Vituttaa niin kympillä!

  • 1 046 669
  • 5 447

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
No niin. Juuri nyt v*tuttaa niin paljon, etten pysty kertomaan.

...

Koko puolentoista vuoden työ vaikuttaa hukkaan heitetyltä. Ja Spang,Glenn...kaikki.
 
Viimeksi muokattu:

jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vituttaa niin kympillä, 2-0 johdetaan ja 4-2 hävitään jollekin vitun pelikaaneille. Jos tietäisin missä se paniikkinappula on niin painaisin.
 

matiasrust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuhat kilometriä autolla, kolme peliä, nolla pistettä, kokonaista kaksi maalia ja kaupan päälle paska maku pelistä ja pelaajista. Voisko jo sanoa että vähän vituttaakin.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kun Spangille ei omaa ketjuaan ole niin onhan se tänne heitettävä. Outoon paikkaan tuo jantteri on kyllä hankittu, sillä esimerkiksi Komulainen hoitaisi kaiken muun paitsi parran kasvun. Spang pelaa enemmän "omaa peliään" eli tukee hyökkäyksiä mielellään ja niiden myötä muilla on kiire paikkaamaan, muttei sitten niinkään sitä joukkueen peliä.

Aivan käsittämätön määrä syöttöjä ei minnekään ennen kautta ja kaudella. Ei onneksi aivan täydellinen lapanen puolustuspäässä, jos nyt niin onnellisesti on sattunut että herra on puolustamassa jo valmiiksi alla... mutta enimmäkseen lapanen.

Hankittiinko tämä vahvistus pelkästään rouhean parrankasvun vuoksi?
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Hankittiinko tämä vahvistus pelkästään rouhean parrankasvun vuoksi?

Spangille on ollut omat vaikeudet alkukaudesta, mutta viime kevään Kärpät-Saipa playoff-sarjassa mies oli ylivoimaisesti kentän paras puolustaja. En tiedä sopiko Saipan pelitapa hänelle paremmin, vai onko keväisin enemmän iskussa, mutta jo pelkästään tuon viime kevään vakuuttavuuden jälkeen mielelläni annan miehelle vielä aikaa parantaa.

Omaan silmään v*****ttaa Kärppien pelissä enempi Glenn, joka ei ole niin hyvä kiekollisena kuin itse luulee + Kärppien hitaat lähdöt jotka aina johtavat päätykiekkoon, mihin ei omat edes kerkeä.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Glenn minuakin enemmän tästä SaiPa-kaksikosta huolestuttaa. Nyt ei sentään enää yv-aikaa eilen tullut, mutta koomailu ja hidastelu omalla alueella oli edelleen tallella. Ei Spangiakaan voi vielä kehua, mutta jonkinlainen luotto siihen on, että partajeesus tulee vielä koska pieniä viitteitä siitä jo välillä näkyy. Glennin osalta voi vain sanoa, että kuinka helvetin väärin on mikäli Laatikainen ei saa jatkaa pestinsä jälkeen ja kokoonpanosta löytyy edelleen Glenn.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Tää ketju on yleensä pinnalla kun Kärpät pelaa päin helvettiä. Nyt kyllä vituttaa ihan muista syistä, sillä tuo CHL-finaalipaikka oli niin otettavissa tuossa kun Frölundaa vietiin kuin litran mittaa illan pelissä. Kärpät pelasi maalintekoa lukuunottamatta huikean pelin mutta ei auta. Vituttaa.
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
Täälläkin vituttaa. Yllättävän paljon siihen nähden, että kuitenkin toinen lempijoukkueista pääsi finaaliin. Vituttaa sekin, että kävi huono tuuri sen jään hajoamisen kanssa, ilman sitä olisi lähtökohdat tähän otteluun saattaneet olla ihan erilaiset.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Ei pysty kertomaan vielä. Sen vaan sanon, että olen todella ylpeä Kärpistä.

Ennen peliä vain toivo, sitten aito usko, nyt vaan vitutus. Hyvää yötä.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Olen joukkueen puolesta ylpeä. Vielä se europytty jäi ottamatta, mutta kelpo esitys Kärpiltä.

26.4.2014 jälkeen en ole kokenut oikeastaan mitään fiiliksiä Kärppien voitoista ja tappioista. Nyt harmittaa, ihmeen syvältä kaivertaa. Ei se kärppäsydän olekaan kokonaan kuollut, se oli vaan tänne asti kylläinen. Ehkä joukkuekin kokee edes vähän samoin, siis siinä mielessä, että keväällä Kärpät on entistäkin voitonhaluisempi.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Neljän joukkoon parhaana suomalaisjoukkueena ja taloudellisesti CHL-projekti plussan puolelle. Nälkää jää ensi vuoden skaboihinkin. Ehkä se tappio finaaleissa olisi ollut vielä harmillisempi. Tämä nyt melkein tuntuu voitetulta pronssimitalilta vaikkei niistä pelatakaan.

Toivottavasti tuota maalintekoa nyt alettaisiin pistää kuntoon jo playoffeja varten. Kyllä tuo puolustaminen tulee kaikilla jo tarpeeksi selkäytimestä. On se hurjaa kyllä kun jätkät ihan oikeasti uskoo, että puolustamalla avautuu parhaat paikat ja sitten vielä onnistuvatkin siinä. Loppusilausta jäi vaille.

Tavallaan kyllä tykkään tuosta kontrakiekosta, eli imutetaan vastustajaa ja sitten isketään vastaan. Tällä kaudella vaan Kärpät on ollut hyökkäyspäässä niin paljon hallitsevampi useimpia vastaan, ettei vastaiskupaikkoja synny samaan tahtiin kuin vuosi sitten. Pitäisi oppia tässä kevään aikana tekemään niitä maaleja myös pitkistä hyökkäyksistä sekä ylivoimalla. Voiskohan Mamba "Ei niitä maaleja kulmista tehdä" Manner vaikka ottaa YV-peluutuksesta isompaa vastuuta?
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Saatana sentään kun korpeaa vieläkin eilisillan peli. Ei vaan ne avopaikat kelpaa, ja sitten annetaan kaverin mälläillä 5 sekuntia menemättä eteen. Mulle kymmenes kerta jykylässä ja aina slaikkaa kakkoseen.

Ja se halli. Kattojen pehmusteet tappaa kaiken tunnelman, mitä nyt joku hakkaa kattilaa jossain nurkassa ja toinen heiluttaa marakassia. Katsomon eteen ladotaan tietenkin helvetillinen tolppa, jottet varmasti näkisi ainakaan koko kenttää. Järkkäreiden makkarapalkat on ilmeisesti myöhässä, kun joka helvetin välissä pitää olla auktoriteettia kiillottamassa kun muuten ei muna seiso.

Ja miten ne ihmiset siellä voi olla niin juntteja? Tässä vuosien saatossa on tullut kierrettyä joka puolella Suomea ja playoff-sarjojakin on pelattu varmaan kaikkia muita seuroja paitsi KalPaa vastaan, ja ainoastaan Jyväskylässä on pilvin pimein tuollaisia taapertajia. Faniryhmät huutelee toisilleen, se on ihan normaalia, eikä sitä viedä henkilökohtaiseksi. Lapset ja teinit lällättelee ja humalaiset huutelee, sekin on tyhmää, mutta edelleen ihan normaalia ja nähdään ympäri Suomen. Mutta mikä helvetin tarve jyväskyläläisellä selväpäisellä aikuisella miehellä on alkaa vittuilemaan voittopelin jälkeen suoraan päin naamaa? Ei tuollaista yksi yhdelle vittuilua ja lällättelyä koe missään muualla samassa määrin.

Vitun traktorit ja takatukat ja Perrinin limainen letti, upotkaa jyväjemmarit peltoihinne!
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Mutta mikä helvetin tarve jyväskyläläisellä selväpäisellä aikuisella miehellä on alkaa vittuilemaan voittopelin jälkeen suoraan päin naamaa? Ei tuollaista yksi yhdelle vittuilua ja lällättelyä koe missään muualla samassa määrin.

Kai se jostain kollektiivisesta alemmuuskompelksista kumpuaa.. Samat mietteet itsellänikin.. Muiden kylien faneista ei yhtä paljon vastaavanlaisia kokemuksia. Oijoijoi.. that´s the spirit!
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Sen lisään, että onhan meissä kärppäfaneissakin kaikenlaisia ja itsekään aina välttämättä edusta fiksuinta päätä.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Koko viesti
Touché man. Kuin omasta muistikirjasta. Ei voi mitään.

Ensimmäistä kertaa olin Jyväskylässä liigapelissä. Tiesin kyllä, ettei halli ole mikään jumalainen, mutta olihan se heikompi kokemus siltäkin osin kuin odotin. Itse ottelutapahtuma oli korkeintaan kohtuullinen. Itselläni oli paikka, josta en nähnyt ollenkaan toisen päädyn kulmaan. Ja ne tolpat juuri vierasfanikatsomon edessä, onhan ne kauheat näin paikan päältä todettuna.

Itse istuin tietenkin (oma vika) Jyp-fanien lähellä kavereiden takia ja kestin kyllä sen. Hämmästys oli kuitenkin suuri, kun saman tien jatkoaikamaalin jälkeen keski-ikäinen herrasmies alkoi tuulettamaan huivinsa kanssa päin naamaani. Erittäin reilua. En kyllä siitä pahoittanut mieltäni, mutta en vaan voi ymmärtää tuollaista. Hävinneelle vittuilu nostaa päätään. Junttien varma merkki.

Paska pelikin vielä, perkele. Ja soittakaa sitä Malagaa vähe lisää hä?

Vielä ne saadaan!
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Sanoin kaverille just ennen jatkoaikaa,että kärpät häviää. Juuri sen sillanpään saatanallisen malagan takia! Eihän sellaista paskaa pystyy rautaisinkaan ammattilaisjoukkue käsittelemään,rajansa kaikella. Vuosituhannen vaihteessa yhden pelin hippoksella käyneenä voi vain todeta ettei sinne toista kertaa tarvitse mennä.
 

jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meinaahan tuo häviäminen vaan yhä vituttaa, ei voi mitään. Ehkei vielä ihan kympillä, mutta kyllä ysin kieppeillä jo mennään. Huomenna jos hävitään Bluesille lauantain kotipelissä niin sitten alkaa olla kympissä.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meinaahan tuo häviäminen vaan yhä vituttaa, ei voi mitään. Ehkei vielä ihan kympillä, mutta kyllä ysin kieppeillä jo mennään. Huomenna jos hävitään Bluesille lauantain kotipelissä niin sitten alkaa olla kympissä.
Häviäminen on siinä mielessä mukavaa, että voittamisen arvostus taas kasvaa. Näin menestyvän joukkueen kannattajana sitä tahtoo väliin vähän turtua voittoputkien aikana. Huomenna on taas ukko täynnä intoa hallille mennessä, kiitos tappioputken. Huomenna voitetaan, huoli pois. No, ketjun aiheeseen liittyen: vituttaa niin kympillä, kun Viuhkola joutui lopettamaan.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vituttaa mv-valinta kuten eilenkin, mutta Lukko oli umpisurkea. Vituttaa vieraspelaaminen, mikä ollut jo pitkään kuraa. Kyllä, pisteitä on tullut sieltä täältä, mutta peli itsessään ollut poikkeuksetta surkeaa. Puolustuksesta ei ole kuultukaan silloin kun pelataan vieraissa.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Vanha kunnon. Ensin voittopeli ja sitten lähdetään vähän pelailemaan alle 20 tuntia edellisen peolin päättymisestä ja matkustus välissä. En vaan voi ymmärtää sitäkään, miten tämä otteluohjelma voidaan laatia näin. Kun ruudun ääreen pääsee, niin peli on saatana 3-0 ja kaikki tämä 10 minuutissa. Seuraava kanava.

Ei liene kauheasti varaa näihin ohipeleihin juuri nyt?
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vanha kunnon. Ensin voittopeli ja sitten lähdetään vähän pelailemaan alle 20 tuntia edellisen peolin päättymisestä ja matkustus välissä. En vaan voi ymmärtää sitäkään, miten tämä otteluohjelma voidaan laatia näin. Kun ruudun ääreen pääsee, niin peli on saatana 3-0 ja kaikki tämä 10 minuutissa. Seuraava kanava.

Ei liene kauheasti varaa näihin ohipeleihin juuri nyt?
Positiivista se, että Ässät ja Pelicans ovat myös häviämässä tällä hetkellä, niin eivät ainakaan pääse karkumatkalle MUTTA juuri kun olisi ollut mahkut päästä tasapisteisiin sijalla 6. olevaan.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Turhaa tuosta joukkuetta syyttää.. Kyllä syy on Aittokalliossa. Saatana ei voi pelata tuolla tasolla noin tärkeässä pelissä. Vittujen vittu mikä idea laittaa tuo seula tähän peliin.

Toivottavasti oli herran viimriset minuutit Kärpissä.. En halua enään koskaan nähdä henkisesti epävarmaa maalivahtia..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös