Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 916 963
  • 13 924

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa ettei tänne olla vieläkään hankittu sitä vahvistusta. Hyvä ottaa aikansa, mutta ei tosta nykysestä sakista oo mihinkä. Nyt taas alivoima, saa nähä tuleeko omiin.

Taas hiipii tää ajatus päähän. Ei yksi Pare yhtään pahaa tekisi tolle lammaslaumalle. Vittu mitä sulamista kotona ja meillä ei vaan ole vakavasti otettavaa maalivahtia. Saa nähä jaksaako tätä paskaa edes loppuun asti kattoa. Vittu että vituttaa!
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Joopa joo. Perus kotipeliä taas. Peli ratkesi ensimmäisen femman aikana Tallenin ja Malmivaaran jäähyihin sekä tietysti Lassilan murhayritykseen. Siinä missä Lassilan 5+20 oli ihan ok, niin muuten tuomarit viheltelivät pelin ihan päin vittua. Ilmeisesti ykkösketjun miehiä Ekiä ja Spinaa etunenässä sai viedä ihan millä vain painiotteilla ja Spinan "sukellus" puolestaan vihellettiin tyylipuhtaasti pois.

Ihan hirveästi ei vituta, mutta vähän kuitenkin joo.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aivan saatanan huono peli. Sunnuntaina Lukkoa vastaan on vain aivan saatanan pakko suoriutua paremmin.

Toki tuollakin huonolla pelillä olisi voinut voittaa, mutta tuntuu että maalinteko on tällä hetkellä aivan ylivoimaista. Eilen hukattiin paikkoja, mutta voitettiin silti. Tänään hukattiin paikkoja vielä enemmän ja jengi helvetin turhautunut.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nämä kotiotteluiden alut kyllä pistävät vituttamaan. Todella tyhmiä jäähyjä ja peli 2-0. Hyvänä iltana Ykköskentän takaa joku heittää silloin tällöin maalin mutta kun on vaikeaa niin silloin ollaan täysin Ykköskentän varassa. Vainiola penkitettiin ihan ansaitusti, ellei sitten loukkaantunut? Ahtola pelaa ihan hyvin kahteen suuntaan mutta kiekolliset ratkaisut ovat kovin vaatimattomia. Ja niin hyvä kuin Spina onkaan niin silti ottaa pannuun että hän laukoo aivan liian vähän, yrittää väkisin päästä nokikkain molarin kanssa vaikka olisi jo erinomainen vetopaikka. Siinäpä kai ne suurimmat.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Tuomarit! Ei pysty ymmärtää miten paskaa tuomaritoimintaa Liiga pystyy tuottamaan vuodesta toiseen. Ihan jäätävää. Ja sama noi linjurit. Ihme hobitteja. Suomi-sarjaan koko nelikko. Samalla kyydillä voi pari muutakin tuomaria mennä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Katsoinpa piruuttani, kotiotteluista neljässä pelissä TPS on ottanut jäähyn kun peliä on pelattu alle 3 min. Vieraissa kolmessa pelissä vastaava. Osa näistä on myös 2+2 jäähyjä, ja tänään heti alkuun 5-3 alivoima.

Eli n. joka kolmannessa pelissä (kotona alle joka kolmannessa, vieraissa yli) TPS nappaa jäähyn heti ottelun alkuun. Kotiotteluissa 9% jäähyistä on tullut pelin alussa ekan 3 min aikana.

Huolimattomuutta? Ylimielisyyttä? Keskittymisen puutetta?
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Mietin eilen, että jaaha kaksi peliä vieraissa voitetaan ja kotona hävitään tällä viikolla. Tämä siis ennen pelejä.
Mutta jos pleijareihin mennään, niin mehän ollaan mestareita, jos ei ole kotietua.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa Lassila ja tuomarit. Malmivaaran purku osui pleksin yläreunaan ja siitä voin pistää pääni pantiksi. Istuin katsomossa juuri niillä kohdin D-päädyssä, että näin kiekon lentoradan suoraan takaapäin. Linjuri muna kovana nosti käden ja huitoi niin perkeleesti Malmivaaraa boksiin, Varmaan ensimmäinen jäähy, jonka todisti livenä. Tästä tuomarivirheestä alkoi kierre, joka johti Lassilan pimahtamiseen. Tämä ei tosin vähennä yhtään vitutusta Lassilaa kohtaan. Toivottavasti meidän nuoret kehittyy niin paljon ettei tarvitse enää ensi kaudella Lassilaa katsella.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vittu että voi vituttaa taas! Ei vituta toi tehottomuus läheskään yhtä paljon kun toi tekeminen. Vittu 6min ylivoimaa josta saatiin ehkä yksi laukaus Numpan viivavedon ansiosta. Niin Numppa pelas Köllin mukaan 5 minuuttia ja 30 sekuntia tästä ajasta. Mitä helvettiä? Eikö meillä perkele riitä kahteen ylivoimaan heittää neljää puolustajaa? Sitä paitsi Piku on ykkösyv:n viivamiehenä, eli ainoastaan KOLME vaaditaan. Numppa, Piku, Tikkanen ja Tallen. Miten olis kaikille tasaisesti sitä yv-aikaa? Selin nyt herätys tai alkaa oikeesti vituttamaan niin ettei veri kierrä, kuten topicin nimi kertoo. Samaan aikaan kun Kume, Friman, Tukonen, Lassila ja Mojzis on poissa, niin meidän UTJ sanoo ettei pelaajia haeta aktiivisesti? Kukkaro auki perkele tai ei hyvä heilu. Perrin pari minuuttia poissa jäältä (ja vaihtoaitiosta) paikattavana - koko paletti sekaisin kun seinäkello.

Vittu.
 

Riemurasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS & Sharks
Täytyy sanoa, että jotain aivan järkyttävää tuo ensimmäinen erä. Kumeliauskas puuttuu niin meillä on yksi kenttä, joka saa hyökkäyksiä aikaan. Vainiola on täysin turhake, jatkuvasti huonoja ratkaisuja ja todella flegmaattinen muutenkin. Nummelin YV:ltä mun puolesta kokonaan kun ei se siellä viivalla enää mikään virtuoosi ole. Ja vielä pakko antaa raippaa kyllä Elias Karvoselle, joka ei tuo pelaamisellaan mitään hyvää tuohon jengiin. Jos saadaan näyttöpaikka taas niin kannattaako sinne kentälle mennä vaan pelkäämään ja roiskimaan kiekkoja minne sattuu... Eikä tossa Georgievkään mitenkään vakuuttanut.
VITTU ETTÄ TAAS VITUTTAA KAIKKI!!!
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Ja huomenna kotona Lukko perhepelissä. Kannattaako sinne muka viedä penskoja? Eihän ne nuku viikkokausiin, jos yhtä karmeaa on esitys kuin useissa kotipeleissä.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paskaa kotona, paskaa vieraissa. Se on tämän hetken teema, valitettavasti. Taitaa TPS pudota sarjataulukossa kuin lehmän häntä tätä menoa.

E: On ainakin helppo tehdä päätös viedäkkö mukulaa huomenna peliin vai ei.
 
Viimeksi muokattu:

Sure

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vainiolan ja muutaman muun vois viedä hiuksista v*****n. Ei kiinnosta, ei viitti, ei osaa. Ei kertakaikkiaan mitään annettavaa. Jumalauta, sarjatulokas vie peliä 100-0. Muutama kaveri rosterista pois ja ollaan kuin Suomi-sarjan porukka.
Toka erää pelattu 10 min ja laukaukset 18-5 KooKoolle. Tepsin laukaukset siniseltä. Vittu että menee meinaan hianosti.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Onko nyt alamäki alkanut? Tähänkö asti päästiin? Todella paska esitys tähän asti. Vainiolan kevät Rantasen rinnalla arvioitiin aivan vitusti yläkanttiin paineettomissa peleissä. Sentteri tarvitaan ehdottomasti kun Kumen varaan ei voi laskea yhtään.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko nyt alamäki alkanut? Tähänkö asti päästiin? Todella paska esitys tähän asti. Vainiolan kevät Rantasen rinnalla arvioitiin aivan vitusti yläkanttiin paineettomissa peleissä. Sentteri tarvitaan ehdottomasti kun Kumen varaan ei voi laskea yhtään.
Noooh. Nyt päästiin jo marraskuun loppuun, ensi vuonna sitten jo joulukuun puolelle?
 

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Kyllä peli on kokonaisuutena tällä hetkellä ihan kauheaa. Jokainen jannu ehkä Kalliota lukuunottamatta on ihan hirveässä tahmassa.

Minkäänlaisia järjestelmällisesti rakennettuja hyökkäyksiä ei saada aikaan, vaan ne harvat kerrat kun kiekko saadaan KooKoon päähän on puhtaasti väkisin puskemalla sinne viety. Siitä sitten roiskaisu pienestä kulmasta maalille ja Cloutier saadaan taas näyttämään jumalauta Carey Pricelta.

Syystä tai toisesta on joukkueen tekeminen tällä hetkellä kokonaisuutena todella tuskaista
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Mitä helvettiä johonkin Kouvolaan pitää mennä edellisenä päivänä? Ei paljon näy. Tuskin yhtään huonommin olisi mennyt jos bussi olisi tullut klo 15 Kouvolaan.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Laatumateriaalin kapeus käy nyt ilmi. Perusäijät ei nosta tasoaan kun tulisi tilaisuus vaan taantuvat tuen kadotessa rinnalta. Ja Lassilaa todella tarvittaisiin koska Allu ei riitä ja Setänen on kysymysmerkki. Nyt ollaan vedenjakajalla.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Ykkösketjun jälkeen on aika hiljaista. Tämähän oli tiedossa. Allu on kyllä kaksi erää ollut hyvä, ei voi kieltää. Miten voidaan KooKoota vastaan pelata yli viisi erää maaleitta. Ei saatana.
 

timpo09

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näyttää siltä että maalintekoon pystyvää sentteria huutaa joukkue.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Voi pyhä sylvi mitä paskaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös