Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Vladimir Denisov – alakerran luuta

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Vapaapudotus, 15.02.2018 klo 10.20.

 1. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Avataan miehelle oma ketju palstan ohjeiden mukaisesti. Tuskin tulee hirveästi tuottamaan hyökkäyspäähän, mutta kaikella rehellisyydellä minusta ylivoimapakkien paikat ovat aika hyvin täytetty jo ennestään ja SaiPan ylivoima onkin ollut jo jonkin aikaa (joulun jälkeen?) Liigan tehokkainta.

  Sen sijaan tarvittiin puolustuspään osaamista ja sitä saatiin Denisovin muodossa. Uusi isäntä, joka toivottavasti pitää maalinedustan puhtaana. 27 myllyäkin löytyy uralta, joten ei kannata tulla silmille hyppimään!

  Tykkää hakea niittejä, mutta toivottavasti taklaukset pysyvät puhtaampina kuin taannoin MM-kisojen valmistavissa peleissä. Viime vuosien jäähyminuutit ovat maltillisia, joten uskon ettei ongelmia tule. SaiPallahan on männävuosilta jo aiemmin kokemusta Valko-Venäjän maajoukkuepakeista ainakin Oleg Romanovin muodossa, joten suhteet sinne suuntaan ovat kunnossa. Denisov oli KHL:n eniten taklannut pelaaja (227 kpl) kaudella 14/15.

  "Erittäin hienoa, että Denisov valitsi SaiPan loppukauden joukkueekseen. Hänellä on ominaisuuksia kahden suunnan pelaamiseen, mutta erityisesti tuo puolustukseen ja maalinedustalle jämäkkyyttä, kuvailee Antti Tuomenoksa @ saipa.fi

  Vladimir Denisov - Eliteprospects.com
  Vladimir Denisov - Dropyourgloves.com

  Ensimmäinen linkki youtubeen.

  Editoin virheen, hän taklasi Aleksi Laaksoa MM-kisojen valmistavissa peleissä, ei MM-kisoissa. Lisäksi lisäsin meriitin taklaustilaston voitosta, jota henkilökohtaisesti arvostan.
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2018 klo 18.58
 2. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Ei kovin pitkä pelaaja, mutta massaa on. Toivottavasti se on lihasta. :)

  Tosiaan, kyllä siellä Maalahdet ja co. ylivoimalla kykenee tekemään asioita, mutta oman maalin vartioita ja putsaajia tarvitaan. Toivottavasti tämä on vastaus siihen.
   
 3. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Jumankekka. Nyt tuli pärren ja kojon edestä kovuutta maalin eteen yhdessä paketissa. Isäntä on saapunu.
   
 4. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Tämmösiä Komarovin tiputtavia niittejäkin kannattaa vähän varoa tekemästä, sillä herkästi Liigan säännöillä lähtee ovista pihalle.

  Denisov rocks Komarov - YouTube
   
 5. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Matti Hana version 2.0, eli selkeä mestaruuspakki.

  Onnea Lappeenranta!
   
 6. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Kova ja mielenkiintoinen hankinta SaiPalta!
   
 7. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Pelannut Minskin pakeista toisteksi isoimmilla minuuteilla, vajaa 21 per peli. Vikoista parista pelistä ollut jostain syystä tammikuun lopulla pois, sitä ennen ykkösparissa ainakin kokoonpanolistausten mukaan.

  Pelannut #7 Minskissä, luovuttaakohan Urho numeronsa Isännälle? ;)
   
 8. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 9. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Mielenkiintoinen hankinta. Maajoukkueesta ja Kazanista tuttu kaveri, josta tulee ensimmäiseksi mieleen kovat niitit. Parhailla kausilla tullut näköjään ihan kohtalaisesti pisteitäkin. Jäähyminuutit ovat olleet uralla melko maltillisia pelityyliin nähden. Vähän vaikea kausi ainakin tilastojen mukaan menossa, mutta tuo niitä ominaisuuksia puolustukseen mitä tarvitaan. Pärren kuntouduttua on ihan hyvä tilanne playoffeihin:

  Vaakanainen - Carson
  Maalahti - Denisov
  Taipalus - Lappalainen
  Savilahti
   
 10. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Hyvä hankinta. Tälläistä voimaa on oman maalin edestä puuttunut koko kauden.
  Ei muuta kuin kohti pudotuspelejä.
   
 11. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Denisov valittiin muuten kaudella 15/16 juuri Kazanin riveissä KHL:n All-Stars otteluun ja kaudella 14/15 hänellä oli eniten taklauksia KHL:ssa (227). Onneksi Kisapuistoonkin on nykyään ruuvattu joustokaukalot.
   
 12. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Toivon mukaan maltti ja järki pysyy mukana, kun kovuutta jaetaan. Joku 9 peliä pekkaa ei tätä sijoitusta kamalasti palvele. Mutta tosiaan kiitos officelle tästä hankinnasta!
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2018 klo 12.05
 13. Jeffrey Jäsen

  Hieno pelaaja ja herrasmies viimeisen päälle. Epätyypillinen itäpeluri siinä mielessä, että kielen kanssa ei tule ongelmaa ja muutenkin oikein leppoisa ja mukava kaveri. Riskinä ehkä se, että eksyy liian usein Karalahden kanssa Lappeenrannan yöelämään.

  Toivottavasti mies liigassa onnistuu.
   
 14. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Nyt on kyllä kova hankinta. Portsaria maalin eteen tuo joukkue on kaivannutkin. Onnea tulevaan ja toivottavasti saa viettää kanssamme pitkän kevään.
   
 15. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Jos tuo 98 kg pitää paikkansa, eikä ole läskiä, niin sehän on 180 senttiseen varteen lähes hakalilaiset lukemat. Juuri sitä mitä tarvittiin!
   
 16. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kerrankin mielenkiintoinen hankinta liigaan! Onnea.
   
 17. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ehkä nyt kyynisemmätkin kannattajat uskovat, että hallitus ja johto kyllä antavat joukkueelle mahdollisuuden pärjätä pleijareissa. Uskallettiin laittaa rima tarpeeksi korkealle eikä hakea jotain KooKoon kakkosketjun sutijaa.
   
 18. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Mielenkiinnolla odotan ensiesiintymistä. Saa nähdä ehtiikö vielä tulevan viikonlopun peleihin? Riippunee ihan siitä, onko jo siirtynyt Lappeenrantaan, vai siirtyykö vasta tauon aikana. Tosissaan kyllä ollaan.

  Edit: Toisen ketjun perusteella pelaa jo Vaasassa.
   
 19. trubaduuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
  Plussaa taas tähän väliin toimistolle. Hieno hankinta ja vielä parempaan aikaan. Odotin että vahvistus tulee vasta myöhemmin, mutta vahvistustahan tarvitaan juuri nyt taistelussa suorasta playoff paikasta.
   
 20. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Oli kyllä kova hankinta, kun pelaaja on huippukokenut (9 MM-turnausta, 2 olympiaturnausta ja KHL:n all-starseja), fyysinen eikä ihan kädetönkään. Kelpaa!
   
 21. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Livetulokset.comin kautta katsellessani Minskin otteluohjelmaa, silmiin pisti merkintä Denisovin loukkaatumisesta. Merkitty punaisen ristin peluriksi 21.1. ->

  Toivottavasti valkovenakot eivät lähettäneet valmiiksi raaputettua arpaa, jossa ei voittoa.
   
 22. Kuntz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Peukut erinomaisesta hankinnasta. Savilahden loukkaannuttua osasin odottaa stuntin hankintaa, mutta Denisov ylittää kyllä lähtökohtaisesti odotukset. Kovuutta ja kokemusta tässä tarvitaan, eikä Denisov ilmeisesti ole täysin kädetön myöskään. Kaiken hyvän lisäksi on vielä kansalaisuutensa vuoksi eksoottinen ja siksi mielenkiintoinen peluri. Meillä tulee olemaan pudotuspeleissä hyvä pakisto, kun Taipalus ja Savilahtikin ovat näyttäneet piristyvän kevättä kohden.

  Iso kumarrus myös toimistolle tämänkin hankinnan julkaisutavasta. Vielä kun olisivat antaneet lentoreitin julkaisun jälkeen vähän spekulointiaikaa ennen nimen julkaisua... Tässä viimeaikoina on tehty hienoja julkistuksia (Löfman ja taksikuski, Tuohimaa, Kunyk) ja varmasti lisää tulee.
   
 23. Lepranmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Veikkaan, että oli tarkoituskin hieman pitää jännityksessä mutta Minsk päätti julkaista Denisovin siirtymisen tänne jo etukäteen. Hyvä hankinta, iso peukku toimistolle!
   
 24. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kovuutta varmasti riittävästi ja tarvittavaa kokemusta takalinjoille. Viime vuosien tehotilastot hyviä monelta kaudelta ja tehojakin voi odottaa jossain määrin. Aikalailla sitä mitä mitä tarvittiin, kovan luokan hankinta SaiPalle. Kelpaa kyllä.
   
 25. Musta_Kyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Toi oli hieno niitti, hyvin hakee päähän, vielä vähän käsiä ja sovittelee kyynärpäätäkin. Kuolleesta kulmasta. Saipahan Laaksokin tarpeeseensa opetusta, että katsoo mitä tapahtuu. Aika lähellä oli, ettei ura paketissa ja vaikutti siihen kyllä aika taannuttavasti, väittäisin.