Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 901 364
  • 13 897

Aleksis Veli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt kyllä jotenkin näkyy että ei tuo sama ykkösviisikko jaksa määräänsä enempää. Todella heikko ja väsynyt viimeinen kolme minsaa.
 

timpo09

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt alkaa minullakin päreet palamaan. Eikö oikeasti älytä reagoida tuohon tilanteeseen ollenkaan. Oiskait nyt saatavilla pelaajia, jotka pystyy tekemään tulosta ja saataisiin rauhotettua tuota ykkösketjun kuormaa. Pakistoon olisi melkein pakko saada joku vahvistus. Mutta ei, "näillä mennään tämä kausi ja laitettaan loputkin menemään". Tuo Tallinderin kuorma on ihan järkyttävä.

Vainiola ei kovin montaa vaihtoa pelannut, joten siinä mielessä alkaa valmannusjohdolla olemaan silmä auki.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
PItäisi pelaajiston ulkopuolella viimeistään alkaa heräämään siihen tosiasiaan, että muutama pelaaja joukkueesta pelaa aivan tolkuttomia minuutteja, joka pelissä. Tallinder etunenässä -> noilla minuuteilla, rasituksella & väsymyksellä oikein hakemalla haetaan loukkaantumisia.

Edit: Tänään Tallinder 30min, Kallio 26min!
 
Viimeksi muokattu:

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Pitäiskö miettiä sitä yhden hyökkääjän hankkimista, jotta voitaisiin saada toinenkin YV pelaamaan tarvittaessa... Nyt jouduttiin laittamaan väsyneet miehet kentälle hakemaan tasoitusta.
 

Lucic

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vittu, että vituttaa kun Järvinen pelaa väärän joukkueen paita päällä. Kiitos aivan vitusti Ari Vuori tästäkin. Vittu!
 

janitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Karmeita kattoo kun meidän paappoja rääkätään. Luullaanko me oikeasti että näin voidaan lätkää tänäpäivänä pelata. Sama juttu viime kaudella kun ykkösketju pelasi joka toista vaihtoa ja silloin jäätyi myös muiden potentiaali pieniin minuutteihin. Ei meillä ole tällä kaudella mitään sen suurempia menestyspaineita kuin ehkä päästä pleiareihin, joten ehdotan että pelattaisiin vaan rohkeasti tasaisemmalla peluutuksella. Tällä menolla ei meillä ole keväällä enää edes sitä ykköstä jäljellä.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Nyt kyllä jotenkin näkyy että ei tuo sama ykkösviisikko jaksa määräänsä enempää. Todella heikko ja väsynyt viimeinen kolme minsaa.

Näin on. Itseasiassa YV-häkkiä lukuunottamatta oli tasaisen hidas muutenkin. Yhtään kritisoimatta.

Peli hävittiin keskialueella, ei vaan millään päästy kiihtyvillä hyökkäyksillä yli sinisen. Aina väkisin päädyn kautta ja HIFKiä vastaan ei riitä. Peli kääntyi nopeasti takaisin keskialueelle. Vikalla YV:llä homma oli jo vähän epätoivoista. Liian paljon duunia yhtää paikkaa tai edes pelin rauhoittamista kohden. Perrinin pitäisi silti aina tehdä YV:llä peliä. Eikä vaan voi ottaa kahta väärää vaihtoa samassa matsissa, ei vaan voi...
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alkaa ottamaan päähän tosiaan tuo rosterin kapeus. Tulee mieleen se kausi jolloin työsulun aikana kentällä oli jatkuvasti Korpikoski-Koivu-Nummelin.

Pakisto on tarvinut vahvistusta jo pidemmän aikaa, nyt Mojzis lähti menemään ja vajasto vaan kapenee.
Hyökkäys on viimeistään Tukosen loukkaantumisen jälkeen ollut vahvistusta vailla, ja itseasiassa jo Tukosen pelaamisen aikana keskushyökääjän tontille on ollut tarvetta. Nykyinen sentterikalusto ei hyökkäyspään suuntaan ole tarpeeksi laadukas, jos 1. ketjulla ei kulje, peli on luultavasti taputeltu.

Ihan jees että paniikkihankintoja ei tehdä, mutta on tässä ollut jo aikaa kartoittaa pelaajia. Ainoa joka ollaan saatu on Malmivaara, joka on hidas sekä kankea..oiskohan niin että rahat on oikeasti loppu ja kun VMP:tä ei tietyistä syistä ole (kiitos siitä, eihän VPM auttanut kuin esim. Korpikosken hankinnassa), ei sponsseiltakaan löydy sopivaa halukasta rahoittaa touhua..
 

Sure

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taitaa olla turha odotella vahvistuksia. Eiköhän se ole niin, että kassa on tyhjä. Mojzis ja Koskiranta laitettiin lihoiks kun budjetoidun puolen miltsin lisäks on tulossa lisää turskaa lipputuloista. Kai sieltä joku olis jo tullut jos oikeesti jotain haetaan.
Sääliks käy veteraaneja tammikuussa. 12 matsia tammikuussa ja kahdella viikolla 4 peliä. Tolla kuormituksella saa Eskola mennä sitomaan nauhoja kun ei pappojen selkä enää taivu.
Ei hjuvalta näytä, ei. Mutta odotellaan.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Saatanallinen vaikeus saada välillä päivitettyä kotisivuja. Ei näköjään enää ongelma, nyt tyttöystävät/vaimot kertot joulutunnelmista, pakkaaminen on kivaa ja Ruotsista on joku jouluherkku jäänyt käyttööä, ei vittu.

Ei siinä mitään, minusta tykätköön, mutta vähän irvokasta kun tuntuu välilä olevan helevetillisä vaikeuksia saada oikeaa tietoa sivuille.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tarttis tehrä jottain..ykkösketju peluutettu puhki ja eivät saa tällä hetkellä mitään aikaiseksi. Samaan aikaan muut ketjut eivät ole tasoaan nostaneet mihinkään.

- Hyökkäys varsinkin viimeistelyn osalta paskaa.
- Pakiston taso ei riitä.

Rosteri liian vajaa, taso ei riitä ja joukkueen selkärankakin näköjään alkaa paukkumaan. Surkeaa peliä tänään HPK:ta vastaan.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Rankkarit. Joka vitun kerta.
 

Sienihattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ties jo jatkoajan loputtua, että se oli siinä. Tukosen loukkaannuttua ei sieltä löydy ketään laittamaan rankkareita.

Itse olisin koittanut ehkä Virran tai Perrinin.

Edit: Joo, Lassila kruunas.
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä, että edes piste saatiin (vaikka kolme olisi tarvittu), mutta kyllähän nuo rankkarit oli todella väsyneitä. Pikkaraisella oli sentään jokin aihio siinä, että laittaisi puikoista sisään, mutta Vähätalolta ja Kumelta aivan uskomattoman saamattomat suoritukset.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Kummelin viimekautisen "perse edellä maaliin"-rankkarin jälkeen koko jätkää ei todellakaan olisi kannattanut laittaa tuota laukomaan. Siikiä, Virtaa ja/tai Niemistä olisin itse Atuna kokeillut. Ja laittanut muuten Setäsen maaliin. Mut miten vaan. Hyvä että tuli piste.
 

Sure

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuudennen kerran jatkoille tällä kaudella. 1 voitto. Vittu, mikä saldo. Selin, heitä ens kerran puukätisimmät kaverit vetämään pilkut. Ei ne ainakaan huonommin voi vetää. Ja olis edes komiikkaa tarjolla. Vituttaa kuin pientä oravaa.
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hankalaa olisi se Virta ollut saada maajoukkueleiriltä rankkareita ampumaan.

Peli oli sitä totuttua paskaa mitä tässä jo kuudetta vuotta katsotaan. Mikään ei muutu.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Eniten vituttaa Antero Niittymäki tällä hetkellä. Ei mitään näyttöjä ja suoraan organisaation tärkeimmälle paikalle suojatöihin ja nyt sitten istutaan peukalo perseessä. Joukkueen pelin taso vaan laskee illasta toiseen, kun muutama jätkä joutuu pelaamaan ihan saatanallisia minuutteja. Esim. puolustuksen kiekolliset puutteet oli selvillä jo elokuussa ja ensimmäisenä mennään hankkimaan puukätinen Olli Malmivaara. Vainiolan riittämättömyys tuskin oli mikään yllätys eikä siitä liettualaisestakaan kakkosen keskelle ole. Luulisi viidessä kuukaudessa löytyvän edes vakaa liigatason pelaaja jostain tuohon rooliin. Rahat voi olla vähissä, mutta siellä on se Eskola joka voisi joidenkin sponsorien kanssa neuvotella mahdollista apua niihin hankintoihin. Toki ne kaikki sponsorit on varmaan jo suututettu jollakin keinolla eikä ketään kiinnosta tulla jeesimään noita amatöörejä tästä tilanteesta ulos. Seurassa on sellainen neljän hengen ryhmä joka tarvitsisi heivata mahdollisimman äkkiä helvettiin, mutta lienee Paananen ja Kodisojakin saman klaanin miehiä.

Vituttaa muuten aivan saatanasti taas.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vituttaa Kiviharju patsastelemassa vaihtoaitiossa.
Ja Lassila jumalauta, tuonkaltaista maalia josta kerho teki voittomaalin ei yksinkertaisesti saa vaan päästää sisään..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös