Vitutusketju

  • 1 124 725
  • 8 557

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jerrylle etenkin suon tuon siirron enemmän kuin hyvin. Ihan tarpeeksi monta vuotta tuota puuhastelua katsellut ja yrittänyt johtaa joukkoja.
Jep, kaameaa kun tuon tason pelaaja pysyy uskollisena seuralle ja samaan aikaan organisaatio yrittää kaikkensa jotta Jyväskylässä pelataan Mestis-karsintaa 2026 mennessä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä menee Vehviläisen piikkiin tämä. 3 torjuntaa ja 5 päästettyä maalia, siinä ei ole selittelyä.
Yritäppä itse ottaa kiinni kiekkoja ja samaan aikaan pyöriä selällään. Ei ole helppoa.
 

Aivan sama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sirkus nimeltä JYP Jyväskylä Oy
Tästä kaudesta ei tule enää mitään. Ihan sama minkä suonenvedon Viitanen saa ja hommaa tänne kaksi ketjullista pelimiehiä.
 

Janilzki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Forza Azzurri
JYP suuria tunteita, vai miten se meni? Joo, mutta negatiivisia sellaisia. Mikä siinä on, että ina saa pettyä ja olla pahalla tuulella vain, että jotkut tykkää vähän puuhastella. Ostakoot vaikka leegoja toimistoon, niin ei tarvii joukkueen kustannuksella puuhastella. Yli 5 vuotta rämmitty. Ja sen kerran, kun ollaan juuri nousemassa, niin ei, puuhastelu alkaa...
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Päivä päivältä vitutus tämän seuran otteiden suhteen vaan kasvaa. Tai ehkä se alkaa mennä jo pikkuhiljaa väliinpitämättömyyden puolelle. Seura on tärkeä, mutta jotenkin alkaa olla mitta täynnä tällä sekoilullakin.

Tuliko juhlapelin voitosta ja JYP-gaalasta mahat täyteen sen verran vahvasti et loppukauden saa sitten vetää vähän sinnepäin ja jopa kilpailla siitä et kuka vetää oman osa-alueensa eniten vihkoon?

En voi muuta kuin sanoa et onnea vaan markkinointitiimille kausarimyynnin kanssa. Etenkin siunausta sille, joka hoitaa yritysmyyntiä.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onneksi ei edes vituta...ei tälläisestä jaksa edes vittuuntua. Sählätköön niin paljon kuin sielu sietää.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Jerrylle etenkin suon tuon siirron enemmän kuin hyvin. Ihan tarpeeksi monta vuotta tuota puuhastelua katsellut ja yrittänyt johtaa joukkoja.
Tästä samaa mieltä. Tavallaan minun on aika helppoakin ymmärtää Jerryä tässä tilanteessa. Hän on vuosikaudet kannatellut joukkuetta kriisistä toiseen. Nyt viimeisinkin jatkosopimus syntyi ihan sen vuoksi, että JYP lupasi lopettaa sekoilun ja tarjota kunnon resurssit menestyksen saamiseksi. Mitä saatiin?

Joukkueen sentterit ovat tasoa vitsi, viimeiset pari viikkoa Jerry on saanut pelata uransa jo kertaalleen lopettaneen Mestis-jyrän kanssa, joka hänkin on poistumassa seurasta ihan näillä näppäimillä. Kukaan ei tiedä onko joukkueeseen tulossa minkään sortin vahvistuksia tai edes ensimmäistäkään lisämiestä. Valmennus potkittiin jälleen kerran pellolle ilman fiksua syytä ja tämän fiksun syyn puuttumisen vuoksi joukkue on jakautunut kahtia.

Jerry on pelannut meillä syksystä 2016 asti, joten hän on nähnyt viimeiset menestyksen vuodet ja kaiken sekoilun. Mikä se lukema oli kun pari päivää sitten laskin? Viimeisen vajaan kuuden vuoden aikana JYPissä on ollut 18 pikkutakkimiestä (21 jos eri roolit lasketaan) pelkästään tittelien päävalmentaja, apuvalmentaja ja maalivahtivalmentaja takana. Lasketaan vielä toimitusjohtajat ja urheilutoimenjohtajat mukaan, niin lukema keikkuu jo 25 paikkeilla. Kai se pohja on Turkulaisenkin pinnassa?

Jäädään odottelemaan mitä tämä päivä pitää sisällään. Vaikea kyllä nähdä miten JYP tästä(kään) suosta nousisi, kun viimeistään ensi kaudeksi pitää aloittaa joukkueen kasaaminen taas tyhjästä. Kiinnitettyjä kärkikavereita on vain Puustinen, Lassila ja Vehviläinen. Koita nyt tuohon porukkaan saada kovan luokan pelimiehiä, kun homma on yhtä sekoilua ja kukaan ei tiedä mitään ensi kauden valmentajistakaan.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jerry on pelannut meillä syksystä 2016 asti, joten hän on nähnyt viimeiset menestyksen vuodet ja kaiken sekoilun.
Tämä on hyvä pointti: meillä on pelaajia, joilla on pidempi historia seurassa kuin monella toimiston puolella saatikka penkin takana, puhumattakaan faneista jotka ovat seuranneet JYPiä puoli vuosisataa, jotkut ehkä pidempäänkin, jolloin Seppänenkin on ollut vielä vaipoissa. Pitäisi itse kunkin toimijan miettiä mitä tähän pitkään jatkumoon tuo ja millaisen perinnön jättää seuraaville. Jotenkin 100-vuotisjuhlakausi tekee tästä sekoilusta vielä irvokkaampaa. Jatkuvuus ja identiteetti, joilla seurasta saataisiin taas luotua pidemmällä aikavälillä kiinnostava, uskottava ja menestyvä, näyttävät tällä hetkellä loistavan poissaolollaan.

Mahtaa muuten Lassilalla ja Pulkkisella olla erikoinen paluu MM-kisoista takaisin joukkueen koppiin.
 
Viimeksi muokattu:

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitä tekee esimerkiksi Kärppien ensimmäisessä maalissa Huovila? No ei vittu mitään, vaan kattelee vierestä kun Koivunen rusikoi kiekon jostain Vehviläisen alta maaliin. Kovuus oman maalin edustalla on JYP:lle edelleen tuntematon käsite. Tuon tyylinen tilanne jos joku on paikka antaa sopivasti vaikka sitä poikkaria selkään, jos ei muuhun tilanteessa kykene/ehdi. Tämmöinen pikantti yksityiskohta nousi mielen päälle kun katsoi eilisen maalit koosteelta. Ei noista nyt hirveästi Veiniä voi syytellä, vaikka tuntuukin olevan on-off moodissa.

Olis voinut peli olla vielä toinen jos Malinen tai Turkulainen olis saanut avotonteista sisään pelin 4-5:n. Tarkemmin ajateltuna tosin Kärpät olisi varmaan rokottanut heti seuraavassa vaihdossa. Jos ja jos, olis varmaan ollut myös jos ei olis sluibailtu 12 minuuttiin viittä maalia omiin.

Löysää, tunteetonta tuubaa. Taidettu jokusen kerran nostaa esiin että eihän tuolla edes tuuletella maaleja, ei eilen eikä muuten siinä viimeisessä RJ & Nemo pelissäkään vaikka se (Ässät) voitettiin. Naamat mutrussa, korkeintaan peruslukemilla. No ei varmaan tuuletellakaan, jos tilanne seuran sisällä on niin surkea kuin täältä saa lukea ja voittojakaan ei tule. Se että pelataan, taistellaan, voitetaan tai hävitään joukkueena ei kysy nimiä paperilla vaikka itsekin olen vahvistusten perään huudellut.
 
Viimeksi muokattu:

omgmgmgm

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huovila itsekkin myönsi, että puolustuspelissä on hänellä parannettavaa.

Mutta on se niin saatanan vaikea vetää, kun on täydellinen paikka. Mutta ei, kun lähetään kiertelemään ja kaartelemaan ja se loppuu siihen kun kiekko sohaistaan vain jonnekkin.

edit: en tässä tarkoita huovilaa, kaveri pelas muutaman jopa ihan hyvän maalipaikan gardinerille.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Tultiin taas siihen pisteeseen että kaltaiseni hc -faninkin mitta täyttyi ja JYP ei enää kiinnosta tarpeeksi. Olen tottakai aina tukena ja JYP ei minusta katoa ikinä mutta ei enää jaksa edes pelien tuloksia katsoa. Ihan sama siis. Ja se jos mikä on perseestä.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Huovila itsekkin myönsi, että puolustuspelissä on hänellä parannettavaa.

Eihän se mikään ihme ole, kun ei U20:ssa ole käytännössä koko kaudella tarvinnut puolustaa (karrikoidusti). Mutta kiekollista taitoa ja pelisilmää kaverilta löytyy. Sen takia ihan 100% oikea veto Heiskaselta laittaa kaveri ketjuun jossa on muitakin pelimiehiä (jos jaksaisivat vielä pelata) eikä neloseen roiskimaan pitkää päätyyn.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Leinonen pitää 50min maalin puhtaana ja palkinnoksi istuu taas seuraavat kolme viikkoa luukkuvahtina. Helvetti jäätyy ennenkuin tähti-Veini istahtaa pelin alussa penkille
Sanoisin, että on tässä viimeisen viikon aikana helvetti jäätynytkin. Silti Veini aloittaa.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Eikös helvetti jäätynyt keväällä 2009? Sen jälkeen en ole kuullut uusia raportteja helvetin tilanteesta.
Sama. Ehkä Pilellä olisi jotain sisäpiiritietoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös