Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 917 217
  • 13 924

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
En minä sillä etteikö vituttaa saisi, jokainen toki valitsee mielentilansa, jotenkin silti hieman ihmetyttää tämä viestien tulva tähän ketjuun..

Pieni ot.
Taitaa vain nyt mennä pahasti jutut ohi otsikon. Siksi yhden omankin lainauksen\vastauksen siirsin toiseen ketjuun.
 

Sure

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei vittu! Alkaa nää vieraspelit muistuttamaan menneiden vuosien paskaa. Joukkue ei pätkääkään valmis peliin. Eka maali minuutissa, 3 min kohdalla Selinin pakko ottaa aikalisä. Ei mitään apua, Blues vie ja Tepsi aivan yössä. No, johan tossa pari hyvää peliä olikin. Nyt voi sitten leijua ja ollaan taas sijoilla 12-14. Kotoisa olo.
 

kloever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Koivu Bros.
Jonne Virtanen ja TPS:n ylivoima pistää veren kiehumaan.

Jonne tekee pelissä peliaikaan nähden aivan liian paljon virheitä, ettei noilla otteilla pitäisi pelipaikkaa irrota. Merkkausvirheitä, kiekonmenetyksiä, kaksinkamppailuiden häviämisiä jne. Miten voi olla että peliä rikkovan kentän sentteri ja noinkin kokenut pelaaja voi olla Markku Paukkusen tasoa kun puhutaan virheiden määrästä per vaihto.

TPS:n ylivoima taas on niin surullisen näköistä ollut jo monta ottelua, kun se nojaa pitkälti Petun ihmesyöttöön. Perrin, Kallio ja Tukonen tuntuvat jotenkin jäätyvän täysin luovuudessa kun Petu on siellä viivalla. Ei ole laukauksia juurikaan, ei ristisyöttöjä, ei maskia, ei mitään. Liian virkamieskiekkoa tältä ykkösyv:ltä. Ei se yv ole ollut niin hyvää mitä tilastot näyttävät, otanta on liian pieni ja tuuria on ollut.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vituttaa Spinan puolesta toi hukattu tyhjä maali.
 

Expendable

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tampa Bay Lightning
Kannattaa katsoa niitä pelejä hieman pidempään kuin ekat 10 minuuttia. Muutenkin tämän kauden kolmas vierasvoitto. Ei tuo nyt mielestäni kovin huonosti ole. Vai onko?

Samaa mieltä! V*tuttaa niin ettei veri kierrä, kun tänne tullaan avautumaan 1-0 tilanteessa. Katsokaa se peli ensin loppuun ja avautukaa sitten.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Sama kuin ylhäällä.. Vähän nyt luottoa siihen Kallioon ja joukkueeseen..

Edit. Mojzisin lavan kulmaa voisi hienosäätää.. B-pisteen kaarelta muikkuverkkoihin..
 
Viimeksi muokattu:

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Vituttaa jo valmiiksi se, jos Kallio ja Tukonen valitaan Leijoniiin Karjala-paskaturnaukseen ja siellä telovat itsensä. Eikö voisi valehdella, jos kutsu tulee, että pientä kremppaa ei käy.
 

TheLazaruz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #96, #55, #9
Tukonen ehkä, Kallion aika on mennyt jo 10 vuotta sitten vaikka pelillisesti mahtuisikin
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Eikös Pyydys jo aikaa sitten kertonut että maajoukkuepelit ovat taaksejäänyttä aikaa?
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ari Vuoren haamu muistuttaa aina silloin tällöin olemassaolostaan. Tänään Ville Vahalahden muodossa. En kyllä silti näe mitään syytä, miksi Ville olisi takaisin tullut nykytoimijoiden alaisuuteen.
 

Fattsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Nojoo, mutta oiskohan aika ruveta nuorentamaan joukkuetta. Tallinder, Numppa, Kallio ja Perrin eivät voi olla joukkueen tukiranka enää kovin kauan. Siihen vielä Vahalahti, niin nousee keski-ikä kivasti. :D Toki meno näyttää nyt ihan hyvältä ja tekee hyvää nuorille ja kokemattomille Tepsiläisille pelata joukkueessa, jolla on jopa jotain mahdollisuuksia menestyä. Hiljalleen olisi kuitenkin aika uuden sukupolven astua esiin. Liian hyvät, kuten Rantanen menevät tietysti heti menojaan taalaliigaan, mutta Ahtola ja vastaavat tuskin ihan heti ovat Liigasta lähdössä, joten miksipäs ei pitää niitä Tepsissä.

Ei siinä mitään. Onhan Vahalahti kova tekijämies ja eipä olisi haitannut häntä nähdä ensi kauden joukkueessa, mutta eiköhän tämä tästä. Kauden joukkueesta päätellen on Niittymäellä jotain silmää pelaajahankintojen suhteen. Vai ovatko kaikki hankinnat Arsen käsialaa?
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Kyllä vaan vituttaa taas. Onneksi Vahalahti on jo Turussa menestynyt tarpeeksi, niin voi hyvillä mielin toivoa että Lukon mestaruushaaveet eivät toteudu ainakaan tämän vuosikymmenen puolella. Eikä kyllä jatkossakaan jos totta puhutaan.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Kauden joukkueesta päätellen on Niittymäellä jotain silmää pelaajahankintojen suhteen. Vai ovatko kaikki hankinnat Arsen käsialaa?
Arse ehti tiettävästi kyhäämään neljä uutta lappua tälle kaudelle ja niistä yksi oli jatkosopimus. Niittymäen pelisilmästä ei oikein voi vielä sanoa mitään. Joukkueessa edelleen muutamia isohkoja aukkoja, mutta katsotaan minkälaista toimintaa Antsalla on tämän kauden aikana ja sitten ensi kausi on se minkä perusteella herran toimia voidaan ruveta arvioimaan.

Arselle jättimäinen :keskari:
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään on kyllä ollut toisinto Kookoo -pelistä tähän mennessä pelisuorituksilta - ei jää paljoa kerrottavaa tulevaisuudessa. Paitsi mahdollinen vitutus kun miettii mihin sitä taas iltansa tuhlasi.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikä vittu siinä on, että täytyy jäädä puolet pelistä munimaan omalle alueelle ilman minkään näköisiä hyökkäyksiä? Sitten ihmetellään kun vastustaja tekee pari kassia ja aletaan vähän pistämään hanttiin. Kyllä ollaan paljon jäljessä esim. Tapparasta, josta näytettiin muutamia pätkiä Nelosen lähetyksessä. Kauniisti lähtee hyökkäämään ja jokainen hyökkäys päättyy maalipaikkaan. Meillä mennään vetämään pari piruettia kulmaan ja sitten menetetään kiekko. Voi vittu sentäs!! Huomenna todennäköisesti tulossa vielä pahempi tukkapölly, jossa kapellimestarina kukapas muukaan kuin Ville Vahalahti. Vieraspeikkokin muuttunut kotipeikoksi?????

Positiviinen puoli on se, etten mennyt hallille katsomaan peliä. Luojan kiitos, kyllä nyt vituttais kahta kauheammin toi tekeminen! Ei ihme, ettei täällä päin yleisöä kiinnosta paskaakaan, kun ulosanti on tollaista idioottilätkää.

Olen puhunut. Harmi jos joku pahoitti mielensä, mutta näin ne asiat (taas kerran) ovat.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Me tarvitaan kiekollinen pakki.

Ilman kohta 43v ikinuorta Petua puolustuksesta ei kyllä kukaan saa avaussyöttöä perille. Tuolla pitäisi kuitenkin ainakin Tikkasen ja Mojziksen mennä allrounder -kategoriaan, Erosen ja Forsströmin pitäisi olla peräti hyökkääviä pakkeja, mutta hiljaista on kun Petu on poissa.

Muuten en tässä vieläkään ala ranteita viiltelemään. Pettymys että kotona on epäonnistuttu tuloksissa näin pahasti viime aikoina ja tämä matsi oli vielä esityksenäkin vaisu.

Luotan kuitenkin tähän jengiin, aikansa se ottaa että palaset loksahtavat kohdalleen.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Näytti tänään siltä, että 2 ekaa erää ei kiinnostanut edes vähää alusta ja sitten paiskotaan kolmannessa kiekkoa pelitilanteiden jälkeen plekseihin, kun tulee tukkaan.Tää oli jo pelin alun Virtasen haastattelusta alkaen sitä samaa "tiistaina se oli tulos tai ulos, tänään ei oo ulkona mistään vaikka häviäiskin...", siltä se vähän näyttikin.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuntuu olevan vaikeata pelata kahta hyvää ottelua putkeen. Tosin harvoin tulee kahta huonoakaan peliä putkeen joten sikäli huomiselta odotan paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös