Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 901 837
  • 13 897

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On siinä asenne kohdillaan jos oikeasti on haastattelussa noin sanonut. Kyllä jokaista kotipeliä pitää lähteä voittamaan, eikä asennoitua noin. Näki kyllä pelaamisesta että ei juurikaan ketään kiinnostanut.

Tätä enemmän huolestuttaa se että tuo pakisto ei pysty antamaan kiekkoja hyökkääjille kunnolla ilman Nummelinia. Ihan jees..
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Kyllähän Tepsi vieraissa voittaa, mutta kotona on silkkaa paskaa. Hyvä että Tukonen sai ronkittua sen yhden häkin, niin ei tullut taas yhtä kotijoukkueen nollausta Turussa.
Tuo pakkitilanne on kyllä kauheaa paskaa, mutta sen näkevät kaikki.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Järkyttävää kuraa. Menin pojan kanssa oikein paikan päälle ja 0-3- tilanteessa lähdimme sitten vittuun. Oli jo paha aavistus, että perseelleen menee, kun kuuli Nummelinin huilaavan. Tepsillä ei ole varaa huilauttaa häntä. Kyllä Petu aina yhden maalin järkkää per peli, mikä olisi tänään voinut riittää vaikkaa ekassa erässä. Harmi vaan, jos avauspeli on tämmöistä Petun huilatessa. Taas oli ilmaislipuilla porukkaa, jotka eivät varmaan muuten käy. Ihan turha odottaa heitä uudestaan.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä se oli vastustaja joka teki Tepsin pelaamisen äärimmäisen vaikeaksi. Loistavasti organisoitu vierasjoukkue oli vastassa. Kommentit tässä ketjussa vaikuttavat sille että siellä kentällä olisi ollut Tepsi yksinään ja että kaikki ongelmat aiheutetaan itse. Ei se joukkueurheilussa näin kyllä mene.

Olkoonkin että monessa asiassa on korjattavaa, avauspelistä lähtien. Kiekollisen pelaamisen rakenteet loistivat poissaoloillaan. Esim. KooKoo toisella kanavalla pelasi hyvää kiekollista peliä Sportin vieraana vaikka sielläkin tultiin usealla kiinni. Eli ei se siitä materiaalista kiinni ole.

Huomenna on uusi peli. En usko että Kallio ja Selin antaa joukkojensa dyykata uudelleen näin pahasti. Ei se toki pisteitä takaisi vaikka pelattaisiin paremmin, mutta parannusta joka tapauksessa odottelen itse, katsellaan mihin se riittää.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
TPS:n peli näyttää kotiotteluissa siltä, että pelaajat tulevat vain pelaamaan pelin pois. Minkäänlaista logon eteen pelaamista ei valitettavasti katsomoon välity.
Jos joukkue pelaisi taitojensa edellyttämällä tasolla, eivät mitkään Jypit, KooKoot tai Saipat saisi pisteen pistettä Artukaisista.
Kyllä TPS:n pelaajistolla pitäisi olla joku itsekunnioitus sen suhteen, ettei ihan mitkä tahansa jengit Artukaisissa pystyisi persraiskaamaan joukkuetta.
Todella paljon on vielä tekemistä valmennuksella, jotta TPS:ää voisi kutsua varteenotettavaksi liigajoukkueeksi. Ei tällaisia iltoja, mitä tänään nähtiin, voisi kuvitella saavansa nahdä yhdelta Liigan kalleimmista joukkueista kotijäällään. Hävettävä esitys kerta kaikkiaan koko joukkueelta valmennusta myöten.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Ilman kohta 43v ikinuorta Petua puolustuksesta ei kyllä kukaan saa avaussyöttöä perille.

Tähän se kiteytyy! Numppaa on turha haukkua, tasan ainoa ketä saa pystysyötöillä ja nopeilla avauksilla vastustajan pakan sekaisin. Tänään se taas nähtiin. Hitaat lähdöt, harhasyötöt, laidan kautta kikkailut ja yksin yrittämistä. Ei mitään mahista puhkoa JYPin hyvää puolustusta. Tiistaina Numppa syötteli läpi monta kertaa ja toisaalta sai avattua Spinalle ja Kalliolle tilaa mennä läpi.

Kuinka helvetisti rahaa onkaan poltettu ja silti on vajaavaista materiaali. Koskiranta sentään esitti tänään jotain, mutta Vainiola ja Mojzis ei mitään.
JYP oli helvetin hyvä, mutta samalla TPS oli todella huono.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Oliko Miikka Tuomainen tehnyt paluun TPS-paitaan, mutta pelasi Malmivaaran nimellä? Saatanan pehmeää oli ote.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kapteeni ei saa loistopaikasta sisään ja Lassila ei pysty torjumaan, kun taas Zapolski pystyi. Ne on ne pikkuasiat ja tänään ollaan taas pari pistettä köyhempiä, kun esim. Lukko.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa Selinin ketjukoostumukset. Spina kolmosketjussa ja Mojzis penkillä mitä helvettiä?

e. typo
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä on taas munatonta! Friman ja Malmi jättävät maalinedustan aivan vapaaksi ja Tikkanen perseilee kiekon kanssa viivassa. Lassila paska tänään.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pakkien kannalta vittumaisimpia kavereita olivat eilen Spina ja Vainiola jotka yrittivät väkisin avustaa kaveria yksin maalille. Pakkihan tuossa paskalta näyttää, mutta monesti nämä hyökkääjän virheet jäävät näkemättä.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lassila taas paska.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt meni striimi kiinni, voi että kun voi VITUTTAA! Alkaa muistuttamaan viime kausien menoa tämä johtoaseman kuseminen, vittu 0-2 ja muutama minuutti niin kappas kummaa 3-2 saatana.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa ton joukkueen munattomuus. Juurikin johtoaseman kuseminen ja luokaton maalivahti. Aika mielenkiintoinen ratkaisu toi rankkarikin. Kukaan ei tehnyt mitään kun Marjamäki kusi tilanteensa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kyllä 4 päästettyä maalia yhteen erään on aika vahvaa suorittamista. Olihan paska erä.

Noh, eiku eteenpäin
 

HTEspi

Jäsen
Maalinteko se tuntuu melko vaikealta. Taas viimeisen erän lopussa muutama huippupaikka, mutta plekseihin ja logoon pysähtyi lähes jokainen laukaus. Voisihan tuosta toisesta erästäkin jotain sanoa, mutta jätän sanomatta.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Sallinette kansanomaisen ilmauksen: VITTU. Oltiin kahdeksan kertaa parempia mutta saatiin silti hävittyä. Siinä 2-0 johdossa tuli jo sellanen fiilis että kiva kun tepsi on tällä kaudella sellanen että tollaset miesmuistiin heikoimmat ässät käydään sentään kääntämässä rutiinilla katolleen mutta mitä vielä.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Helpot kiinni ja vaikeet kulmiin. Paitsi jos on Teemu Lassila.

Aina sama tarina.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viikonlopun peleissä oli oikein tarjottimella kuusi pistettä. 2/6 ei ole kovin hyvä saldo, noille neljälle pisteelle vois hyvin olla käyttöä keväällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös