Vitutusketju

  • 10 542 579
  • 56 130

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Pitkästä aikaa niin persaukinen kun voi olla. Opiskelijana kun vielä olen niin tulonlähteet ovat aika minimissä vaikka tässä samalla yritän töitä tehdä. Mukavasti aina saa jännittää minkälainen lasku eteisessä odottaa. Onneksi tämä paska loppunee viimeistään kesällä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sairauteni vaatii immunomodulaatiolääkitystä, joka vaihdettiin uuteen tuossa loppuvuodesta. Ikinä ennen mulla ei ole ollut kolesterolin (LDL) kanssa mitään ongelmia, mutta näköjään lääkkeillä sekin ongelma on mahdollista hankkia. Vaikka arvot ovatkin jonkin verran tulleet alas siitä mihin uuden lääkkeen myötä nousivat, niin ihan liian korkea se on edelleen.

Elämäntapamuutoksella ei pysty tuohon neurologin mukaan tarpeeksi vaikuttamaan, kun ottaa huomioon, että ne elämäntavat ovat sairauden myötä jo melkoisen terveelliset, joten statiinilääkitys on ainoa vaihtoehto. Hyvin pieni annos (5 mg joka toinen päivä) toki, mutta tässä vaiheessa ja tällä päivittäisten lääkkeiden määrällä jokainen uusi lääke vituttaa, varsinkin kun uusi lääke tarvitaan ainoastaan vanhan lääkkeen sivuvaikutusten hoitamiseen.

Olen kuullut, että suomalaisilla on jonkunmoinen geneettinen taipumus korkeaan LDL-kolesteroliin ja että ei sitä välttämättä tarvitse ottaa niin vakavasti, mutta mulla ei ole kolesteroliongelmia ennen tuota uutta immunomodulaatiolääkettä ollut.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Menin aamulla duuniin, niin alakerran sohvalla makaa lakanan valkoinen äijä ( yksi meistä kolmesta ukosta kyseisessä firmassa ). Äijä kertoo oksentaneensa koko yön akkansa kanssa ja lisää ylpeänä käyneensä jo viidesti oksentamassa duunipaikan vessassakin. Ette voi kuvitella kuinka ihailen ja kunnioitan näitä tosimiehiä, jotka tulevat töihin vaikka olisivat kuinka sairaana ja puukko selässä. Etenkin kun heidän työpanoksellaan ei ole firman kannalta mitään merkitystä. Samoin tosimiehet heräävät usein jo viideltä aamulla ilman mitään syytä. Se on kuitenkin jostain syystä iso ylpeyden aihe ja siitä mainitaan useassa eri yhteydessä.
Sanoin samantien että lähdet kotiisi lepäämään, niin tämä saatanan tyhjäntoimittaja selvää ylpeyttä äänessään toteaa kyllä pärjäävänsä. Vati kellahti nurin lopullisesti, kun tosimies tuli aivan viereen ähkimään kuinka häntä oksettaa ja vatsaa vääntää. Huusin pää punaisena tosimiestä suksimaan vittuun sairastamasta siitä ihoetäisyydeltä ja lähtemään kotiinsa potemaan. Tosimies loukkaantui. Se on ainoa seikka, joka ei tapahtuneessa vituta.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Flunssa: pää kipeä, nessua menee laatikoittain ja yöt... Hikisiä, räkäisiä ja täynnä tukehtumisen tunnetta.

Pienen hymynkareen sai naamalle sentään huumorintajuinen apteekkari, joka varoitteli ettei Duactia kannata ottaa jos meinaa Olympialaisiin.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Menin aamulla duuniin, niin alakerran sohvalla makaa lakanan valkoinen äijä ( yksi meistä kolmesta ukosta kyseisessä firmassa ). Äijä kertoo oksentaneensa koko yön akkansa kanssa ja lisää ylpeänä käyneensä jo viidesti oksentamassa duunipaikan vessassakin...

Minulla oli samanlainen tilanne ennen hiihtolomaa duunissa. Työkaveri naapuriluokasta juoksi ripulilla about 15 kertaa tunnin aikana. Huomautin vaivihkaa välitunnilla, että voisi painua saman tien vittuun täältä tartuttamasta työkavereita ja oppilaita. Ei kuulemma onnistunut, koska iltapäivällä oli koe, jonka vain hän voi valvoa. Meinasin heittää voltin raivosta.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Minulla oli samanlainen tilanne ennen hiihtolomaa duunissa. Työkaveri naapuriluokasta juoksi ripulilla about 15 kertaa tunnin aikana. Huomautin vaivihkaa välitunnilla, että voisi painua saman tien vittuun täältä tartuttamasta työkavereita ja oppilaita. Ei kuulemma onnistunut, koska iltapäivällä oli koe, jonka vain hän voi valvoa. Meinasin heittää voltin raivosta.

Tuommoiset työn sankarit tulisi lähinnä teloittaa niskalaukauksella. Tai oikeastaan kauempaa ampumalla tarttumavaaran välttämiseksi.

Vituttaa minuakin suuresti tämänkaltainen ääri-itsekäs kusipäämentaliteetti, jossa kuvitellaan olevansa jotenkin korvaamattomia ja vielä yleensä ylpeillään sillä, että "minäpä en ole koskaan sairaana poissa töistä". Niin, eivät varmaan ole poissa töistä, mutta heidän toimiensa seurauksena hemmetin moni muu sitten on poissa ja/tai päätyy taudinkantajaksi sekä levittäjäksi. Opettajien tapauksessa tuo on vielä itsekkäämpää, sillä oppilaiden eli lasten vastustuskyky on muutenkin monesti heikompaa.

Varmasti keskiajan ruttoepidemiatkin saivat tämmöisistä mulkuista lisäpontta tuhotakseen kolmasosan Euroopan asujaimistosta.

"Wanha cirjuri hyvä, mixi Te töihin waappuen saawuitte, paiseita kaswoissanne, inhaa mätää waluen?"

"Herra Sebaotin Taiwaallinen tahto on, ettei laiskimuxen Sielu päärliporteista sisään pääse eikä Taiwaaseen wilahda, töitä ihmispolon tehdä täytywi, marttyyrina Herran Jesuxen."

====> 75-200 miljoonaa kuollutta

Pysykää nyt vittu kotonanne jos paska lentää, oksu lentää tai jos päällä on kuumetta ja tarttuvaa flunssaa, influenssaa tai muuta. Ei minua huvita ainakaan saada mitään SARSia, sikaflunssaa tai mustaa surmaa sen takia, että joku itsekeskeinen paska haluaa ehdoin tahdoin tartuttaa kaikki kanssaihmisensä tyydyttääkseen marttyyrikompleksiaan.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
KalPan tilanne tietysti itsellänikin vituttaa, mutta silksi en tänne kirjoittele. Joskus on kiva tätä KalPa-vitutusta purkaa niille jotka sitä parhaiten ymmärtää, eli toisille KalPa-faneille. Sitten kun menee KalPan vitutusketjuun, niin siellä on jotain muiden joukkueiden kannattajia valittamassa miten paska KalPa on. Siis tämä KalPan paska kausi ei heitä edes tunnu vituttavan - kunhan tulevat tuonne aukomaan päätään. Muutenkin saa kuulla yleistä KalPa-vittuilua ihmisiltä jatkuvasti siviilissä, kun en Kuopiossa asustele ja kannatan "väärää seuraa".

Olen itsein käynyt ainakin Ässien puolella symppaamassa ja ihmettelemässä että miten me molemmat ollaan se pieni kiekkoinnostus kaupungeistamme kusemaan näin nopeasti. Ei tulisi silti mieleenkään mennä sinne sanomaan että "joo, olihan tuo mestaruus vahinko" tai jotain muuta paskaa. Voisi edes tuolla yleisellä Liigapuolella keskustella täsä KalPan paskuudesta eikä tulla KalPan puolelle ilkkumaan.

Mä en olis ilonen edes JYPin kyykkäyksestä. Toki yksittäisissä peleissä se on hienoa (varsinkin jos KalPalle häviävät), mutta en osaa iloita jos jollakin joukkueella menee yksinkertaisesti kaikki pieleen.

Vittu, tää purkautuminen tähän ketjuun onneksi auttaa vähän!
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kaksi seuraavaa asiaa vituttaa. Ensimmäisen kohdan painoarvo vitutuksesta noin 80 %. 1) Nykyinen journalismi kielioppineen on todella perseestä. Toimittajaksi itseään kutsuvat käyttävät "enään", "ompa", "itseasiassa", "lukuunottamatta" ja "Heinäkuu" -tyylisiä ilmaisuja. Iltapäivälehden kommenttiosioon olen silloin tällöin tiputellut oikolukuapua. Tulos: Kirjoitusvirhe korjataan, mutta kommenttia ei julkaista. Koko ajan on aivan älytön kiire julkaista, edes perusasioita ei tehdä kunnolla. Sitten ihmetellään, kuinka keskustelupalsta on täynnä "hoki teron lenpijoukkue hahmotelmia". 2) Kun menet tällaisesta vitutuksen aiheesta jonnekin kirjoittamaan tai sanomaan, sinun kompetenssisi asetetaan kyseenalaiseksi. Tulikin kirjoitettua kaksi hassua juttua. Jonnekin yhdellä k:lla (!) ja possessiivisuffiksi (kompetenssiSI).

e. Muokkasin viestiä, jotta se vastaisi suomen kielioppia.
 
Viimeksi muokattu:

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Vituttaa jälleen kerran Posti. Nyt jännitetään saanko paketin huomiseksi vai meneekö ensi viikolle. Tiistaina kumminkin lähetetty.

Ihmettelen myös miksei Posti voi kulkea viikonloppuisin.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
2) Kun menet tällaisesta vitutuksen aiheesta jonnekin kirjoittamaan tai sanomaan, sinun kompetenssisi asetetaan kyseenalaiseksi. Tulikin kirjoitettua kaksi hassua juttua. Jonnekin yhdellä k:lla (!) ja possessiivisuffiksi (kompetenssiSI).

e. Muokkasin viestiä, jotta se vastaisi suomen kielioppia.

Mutta jätit sinä-passiivin ikäänkuin jekuksi?
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Harkkapaikan toimintakulttuuri. Ei ole kuulemma ollut koskaan henkilöstöpalaveria. Kommunikaatio ei toimi yhtään. Ei oo mistään rakettitieteestä kyse hei!!!
Lisäksi, ripuli.
 

Bacon

Jäsen
Harkkapaikan toimintakulttuuri. Ei ole kuulemma ollut koskaan henkilöstöpalaveria. Kommunikaatio ei toimi yhtään. Ei oo mistään rakettitieteestä kyse hei!!!
Lisäksi, ripuli.

Siulla ripuli? Paranemisia. Ripuli on muuten ihan perseestä. Siitä ei saa sitä voitontunnetta, minkä esimerkiksi saa ison ja pitkän pökäleen vääntämisestä. Se vaan valuu takapuolesta ulos etkä voi tehdä asialle mitään. Ei sitä tiukkaa vääntämistä ja irvistystä vaan täytyy masentuneena istua pöntöllä ja odottaa, kun suklaasuihku loppuu. Ärsyttävä tunne. On se kuitenkin miellyttävämpi vaihtoehto kuin oksennustauti.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Niskakivuista johtuen mennyt melkein koko yö hereillä. Samoin viime viikolla, mutta paljon lievemmin kiputiloin. Kumma miten eilen päivällä ja nukkumaan mentäessä olo oli varsin normaali.
Epäilen, että tyyny kait tarvitsee vaihtaa uuteen, vaikka tuolla on pärjätty jo vuosia.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Mutta jätit sinä-passiivin ikäänkuin jekuksi?

Onhan se anglismia, mutta puhuttelevassa ja/tai keskustelevassa tekstissä jopa minä näen sen hyväksyttäväksi. Sen sijaan "ikäänkuin" kirjoitetaan erikseen. Ikään kuin näin. Näitä tulkinnanvaraisia ilmaisuja alkaa olla enemmän ja enemmän. Mutta myös selkeät virheet ovat lisääntyneet. 4-vuotta, NHL:än ja jokamikän väärä käyttö.

Lisää ketjuun kuuluvia tuntemuksia: poika päätti herätä viiden aikaan. Ainut hyväksyttävä aktiviteetti on vanhojen Muumien katselu. Mä oon nähnyt nää jaksot ennenkin!
 
Viimeksi muokattu:

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Niskakivuista johtuen mennyt melkein koko yö hereillä. Samoin viime viikolla, mutta paljon lievemmin kiputiloin. Kumma miten eilen päivällä ja nukkumaan mentäessä olo oli varsin normaali.
Epäilen, että tyyny kait tarvitsee vaihtaa uuteen, vaikka tuolla on pärjätty jo vuosia.

Tempur voisi olla se juttu, jos siis viitsii sijoittaa tyynyyt 100+€.
Muutama ns hyvä kopio ollut muotoutuvista tyynyistä mutta nyt kun ostin aidon, ovat kopiot kuin soijapihvejä hyvän pihvikarjan fileen rinnalla.
Edit: ja nyrkkeilijänä voin kertoa että kuntonyrkkeily/säkin hakkaaminen on herkkua niskalle ja hartioille. Lapaluutkin aukeavat vähitellen samalla ja kivut aika usein katoavat tai vähenevät.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Ripuli...On se kuitenkin miellyttävämpi vaihtoehto kuin oksennustauti.

Vaan onko? Jos oletetaan, että molemmat ovat sen verran ärhäkkäät, että ei tule kysymykseenkään kotoa poistuminen, niin kyllä minä valitsen mieluummin oksennustaudin.

Lopputulos molemmista taitaa olla suurinpiirtein sama, eli kroppa kuivuu. Oksennustaudin kanssa pystyy kuitenkin makailemaan sängyssä ämpärin kanssa, mutta kunnon ripuli sitoo uhrinsa taudin ajaksi vessaan. Ei ämpäriin oksentaminen tietenkään kovin hohdokasta ole, mutta jollain tapaa hyväksyttävämpää kuin ämpäriin ripuloiminen. Ripuli on paskamainen tauti ainakin silloin, jos kämpästä löytyy kanssaeläjä ja vain yksi vessa.
 

Nick Neim

Jäsen
Tollaisen viestin lähettelin Sekalaisten kysymysten ketjuun 08.10.2013.

Asiahan ei ole käytännössä edistynyt yhtään, lopullista päätöstä ei ole vielä tänäänkään (16.01.2014) saatu. Syyskuun toinen päivä asia lähti vireille, eli kevyet neljä ja puoli kuukautta asian kanssa ollaan TE-toimiston, Kelan ja nyt viimeisempänä Työttömyysturvan muutoksenhakulautakunnan väännetty. Työttömyysturvan muutoksenhakulautakunnalta tuleva päätös (jonka pitäisi tulla piakkoin) on sitten lopullinen. Penniäkään en ole siis Kelalta saanut, eikä nuo perinnöstäkään saatavat eurot ole oikein selvillä, kun on parikin kuolinpesää ja niiden velkoja hoidettavana. Töitä oli joulukuun ajan hyvin, nyt on taas huomattavasti hiljaisempaa. Työmatkaa on se 30 kilometriä suuntaansa, joten ei se töihinkään kulkeminen ole mitään ilmaista puuhaa. Laskut on kuitenkin saatu maksettua ja rahaa ruokaan on, mutta mihinkään ylimääräiseen ei ole varaa, eikä säästämään kuussa pysty edes viittäkymppiä tässä tilanteessa.

01.09.2013 pistin asian vireille, ja tähän päivään (28.02.2014) ei ole asiaan saatu ratkaisua. Vittuunnuksissani soitin tuonne työttömyysturvan muutoksenhakulautakunnan asiakaspalveluun, josta ilmoitettiin käsittelyajan olevan todella pitkä, kuudesta kahdeksaan kuukautta. Käsittely alkoi 05.12.2013. Viime soitolla se vitun virkailija ei maininnut sanallakaan tollaisista ajoista, vaan ilmoitti päätöksen tulevan postissa kun tulee, ja joku tantta mainitsi muutamasta kuukaudesta.

Eli kolmisen kuukautta lisää pitää odotella tuota päätöstä, ja nyt eletäänkin suht tiukilla. Vitun vittu.

p.s. Liitolta tuli tänään kirje, jossa kerrottiin ansiopäiväraha hakemukseni olleen hylätty, koska he eivät olleet saaneet työvoimapoliittista lausuntoa. Tuota juuri mitä tuolta paskalaitokselta odottelen. Vitun turhaan sitä voi nähtävästi liittoonkin antaa rahaa, kun ei sieltä työttömänä saa penniäkään takaisin.
 

Jeffrey

Jäsen
Ripuli on paskamainen tauti +

Lisäksi ripulin kanssa käy usein niin, että perse menee ihan verille. Siinä ei sitten oikein edes makoilu ole mukvaa, kun sulla on sellanen menkkaperse kipuineen. Oksennustaudille siis yksi ääni täältäkin.

Tosin hauskaksi se tauti menee vasta siinä vaiheessa kun on molemmat! Tällöin usein suoritukset tapahtuvat vielä samaan aikaan.
 

Bacon

Jäsen
Vaan onko? Jos oletetaan, että molemmat ovat sen verran ärhäkkäät, että ei tule kysymykseenkään kotoa poistuminen, niin kyllä minä valitsen mieluummin oksennustaudin.

Lopputulos molemmista taitaa olla suurinpiirtein sama, eli kroppa kuivuu. Oksennustaudin kanssa pystyy kuitenkin makailemaan sängyssä ämpärin kanssa, mutta kunnon ripuli sitoo uhrinsa taudin ajaksi vessaan. Ei ämpäriin oksentaminen tietenkään kovin hohdokasta ole, mutta jollain tapaa hyväksyttävämpää kuin ämpäriin ripuloiminen. Ripuli on paskamainen tauti ainakin silloin, jos kämpästä löytyy kanssaeläjä ja vain yksi vessa.

Valitsen ripulin. Oksentaminen on omasta mielestä suurin pirtein kauheinta mitä vaan voi olla. Mielummin istun koko päivän perse ruvella pöntöllä kuin oksentelen. Se oksentamisen tunne vaan... en pysty edes sitä sanoiksi pukemaan. Ihan hirveätä. Sen jälkeen maistuu suussa pitkän aikaa paska ja kaiken ponnistelun jälkeen vatsalihakset kipeinä ja muutenkin heikko olo niin kyllä ripuli vie tän skaban 103-0.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Valitsen ripulin. Oksentaminen on omasta mielestä suurin pirtein kauheinta mitä vaan voi olla. Mielummin istun koko päivän perse ruvella pöntöllä kuin oksentelen. Se oksentamisen tunne vaan... en pysty edes sitä sanoiksi pukemaan. Ihan hirveätä. Sen jälkeen maistuu suussa pitkän aikaa paska ja kaiken ponnistelun jälkeen vatsalihakset kipeinä ja muutenkin heikko olo niin kyllä ripuli vie tän skaban 103-0.

Kyllä oksun heittäminen eli norjan puhuminen nyt aina raastavan ripulin voittaa. Oksennus sujuu rutiinilla kun se on tullakseen. Ei se nyt mitään leppoisaa ajanvietettä ole, mutta minulle ainakin on suht tavanomaista oksentaa esimerkiksi kovassa migreenissä tai kovassa flunssassa, kun limaa kertyy vellomaan nieluun. Samoin jos tulee syötyä jotain epäsopivaa ja olo on paha. Oksennus helpottaa oloa.

Silloin oksennus on vähän ikävää kun se toistuu vaikkapa 10-12 kertaa yössä kuten minulle käy kunnon krapulassa. Useamman laatoituksen jälkeen vatsan happonesteet jo korventavat suuta ja nielua siihen malliin, että toimitus on tuskaista, vaikka yrittäisi juoda vettä välissä sen takia, ettei purjoa eli päästä värillistä haukotusta pelkkien mahahappojen voimin. Tässä vaiheessa myös vatsalihakset kramppaavat ja tuskanhiki noruu, kun makaa vessan lattialla puolet yöstä.

Tämä onkin yksi olennainen syy siihen, miksi en mitään kaatokänni-sikahumalaa nykyisin viitsi juodakaan, kevyempi humaltuminen ja seitinohut riittää silloin kun sellaisen paikka on.

Ripuli, siis kunnon ripuli, ei mikään normatiivinen ruikulipaska kana-aterian jälkeen, sen sijaan raastaa suolistoa kuin riivinrauta, ja jossain vaiheessa se verisilmäkin purskahtaa ja perseestä saa pyyhkiessä kuivata verinoroja, samalla kun ripulointi sattuu turkasen tavalla.

Usein nämä toki liittyvät jänninä komboina toisiinsa, mielellään tilanteessa jossa ripulipaskaoksennus sattuu mahdollisimman huonoon aikaan. Viimeksi oli tämäntapainen totaalityhjennys kun olin viime pääsiäisenä lomalla Roomassa. Muutaman päivän lomasta meni 30h yksinään hotellihuoneessa paskoessa ja oksentaessa, toki samalla nousi kuumekin silkasta ponnistuksesta. Eipä ollut osunut kännykän laturin adapteriakaan mukaan, joten kännykin oli tiltissä ja seurana vain omat kuumeiset ajatukset sekä hotellihuoneen valkeat seinät. Painoa tuli pudotettua näppäränä kevätdieettinä vajaat viisi kiloa reilussa vuorokaudessa, mikä tarkoittaa minun tapauksessani noin 7-8% koko painostani. Silloin olisi ollut myös vitutusketjuun asiaa.

Oi, Rooman yöt ja hygieeninen lasagne!
 

Pilu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Penguins
Pienikin asia voi näköjään ottaa ihmistä päähän. Kävin avautumassa Iltasanomien nettisivulla olevan uutisen kommenttikenttään ja Neuvostoliiton sensuuri iskee päin kasvoja.

Kommenttissani en kiroillut, enkä solvannut ketään ihmistä suoraan tms. Ainoan ns. ruman sanani sensuroin itse vähentääkseni IS:n vaivaa. Kommenttini koski siis Sportin fanien pettymystä Liiga nousuun.

Kommentissani arvostelin nyky Liigan mätää toimintaa ja tätä suljetun Liigan paskamaisuutta. Onko Liiga ja IS yhteistyökumppaneita kun Liigaa ei saa arvostella IS:n sivuilla. Hyi helvetti koko hommalle!

Oikeastaan tämä huvittaa itseäni, koska en juuri koskaan ota nokkiini tai provosoidu muiden teoista/käytöksestä huolimatta.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ripuli on muuten ihan perseestä. Siitä ei saa sitä voitontunnetta, minkä esimerkiksi saa ison ja pitkän pökäleen vääntämisestä.
Mitä, eikös pönttöön ripuloidessa saa yleensä sen hyvän tunteen. Silloin kun monesti on ollut kiire sinne pöntölle ja hätä siksi suuri. Normaalissa paskomisessahan sä vaan meet jossakin vaiheessa pöntölle kun sopiva hetki koittaa ja 5-10 sekunttia niin pyyhitkin jo persettäs. Mutta sitä mä vaan ihmettelen, että miten ne jotkut lukevat sitä Aku Ankkaa samalla kun pyyhkivät persettään? Vai siinäkö vaiheessa vasta sitä lukevat kun housuja nostavat häh? Siis mä jo penskana ihmettelin tota juttua kun yhden kaverin vessassa oli niitä lehtiä.
 

Bacon

Jäsen
Mitä, eikös pönttöön ripuloidessa saa yleensä sen hyvän tunteen. Silloin kun monesti on ollut kiire sinne pöntölle ja hätä siksi suuri. Normaalissa paskomisessahan sä vaan meet jossakin vaiheessa pöntölle kun sopiva hetki koittaa ja 5-10 sekunttia niin pyyhitkin jo persettäs. Mutta sitä mä vaan ihmettelen, että miten ne jotkut lukevat sitä Aku Ankkaa samalla kun pyyhkivät persettään? Vai siinäkö vaiheessa vasta sitä lukevat kun housuja nostavat häh? Siis mä jo penskana ihmettelin tota juttua kun yhden kaverin vessassa oli niitä lehtiä.

Ei. Kyllä se vaan masentaa, kun tavaraa valuu ulos ilman mitään suorittamista. Mieti nyt se voitontunne, kun on lasti vähän ehkä tiukassa, hirveä vääntö, irvistys kuin vihaisella koiralla, ähina ja puhina kuin kuulantyötäjällä, verisuonet katkeilee päästä ja puserrat uskomattomalla olympiasuoritukselle mato matalan pönttöön. Sitä riemua ja iloa sen jälkeen. Ja tämän suorituksen jälkeen istutaan pöntöllä hetki lepuuttamassa peräreikää ja siinä vaiheessa luetaan sitä Aku Ankkaa tai lakataan kynsiä tai ihan mitä vaan.

Nyt muuten kun vauhtiin päästiin niin onko porukka pelannut kakkapeliä? Se on jännä peli se. Siinä otetaan kakasta ja miehestä mittaa. Säännötkin ovat yksinkertaiset. Kun kakka osuu veteen ja vesi osuu takapuoleen niin kakka on voittaja. Jos taas kakka ei saa aikaan hyökyaaltoa tai muutakaan ja kankut kestää kuivina, olet voittanut kakan. Tällä keinolla voi joku saada kakkaamisestakin uusia kokemuksia. Niin joo, ripuli vituttaa ja oksentaminen kanssa.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hetkinen. Mulla sitten vissiin ei ole koskaan ollut mitään kovinkaan pahaa ripulia tai oksennustautia. Ripuli on mulle sitä että pari kolme kertaa päivässä käy pöntöllä ja paska tulee löysänä, tai siis enimmäkseenhän se tavara on sitä mitä oot juonut ja mitä on mahassa. Eihän siinä tietenkään missään vaiheessa ole mitään hätää eikä silleen mitenkään "kipeä" olo. Ja oksentaminen taas on vähän kuin yskäisy, ainoina eroina se jälkimaku suuhun plus se juokseminen vessaan. Ja joo eihän se ole kivaa krapulassa yökkäillä kun mitään ei tule, mutta onhan silloin se päänsärky nyt paljon ikävämpi juttu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös