Vitutusketju

  • 1 121 705
  • 8 557

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Parissa edellisessä pelissä on turpaan tullut ihan sen takia kun vastustajalla on ollut paremmat työhaalarit ja -hanskat päällä. HPK, Lukko, SaiPa nyt ainakin. Pelicans kaatui puolivaloillakin, Kärppiä vastaan oli oikeastaan ainoa ehjä esitys joulun jälkeen. Liekö siellä ollut sitten vähän hyvä olo puserossa hyvin menneen syyskauden jälkeen. Mutta nythän se sitten nähdään löytyykö sitä asennetta vielä vai vedelläänkö siellä marraskuuvaihteella loppuun asti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jupa

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP ei varsinaisesti pelannut huonosti, mutta tietysti juuri tänään SaiPan piti pelata kautensa paras peli (oletus) ja moke veti lähes unelmapelin. Siihen päälle JYPin paska yv ja pienoinen tehottomuus niin Thank you. Ei voi mitää, ketuttaa, mutta parempi nyt pelata ne "huonot" pelit kuin keväällä.

Joo ja olihan tuossa pari tilannetta jossa kiekko pomppi jopa ärsyttävän huonolla tuurilla väärään suuntaan sen jälkeen kun melkein maalissa kävi että peli olisi voinut milloin tahansa JYPille, mutta jotenkin se ihan viimeisen tahtotila torpata se kiekko loppuun asti vaikka väkisin sinne maaliin puuttui. Ehkä huomasi että vastustajalla oli kova tahto nousta vielä pudotuspeleihin ja JYPillä ei ehkä niin kova panos. Se ehkä mikä eniten huolestuttaa että Nättisen kenttä tuntuu olevan paljon vaisumpi maajoukkueen jälkeen. Tulosta toki tulee edelleen mutta tahti hiipumaan päin.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Parissa edellisessä pelissä on turpaan tullut ihan sen takia kun vastustajalla on ollut paremmat työhaalarit ja -hanskat päällä.

Minusta taas näyttää siltä, että yhden tempun poni on paljastunut. Jokainen joukkue osaa pelata JYPin hyökkäämisen pois lapsellisen helposti, eikä tule edes hiki, mikä ei aiemmin kaudella ollut hokattu, kun muut hioivat vielä omia kuvioitaan kuntoon. Niinhän se on aina ollut, että tammikuu erottaa jyvät akanoista.

Mikäli valmennuksella on takataskussa toinenkin temppu, toivoa on, muuten tulee noutaja ja on ihan yksi lysti kuka tolppien välissä postaa. Ongelma on muualla.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Kaikki. Etenkin se, että JYP tällä kaudella ekan kerran nollille.
 

Hexa

Jäsen
Juuri mietin samaa että mitähän myrkkyä niille Moskovassa syötettiin.

Toivottavasti kyse on treenijumista.
Mielestäni Nättinen kyllä yritti ihan tosissaan varsinkin ottelun ensimmäisellä puoliskolla. Tuntuu vaan, että ketju ei pelaa enää samaa peliä. Ei ole pelannut niin hyvin yhteen enää Moskovan jälkeen.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Itseasiassa mitä nyt tämän tappioputken aikana tullut mieleen, en yhtää ihmettele että Tirkkonen on kahdesta aiemasta valmentajapestistä saanut potkut, näyttää siltä että ei saa mitään aikaiseksi, ei tee mitään näkyvää, tuntuu kuin että ei hetkauttaisi yhtään. Vielä kun en ole nähnyt tämän päivän lehdistötilaisuutta vituttaa jo ennestään ja mikä on vituttanut jo pitkään nämä Tirkkosen sanomiset, joka saamerin pelin jälkeen sama virsi voitti tai hävisi, alkaa tiukat marginaalit ja lässyn lässyn. Tullut mieleen minkä vuoksi noita ylipäätän on, pitäis varmaan käydä katsomassa muidenkin pelien , ettei Tirkkosta pelkästään syytä, toistaako muutkin samaa paskaa, periaatteessa eka pelin jälkeen voisi saman nauhan vetää kauden loppuun asti, Tirkkosella ei muuten ole ilmekkään vaihtunut niissä, niin vaivautuneen näköinen näyttää ihan samalta kuin sulhaspoika alttarin edustalla odotellen morsiammen saapumista.
mutta onhan tuossa vielä jonkun verran aikaa saada joukkue heräämään, mutta hyökkäyspelistä on ajatuskin kateissa, Toivottavasti tämä olisi selitettävissä kovemmalla harjoiutus jaksolla, eikä sillä että valmennuksen eväät on syöty
 

Baldrick

Jäsen
Itseasiassa mitä nyt tämän tappioputken aikana tullut mieleen, en yhtää ihmettele että Tirkkonen on kahdesta aiemasta valmentajapestistä saanut potkut, näyttää siltä että ei saa mitään aikaiseksi, ei tee mitään näkyvää, tuntuu kuin että ei hetkauttaisi yhtään.

... Toivottavasti tämä olisi selitettävissä kovemmalla harjoiutus jaksolla, eikä sillä että valmennuksen eväät on syöty

Tiivistin lainauksesta olennaiset.

Mielenkiintoista tarkastella keskustelua, kun ei ole nähnyt hetkeen pelejä. Vähän pääsee ulkopuolisin silmin asiaa tutkailemaan. Ei tarvitse itse panikoida JYPin tekemisiä, kun ei pääse tunteiden vuoristorata peleistä heijastumaan kokonaisuuden arviontiin.

Näillä puheilla sanonkin, että mielestäni on vain hyvä asia, että Tirkkonen jatkaa luottamista tekemiseensä ja joukkueeseen, mikä on osoittautunut toimivaksi tähän saakka. Siellä voi olla taustalla myös tiukkaa treeniä yms. asioita, joiden vuoksi Tirkkonen kumppaneineen tietää, että paniikkinappuloiden rämpyttäminen ei kannata. Kausi on osoittanut, että joukkue on kykenevä olemaan Liigan parhaita ja siihen on kaikki työkalut.

Minulla on täysi luotto Tirkkoseen ja uskon, että vaikka nyt on vaikeaa, homma kääntyy kyllä paremmaksi alkuperäistä suunnitelmaa noudattamalla, eikä hätäreagoinnilla. Pitkäjänteisyyttä harvoin kaivataan voittoputkessa, mutta vaikeina aikoina siitä kiinni pitäminen on tärkeämpää kuin koskaan. On vaikeita jaksoja JYPillä ollut jokaisella kaudella "dynastia-aikanakin" ja aina niistä on selvitty.

Monina lähimenneisyyden kausina ei ole nähty välähdystäkään siitä, että JYP pystyisi realistisesti mestaruudesta taistelemaan. Tällä kaudella sellaista on nähty pitkästä aikaa ja sitä toimivaksi osoitettua projektia jatkamalla slumpista päästään kyllä yli ja palataan takaisin voittokantaan.
 

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jauhojengi
Edellisiin liittyen: KooKoo lienee tällä hetkellä Liigan paras joukkue. Vähän aikaa sitten, kun jengi majaili sarjataulukossa vähän alempana, mutta silti korkealla ennakko-odotuksiin nähden, niin aika paljon näki kommentteja, joissa povattiin KooKoon vielä putoavan alaspäin. Mitään järkiperusteita niille näkemyksille ei ollut, vaan rivien väleistä oli helppo lukea niiden olleen mallia koska se on KooKoo. Niihin sai silloin vastata, että KooKoo on itse asiassa peliesityksiin nähden liian alhaalla sarjataulukossa. Eli ei ole mikään yllätys, että sittemmin joukkue on noussut taulukossa muutaman pykälän.

Mä en KooKoo-fanina(en ole moinen :) ) ärsyyntyis joistakin vähättelevistä kommenteista. Ne on tietämättömyyttä: tulevat ihmisiltä, jotka eivät ole seuranneet kattavasti tai eivät vain ymmärrä tarpeeksi. Valtaosa taitaa nyt jo ymmärtää.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilmeisesti. KooKoo viimeiseen kymmeneen peliin päästänyt 13 maalia näistä viimeiseen viiteen mennyt vain 4 omiin. Kärpillä mennyt kymmeneen 22 mutta olisihan se vähemmin noloa jäädä Kärppiä vastaan nollille.

YLE Puheen Liigakierroksella oli jo joskus joulukuun alussa puhetta KooKoon päästettyjen maalien ka. sta joka oli jo sillon Liigan parhaimpia. Sen jälkeen KooKoolle taisi tulla jotain pelejä jossa omissa kolisi hieman enemmän, mutta nyt KooKoo on näyttänyt palanneen samalle tielle kuin alkukaudesta.

Mutta onhan tuo silti ihan hanurista kun JYP ei saa kotonaan yhtään maalia aikaiseksi. Toivottavasti tämä alamäki johtuu liian kovasta treenaamisesta.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
KooKoo? Onko tuo 0 maalia jotenkin noloa nimeomaan KooKoota vastaan?
Ilmeisesti. KooKoo viimeiseen kymmeneen peliin päästänyt 13 maalia näistä viimeiseen viiteen mennyt vain 4 omiin. Kärpillä mennyt kymmeneen 22 mutta olisihan se vähemmin noloa jäädä Kärppiä vastaan nollille.
2.11.2019 KooKoo - JYP 0-4. Oli tuokin hanurista :)

Ei tuo oikein kuulosta vitutusketjun sisällöltä. Nuo lähinnä luulisivat nostavan mielialaa, mutta toki jos tarkoitus on vittuilla JYP -kannattajille niin osuu maaliin. Hyppään itse KooKoo:n bandwagoniin jos ja kun JYP tippuu jatkosta keväällä.
 

rice cooker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hippoksen Minardi, Suomi
Pakko oli odottaa ihan tähän päivään saakka, että erehtyy kommentoimaan jypin otteita eilen (ja viime aikoina). Eilen oli tähän aikaan vielä fiilis, että kyllä se tästä ja olin oikein järkkäillyt vapaaillankin (lady jossain espanjantunnilla tai missälie), mutta eikös vaan kotijoukkue tarjoile kaukalossa lisää samaa paskaa. JYP:n tähän saakka ihan lupaava meininki ja hyvältä näyttänyt pelaaminen on kadonnut kuin kusi lumeen, paitsi vittu niin, eihän täällä ole edes luntakaan missään. Harvemmin tulee jätettyä pelin katsomista vallan kesken, mutta eilen meni töllökin suosiolla kiinni, kun ei vaan jaksanut 0-3 jälkeen tuhlata elämäänsä ja härnätä röökinhimoaan. Ensi kuussa olisi tarkoitus tehdä vuotuinen reissu Hippokselle, eli toivottavasti Pekka-T saa tuohon touhuun jotain eloa siihen mennessä. Muuten tulen Jyväskylään vaan juomaan kaljaa ja katson pelin vaikka Cheersin penkiltä.

Ja siis ei mitään pois KooKoolta, vituttaa vain hävitä taannoiselle mestisjengille himassa 0-4. Hyvän sakin ovat onnistuneet Kouvostoliittoon kasaamaan ja välillä tulee mieleen se raikas tekeminen mitä Jyväskylässä oli sanotaanko 2007-2009, kun mentiin kohti ensimmäistä mestaruutta.
 
Viimeksi muokattu:

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Minnuu kiinnitti Kookoossa eniten huomiota liigan paras puolustaminen, se johtaa sitten hyvään hyökkäämiseen ja en siis kehu tässä pakkeja, vaan viisikkoja, ne puolusti loistavalla rakenteella jo JYP maalin takaa ja laittoivat JYPin kun täin tervaan. Huomioitavaa myös oli, että vaikka se ensi linja heillä petti, niin paine oli pelille koko ajan, eli viisikko, kiekottomat liikkeineen oli tasan sitä mitä jääkiekoksi kutsutaan. Huonolle ei siis missään nimessä hävitty, mutta liian jaloissa joukkue oli, jotta ilman vitutusta siitä selviäisi.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Voisiko JYP herätä jo vuoteen 2020?

Onneksi en lähtenyt hallille.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivottavasti alkukauden huumassa ei ole ruuvattu kaikille jatkolappuja. Tää joukkue kaipaa uudistumista ja uutta ajattelua.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vielä hetki sitten oltiin jotain 5p päässä toisesta sijasta, nyt on enää 16pojoo.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Eihän tässä oo pitkä matka enää 11. sijalle. Tällä menolla sinne JYP tippuu.
 

manageri6969

Jäsen
Suosikkijoukkue
Osaavat Jääkiekko-organisaatiot, Jypinkylä
Taitaapi tulla Tappio putkesta todella pitkä... Miksi Tirkkonen ei kokeile Kalapudasta 1-2 kentässä??
Ruusu ei ole tietenkään yksin Syypää, mutta mies ei voita pelejä, eikö voittaminen kiinnosta?
Suosittelen Joukkueelle aamuksi Jumalanpalvelusta ja Herraan turvautumista jossain Kaupungin kirkoista, eihän tässä mikään muu auta
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Ruusu ei ole tietenkään yksin Syypää, mutta mies ei voita pelejä, eikö voittaminen kiinnosta?
Ruusua ei kyllä voittaminen kiinnosta tipan tippaa. Mies ei tänäänkään saanut hyökkäyspäässä mitään aikaan ja pyöri pääasiassa täysin pelin ulkopuolella. KeuPaan mies treenaamaan miten pistetään kiekko maaliin...

Tai sitten vain syytettäisiin meidän hyökkääjiä, jotka eivät osu maalia päin edes sentin päästä, niinkuin Siikonen-Nättinen kaksikko hienosti tänään meille osoitti
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP on kriisissä.

Osataan kyllä.

Tänään alussa näytti siltä, että tultiin paikalle. Mutta jatkossa se ei riitä. Täytyy nostaa monta napsua tahtopuolella, jotta ollaan se parempi paikalle vaivautuneista.

Hyvä, että tämä vaikea jakso tuli nyt eikä hetki ennen PO-pelejä. Opitaan taas uudelleen se voittamisen kiima.

Jupa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös