Vitutusketju

  • 1 124 086
  • 8 557

Ciccarelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Iso osa joukkueesta aivan haluton ja mitäänsanomaton tänään. Vituttaa kattoa tommosta esitystä.
Teves on aivan järkyttävän huono ja pahaa pelkään että hyvien pelien jälkeen tämä on se Tevesin oikea taso.
Niin kovin usein se taso palaa tuohon.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miten voi näin huonolla ilmeellä tulla pelaamaan kotipeliä tärkeistä pisteistä? Ei nähtävästi kiinnosta pudotuspeleihin mennä kun pelataan kuin syksyn ensimmäisiä harjoituspelejä.
On ollut kyllä aivan luokaton esitys tähän saakka. Vielähän sitä voi 0-3:sta jollakin ihmeellä nousta, mutta iso pettymys on JYPin ilme kokonaisuutena tänään.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
On ollut kyllä aivan luokaton esitys tähän saakka. Vielähän sitä voi 0-3:sta jollakin ihmeellä nousta, mutta iso pettymys on JYPin ilme kokonaisuutena tänään.
Näin jälkiviisaana tähän: no todellakin voi! Ja hyvä niin!
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jaaha, siltä näyttäis, että jalkoihin jäädään ja syy on vastustajan parempi viisikkotekeminen keskialueella. Sen kun hallitsee sieltä aukeaa niitä todellisia paikkoja solkenaan. JYP joutuu pelitavassaan vielä liikaa "asettelemaan" kun ihan ei selkäydin vie peliä. Vaan vielähän on toivoa, että TPS liike hyytyy, kun peli etenee, jos ei, niin kuonoon tulee ja paremmalle.

Ihan pakko lainata omaa tekstiä, me kun täällä ollaan huolissaan omiemme esityksestä, niin kyllä toi TPS tilanne on hankala. TPS taso putosi enemmän kuin JYP taso nousi ja se selittää tulosta. Ehdin jo miettiä, olisiko TPS ensimmäinen jengi, jonka peli tekee tammikuussa hajurakoa muihin, mutta mitä vielä. Vitutustahan ei juuri nyt ole, mutta oli pakko perspektiivin vuoksi kommentoida tähän, kun tässä aloitin.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Jerry pelaa jossain muualla varmaan jo ensi kaudella.
Eikös sopimus ollut sorvattu niin, että ainakin ensi kausi menee täällä, ja kaksi seuraavaa optiolla? Eli jos Jerry lähtee, niin siitä pitäisi irrota myös euroja.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näin jälkiviisaana tähän: no todellakin voi! Ja hyvä niin!
Kyllä. Jälleen kerran todistettiin se, että peli kestää 60 min. Ikinä ei olisi nousua uskonut, niin heikko JYP oli varsinkin ekan erän, eikä se toisessakaan hyvältä näyttänyt kuin vasta sen Puustisen loppumaalin jälkeen. Hieno nousu ja tarina. Varmasti joukkueelle tärkeä kokemus muutenkin kuin pisteiden kautta.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP sai tänään yhtä monta pistettä kuin ansaitsi. Ei tuollaiset toissapäiväisen tapaiset highlight-nousut pitkässä juoksussa lämmitä, kun heti tulee paluu arkeen. Kyllä on vieraissa vaikeaa, 18 pelistä 14 pistettä. Se tekee 0,78 pinnaa per peli.

Samaan aikaan haahuillaan Ässien ochsåvidare hyytyvän. Siellä näytti Ässät napanneen täyden pistepotin ja myös HIFK noussut voittokantaan kiinni.

Lauantaina olis sitten paree yllättää, perkule.
 

Santtu76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
On tosiaan vaikeata tällä tyylillä pysyä kymmenen joukossa. Ihmeitä tarvitaan, jos saataisiin noita voittoja tarpeeksi kun peli ailahtelee näin paljon ottelusta toiseen. Ihan munaton toinen erä ratkaisi tänään. Vituttaa nyt juuri kuin pientä oravaa.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Vituttaa että JYP syttyi taas pelaamaan vasta kolmannessa erässä. Kaksi erää taas haahuiltiin ihan missä sattuu ja ihmeteltiin. Kaveri latoo taululle 4-1 ilman että tulee edes hiki. Mikä siinä on? Kokoonpanossa pitäisi vallita älytön kilpailutilanne ja harvalla on mitään ammattiylpeyttä. Hävitä saa mutta se pitää tapahtua saappaat jalassa.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Aina helppo Tappara vastassa lauantaina, joten todennäköisesti 1 piste/peli tällä viikolla, jolla ei kyllä 10 joukkoon päästä.

Ja ymmärtäkää nyt jättää se Teves poi kokoonpanosta ja ottakaa Suhonen pois yv:stä.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei paljon lämmitä pieni positiivinen rypistys kolmannessa erässä, kun suurin osa pelistä ei nappaa.

0 pistettä tässä vaiheessa kautta on ohipeli. Pisteitä tarvitaan.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Nolla pistettä ja esitys oli puolivillainen etenkin ottelun alkupuolella (TAAS). Surkeaa puolustamista, vastustajalla uppoaa kaikki ja tuomarit aivat hanurista. Taas löydettiin tapa hävitä.
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Onko tuolla Josh Teves:llä mitään roolia, jos ei lasketa pujottelukeppiä ja maalin takana.. no, pujottelukeppiä.
 

chubster

Jäsen
Tass hyvin lähellä, silti niin kaukana.

Tuomarit sitä tätä ja vihkoon menee, totta. Silti tän joukkueen olisi pakko näitä vääntää voitoiksi.
 

Kaikkilaivaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Lauantai-ilta, kaksi edellistä peliä aloitettu todella surkeasti, apuvalmentaja lupaa että tänään jää kaikki kentälle. Todellisuudessa ekaan erään sitten tultiinkin taas aivan jalattomana ja aseettomana.

Toivon seuraavaan peliin edes jotain ylilatautumista jossa tulee koohotusjäähyjä, kunhan ei taas samanlaista löysyyttä.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Helvetti en muista milloin olisi vituttanut jatkoaikatappio näin saatanasti kärkijoukkuetta vastaan. Vitun vitun vittu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös