Vitutusketju

  • 10 558 749
  • 56 140

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Yhtäkään ketjua ei voi saatana lukea, ettei joku olisi kerennyt kirjoittamaan jo jotain paskaa toisesta asiasta. Jos perkele on niin paljon halua kirjoittaa jostain, etsitään jo mahdollisesti olemassa oleva ketju tai avataan uusi, perkele. Esim. jos veikkaillaan tulevan kauden runkosarjasijoituksia, niin veikkaillaan vain niitä eikä perkele sitä kuka saattaa yllättää ja kuka on joskus ollut jotain. Tuo edellinen oli vain yksi helvetin esimerkki kärpäsen paskasta valtameressä, harvassa ne ketjut jotka pysyvät aiheessaan.
 

Grub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vittu, loma on sitten ohi ja kohta pitää lähtee töihin. Motivaatio nollassa ja vitutus huipussa.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
sunnuntai kirjoitti:
Yhtäkään ketjua ei voi saatana lukea, ettei joku olisi kerennyt kirjoittamaan jo jotain paskaa toisesta asiasta. Jos perkele on niin paljon halua kirjoittaa jostain, etsitään jo mahdollisesti olemassa oleva ketju tai avataan uusi, perkele. Esim. jos veikkaillaan tulevan kauden runkosarjasijoituksia, niin veikkaillaan vain niitä eikä perkele sitä kuka saattaa yllättää ja kuka on joskus ollut jotain.
Samaa mieltä, ja olin itsekin juuri sortua tähän somalien karkotus-ketjussa. Tuo mainitsemasi esimerkki on vaan mahdollisimman huono. Vai kiinnostaako jotakuta oikeasti lukea pelkkiä listauksia?
 
wilco kirjoitti:
Ei muuta kuin ajelet mirrin paljaaksi, niin ei ole enään karvoista haittaa.

Että silleen...
Vastahan mie sen eilen... ai niin toi kissa joo.

Nyt vituttaa etten lähtenyt täksi viikoksi kotiseudulle Etelä-Karjalaan. Luulin että huomenna olisi työkkäriin meno. Mutta eikös sieltä soiteta että pitää mennä sinne vasta perjantaina, kun tehdään tuo harjoittelusopimus. Kun ois tän eilen tiennyt prkl. Olisi kyytikin ollut. Ja ei tiedä milloin sinne seuraavan kerran mahdollisesti pääsee.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
DAF kirjoitti:
Kaipaisi vähän nyt referenssiä tähän itkupotkuraivariin kyllä. Mikään tutkittu fakta kun ei tätä tue..

Mähän sanoin, että noi hinnat vituttaa? Mitäs itkua siihen liittyy. Ja se nyt on yks ja sama, onko asiaa tutkittu tai muuten pyöritelty... siihen faktaan kun törmää joka kerta. Eikö itselläsi ole sellaista fiilistä ollut ollenkaan, että eurohinnat on korkeammat kuin vastaavat markkahinnat (+normaali hintatason nousu markkinoilla). Jos ei... niin ei sitten mitään.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
douppi kirjoitti:
Eikö itselläsi ole sellaista fiilistä ollut ollenkaan, että eurohinnat on korkeammat kuin vastaavat markkahinnat (+normaali hintatason nousu markkinoilla). Jos ei... niin ei sitten mitään.

Ei, koska ruokakaupoissa ne eivät ole nousseet - niistähän puhuit. Jos puhuit palveluista, ne ovat nousseet kyllä, erinäisistäkin syistä, mm. alv-muutosten vuoksi ja EU:nkin "ansiosta" (parturit tulevat hyvin mieleen). Se että ruoan hinta kaupassa olisi noussut, on paskapuhetta. Tietysti, jos on tapana nähdä salaliittoja kaikkialla, voi niitä nähdä myös Tilastokeskuksen toiminnassa; paha valtio yrittää kusettaa tms. Silloin harkitsisin ihan muiden palveluiden käyttämistä..
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
DAF kirjoitti:
...Se että ruoan hinta kaupassa olisi noussut, on paskapuhetta...

Olen varmaan sitten sekoamassa, mutta väitän edelleen, että markka-aikana sai samalla rahalla enemmän. Ei tähän mitään salaliittoteorioita tarvitse liittyä... Mutta ei se mitään, erimieltä oleminen on hieno asia!

Siinä olet täysin oikeassa, että palvelujen hinnat ovat nousseet suhteessa enemmän.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Kyllähän kieltämättä sellainen tunne on, että hinnat olisivat euroihin siirtymisen myötä nousseet huimasti, mutta tämä ei taida päteä ainakaan autoihin. Selasin tuossa firman vanhoja autopapereita. Vuoden 1999 lopussa hankimme uuden Renault Megane Scenic 2,0:n. Auton ovh oli tuolloin 164.900 mk, eli nykyiseen valuuttaan muutettuna n. 27.730 €. Tuolla rahalla taitaa edelleen saada jonkinlaisen Scenicin, vaikka aikaa on kulunut 7 vuotta.
 
K

kiwipilot

Vituttaa vanhat ämmät jotka yrittävät etuilla joka helvetin välissä: kaupan, alkon ym. jonossa. Näköjään nämä lehmät pitävät iän tuomana oikeutenaan kiilata joka väliin. Tänään taas kalakaupan tiskillä tälläinen rouva tinttasi röyhkeästi eteen. Vuoroni tullessa työnsin sitten akan siististi siivuun ja mulkaisin vittumaisesti päälle. Lehmä.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
kiwipilot kirjoitti:
Vituttaa vanhat ämmät jotka yrittävät etuilla joka helvetin välissä: kaupan, alkon ym. jonossa. Näköjään nämä lehmät pitävät iän tuomana oikeutenaan kiilata joka väliin.

Näin on. Lauantaina Hakaniemessä tällainen eukko kiilasi eteeni, kun olin juuri tulossa R-kiskan ovelle. Kohteliaana miehenä nielin kiukkuni ja avasin jopa muijalle oven. Yrmeä ilme naamallaan eukko sitten lompsi ovesta sisään, pysähtyen saman tien ovensuuhun tuijottelemaan mihin päin pitäisi suunnata. Sen verran oli rasvakerrosta rouvalle kertynyt, että en mahtunut ohi. Olin kuitenkin jo lähtenyt liikkeelle enkä saanut pysähtymään, joten horjahdin muijaa päin, mikä sai hänen ilmeensä entistä vihaisemmaksi ja kai sieltä tekohampaiden välistä joku kommenttikin tuli. En onneksi kuullut.

Helvetti, että vituttaa ihmiset, jotka pysähtyvät ovelle tai liukuportaiden ala-/yläpäähän, niin että takaa tulevat eivät mahdu ohi.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Kallista ruokaa

Jos ruoka on Suomessa ollut todella kallista, niin sitä se oli 80-luvun viime vuosina ja vielä hetken aivan 90-luvun alussa. Esim. sika-raavas jauheliha maksoi tuolloin tarjouksessa 39 mk/kilo (nykyään n. 4 €/kg). Silloin olivat kalliita myös asunnot, autot ja osakkeet, mutta sitten kupla puhkesi...
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Karzan kirjoitti:
Muuten vallan mainio letkautus, mutta tuo "että silleen"-idiotismi muutti herjan vitukseksi.

Jaa mikä ihmeen herja? Mutta noin yleensäkin ottaen minun mielestäni kaikenlaiset allekirjoitukset ovat järjestäin erittäin typeriä.

Että silleen...
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Apinat joille ei riitä yksi marathon-ketju lähi-idän tilanteelle, vaan pitää tunkea sitä paskaansa kaikkiin mahdollisiin mielialaketjuihinkin.
 

EDDIE C

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi (sympatiat Ruotsille)
Kävi toistamiseen niin että cd onista tuli tilattua "musa dvd" joka ei sisällä musiikkia, paitsi jotain vitun hissimusiikkia puhuvien päiden höpinöiden taustalla. Näitä puhuvia päitäkään ei sen kummemmin levyillä esitellä, ukot vaan kertaavat bändien historiaa tunnin verran. Jatkossa kai pitäisi olla sen verran viitseliäämpi, että kävisi bändien sivuilla katsomassa mitkä olikaan ne viralliset levyt. Toisaalta kyllä niissä epävirallisissakin on hyviä ollut. Vituttaa kuitenkin kun ottavat myyntiin tällaista paskaa, enemmän vielä vituttaa kun tulee sitä paskaa itse ostettua.
 
Viimeksi muokattu:

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Auton kytkinvaijeri poikki. Toivottavasti saa itse vaihdettua. Autoa tarvitsisi ensi yönä.
 
Johan tässä saikin taas olla pari viikkoa onnellinen. Ja niinkuin aina ennenkin jossain vaiheessa se kääntyy ja kaikki menee vituiksi. Kuten tänäänkin. En muuta sano kun vitun osuuspankki ja perintätoimisto. Onhan se vitun kivaa saada perinnöksi edes velkoja. Kun taas vakuutusrahoja ei näy eikä kuulu. Ja kyseinen pankki lupasi hoitaa molemmat asiat jo ajat sitten. Vittu. Kivaa yrittää selvittää asioita kun ei ole mitään papereita yhtään mistään vieläkään tullut.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vituttaa noi Italian sopupelikusipäiden muutetut tuomiot. Arvasin heti ensimmäisten tuomioiden jälkeen, että niin varmaan tulee käymään, mutta silti... Olisi kerrankin miljoonien ihmisten kusetuksesta langennut ansaittu tuomio kaikille asianomaisille, eikä vain yhdelle (Juve B:hen). Pisteiden vähennys ei riitä, olisi tarvittu kovia otteita kaikille!!!
 

scholl

Jäsen
douppi kirjoitti:
Vituttaa noi Italian sopupelikusipäiden muutetut tuomiot. Arvasin heti ensimmäisten tuomioiden jälkeen, että niin varmaan tulee käymään, mutta silti... Olisi kerrankin miljoonien ihmisten kusetuksesta langennut ansaittu tuomio kaikille asianomaisille, eikä vain yhdelle (Juve B:hen). Pisteiden vähennys ei riitä, olisi tarvittu kovia otteita kaikille!!!

No Fiorentina putoaa tuolla rangaistuksella seuraavaksi kaudeksi.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
scholl kirjoitti:
No Fiorentina putoaa tuolla rangaistuksella seuraavaksi kaudeksi.

No joo, todennäköisesti ja onneksi. Tiedän, ettei ikinä voida saada kaikkia vastuuseen, mutta jostain se on aloitettava.
 
TM kirjoitti:
Onko perunkirjoitus jo suoritettu?

Luehan tarkkaan tuosta tuo kappale vastuu vainajan veloista ja muukin juttu.

www.nordea.fi/sitemod/default/index.aspx?pid=704624
Joo on suoritettu. Isän äiti näitä on aika paljon hoidellut, mutta minähän se perijä olen. Joten minun nuo on selvitettävä loppujen lopuksi. Siitä huolimatta minulle ei ole toimitettu mitään papereita yhtään mistään. Se tässä vituttaa. Miten tässä mitään tekee kun ei ole todistuksia tuosta perunkirjoituksesta ym. Joo valtakirjalla mummo kai ne voi hoitaa, joten kai sen sinne toimitan. Ihan kun ei olisi tarpeeksi raskasta muutenkin kaikki tämä. Etenkin mummolle. Ettei hänellä yhtäkkiä olekaan oikeastaan mitään oikeuksia poikansa asioihin. Vanhana ja sairaana ihmisenä ei oikein tuota tahdo ymmärtää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös