Vituttaa niin kympillä!

  • 1 046 559
  • 5 447

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sitten vähän sitä kunnioitusta.
Joo kyllä. Ilves oli parempi ja liukasliikkeisempi.

Ja ei tässä Mikkolaa nyt penkin alle olla heittämässä, kun on se pelaajillakin vastuu treeneissä (kunnon ylläpitämisessä). Ja eikä Mikkola tosin vastaa fysiikkavalmennuksesta. Toki päävastuun vetää kaikesta.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vai se kesken kauden joukkueen läpi myllännyt korona? Nähnyt henkilökohtaisesti miten tuo tauti vaikuttaa kuntoon aika kovastikin.
Joo siinä voi olla myös syyllinen asiaan. Formuloista itse huomannut, että kuntoon voi olla pitkävaikutteinen tuo korona..

(Amatöörinä vetelin, enkä osannut muokata edellistä viestiä lisätäkseni lainausta viestiin)
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Jää kyllä surullisella tavalla historian kirjoihin tuo Rindell - Räty vaihto. Räty lähtenee varmaan rapakon taakse, joten ei saada edes poimia hedelmiä Jokisen ja Jukurien tekemästä hyvästä työstä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Ei saatu Cervenystä nyt ihan kaikkea irti.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vituttaa ku tässä vaiheessa kevättä putoaa melko iso osa pois. Jääkiekkoa on kiva kattoa juujoo mutta Kärpät sieltä puuttuu.
Ja jos Kärpät olis vielä mukana peleissä, niin sitä toistakin välieräparia olis aivan eri tavalla mielenkiintoista seurata tulevaa silmällä pitäen.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Enemmän vituttaa Speden lopettaminen, kuin häviö. Nyt Marjamäen johdolla suunta kohti kärkeä.
 

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Mikko Niemelä, Niemelän Mikko. Kiitos näistä vuosista, mutta nyt riittää. Jos ei noilla vuosirenkailla riitä pelirohkeus pelata, niin sinulle ei ole käyttöä. Vaippa oli täynnä paskaa ja toivottavasti tämä oli tässä.

Ville Leskisellä sama tilanne. En usko, että miehestä on elämään huippu-urheilijan arkea ja Kärppiin ei tarvita yhtään hiihtelijää, jonka prioriteetit on jossakin muualla kuin jääkiekossa.

Jokereiden nelosketjun laituri on taantunut niin helvetisti, että onkohan mies ehjä? Kotona on aina ennen kulkenut mutta eipä kulkenut enää. Säälittävän ja surkuhupaisan välimaastoon menee tämä suoritus.

Wellman,Bourke,Musin,Ak Räty ja muu mitäänsanomaton taapero-osasto. Voitte poistua. Teidät on nähty ja ei riitä. Olette UTJ:n ammattitaidottomuuden tuotos ja surullista, että pääsitte tahraamaan Kärppälogon tuolla muniinpuhaltelulla. Voisin sanoa näkemisiin, jos haluaisin joskus nähdä teitä, sen sijaan totean hyvästi.

Koko toimisto hiuksista vittuun ja ammattilaisia tilalle. Ette pystyneet pitämään seuraa pinnalla, vaan taas tarvitaan vanha tuttava tuomaan jonkinlainen vaatimustaso seuraan. Hävetkää helvetin loiset. Jos teillä on yhtään Kärppäsydäntä, niin pakkaatte kamat ja menette pitämään saunaseuraa jonnekkin helvetin kauas Raksilasta.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Pitää vielä purkaa tuntoja. Kärppien putoaminen ei edes harmita loppupeleissä niin paljoa, koska sarja oli äärettömän tasainen ja parempi joukkue eteni jatkoon. Mutta se minkälaisen lopetuksen Pyörälän ura sai.... jumalauta olisi ansainnut ihan toisenlaisen lopetuksen ja kruunun uralleen. Kyllä ottaa päähän, niin perkeleesti. Ensin Lassen ura loppuu 2020 keväänä, kun pleijareita ei saatu edes pelattua koronan takia ja nyt Pyörälän ura päättyy karvaaseen puolivälierä pettymykseen...olisi nyt jumaliste päättynyt edes legendaarisessa Hakametsässä...

Nämä kaksi legendaarista ja helvetin huikean hienoa pelaajaa olisivat ansainneet kirkkaammat kruunut urillensa. Harmittaa ja vituttaa rankasti Pyörälän puolesta, ei riitä edes sanat kuvaamaan, miten hieno pelimies ja joukkuepelaaja Spede oli.

Hattu nousee uskomattoman korkealle ja pomminvarmasti paita numero #17 myös, kun se aikanaan hilataan Raksilan kattoon!

Edit. Typot
 
Viimeksi muokattu:

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Luulin että tämä vitutus ois jo menny pois.
No meni se tän kauden vitutus jo ohi mutta ens kauden vitutus jo alkoi ennenkuin mitään ehti tapahtua.

Ihan vittu oikeesti? Amatööritkö ne sielä juo limpparia ja koittaa keksiä jotain?
Saatanan tunarit ja se Kekkos paita päälle.

Hieman pyydän anteeksi avautumistani mutta kun kaikki on perseestä ja tämä "touhuilu" on kans syvältä.
Ja otsikon aiheeseen; Vituttaa ihan vitusti.

No jospa tää tästä, peace ja peukalo saatana.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Vituttaa ku ei ymmärrä mikä @Frank McKee :tä tossa ylempänä vituttaa. Vittu pitäs opetella lukemaan rivien välistä van en jaksa.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Vituttaa ku ei ymmärrä mikä @Frank McKee :tä tossa ylempänä vituttaa. Vittu pitäs opetella lukemaan rivien välistä van en jaksa.
Äh, @Velkopopovicky elä liikaa mieti näitä juttuja.
Jos nyt mua vituttaa ihan kaikki niin sitte vituttaa. Älä ota liikaa omiin.

No hätä bro, huomenna on taas uus päivä. Ehkä parempi? Hymyillään!
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Kärppien klo 15 alkava tiedoitustilaisuus on livenäseurantana maksullinen Kalevan sivulla. Ei jum#####a nyt taas. Tästäkin pitää jonkun vetää fyrkat välistä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös