Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 897 132
  • 13 896

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli tuossa itselläkin hetken aikaa tilaus jäissä, lähinnä muiden kiireiden takia, mutta nyt taas reilun kuukauden ajan on tullu pelejä seurattua ajatuksella "vielä niin kauan kuin näitä pelataan" ja kun esim. aktiivisesti keikoilla käyvänä alkaa viimeisimmästä olla 1,5 vuotta aikaa, eikä tämäkään kesä hyvältä näytä niin onpahan ollut edes jotain kulttuuria ja seurattavaa. Ja jotain mikä on jatkunut vaikka kaikki muu on kiinni.

Sen mitä on tullut seurattua niin tuo joukkue ja pelityyli on sellainen että täytyy tosiaan mennä varmaan sinne kaudelle 09-10 että TPS on herättänyt näin hyviä fiiliksiä. Henkisesti olen jo valmistautunut siihen että mestaruus jää ratkaisematta ja se tietysti vähän latistaa tunnelmaa, mutta ei auta kuin mennä päivä kerrallaan.

Toivon kuitenkin että mestaruus joko ratkaistaan urheilullisesti tai ei ollenkaan. Viimeistään välierissä pitää olla se tilanne että jos yksi joukkue joutuu karanteeniin niin kausi loppuu siihen (jos ja kun siirrot eivät ole aikataulun puolesta mahdollisia). Ei voi olla mitään vapaalippua finaaliin/mestariksi siksi että vastustajajoukkueen yksi pelaaja on saanut koronan lapseltaan, esimerkiksi.
Eikä näin jälkikäteen voida myöskään päättää että mestari ratkeaa runkosarjan pistekeskiarvolla, kuten raumalaiset jostain kumman syystä toivovat...

TPS on kuitenkin sarjan kuumin joukkue tällä hetkellä, eli jos kausi päättyy niin voidaan pitää itseämme moraalisena mestarina, vähän kuten Lukko -kannattajat viime kaudella (hymiö).
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Oli kyllä ihan vitun rotsi auki puskemista.

Toki on todettava, että yhtä vitun räikeän paskaa tuomarointia en ole nähnyt kuin mitä viimeksi HPK:ta vastaan Tepsi on pelannut. Tänään piiparointi oli taas eeppisen paskaa. En käsitä, miten mitään muuta jengiä – ei edes Kärppiä – vastaan ole samanlaista tuomarointia. Aivan täyttä paskaa taas. Joka kerta Hämeenlinnassa ihme löysiä vihellyksiä ja kun HPK:n janarit kampittavat tai tekevät mitä vain, niin pilli menee taskuun.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Toivon brutaalia perseraiskausta..kohteena Pelsut ja Mertaranta.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuli nyt nämä ekan erän maalien uusinnat. Pistin merkille, että Mertarannan ”tuuletuksissa” eroa kuin yöllä ja päivällä. (Äksdee). Siitä pähkinä purtavaksi kumpaa ”tuuletettiin” voimakkaammin ja innokkaammin.

Saman pistin merkille, mutta ei valitettavasti ollut yllätys. Ehkä Mertsille on jotenkin luonnollista tämä, kun on melkein 30 vuotta Leijonien matseja selostanut eikä niissä kukaan luonnollisesti puolueellisuudesta valita. Kotimaan sarjoja selostaessa pitäisi kuitenkin pystyä olemaan objektiivinen, ja tässä Mertsi on kaikista Telia-selostajista huonoin.

Ei nyt sinällään vituta enää, mutta hävettää miehen itsensä puolesta. Joskus niin ikoninen selostaja on nyt aivan väärässä paikassa ja aika ajanut ohi. Toivon että ripustaisi mikin naulaan niin jäisi vielä hyviä muistoja useista MM-kisoista.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Samaa mieltä. Hieno leijonaselostaja, mutta tää liigaselostaminen on kyllä aika karmeaa.

Hieno leijonaselostaja? Onhan se mukavaa joo kotisohville kisoissa jos on carjala-lippis.

Mertsi vois mielestäni siirtyä lopullisesti sinne hiihtoon ja voiteluun.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Samaa mieltä. Hieno leijonaselostaja, mutta tää liigaselostaminen on kyllä aika karmeaa.

Hieno selostaja tosiaan, jos jaksaa kuunnella täysin yksipuolista selostusta. 95 vielä meni. Sen jälkeen ei ole oikein jaksanut kuunnella Mertarannan yksipuolista selostusta edes maajoukkuepeleissä.

Mertsin ei pitäisi selostaa Liiga-pelejä missään tapauksessa.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Mertaranta on aina ollut aivan syvältä, liigapeleissä vaan vieläkin syvemmältä. Vuodet ovat kuluneet, mutta ymmärrys kiekosta ei ole edennyt senttiäkään. Edelleenkään ei ymmärrä näkemäänsä. Paljon huutoa, ääntä ja samoja maneereja erästä toiseen.
Jos Mertaranta on ainoa vaihtoehto, niin silloin joko ollaan äänettömällä tai ollaan katsomatta.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS ja jatkoaika / rankkarit. En ymmärrä miksi tuo on niin helvatin vaikeata, mutta etenkin rankkareissa tuntuu olevan täysin mahdotonta tehdä maaleja. Ja se, että ei edes yritetä muilla pelaajilla, vaan veivataan samoilla jotka tulosta eivät saa aikaiseksi.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Lukon tasoitusmaali, selvä kontakti potkuliikkeellä Karejevin patjaan ja tuloksena hyväksytty maali, mitä vittua...
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Meidän ratkaisuäijät näyttävät nyt hyytyvän aivan kalkkiviivoilla. Onko Kestnerillä jotain skismaa valmennuksen kanssa, kun haluttomalta näyttää miehen meno?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka hävittiin rankkareilla niin ei vituta yhtään. TPS oli parempi kaksi erää ,Lukko vei kolmannen räkämaalilla. Tolpat/maaliviivat Tepsille 4-1. Rankkarit vei sitten Lukko. oikeastaan tämä olisi posiketjun kamaa sillä tämä oli helvetin hyvä tappio TPS:lle. Nyt tiedetään mitä se voittaminen vaatii Liigan kärkijoukkueesta. Lukko ei ollut huono tänään. TPs teki Lukosta tänään vaisun.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Se ettei Tepsillä näytä olevan yhtään pelaajaa joka osaisi tehdä rankkarista maalin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös