ole hänelle tarpeeksi hyvä ja tulee pelaamaan 1/10 palkalla HPK'n.

Olet sitten hyvin seurannut näitä tilanteiden kehityksiä kun tulet itse latelemaan tänne tälläisia mitäs minä sanoin juttuja. Mitäs sitten jos Vlado tosiaan palaisikin Kerhoon? Olisitko sitten täällä nöyränä. Onko nyt kiva tuuletella tällä asialla josta et taida tietää tuon taivaallista.

Kohta 1: vujtekhan on agenttinsa kanssa yrittänyt purkaa sopimustaan Pittsburghiin. Rahastahan tuo varmasti on kiinni. Vujtek todennäköisesti yrittää saada normaalia sopimuksen ulososto korvausta mihin Pens ei mitä ilmeisemmin ole suostunut.

Kohta 2: Mitä 1/10 palkkaan tulee mies ei todennäköisesti tule samaa palkkaa saamaan mistään muustakaan joukkueesta. Miksi mies ei voisi valita hieman pienempää palkkaa ja pelata Kerhossa kuten valitsi viime keväänä ja sitä edellisenä syksynä. On melko selvää että kumpanakaan ajankohtana Kerho ei ole varmastikkaan yltänyt lähellekään parasta rahallista tarjousta. Eikö todellakaan mitkään muut asiat voi vaikuttaa pelipaikkaan.

Kohta 3: Nykyinen järjestely on Vujtekin agentin mukaan väliaikainen. Saattaahan siitä pysyväkin tulla, mutta tällä hetkellä se on siis väliaikainen. Kuten varmasti kovana Pens fanina olet huomannut Vujtek on vienyt tilaa Penssin rosterissa turhaan jo useita viikkoja. Eikai hän voi sielä sairaslistallakaan ikuisesti olla mitättömällä "olkapäävammalla". Jotain oli siis tehtävä. Tuskin Penskään häntä olisi halunnut päästää Venäjälle pelailemaan ja maksanut miehelle sopimuksen mukaan palkkaa. Joten eiköhän kasvattaja seura ole aika luonnollinen vaihtoehto?

Se miten tästä eteenpäin mennään onkin sitten jo toinen juttu. Sopimusta yritetään purkaa Pittsburghiin vielä ilmeisesti jonkunlaisessa välimiesoikeudessa. Tilanne ratkennee Vladon itsensä mukaan 1-2 viikon sisään. Sanoisin siis n.kuukauden päästä(on tässä kaikki muukin kestänyt).

Tuntuvat vain kovasti turhilta nuo sinun kommenttisi. Vlado on kuitenkin todistettavasti ollut yhteydessä joukkueen johtoon ja pelaajistoon omatoimisesti. Voihan tietysti olla että äijä on vain lähetellyt terveisiä tutuille.

Kaikki ei tässä asiassa ole vielä ratkennut. Voisin jopa toivoa että Vladon tilanteessa ratkaisu olisi jäädä Vitkoon ja lopetella ura sielä perhettä kasvatellessa. Rahasta ei tällä miehellä ole enää pulaa. Siitä se ei enää ainakaan ole kiinni.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti Jussih

Eagle katsoi asiakseen tulla provottamaan Kerho-ketjuun, pistin huvikseni takaisin. Fair enough?

1) Tämä ei todellakaan ole Kerho-ketju, ketjun otsikko on "Vujtek Vitkoviceen" joka ei tietääkseni tee ketjusta millään muotoa Kerho-ketjua vaikka on siellä joskus pelannutkin. Muutenhan myös Ässä-fanit voisivat kutsua tätä Ässä-ketjuksi.

2) Kuten Eagle niin kyllä minuakin (ja varmaan monia muitakin) on huvittanut se tyyli jolla VV:n paluuta on hehkutettu oikeassa Kerho-ketjussa ja ainoaina avoimina kysymyksinä on pidetty VV:n tulevia pelimailojen merkkiä ja sijaintia pukukopissa.

3) Myönnät tahallasi provottaneesi, taitaa olla kiellettyä Jatkoajassa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Vastaukset romanille

1)Miks Pens maksaisi VV'lle korvausta sopimuksen purkamisesta, kun VV itse sen tahtoo purkaa, ei järkeviä perusteita löydy. Penssit ovat maksaneet miehen pelaamisesta, pelasi sitten ylhäällä, alhaalla tai taskubilistä katsomossa. Niinpä tuskin Pens maksaa korvausta siitä että VV lopettaa parin kuukauden jälkeen, kun ei jaksa yrittää enään ja päästää miehen vielä korvauksien saatteleman pelaamaan esim. Saksaan tai vaikka HPK'n.

2)Muut asiat vaikuttavat pelipaikkaan, mutta nyt puhutaan isoista rahoista. Erot kuitenkin vaikkapa Ruotsin ja Suomen välillä ovat marginaaliset verrattuna sitten vaikka Penssien ja HPK'n(nyt Penssit maksavat vieläkin palkkaa VV'lle siis ja Vitkovice vain pientä osuutta, korvauksena lainasta). Jos kyseessä taas olisi erona vaikka 1mmk ja 1,5mmk varmasti vaikuttaisivat muutkin tekijät.

3)Penssit tahtovat VV'stä eroon, mutta eivät tahdo miehelle siitä maksaa, aika loogista. Uskoisin että jos VV ottaa järjen mukaan ja tahtoo tosissaan vain pelata, niin mies myös myöntyy puhtaaseen sopimuksen purkuun, eikä jää tavoittelemaan Penssiltä vielä jotain korvausta.

Rahastahan tuskin on paljoa kiinni, mutta kyllä silti mielummin oletan hänen tahtovan tästä kaudesta 10mmk kuin 1mmk. Tämän takia uskoisin että pelaa loppukauden "lainassa". Jatkossa varmaan paluu kotiin(tai nyt siis jääminen sinne) on hyvinkin todennäköinen.

Sitä en epäile etteikö VV olisi ollut yhteydessä Hämeenlinnaan, jos on viihtynyt, niin eiköhän tahdo ainakin tervehtiä tuttuja, kun palaa eurooppaan, jos on vapaata ja mahdollisuuksia, miksi ei kävisi jopa heitä katsomassa. Siitä on kuitenkin pitkä matka pelaamiseen.

Kuten jo sanottua Ketju ei ole HPK-ketju, Daespoo sanoikin jo lähes kaiken muun tarvittavan, mutta lähinnä itseäni nauratti kun niin sinisilmäisesti uskotaan että mies tulee pelaamaan HPK'n heti jos ei onnistu Pensseissä, pelaa vaikka sitten ilman palkkaa, kunhan saa tulla Kerhoon. Tämä joukkueen nostaminen muita niin paljon paremmaksi ja sen ns. hypetys lähinnä sai minut vähän antamaan takaisin. Ketju itsessään tosiaan ei ole HPK-ketju, eli en mihinkään sääntöjen(palstan) vastaiseen toimintaan ole syyllistynyt, ennemminkin toisaalla on syytä katsoa peiliin.
 

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Vastaukset romanille

Viestin lähetti eagle
lähinnä itseäni nauratti kun niin sinisilmäisesti uskotaan että mies tulee pelaamaan HPK'n heti jos ei onnistu Pensseissä, pelaa vaikka sitten ilman palkkaa, kunhan saa tulla Kerhoon.
Jälkiviisaus on viisauksista kaikkein hienointa laatua. Ei tarvitse koskaan olla väärässä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Voisi tuon otsikon perusteella luulla, että tässä ketjussa keskustellaan siitä, että Vujtek meni pelaamaan Vitkoviceen. Voisi myös kuvitella, että spekulaatiot siitä, jääkö hän sinne loppukaudeksi, kuuluvat ketjun aihepiiriin. Vaan ei. Täällä keskustellaan siitä, mistä täällä oikein saa keskustella. Ja siinä sivussa vähän kokeillaan, josko joku provosoituisi jotenkin.

Anteeksi häiriö, poistunkin taas. Jatkakaa.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
1.) Ensinnäkin, Penguins halusi purkaa sopimuksen koska eivät ole saaneet vastinetta rahalleensa ja fanitkin ovat ilmeisesti vaatineet muutosta peluutukseen esim. "nostakaa farmista niitä nuoria lupauksia." Ok, sopimuksen purkaminen on todennäköisesti kummankin osapuolen kannalta hyvä idea. Nyt vaan ei olla päästy yhteisymmärrykseen siitä, kuinka paljon Vujtekille tulisi antaa rahaa. Ja kun on manageri mukana, niin paljonhan sitä pitäis tulla.

2.) Onhan se totta, että raha ratkaisee suhteellisen paljon nykyään. Ei Vlado ole tässä asiassa sen kummallisempi kuin me muutkaan. Luonnollisesti monet valitsevat (jos voivat) sen työpaikan, mistä saa parhaimman korvauksen tehdystä työstä. VV ei varmastikaan saanut huippu palkkaa Kerhossa, mutta ilmeisesti mies viihtyi joukkueessa. On tietty puhuttu miehen halusta voittaa jotain ja tästä syystä hän ei tulisi takaisin Kerhoon, mutta ovatko esim Vitkovice tai Jaroslav sitten mestariehdokkaita?

3.) Vujtek on kaikkien tietojen mukaan ollut yhteydessä Kerhon johtoon ja puhunut juurikin paluusta seuraan. MUTTA, luulisin tämän olevan vain mahdollisuuksien kartoittamista. Mies on ensin soitellut H-linnaan ja sitten on tullut muilta tarjouksia jne. Tyhmähän jättää kaikki mahdollisuudet katsastamatta, jos niitä on olemassa.

Ja eihän tämä ole mikään varsinainen Kerho-ketju, mutta turhat provot ovat juuri sitä- täysin turhia. Kyllä siellä Tapparankin leirissä huhuiltiin tyhmiä Theo Fleurystä joskus kesän aikana. Oltiin muka nähty Hakametsän hallilla jne. Kaikilla on oikeus spekuloida ja muilla oikeus uskoa tai olla uskomatta.

Yleisesti kaikki spekulaatiot Vujtekista ovat olleet varovaisia ja kaikki "varma" tieto on perustunut median tiedotteisiin. Mutta niihinkään ei aina voi luottaa. Ainakaan mitä case Vujtekiin tulee. Itsekin olen saanut Pittsburghilaisesta mediasta ristiriitaista "tietoa" Vladoon liittyen. Siirto Vitkoviceen näyttäisi nyt ainakin pitävän paikkansa. Se, mitä tapahtuu myöhemmin, on vielä epäselvää. Venäjä on mainittu ainakin Pittsburghilaisen Tribune lehden toimesta. Onko tämä sitten totta vai ei on eri asia.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
No kukaan itseään kunnioittava fani ei oleta Theo Fleuryn tulevan Tapparaan koskaan. Joo Theolla oli kivaa, mutta miksi tulla NHL huonompaan liigaan, huonompaan seuraan ja vielä "nälkä palkalla". Ei syytä. Se siitä. Provoksi tekstinä ei suinkaan ollut tarkoitettu, kysymykseksi vain että mikä kaatoi varman Vujtekin tulon. Ehkä näpäytyksenä niille jotka nostavat oman seuran niin valtaisan ylös ja jalustalle.

Itse olen sen verran realisti, että joka kerta puhuttaessa Vujtekista sanoin että näin se homma todennäköisesti menee, eli hän&manageri eivät malta luopua miljoonista, joten homma menee sitten pelleilyksi loppu kauden osalta. Turha siis puhua jälkiviisaudesta, kun samaa olen jo monta kertaa sanonut asiasta Vujtekista puhuttaessa.

Mitä tulee Vujtekin ihmismäisyyteen, niin siitähän kokoajan olen juuri puhunut. En nostanut häntä Jumalolennoksi, joka tulee Jumalten kaupunkiin Hämeenlinnaan ja pelaa kaurapuuropalkalla, vaan sen tekivät ihan muut tahot.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Olen ihan samaa mieltä siitä, että tietyt henkilöt ovat pitäneet Vujtekin paluuta Kerhoon turhan itsestään selvänä asiana. Nämä oletukset perustuivat ilmeisesti Vladon omiin sanoihin: hän oli sanonut että jos kaikki menee pieleen Pittsburghissa, hän saattaakin palata takaisin H-linnaan. Ja useinhan ns. "maitojunapelaajat" palaavat siihen seuraan, mistä lähtivät änäriin. Itsekin uskoin näin käyvän tässä tapauksessa, mutta sitten tilanne muuttui.

Ja kun homma meni vaikeaksi (ja media tietoa tuli julki), odotin vaan tietoa siitä, että Vujtek menee muualle. Ja niinhän siinä kävikin. Aivan lopullista päätöstä tämä farssi ei ole vielä saanut, mutta Kerhon kannalta olisi ehkä parempi, että johto hankkisi jonkun pätevän puolustajan sillä rahalla, jonka se oli valmis antamaan Vladolle. Ilmeisesti sitä olisi mennyt suhteellisen paljon.

Se Theo juttu olikin vain huomautus siitä, että kaikki heittää hieman ylilyöntejä kun on kyse mahdollisista vahvistuksista. Ja olihan Fleury kuitenkin itse sanonut EHKÄ tulevansa taas eurooppaan pelaamaan kun NHL ei sillä hetkellä maistunut.

Ja se ihmismäisyys juttu oli tarkoitettu niille, jotka todellakin luulevat, että raha ei voi ratkaista asiaa. Niin käy joka päivä ja se on markkinatalouteen liittyvä realiteetti. Vujtek on työntekijä kuten me kaikki. Ei ole mitään vikaa siinä, että mies valitsee paremman palkkaehdotuksen. HPKn puolesta puhuikin/puhuukin seuran tapa kohdella pelaajia ja yleinen ilmapiiri niin seuran sisällä kuin yleisestikin Hämeenlinnassa.
 

lelu78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Toronto Maple Leafs, Ottawa Senators
Viestin lähetti Daespoo
1) Tämä ei todellakaan ole Kerho-ketju, ketjun otsikko on "Vujtek Vitkoviceen" joka ei tietääkseni tee ketjusta millään muotoa Kerho-ketjua vaikka on siellä joskus pelannutkin. Muutenhan myös Ässä-fanit voisivat kutsua tätä Ässä-ketjuksi.

2) Kuten Eagle niin kyllä minuakin (ja varmaan monia muitakin) on huvittanut se tyyli jolla VV:n paluuta on hehkutettu oikeassa Kerho-ketjussa ja ainoaina avoimina kysymyksinä on pidetty VV:n tulevia pelimailojen merkkiä ja sijaintia pukukopissa.

3) Myönnät tahallasi provottaneesi, taitaa olla kiellettyä Jatkoajassa.

Vaikka Kerho patoutumat varmasti vaikettuvat jo yöuniasi, normaalista päivärytmistä puhumattakaan niin kannattaisikohan etsiä apua jostain?
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Viestin lähetti eagle
Provoksi tekstinä ei suinkaan ollut tarkoitettu, kysymykseksi vain että mikä kaatoi varman Vujtekin tulon. Ehkä näpäytyksenä niille jotka nostavat oman seuran niin valtaisan ylös ja jalustalle.
Onko se siis todella kaatunut? Sinulla ilmeisesti on jotain tietoa mitä ei kenelläkään muulla ole. Sitten kun homma todella on selvä Kerhokin varmasti antaa asiasta tiedotteen. Tuskimpa Korpelakaan yrittää kuukauden työstään vaieta? Ja se on hienoa kun sinä jaksat näpäytellä.
Viestin lähetti eagle
Mitä tulee Vujtekin ihmismäisyyteen, niin siitähän kokoajan olen juuri puhunut. En nostanut häntä Jumalolennoksi, joka tulee Jumalten kaupunkiin Hämeenlinnaan ja pelaa kaurapuuropalkalla, vaan sen tekivät ihan muut tahot.
Kyllähän hän Jumalan roolissa täällä onkin. Eipä ole kuitenkaan tosiaankaan ensimmäinen paikka vai mitä Pori? Samalla tavalla kuin Ojanen ja Helminen ovat Tampereella. Ei noitakaan miehiä vastaan saa esittää kritiikkiä ilman ettei olisi puoli Tamperetta takajaloillaan.

Sitten vielä mitä tuohon minulle suunnattuun viestiisi.

1. Penshän yrittää ostaa sopimusta ulos. Tyhmähän VV olisi jos niin rahan ahneena pelaajana kuin on haluaisi itse ulos joukkueesta missä miljoonat napsahtavat taskubiliksen peluusta.
Sopimuksen ulosostostahan normaali käytännön mukaan pelaaja saa n.2/3 sopimuksen arvosta. VV:n tapauksessahan koko palkka oli n.600 000€, joten ulososto hinta olisi n.400 000€. Tyhjin käsin ei VV näistä hommista jää, älä ole huolissasi. Ja kyllähän mies on rasite Penssille tollakin palkalla. Siinä siis perustetta miksi Pens haluaa purkaa sopparia.

2. Ja kuten on jo moneen kerataan todettu jos raha olisi VV:lle "se juttu" niin eikö miehen kannattaisi pysyä pelaamassa sitä taskubilistä. Parempia rahoja kun ei mistään muualta ole tarjolla. Nyt kuitenkin kun hän haluaa pois sieltä niin voidaan todeta että tässä tapauksessa raha ei ole ratkaissut.

3. Eikö tuo tekstisi ole hieman ristiriidassa? Pens haluaa miehestä eroon, mutta ei halua maksaa mitään. Kuitenkin he haluavat lähettää VV:n Vitkoon ja maksaa palkan?????? Ei tajua, ei. Mitä Pens tällä hommalla säästää verrattuna tuossa kohdassa yksi mainitsemaani versioon? En nimittäin jaksa uskoa että Vitko maksaa miehelle 200 000€ viidestä kuukaudesta.

Ja mitä tuohon hypetukseen tulee niin anna tulla sitten vain takaisin jos se sua on noin kovasti harmittanut. On kuitenkin niin paljon asioita jotka ovat tukeneet VV:n mahdollista Kerhoon paluuta. Esimerkiksi voisin ottaa tuon mainitsemani mailojen valmistuksen. Tämä asiahan on kylmä fakta. Mailatilaus VV:lle saapui mailatehtaalle viimeviikon puolivälissä. Tilauksen oli tehnyt Kerho. Lähteistä en halua mainita mitään, mutta näihin uskon 100%:sti. Virhemarginaalia ei ole!!! Voihan sinun teorioillasi kuitenkin olla että Kerho haluaa ostaa junnuillensa VV:n nimellä varustetut mailat.

Uskon ja toivon Vladon vielä palaavan tällä kaudella tänne. Tämä mieshän olisi vahvistus joka ainoaan liiga seuraamme. Joten hullujahan olisimme jos emme häntä tänne odottaisi.
Se jos hän tänne päättäisi palata olisikin "juttu", mutta pakkiahan joukkueemme eniten tarvitsisi. Tämä mahdollinen puolustaja hanke on vain valitettavasti jäänyt VV:n "jalkoihin". Mitäpä tapahtuu sitten jos mies Hämeenlinnaan saapuisi? Kirjoitanko sinulle joka ainoa päivä toukokuulle saakka jonkun provoviestin? Ai per****, mieli tekisi. Vaan eipä taida mielenkiintoa riittää vielä sinunkin asioitasi hoitelemaan.

Sen asian kun vielä selvität miksi mies on Kerhon jo kaksi kertaa valinnut jos todellakin rahan perässä juoksisi? Ja Venäjä on ollut mukana kummallakin kertaa. Mikä siis Venäjällä olisi esim. parempaa kuin Penssissä. Palkkakin varmasti huonompi.

Meni ehkä hieman sekavaksi. Pyydän anteeksi.

Katsoppa muuten piruuttasi VV:n haastattelu Kerhon sivuilta jonka nimimerkki Tinke on käännättänyt Tsekistä Englanniksi.
http://www.hpk.fi/keskustelu/viewtopic.php?t=852&start=180
 
Viimeksi muokattu:

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Otsikko on harhaanjohtava

Minä olen ilmeisesti yksi niistä, jotka ovat seuranneet erittäin tiiviisti Vujtekin edesottamuksia tänä syksynä. Ilmoitin myös NHL-puolella, että Vujtek ei todellakaan ryhdy NHL-pomojen pompoteltavaksi eikä todellakaan mene farmiin. Eaglet ja monet muut kyllä jauhoivat kuinka Vujtek pelaa juuri siellä missä määrätään ja kuinka hän ei varmasti hylkää miehelle tarjottuja dollareita. Paskanmarjat. Tässä on käynyt juuri niin kuten alunperin väitinkin. Vujtek ei suostunut farmiin, vaan lähti pois. Se, että mies ei näillä näkymin olekaan tulossa Hämeenlinnaan, on tietysti pettymys HPK-faneille. Siitähän muut voivat ilkkua, jos mieli tekee. Ja näköjään tekee.

Tämän ketjun otsikosta muuten voisi päätellä, että Vujtek olisi siirtynyt pelaamaan Vitkoviceen. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Mies vain harjoittelee kotikaupungissaan Ostravassa. Eikä Vitkovice käsittääkseni todellakaan maksa VV:lle senttiäkään. Luultavasti mies tekee päätöksiä tämän kauden pelipaikastaan tällä viikolla. Vahvin ehdokas on ilmeisesti Jaroslav ja vasta sitten tulevat mm. HPK ja Vitkovice. Mitä sitten tulee sopimuksen purkamiseen Pittsburghin kanssa, niin sitä ei ilemisesti tule edes tapahtumaan. Pitsburgh maksanee miehelle hieman alennettua palkkaa koko kauden riippumatta siitä, missä mies tienaa ja kuinka paljon. Rich Winter on nähdäkseni hoitanut VV:n asiat varsin mallikkaasti.
 
Viimeksi muokattu:

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Pens tahtoo miehestä eroon, mutta tahtoo enemmin siitä rahaa, kuin että menettävät paljoa rahaa. Siksi hänet ns. vuokrattiin Tsekkiin. Eivät joudu ostamaan sopimusta ulos ja joku muu maksaa jotain, on myös mahdollista jos tulee tarvetta nostaa VV takaisin ylös, esim. muutaman loukkaantumisen tapahtuessa.

Minulle se on aivan sama kirjoitatko(tai kirjoitatteko) vaikka miljoonia viestejä koskivat sitten mitä vain. Yksisilmäisyys on niin paistavaa, ettei keskustelua kuitenkaan voi syntyä. Tämän takia viestini tietenkin vaikutti myös puhtaasti provolta, koska se sattui niin arkaan aiheeseen. Omaan Jumalaan ja omaan Jumalalliseen seuraan. Jos viestini tahtoi provona ottaa, niin ihan vapaasti. Hyvin sitten osui varmasti.

Niin tottakai VV on viihtynyt Hämeenlinnassa, mutta nyt puhutaan isoista rahoista. Ei suinkaan muutamista euroista, vaan valtavista eroista. Niin VV tahtoisi pelata, mutta silti saada Penssiltä kunnon korvauksen ja ihan ymmärrettävää että Pens ei tahdo maksaa mitään enempää kuin tarpeellista, siispä vuokrasummakin on enemmän kotiinpäin, kuin pelkkä sopimuksen purkaminen maksamalla.

Ja niinhän VV vieläkin tekee, kuin Pens määrää. Hänet määrättiin lainaan Vitkoviceen, minkä mies varmasti myös hyväksyi, kun saa pelata, pääsi kotiinsa ja bonuksena saa vielä about sen palkan mitä istumalla katsomossa. Aika loogista. Se taas ei olisi ollenkaan järkevää, että mies lähtisi ilman korvausta HPK'n pelaamaan paljon pienemällä palkalla vain sen takia että Hämeenlinna on maailman paras kaupunki ja HPK maailman paras seura.

VV on ihminen, aika luonnollista siis ajatella rahaa, ei mies ilmaiseksi(tai edes lähes) pelaa, kun voi saada kunnon korvauksen ja pelata kotimaassaan. Tai pelata parhaitten kanssa(niin kauan kun sai NHL'ssä pelata). Näiden asioiden eroa kuitenkaan ei tunnuta erottavan Hämeenlinnassa läheskään kaikkien taholta. Oletetaan että kun sanoo jotain kivaa Hämeenlinnasta, niin mies tulee takaisin heti kun vihelletään, ei tarvi edes maksaa mitään.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Paskapuhetta, eagle. Pittsburgh ei todellakaan määrännyt Vujtekia Vitkoviceen. Vujtekhan jumalauta asuu Ostravassa! Se oli aivan varmasti Vujtekin agentin ehdottama kompromissi tässä tilanteessa. Mies voi treenata rauhassa kotonaan ja miettiä seuraratkaisuja. Vujtek ei todellakaan pelaa tällä hetkellä Vitkovicessa. Pittsburgh on tällä hetkellä ainoa seura, joka VV:lle maksaa palkkaa, piste. Kukaan ei maksa Pingviineille mitään siitä, että Vujtek on Tshekeissä. Vitkovice(tänään), HPK ja Jaroslav ovat kaikki tarjonneet miehelle sopimusta. Vujtek miettii vielä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Noh kyllähän Pens kuitenkin VV'n pelaamisesta päättää. Sehän on selvää että miehestä tahdotaan korvausta, kun ei mahdu pelaamaan Penssissä, eikä suinkaan tahdota korvata miehelle sitä että voi lähteä minne vain. Näin siis Penssit kyllä määrää missä VV pelaa, jos hän tahtoo Penssiltä rahaa. Jos ei tahdo, niin sitten onkin omissa käsissä vaikka pelaisi Sudanissa. Niin kauan Pens määrää, vaikka olisi kuinka agentin tai VV'n oma ehdotus. Jos Pens tahtoisi ei VV pelaisi tällä kaudella missään vrt Case-Karalahti.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei määrää. Vujtek saa täysin vapaasti itse valita haluamansa seuran Euroopasta. Pittsburgh ei kostu siitä mitään. Pittsburgh vain maksaa miehelle "alennettua" palkkaa. Kukaan ei maksa Pitsburghille mitään vuokraa. VV on periaatteessa vain "farmissa" Euroopassa ja voi palata takaisin Pitsburghiin kauden päätyttyä täällä, mikäli Pittsburgh näkee sen tarpeelliseksi. Vujtek nostaa siis koko kauden palkkaa Pittsburghilta sekä lisäksi valitsemaltaan eurooppalaiselta seuralta. Tämä on se sovittu "game-plan".
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ok, jos sopimus on tehty tässä muodossa. Mutta silloin tuskin Penssit maksaa kovinkaan paljoa. Penssit siis hyötyy sopimuksesta ja saavat maksaa pienempää palkkaa ja pystyvät nostamaan VV'n ylös. Pahoittelen, oletin että sopimus olisi tehty toisin, mutta ilmeisesti manageri oli saanut VV'lle hyvät oikeudet kunnon palkan alennuksen kustannuksella.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sitä paljonko Vujtek Pittsburghilta saa "farmipalkkaa" ei taida kovin moni toistaiseksi tietää. Varmasti vähemmän kuin sopimusoston "standardikorvaus"(66% koko palkasta). Luultavasti puhutaan kuitenkin yhä useammasta sadasta tuhannesta taalasta. 200-300 000 dollaria? Ehkäpä. Tämä ratkaisu muuten mahdollistaa sen, että Pittsburgh voi sainata kaverin myös ensi kaudeksi 800 000 dollarilla. Craig Patrick on tehnyt ennenkin tyhmyyksiä(vrt. Mike Wilson)..
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ei tarvitse muistutella Patrickin tyhmyyksistä, riittää kun katsoo Penssien puolustusta ja miettii millaisella "hinalla" lähtivät Lang, Kasparaitis, jne. Mutta tosiaan kuitenkin hyvä sopimus molemmille osapuolille, toivottavasti vaan ei tarvitse VV'n viedä Penssin rahoja ensi vuonna enään.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti Kuznetsov
Sitä paljonko Vujtek Pittsburghilta saa "farmipalkkaa" ei taida kovin moni toistaiseksi tietää. Varmasti vähemmän kuin sopimusoston "standardikorvaus"(66% koko palkasta). Luultavasti puhutaan kuitenkin yhä useammasta sadasta tuhannesta taalasta. 200-300 000 dollaria? Ehkäpä. Tämä ratkaisu muuten mahdollistaa sen, että Pittsburgh voi sainata kaverin myös ensi kaudeksi 800 000 dollarilla. Craig Patrick on tehnyt ennenkin tyhmyyksiä(vrt. Mike Wilson)..
Niin, no miksi sitten Pittsburgh ylipäänsä suostuisi ostamaan Vujtekin sopimuksen ulos, ja toisaalta miksi Vujtek haluaisi sitä? Jos tilanne on tällä hetkellä se, että VV saa pelata valitsemassaan seurassa Euroopassa, ja mahdollisuuden yrittää ensi kaudella uudelleen, niin miksi Penssien kannattaisi maksaa sopimuksen ulosostosta, jos tilanne ei siitä kuitenkaan mihinkään muutu?

Nämä sopimuskuviot kieltämättä ovat perin hämäriä, joten asiasta sen paremmin tietämättömänä en kehtaa vastaankaan väittää. Mutta loogisesti ajateltuna Vujtek saisi vielä tällä hetkellä täyttä palkkaa (eikös hänellä kuitenkin yhden suunnan sopimus pitänyt olla), ja sopimus ostetaan ulos mahdollisesti myöhemmin, mikäli sopuun päästään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös